icon

Ako usvedčiť manžela z nevery?

cartridge
17. mar 2010

Poraďte mi, prosím, čo mám robiť? Našla som nechtiac v manželovom mobile zamilovanú SMS, potom mi to nedalo a ...bolo ich viacej, takisto často voláva na to isté číslo. Chcela by som zistiť, kto to je, nemám však odvahu zavolať zo svojho mobilu, nechcem, aby zistila, že to viem. Aspoň zatiaľ. Je to hrozný pocit, keď máte len tušenie, ešte sa to dá, ale keď to naozaj zistíte, tak je to ubíjajúce na psychiku. Neviem, ako ďalej. Máme tri krásne, zdravé detičky, ktoré na ňom visia. Doteraz sme mali pekný vzťah, rozumeli sme si, máme kopu spoločných priateľov, spoločné záujmy. Viem určite, kde sa stala chyba - popri starostlivosti o deti a domácnosť som zabúdala naňho po sexuálnej stránke, on potreboval viacej nehy, pohladenia a hlavne milovania, teda sexu a ja som mu ho prestávala dávať. Ja som skôr racionálny typ, pravdupovediac, pohladkania alebo prejavy nehy mi vôbec nechýbali. Takže asi musím hľadať chybu hlavne v sebe. Manžel tvrdí, že ma stále miluje ako pred 10 rokmi, keď sme sa poznali, viem, že sa mu ešte stále páčim a priťahujem ho, aj mi to povie, ako však reagovať, keď viem, že to asi hovorí aj inej ... Ja ho takisto stále ľúbim, a neviem si predstaviť bez neho ďalší život. Ja som jeho druhá manželka, s prvou sa rozviedol "kôli mne", takže viem, že sa mi to všetko vracia aj z úrokami. Ako naňho ísť, aby sa priznal? Mám mu povedať, že viem o tej druhej z jeho telefonátov, alebo ešte počkať, kým sa sám nejako neprezradí, alebo kontaktovať "tú druhú", alebo čo poradíte? Viem, že tie SMS a telefonáty nechcem spomenúť, pripadala by som si u ňho ako "špiceľ" a to nechcem, iný usvedčujúci dôkaz nemám. Viem, že bude zapierať. Ja nechcem takto žiť v neistote. Som priamy človek, ak ma niečo trápi, musím to dostať zo seba ihneď, a tak takéto čakanie a mlčanie ma úplne odrovnáva. Prosím, poraďte, ak máte vlastnú skúsenosť.

lucia94
29. jan 2015

@mysicka36 boli predomnov maili, aj ked sa pohadame tak hnet im vypisujem somariny a vyznava lasku.

mysicka36
30. jan 2015

A načo si s ním? 😲 Na teba žiarli za debiliny a konšpirácie a on si môže vypisovať? No ja neviem ženy kde máte hrdosť. U mňa by taký chlap neuspel. O mňa treba bojovať 😀 😀 😀

lucia94
30. jan 2015

@mysicka36 ved som sa pytala ze preco vypisuje zo zenamy ked vies ze mas doma nadhernu zenu, to ti ja akoze nestacim ci co.

martina054
25. okt 2015

Ahojte mamicky :( ja tiez idem ku vam s prosbou alebo poprosit o pomoc......manzel sa zdvoveril nasej spolocnej kamoske ze ma podviedol uz viac krat aa ze sa uz ani nehadame a ani nic ja som mu to precitala SMS v mobile ale on o tom este nevie mam mu to povedat alebo ako dalej pokracovat....viem ze chodi aj na pokec ale bohuzial neviem jeho heslo....sme manzelia uz 4roky mame krasneho synceka ktory ma 2roky ...co mam dalej robit? dakujem za kazdu odpoved alebo radu

charity
25. okt 2015

@martina054 Rozhodni sa ci chces rozvod alebo nie. A az potom konaj.

dilino
25. okt 2015

žeby sa vratilo to čo urobil on prevej kôli tebe žeby sa to vratilo teraz tebe ako bumerang to iste urobil môj švagor sestre kôli druhej sa s ňou rozviedol a ta ho teraz opustila pre ineho takže asi ťa to dostihlo a sex no ved ked ho nemal u teba hľadal ho u inej čo sa čuduješ že ma inu ja nie ak ti tvrdi nadalej že ťa miluje a spi s druhou a nema vyčitky tak zapamätaj si jedno nie nemiluje ťa iba klame sam seba ak by to bola nejaka jednorazovka tak dajme tomu ale ked s ňou nadalej udržiava kontakt never že ťa miluje klame teba a ona vie vlastne že on je otcom troch deti a čo ak neskôr opusti teba a pôjde za ňou ako mu v tom zabraniš nijako nie nadarmo sa vravy nerob druhemu to čo nechceš aby robili tebe a vydiš stalo sa podľa mňa on sa s ňou stretavať neprestane a skôr či neskôr dojde k rozvodu môj osobny nazor nie v zlom ti to pišem.

