icon

Ako skončiť s neverou?

zajacik1234
13. aug 2014

ahojte..som 19 rokov vydatá,manžel robí mimo okresu,chodí domov raz do mesiaca...máme spolu tri deti...16,14,8....pred tromi rokmi som sa zoznámila s jedným mužom,tiež je ženatý,má tiež tri deti.....najprv sme si len volali, občas sme sa stretli na káve a po troch mesiacoch som sa sním prvý krát vyspala...volali sme si každý deň,ale stretávali sme sa raz do mesiaca,potom raz za dva týždne a teraz každý týždeň...priznám sa,neviem si bez neho predstaviť život, ale rozvádzať sa nechcem....už som mala zopárkrát nápad skončiť s tým,ale trápila som sa riadne..tak som pokračovala a pokračujem ďalej...viem,že to nejde,ale chcem oboch...momentálne som v situácii znova to ukončiť,ale bojím sa trápenia...máte niekto skúsenosti, po akej dobe by to asi prešlo,alebo už s tým budem žiť do konca života...

adri266
15. aug 2014

@dandy05 zabila si to 😀

adulienka13
15. aug 2014

@adri266 ano aj u nas je to tak nie len na vychode ... je to smutne ... co uz hlvne ze sa @zajacik1234 rozhodla a ukoncila to .to ci uz bude riesit s muzom ako by mohli byt spolu viac je na nej ... inak prajem skore zabudnutie ...

nenka83
15. aug 2014

Riad sa srdcom, nie radami žien, ktoré nežijú Tvoj život. Svojho muža nemilujes ak ho.3 roky podvádzas, tak Váš život bude už len dozitie... A z Tvojich reči nemyslím, že to dokážes ukončiť...

zajacik1234
autor
15. aug 2014

@adri266 ako zobral rozchod? Dnes mi napísal správu,že bude tolerovať to,ako som sa rozhodla,ale ľúbiť ma neprestane a verí,že nás spojil osud a budeme aj tak spolu..

zajacik1234
autor
15. aug 2014

@nenka83 prečo si mzslíš,že to nedokážem ukončiť...áno,bolo to ťažké a teraz je to ešte tažšie

nenka83
15. aug 2014

Myslím si, že si to tu napísala, lebo si dostala veľa rád od žien aby si to ukončila a tak...A ak si to aj ukončila pri káve tak Ti dávam 3 týždne max... Väčšinou sa tieto vzťahy ukoncuju keď má človek už brutálne výčitky,keď sa na to dôjde, keď sa človek nasiti, ale ak ako hovoríš, že miluješ, bude Ti stačiť malý impulz od milenca a neprítomnosť Tvojho starého a si späť. Ja len toľko, že riad sa srdcom a samozrejme aj trochu rozumom, najmä keď ho ťahas K sebe domov. Ja už.si neviem predstaviť život s mužom, ktorého 3 roky podvadzam, tým pádom nemilujem... Jedna otázka, spávas aj so svojim mužom keď príde domov? neviem si to už v takejto situácii po troch rokoch predstaviť... Neodsudzujem Tá vôbec, vravím len aby so do konca života netrpela v nešťastnom vzťahu.

evgenika
15. aug 2014

@zajacik1234 chcela som sa tú otázku opýtať od začiatku, tak sa ju opýtam teraz. Prečo si vzťah s milencom chcela ukončiť? Kvôli výčitkám svedomia alebo sú aj iné dôvody?

3 ročný vzťah nie je krátkodobá avantúra. Môj otec mal milenku, keď sme boli s bratom v pubertálnom veku. Jej manžel zavolal mojej mame a oznámil jej, že jeho žena spáva s našim otcom. Doma boli kvôli tomu cirkusy. Manželstvo našich rodičov vydržalo, to ich sa rozpadlo i keď neskôr. Môj bývalý manžel ma pred 5 rokmi opustil kvôli inej žene. Napriek tomu ťa neodsudzujem, život nie je priamočiary a na neveru je vždy dôvod. Iste, nevera nie je nič pekné, môže ublížiť. Žiť roky tak, že manžel je mimo domu je otvorená príležitosť pre hľadanie útechy v náručí iného/inej.

zajacik1234
autor
15. aug 2014

@evgenika prečo ukončiť? kvôli strachu,že to praskne a bude problém

nenka83
15. aug 2014

Tak potom nemilujes ani muža, ani milenca len seba...

gabikia
15. aug 2014

@mimka11111 Aj ja pozeram,mohlo by to veru bezt aj tu 🙂 Sila...

adri266
16. aug 2014

@zajacik1234 ale preco az po troch rokoch? Co Ta k tomu viedlo?

6969eva
16. aug 2014

Aj mňa by zaujímalo, prečo si sa k tomu odhodlala až teraz, myslím veci dať do ,,definitívneho" poriadku? Máš pocit, že jednému z nich ubližuješ? Ak áno, ktorému?Situácia, do ktorej si sa dostala, sa nazýva paralelný vzťah( to tu už aj niekto predo mnou spomenul) a to ti teda niet čo závidieť, naspäť sa cúva ťažko a chce to veľa sebazaprenia a definitívnych ráznych opatrení. Neviem, možno nie si sama a tvoj muž už kdesi inde tiež paralelný život vedie, najprv sa ubezpeč o tomto( ženy majú inštinkt a vycítia, že je niečo iné a potom ľahko nájdu to, čo doma chýba inde ) a až potom sa pusti do veľkého upratovania a upratuj tak, aby po tebe ostalo čo najmenej smetí pre ostatných. Možno budeš potrebovať pomoc odborníkov, asi by som ju na tvojom mieste vyhľadala, bojovať sám so sebou je najťažšie.

