icon

Ako ste vedeli, že je to ten pravý?

caroline_
21. jún 2019

Ahojte, zaujímalo by ma, ako ste vedeli že váš muž, manžel, je ten pravý?

mara455
28. jún 2019

Od prveho okamihu ako som ho videla hned sme si padly do oka.. citila som sa prinom akokeby som ho poznala uz dlhsie ale neviem kde sa skryval hh... na ten okamih nezabudnem .. ❤ a sme spolu uz 7 rokov su aj hadky ale vzdy to iskry tak ako na začiatku a nevimenila bi som ho za nic na svete a viem ze any on mna ..

kamlicek
28. jún 2019

@anita6666 neviem no, ja by som to dokazala urobit. Kvoli hocikomu to nie, ale kvoli mojmu muzovi ano. To je taka moja spriaznena dusa. Neviem, neviem to ani popisat ako to je mozne, ze by som pre neho urobila aj posledne, viem, ze niekedy to je aj viac na skodu ako na osoh, ale proste tak to citim 🙂

dagmara17
28. jún 2019

@mara455 Povedz mi v ktorom vzťahu nie sú hádky, podľa mňa sú v každom a kde nie sú tak myslím, že tam skôr si neskôr niečo vypláva na povrch, že niekto vybuchne :/

mara455
3. júl 2019

@dagmara17 tak v kazdom vzťahu by mali byť hadky lebo inak znamena ze vam na sebe nezáleží .ci pojde o malickost ci o nieco velke toje jedno .. aj ked niekedy ide do tuheho otom toje mi sme napr .takto ja vybuchnem ako zmislov zbavena .. hh poviem aj to co netreba a na konci pride to tulenie sa lebo ked ťa ľúbi aj ty jeho tak na konci to tak biva po hadke 🙂

stanulienkat
3. júl 2019

No pozeram,co ti tu pisu baby. Hovadiny o 6 zmysle,druha je s muzom " UZ" 10 rokov a podobne. To,ze to bol ten pravy si podla mna mozes povedat po 30-40 rokoch. 10-15 rokov nie je vo vztahu vela. To si mozu nahovarat len naivky,ze maju 10 rocny vztah a uz ich nic zle nepostretne.

stanulienkat
3. júl 2019

@najk super napisane. Vsetko ostatne su pubertalne kecy.

candii
3. júl 2019

@stanulienkat ale nikto nikde nepíše, že v 10 ročnom vzťahu nás už nič zlé nepostretne. To zase čítaš medzi riadkami a domýšľaš. Súdim,na základe svojej svojej povahy a postoju k nášmu vzťahu a jeho povahy a tým, ako sa stavia k nášmu vzťahu, momentálne verím, že sme si boli súdení, to čo bude, nevie nikto..

mara455
3. júl 2019

@najk vidim ze ty nic nevidis len ako sa kazdy rozvadza ci teras ci potom to je jedno vsade vidis buducnost rozvod .. nie každý musí tak dopadnúť máš dvojice čo sa lubia aj napriek všetkému čo pride a bojujú o ten pravý vzťah každý deň žeby bol krasny a máš takých čo vždy jeden znich uz dalej nechce pokračovať a to nieje to iste .. bud ste si nebolí súdený alebo ste sii ... otom toje .. každý si prešiel niečím ..

laska201
3. júl 2019

Ja som s muzom original na rovnakej vlnovej dlzke.ani nemusim kuknut na mobil a viem ze mi vola.stavalo sa mi to aj ked robil v cr vzdy sa mi stuklo a hned som vedela ze mi za par sekund zazvoni telefon.muz mi vravi tak to bola rychlovka ved to nestacilo ani zazvonit.tak isto muz drzi telefon ze mi ide volat a uz na mobile lasocka.takze aj taketo prepojenie doslova ma laska.

ankare
3. júl 2019

To nevieš nikdy...

slnieckogirl
3. júl 2019

@najk ty si asi nikdy nebola riadne zaľúbená alebo naopak, neopätovana láska

stanulienkat
3. júl 2019

@slnieckogirl to nema so zalubenostou nic spolocne. Je triezva realistka. Tie co tu pisete mate za sebou malorocne vztahy a vyjadrovanie ako naivne pubertacky. A myslite si,ze to je navzdy. Niekedy aj je,ale kto potom vypisuje na MK ze nechal ma manzel,podvadza ma manzel a pod.? Tiez sem predtym vypisovali ake su zslubene a maju "UZ " 5 rocny vztah. Ked sem napise niekto,kto to spolu taha 20-40 rokov,vtedy ma pravo napisat o tom " pravom". Nie niekto,kto sa nechal zbuchnut a su spolu dva roky.

slnieckogirl
3. júl 2019

@stanulienkat musíte mať obidve smutný život bez ozajstnej lásky, podľa mňa je toto celkom zakomplexovaný názor.

angi07
3. júl 2019

@slnieckogirl plne suhlasim!
lebo ked im to neklape tak ani ostatnym nemoze✌
@stanulienkat ja som spolu s manzelom 15 rokov ok nie je to 40😅 ale to bola laska na prvy pohlad a je az dodnes! lutujem tie ktorym to nevyslo ale ked vam to nevyslo to neznamena ze ostatne baby nemozu mat take stastie!!!

najk
3. júl 2019

@slnieckogirl ja si myslim, ze smutny zivot ma polovica tych parov, ktore sa rozvaju. Ja neviem preco by som mala mat smutny zivot. S muzom sme spolu 13 rokov, zatial jedno dieta.. Slusny zivot, bez jedineho dlhu, planujeme stavbu domu, spolocne zaluby.. Co ja viem.. strasne smutny zivot 🙂 ale je mi to jedno. Nahovaraj si co chces.. pozerat triezvo na veci neznamena byt smutna..