martina054
25. okt 2015

@charity len my bdue luto synceka jedna vec a ako mu dokazem ze som sa mu hrabala v telefone ked sme si do teraz verily ?

eeffka
25. okt 2015

@martina054 prepac je mi luto v akej si situacii , ale dobiela ma vytacaju zeny, ktore a teraz ta citujem "ako vysvetlim ze som sa hrabala v telefone...sme si verili" WTF...?!?
Hadam ty si verila ako sprosta a vysvetlovat by mal on.

martina054
25. okt 2015

@eeffka no hej len co mu mam povedat?

lubkavargova1
25. okt 2015

No a vraj karma nie je svina...vidis? Co si zasiala to sa ti vratilo a sama si si to potvrdila. Obaja ste v tom az po usi....uprimne? Ked je namotany na druhu aj ked sa ty rozkrajas, tak s nim nepohnes, proste na plnej ciare vyhrala ta druha. A tebe ostava len pekne prekusnut horuci zemiak, postavit sa na nohy a ist dalej v zivote. Zbezpecit deti a sup do zivota...ked je ta zena druha mlada, bez zavazkov tak ta bude mat totalne na haku. Aj ked sa jej divim, ze si na krk zavesy take nemehlo a so zavazkami. Zenaty chlap alebo rozvedeny nieiadne terno....pokial si pamatam, v inej debate si vykreslovala manzela ako svedka, pokial viem svedkovia nepodvadzaju lebo pre nich je to hriech najvyssieho levelu a to si nedovolia odthnut od zboru...ale ked sa rozviedol a zobral teba uz tym sa dospustil cudzolozstva a nema sancu v tom ich raji na zemi aj ked by sa rozkrajal...vidis, vidis, trebalo ti to? Furt tvrdim: rovnake viery, rovnake vzdelanie...proste nech vrana k vrane sada...toto vam evidentne nevyslo. Sorry, ze mozno tvrde slova, ale tak je to...a ked si priama osoba ako to tvrdis, tak si muzicka zober na kobercek a pekne narovinu vydebatovat, inak je to cele zle a bude este horsie!

charity
25. okt 2015

@martina054 Chces rozvod alebo nie?
Ak ano, tak proste oznam brz vysvetlovania, ze chces rozvod pre jeho neveru. Viac vysvetlovat nic nie si povinna. Ci co si slubujes od dialogu o naburanom mobile?

martina054
25. okt 2015

@charity on o tom nevie ze co som citala v mobile

lubkavargova1
25. okt 2015

Z toho aj tak nebude rozvod...bude plakanie, slubovanie a bla-bla-bla...syncek na to doplatil najviac podla mna. Ty si mlada a aj pekna. Neboj najdes si po case lepsieho a hlavne hladaj normalneho! Ked ta uz viackrat podviedol, no tak neni o com debatit Ci mu chces odpustit? Potom pocitaj s tym, ze furt uz bude blikat kontrolka...pokec, mobil....klasika. Zena, presne ako ti tu pisu viacere: bumerang sa vratil 😖

martina054
25. okt 2015

@lubkavargova1 ja vas chapem ale ako mu mam povedat ze som mu citala mobil? aj tak sme zosobaseny na urade jedna vec ale ku komu pojdem ked pracujem v presove a moja mama byva daleko a teraz je maly u svokry potom u koho bude?

charity
25. okt 2015

@martina054 Ved mu nemusis hovorit ze si mu na to prisla cez mobil.

Prepac, myslim to uprimne: Ty mas problem so sebavedomim, ked vidis problem v tom ze co si pomysli ze si mu naburala mobil? Lebo prave toto je v celej situacii uplne jedno. Specialne ak chces rozvod.