adamuska
18. aug 2014

@zajacik1234 no neviem či kvôli strach. Skôr nás vodíš za nos, lebo 3 roky ťahať a potom mať strach?! či?! tak ako to je s tebou?

zajacik1234
autor
18. aug 2014

nikoho nevodím za nos....a trápim sa dosť..

monicka28
20. aug 2014

@zajacik1234
Neviem ci som zle citala ale este som si nevsimla nazor ze za neveru mozu obaja!!! To, ze si si nasla milenca nie je len tvoja vina. Ak by si mala doma vsetko co potrebujes, ani by ti nenapadlo si niekoho najst. Mal si ta strazit. A teraz ked to uz zaslo tak daleko ze milenca lubis, je to uz prilis neskoro na nejake olutovanie. . . Neviem ci som az tak skazena bytost, ale neverim ze s milencom sa da ukoncit vztah. Ved prave to zakazane ovocie chuti najlepsie... ved od zaciatku ste obaja vedeli ze je to nespravne a neverim ze zrazu to dokazete ukoncit. Ako ak sa tak rozhodnes drzim prsty, len si neviem predstavit opat sa vratit do bezneho kolobehu zivota, len tak zabudnut.... Neviem ci povedat ti nemas co lutovat je spravne, ale moze za to aj tvoj manzel

ajanaka
20. aug 2014

prepac ale toto riesia vekove kategorie od 18-35, mouzno som staromodna ale je to smiesne na taky vek-bez urazky..manzel asi zaraba peniaze a ty si si zatial nasla ineho, sorry ale ja nemam slov , ano viem mozno je uz zivot nudny ale nemozes cakat ze bude ako na strednej..a okrem toho chces radu ktoru si hadam uz za svoj zivot citala stokrat a videla asi v stovkach filmov.., co mas robit? vybrat si

zajacik1234
autor
20. aug 2014

@monicka28 Monika,ďakujem za tvoj názor,máš pravdu,nezabudnem určite,ale snažím sa všetko preto urobiť

monicka28
20. aug 2014

@zajacik1234 len to ze mate deti.... pred par rokmi keby ste este deti nemali by sa asi rozhodovalo lahsie co?

zajacik1234
autor
20. aug 2014

@monicka28 tak to by bolo rozhodnuté...ale deti majú radi svojho otca

adamuska
20. aug 2014

@zajacik1234 úchvatná odpoveď od teba "tak to by bolo rozhodnuté" hovorí to za všetko. Nevieme doteraz čo je tvoj manžel za, ak nemá aj on milenku, a nebije ťa, a nie je alkoholik tak je chudák :( prečo si nemala odvahu mu to povedať: prepáč, neľúbim ťa, mám milenca.... žiť v paralelnom svete sa ti páči a ty sa k tomu vrátiš

zuriva
20. aug 2014

@monicka28 nehnevaj sa, ale si normalna? Partner ma ma strazit, aby som mu nebola neverna? 😕 😕 😕 Baby, ja z vas umriem niekedy..

zajacik1234
autor
20. aug 2014

@adamuska myslím si,že nevrátim

adri266
20. aug 2014

@zajacik1234 stavim sa, ze ked si sa vydavala, tiez si si myslela, ze nikdy manzelovi nebudes neverna

janakotesova
20. aug 2014

co robit ked vas muz podvedie a vy ho stale mylujete ....co dalej mam tri krasne deti 9,6,1 je to uz po 3krat a boli to jak slak stale mna to taha k nemu ale ale zaroven ho nenavidim ,da sa to zvladnut ja uz psychicky nemozem dalej nejem ,nespim ...pred detmi sa drzim chcem byt silna a zvladnut ale vnutri mne sa to vsetko buri ..

zajacik1234
autor
20. aug 2014

@adri266 určite som nad tým ani nerozmýšľala, bolo to samozrejmé.....keby si vedela, ako sa trápim...neprajem nikomu

zajacik1234
autor
20. aug 2014

@janakotesova ty si mu prišla na neveru?

janakotesova
21. aug 2014

mne sa manzel priznal pod natlakom take zmeny co u nas nastali boli dost podozrive a chcela som vediet co sa stale ci som nieco nespravila alebo co a potom to prislo ako blesk z modreho neba ...povedal mi ze niekoho ma a uz 2 mesiace a spali spolu ale nevie koho vlastne chce a nevie preco to spravit vraj sa mu pacila a hotovo ....

janakotesova
21. aug 2014

@zajacik1234 mne sa manzel priznal pod natlakom take zmeny co u nas nastali boli dost podozrive a chcela som vediet co sa stale ci som nieco nespravila alebo co a potom to prislo ako blesk z modreho neba ...povedal mi ze niekoho ma a uz 2 mesiace a spali spolu ale nevie koho vlastne chce a nevie preco to spravit vraj sa mu pacila a hotovo ....

zajacik1234
autor
21. aug 2014

@janakotesova odpustila si mu?Osta s tebou?

adri266
21. aug 2014

@zajacik1234 a vies si predstavit, akoby sa trapil manzel alebo deti? Pripadne milencova manzelka a rodina?
Casom na neho zabudnes. Ak si sa uz rozhodla na 100%, ze chces byt radsej so svojim manzelom, tak sa vloz do toho cela.