stanulienkat
3. júl 2019

@slnieckogirl
@angi07 mna lutovat nemusite. Mam vyse 20 rocne ukazkove manzelstvo. Ked to budete moct vy povedat,tak vam pogratulujem. 🙂 Ja len lutujem tie,ktore si myslia,ze im sa nemoze rozpadnut manzelstvo lebo su spolu uz par rokov. Takych sem potom najviac pise,ze manzel spava s kolegynou a pod. Takze zakomplexovany nazor ma niekto iny. A smutny zivot urcite nemam 🙂

slnieckogirl
4. júl 2019

@najk veď sa aj tak rozvediete, len o tom ešte nevieš 🤦😂

slnieckogirl
4. júl 2019

@stanulienkat kľudne aj ten tvoj manžel môže začať aj po 20 ročnom vzťahu spávať s kolegyňou, susedou alebo ktovie kým 🤦 nikto tu nikde nepíše že sa im nemôže už nikdy rozpadnúť vzťah. Každý vzťah sa môže rozpadnúť po hocijakom čase aj po 20 rokoch, takže ani ty nekrič hop

v_alika12
4. júl 2019

@asia83 ale ano. Niekedy to ide hned v 20tke 😉

najk
4. júl 2019

@slnieckogirl a Ty mas vestecku gulu, ked vies, ze zrovna my sa rozvedieme? Moze byt, nemusi.. ale to, ze je to ten pravy, si dovolim povedat mozno tak v 80tke.. To je cele, co hovorim. Ze rozplyvanie sa v 30tke nad tym ako som nasla toho praveho, je idealizovanie si, lebo polovica manzelstiev aj tak skonci.. mozno aj to moje, mozno nie.. ja mozem len robit vsetko preto, aby sa to nestalo..

najk
4. júl 2019

@slnieckogirl tu predsa nikto nekrici hop.. zrazu aj Ty pripustas, ze kazde manzelstvo sa moze rozpadnut aj po 20 rokoch. Takze sa zacinas radit medzi nas triezvo uvazujuce a nie naivne zamilovane, ktore nasli toho "praveho" a musi to automaticky vydrzat do konca zivota, lebo su si sudeni a bodka a na vecne casy.. Ale predtym si tvrdila, ze ked mame tento pohlad na svet, musime byt strasne smutne.. takze automaticky uz musis byt smutna aj Ty, ked dokazes triezvo uvazovat.. Proste si trosku odporujes :D

slnieckogirl
4. júl 2019

@najk mám takú istú vešteckú guľu, ako ty, keď vieš že zrovna polovica žien čo tu písala sa rozvedie 😂😂👍
V tom ostatnom s tebou súhlasím ..

najk
4. júl 2019

@slnieckogirl ta vestecka gula sa vola statistika.. nemusi to byt presne polovica, ale cca polovica..

slnieckogirl
4. júl 2019

@najk ale ja ani nikde nepíšem, že sa nemôže rozísť každý vzťah. Ale zase na každý vzťah, sa pozerať očami, veď každé druhé manželstvo sa rozvádza, ten "pravý" neexistuje a zbuchne ťa a začne podvádzať s kolegyňou je zase druhý extrém 😂

slnieckogirl
4. júl 2019

@najk 😂😂😂štatistika .. poprosím link na túto vedeckú štúdiu

najk
4. júl 2019

@slnieckogirl ako som pisala cca polovica... toto su len rozvody. Nie je tam zahrnute spoluzitie, ked ludia nie su zobrati a iba sa rozidu
http://www.chelemendik.sk/40_percent_manzelstie...

najk
4. júl 2019

@slnieckogirl ale toto je optimisticke, nakoniec je to mozno len 30percent
https://www.radiovlna.sk/novinky/slovensko/2687...
to je fajn

najk
4. júl 2019

@slnieckogirl uprimne ja som iba hrozne alergicka na spojenie ten pravy, lebo prave v porodnici so mnou bola jedna holka, ktora bola s frajerom asi rok, narodilo sa im dieta, nemali nic, vyriesene byvanie a nic spolu prezite, ale vedela, ze on je ten pravy.. Presli 4 roky a strasne ma mrzi, ze neviem, co je s nou, lebo by som chcela vediet, ci aj po 4 rokoch je to stale ten pravy. A uprimne moc tomu neverim. Preto si vzdy pri tomto spojeni spomeniem na nu a pride mi to hrozne naivnucke a detinske. Ale to neznamena, ze neverim na lasku na cely zivot.. Len to nie je o tom, ze sa nasli dvaja ludia, co su si sudeni, ale ze sa nasli dvaja ludia, ktori na vztahu tvrdo makali a odmietli to pocas tazkych chvil vzdat..

candii
4. júl 2019

@najk v tomto s tebou súhlasím, ale zase si myslím, že aj 10rokov je vo vzťahu dosť, lebo nikto nevie, čo ten pár za tie roky spolu preskákal a na túto dobu, byť spolu 10 rokov a stále sa ľúbiť, rešpektovať a nepodvadzat je naozaj úspech.
P.S. určite nie sú spolu už

rusovlaska883
4. júl 2019

Ano, toto je velmi dobra tema 🙂 Ja som momentalne v inej situacii, dlho po rozvode, s detmi. A pravdou je, ze ziadny chlap sa mi nezda dost dobry ani na to rande, nie este na spolocny zivot 🙂 Ja naozaj potrebujem aj tu chemiu, aj to racio, vidiet, ze je to slusny, rozumny muz ... a od isteho veku a so zavazkami sa mi to zda ako priam zazrak 🙂 Najst niekoho takeho ... uz ani nehladam 🙂