lubkavargova1
25. okt 2015

@martina054 ja vas tiez chapem. Vsak vravim, ze z toho nic. Najakeho frasa mu chcete vraviet ze ste mu citala mobil???? Povedzte to co ste aj nam napisala, ze kamoska co vravela...alebo jednoducho povedzte, ze zvonil mu mobil alebo ze ste hladala nejake cislo a tak ste to zistila...prepacte, ale inak to nepojde, alebo pravdu. Lenze potom sa pripravte na to, ze bude na vas utocit, oduje sa ze akym pravom mu leziete do mobilu a bla-bla-bla okolo toho. Klasika. Najlepsia obrana je utok...cize ste to dokafrala aj tak. Proste mu to povedat, a basta. Lebo inak to nema vyznam a pekne krasne ostante s nim a tolerujte mu vsetko ale potom ratajte s tym, ze aj tak dopadnete ako dalsia v poradi "exka". Podat papiere na rozvod nemusi stale len zena, staci aj to ze chlap sa nasere a je to...
A riesite ze u koho bude mali. No predsa u vas. Preboha vy ste jeho mama!!!! Nie svokra a neviem kto. V priapde ze dobre budete vychadzat aj nadalej mozno vam pomoze...aj tak si myslim, ze toto je rovno odsudene na dalsie sebadestruktivne obvinovanie....jednoducho: klapky na oci a trpiet...aj tak toto bude. Vy nemate odvahu na dalsie kroky...prepacte, ale tak mi to vychadza. Zena ktora sa dozvie ze ju chlap podvadza riesi skor to aby chlapa neprizabila a nedostala basu za to, ako to ze "jeeeezicku co povie ze som citala jeho mobil" 😖 😖

adri266
25. okt 2015

@martina054 mne sa zda, ze Ty chces od nas pocut, ze napriek tomu, co sa stalo, by si mala s nim ostat.

Pozri, je to na Tebe.
Na Tvojom mieste by som si to poriadne premyslela, kedze mas viacero moznosti.
1, povies mu, ze o to vies /nemusis vysvetlovat ako/ a chces rozvod.
2, povies mu, ze o tom vies, a povies mu svoje poziadavky, napr odluka na mesiac s tym, ze porozmyslate, ci chcete byt dalej spolu, ci nie, a on musi ukoncit vsetky svoje aktivity mimo manzelskej postele. Toto si vyber len ak si naozaj schopna odpustit, lebo inak Tvoj zivot bude o nicom.
3, budes sa nadalej trapit, nechas si to pre seba, a moze sa to odrazit na Tvojom zdravi.

Co sa tyka dietata. Ak by ste sa rozviedli, on predsa neprestava byt otcom 😎 A ruku na srdce, myslis si, ze Tvoj syn nebude vidiet, ze Ty sa pri manzelovi trapis?
Tak ci tak, nezavidim Ti Tvoju situaciu, ale to, ze si pozrela do jeho mobilu, by ma na Tvojom mieste trapilo najmenej.
A ked uz potrebujes nieco povedat, povedz, ze Ti to povedala nejaka znama, ze to pocula od niekoho ineho, bla bla bla...

romanovic
25. okt 2015

@dilino ...a tu nastal idealny pripad - ked nick koresponduje s vyjadrovanim...

dilino
26. okt 2015

@romanovic važeny /važena neuražajte ma laskavo nepoznam vas pokiaľ neviete čitať je to diskusne forum tak že ja som prispela kde aj každy v pripade že ma ešte raz budete uražať ked ma nepoznate budem kontaktovať admina o zablokovanie dufam že sme sa pochopili dosť stručne a jasne nikoho som neuzažala nenadavala ani vam tato odpoved nepatrila vam tak čo ma bezdvovodne uražate nepoznate ma a vdaka bohu takeho / taku aka ste vy na ceste životom ani nestretnuť.

lubkavargova1
26. okt 2015

@dilino z toho si nic nerobte...tiez si myslim, ze ste len vyjadrila podstatu veci. Tak sa vaci maju. Preco si zatvarat oci pred pravdou??? Ci jaaaaaaaj, ideme vytvarat idealnu rodinku? Jasne, milenka rozkafrala rodinu, chlap ktory je totalne mimo a ma popletene hodnoty v zivote lebo toto je priklad "vodu kaze a vino pije"...ale inak v pohode, idealna rodinka...mate velku pravdu to co robime inym sa na furt vrati. Mozno nie hned, ale casom urcite. Tu je to pekny priklad. Ja neprajem nic zleho zakladatelke tejto temy, zivot jej dal aj tak velku facku aj za nas 😖

dilino
26. okt 2015

@lubkavargova1 dakujem za vašu podporu a važim si to hoci vas nepoznam berte tak mojej sestre sa to stalo a to do bodky bola tehotna a ledva sa narodila jej dcerka už po pol roku si našiel inu a teraz tu ktoru si našiel byvali švagor ta si našla ineho nevera je vec ktora je hakliva ona sa skôr či neskôr prejavy či by ste to bola vy ja alebo ako pišem môj byvali švagor ja mam teraz možnosť isť do vzťahu ale viem na milion že by mi bol neverny preto sa radšej do toho nepuštam a mam pokoj.

jennky13
26. okt 2015

mila cartridge.....citala som jeden pribeh, ked zena zistila, ze muz ma milenku....zdvihla telefon a zavolala tej dotycnej. Nenadavala, nekricala, ale podakovala sa jej. Podakovala za to, ze jej ukazala, ze sa svojmu manzelovi malo venuje, ze zabudla popri vsetkych svojich starosti byt k nemu mila, pomojkat ho a viac dbat na jeho potreby. Oznamila jej, ze napriek tomu, ze je jej vdacna za jej sluzby ,uz ju potrebovat nebude a moze sa od jej manzela drzat odteraz co najdalej.
Potom sa ospravedlnila svojmu manzelovi za to iste, nic nevysvetlovala, nekricala, ale v klude a pokoji mu vysvetlila, ze sice ona zlyhala a uznava to, nemieni mu tolerovat dalsi takyto unik. Chce o neho bojovat, chce sa zmenit a byt viac milsia a viac sa o neho starat, ale potrebuje aj od neho, aby v domacnosti urobil toto a toto.
Podla mna to chcelo odvahu a nadhlad tejto zeny. Na jednej strane si uvedomovala svoje zlyhanie, ale na druhej strane si uvedomila, ze nie je to cele len jej chyba.....aj jej mila polovicka si vybrala lahsiu cestu....ved co branilo aj tvojmu manzelovi viac si ta ziskavat pomocou v domacnosti, dat ti cas a priestor na zaluby a tym ti dat najavo, ze stoji o teba v posteli, ale chape tvoju vycerpanost a pracu, ktoru pre rodinu robis.

Nesyp si len ty popol na hlavu .....ty si sa nerozhodla ho podviest, nehladala si povzbudenie a pochopenie v inom vztahu.....prijmi svoju cast zodpovednosti za krizu, ale nechaj ho uvidiet tu jeho, lebo bude mat pocit, ze takto to vlastne moze robit vzdy, ked bude mat vacsiu potrebu ako je realna ponuka.

lubkavargova1
26. okt 2015

@jennky13 tak klobuk dole pred takou zenou. Ma chladnu hlavu a riesi vec s nadhladom...pokial tam obaja chcu bojovat o vztah tak toto co ste napisala je idealny pripad. Ale zivot bohuzial nie je idealny. POkial manzel kladatelky bude ochotny bojovat tak budiz...ale uz raz zlyhal v prvom manzelstve. Kde ostali tradicne hodnoty byt spolu v manzelstve v dobrom a vzlom???? Ci len v dobrom, a ked sa nam zunuje manzelka tak ju vymenime za krajsi, poslusnejsi a mladsi model? A potom tak dookola? Lebo ked este chlap podvedie prvu manzelku, tak hoc s odretymi usami, ale OK, ale pokial toto spravy uz druhej...no neviem daco tu nehraje a nepasuje...na obidvoch stranach....rola milenky je fajn, pokial je baba mlada, bez zavazkov. Uzit si chlapa na raz dva suchnutia a potom dovi-dopo. Alebo sa nechat dotovat (ako nase celebritky)..ale tak to je tak vsetko...do zivota to je nepouzitelny material 🙄

jennky13
27. okt 2015

@lubkavargova1 mas pravdu, teraz naozaj malo ludi zabojuje o rodinu a o hodnoty .....ale zakladatelka temy nevyhra tym, ze sa bude tvarit, ze nic nevie, ze sa len ona spamatala.....
ma svoj podiel na tejto krize, ale to vzdy ked neurobi to co jej muz potrebuje si on najde milenku a ona sa bude viac snazit, aby ho nestratila ?
Viem, zivot matky s troma detmi je tazky, je narocne sa rozhodnut riskovat, ale ak ho chce naspat, ak chce o ten vztah zabojovat ....dokaze sa uz nastalo pretvarovat ? Myslim, ze toto jej tajomstvo postupne otravi jej doveru k manzelovi, jej lasku, jej istotu, ze bude jej oporou....

A este mala poznamka.....viem, ze sucastne rodiny, ludia si nevazia hodnoty, ktore naozaj maju cenu, ze manzelstvo, rodina uz nie je tak vazena.....ale vzdy je dolezite, co urobim ja, ako sa ja pozeram na svoj zivot....ak si zakladatelka vazi pravdu a uprimnost, tak by mala robit to, co citi ako spravne....

martina054
2. nov 2015

mile mamicky teraz som nasla spravy ako si pisal s mojimbratom ze sa s nou stretava u nej doma len ja neviem kto to je a nechcem sa opytat brata lebo prisla som mu na heslo a citam s kym si pise ako mam dalej reagovat? dakujem

0silvia0
2. nov 2015

@martina054 no ja ťa obdivujem, ako dokážeš nereagovať a potichu vyčkávať. Ak by sa to týkalo mňa, 10x by mal telefón otrepaný o hlavu a bolo by mi šumafuk, či sa dozvedel o hesle či nie... zdá sa mi, že riešiš nepodstatnosti a podstata problému ti uniká.

macamac
2. nov 2015

@martina054 on takéto niečo píše tvojmu bratovi????
To nemá bohvieaku inteligenciu....a charakter
Ale to zrejme ani tvoj brat 😝

timea7
3. nov 2015

@martina054 ja by som tiež zrejme vyšla s pravdou von, povedala by som mu, že si neželám, aby zo mňa robil idiota, že všetko viem, že od neho odchádzam, môže sa venovať svojmu novému objavu a začala by som si hľadať prácu v blízkosti rodičov. Nie si povinná mu vysvetľovať, ako si sa to dozvedela. Najskôr však si musíš byť istá tým, že chceš rozchod, že si schopná fungovať bez neho. Inak, ak ťa už niekedy podviedol a robí to opakovanie, niet čo riešiť, iný nebude 😒

vierkal
3. nov 2015

martina054 neviem na co cakas? citam ze pise aj tvojmu bratovi o nevere. Je on vobec normalny ten tvoj muz? skus ho zamestnat tak aby neal cas na milenky.chodte do prirody, kdesi na dovolenku , chatu a uvidis ako s a bude spravat.Len vtedy prides na to ci mu zalezi na vas ci nie.Ak bude pokracovat s telefonatmi milenke ukonci to lebo len ty sa budes trapit najviac a chlapcek.Deti velmi vnimaju nepokoje v rodine.A poviem ti zena si vzdy poradi bez muza je silnejsia .Nech sa stara milenka o neho .Nieze dopadnes so stokholskym syndromom. musis byt silna koli dietatku. a ver chlapov je kopa a ovela lepsich 🙂))drzim palce

jajami
3. nov 2015

Ahojte, aj ja som zostala so synom sama, písala som temu rozvod ano-nie. Mala som nieco podobné. Teraz to vidím uz trochu inak aj ked je to len necely mesiac od jeho odchodu.Utrapis sa, ked budes tolerovat nadalej neveru, budes ticho trpiet ale nic s tym nezmozes, budes sa pretvarovat cely zivot, ak obaja nemaju zaujem o zmenu, nezmenís to v ziadnom prípade.
Ja som mu tiez citala spravy, spravila som krok, poslala som ho prec, v ten den som velmi plakala a vyslo zo mna ,,neopustaj nas,, teraz to vidím tak, ze to bolo velmi dobre rozhodnutie, casom sa to pomaly vyvíja,aj ked su tam komplikacie, ale uz som si zacala vazit samu seba. Nikdy by som sa neodhodlala na tento krok, ak by som nenavstivila psychologicku,ak by som to nemala v hlave dlhy cas. Vycitala som si, ze som spravila chybu ja. Ale teraz to vidím, ze to nebola len moja chyba. Stalo sa, ze som nasla flirtovanie s jednou dievcinkou a on mi tresol telefon, ze ved si citaj, ja som si presla komunikaciu a vies co som spravila?? ja jemu som sa ospravedlnovala, chapes, ziadna sebaucta, nic. On bol moj vesmir a odpustila som mu cokolvek a este aj s mojím ospravedlnením. Chyba, velka chyba. !!!! Teraz som s malym sama a som kludna, nemam bolesti zaludka, netrapim sa, casom to bude este lepsie,ale bolo to spravne rozhodnutie, pretoze nikdy sa clovek NEZMENI, bude sa to len zhorsovat.
Vidim to aj na synovi, ze je podstatne stastnejsí a to je ten najvacsi hnací motor 🙂 Treba mysliet na seba a na dieta, nie na dajakého chlapa, co nema zaujem bojovat o rodinu a este si z vas spraví handru a bude s nou zametat v ktoromkovek smere sa mu zachce... drzim palce vsetkým zenam pri rozhodovaní. Aj ked sa zda byt situacia neriesitelna, clovek citi obrovské sklamanie, bolest,zradu, tak cas vylieci a zahojí vsetky otvorené rany, netreba tie rany zvacsovat....