Ako vás vytáčajú manželia?
Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?
Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂
Super tema! Tak ten moj ma vie vytocit upratovanim. Ja si vsetko upracem postupne, podla casu ( mame 5 mes.baby ). Este mi chyba nieco doupratovat a on pride z prace, ani sa neprezlecie, neposedi, nic......ide rovno do kuchyne a zacne riad umyvat, navari, vycisti sporak, prac.dosku, umyje podlahu, da prat, zavesi atd atd a pritom mu hovorim 100x sadni si, ja to urobim, si unaveny, nie! On povie ty si oddychni, mas toho vela, venuj sa Sofii, chod von, pospi si.....a mna to vie nahnevat lebo si pripadam ako lava, ze nic som za cely den neurobila tak to musi on 😀 a este! Jeho ponozky hadze na pranie poparene v klbku a tak to da prat, vraj aby nemusel hladat par potom
@romina1912 co by mnohe dali za takeho manzela 😀 😀
ale chapem, to je uz az moc, co robi...
za tie ponozky ja vrazdim doma 😀 to sa neoperie a kazdu jednu chytat a rozmotavat spinavu mam velmi rada 😀😀
@katrin21 to ano, viem ze niekotri muzi nemaju radi domace prace, a ja som rada ze ten moj porobi co treba ale niekedy by mohol poseiet a na tom zadku uz 😀 😀 a presne, tak sa tie ponozky nikdy neoperu aaach za toto by som aj ja vrazdila
@romina1912 hehe ako by som pocula samu seba ale moj akurat nevari to nechava na mna a jeho ponozky och robi v mliekarni takze je to uzas ked to donese domou kolko krat da prat a ja ked idem vesat uz oprate on ich neprevrati a ostane na nich syr vtedy by som ho zabila 😆ale co uz snaha sa ceni 😂😁
Moj je strasne zlaty ale kedze bol doma najstarsi z piatich deti, lubi dirigovat... minule ma upozornoval ze takto a takto nemam nakladat umyvacku lebo mi zle umyje riad. Bol uz vecer, deti konecne v posteli a uz som mala tu robotu skoro hotovu. Kedysi by som penila. No teraz som sa mu pozrela s kludom do oci a vravim mu, ze ak sa mu to nezda, od zajtra mu mozem tuto cinnost prenechat, rada si vylozim nohy 😉 po 12 rokoch co sme spolu som zistila ze hadky nepomozu ale trefna odpoved nad zlato :D
Moj ked pozera film a idu reklamy, tak sa zacne akoze "rozpravat"..... pyta sa uplne blbosti a ocakava, ze ja prerusim vsetko, co prave robim a budem sa s nim " rozpravat" kym reklamy neskoncia.... a to ma vie vytocit teda.....
tak som sa rozhodla prispiet aj ja cim ma moj manzel dokonale vytaca 🙂
1. vsetko spravi tak na 50%...ked umyva kupelky tak sice velmi precizne ale umyje len vanu, umyvadlo a jedno wc. Druhe wc, zrkadla, obal zo zachodovej kefy ci policka pocka vzdy na mna....
2. o vsetko co doma ma spravit sa mu musim poprosit....potom to spravi...u nas nefunguje nic automaticky, ze on vezme vysavac a ide vysavat, funguje to tak ze ja musim prist a pekne poprosit ci by mohol povysavat..potom povysava
3. pozera do totalne plnej chladnicky a zavrie ju s tym ze nic doma nemame...
4. ked nejde par dni sportovat tak chodi hore bez po byte chyta si neexistujuci tuk na bruchu a otravuje ma ze urcite uz aspon kilo pribral z toho ako 3 dni nebol behat!
5. sprchuje sa vzdy rano, potom sa oholi a navonavkuje a vzapati si lahne este na 5 minut do postele....a mna neskutocne stve ze vsetko citit jeho vonavkou
6. stale hovori ako on ide chudnut (nema z coho....) a ze musi zmenit stravu..nevarim nezdravo, ziadne smazene ci klobasky atd...tak normalne...a ked uvarim nieco fakt zdrave tak na to kukne, ze hmmm to je moc zdrave a ide si zaliat vifonku polievku (tie ja nekupujem, ale on si ich kupuje...)...a potom zase zacina odznova ze musi zacat inac jest lebo ide chudnut....
7. nikdy nic nekupime na prvy krat. nudzou vobec netrpime, ale napriek tomu su kazdu investiciu "necha prejst hlavou"...(manzel je strategicky nakupca a vyjednavac z povolania) ked kupujeme nieco tak ma vzdy zabija pohladom ked poviem predavacovi na nieco ze jej to je super, ked nam daco ukazuju...on sa totiz tvari ako v praci ze to je cisty priemer, tu hodnotu to urcite nema atd....ako keby sa nam podarilo teraz vyjednat v obchode s furikmi a kosackami 50% zlavu na cely sortiment za to ze on sa bude tvarit ako v praci :D
8. ked sa mu minie sampon alebo nieco tak vyvinie viac usilia na to aby si nemusel vytiahnut novy nez aby to naozaj urobil...najprv tyzden leje do prazdnej nadobky vodu a snazi sa posledne kvapky penive z toho dostat, potom kradne synov detsky sampon a sprchac 2v1, istu dobu sa samponuje len so sprchacom nakoniec asi po 2 tyzdnoch si pohlada v sufliku novy sampon....
9. cyklistickej a sportovej vybavy pre celu rodinu nikdy nie je dost...vlastnime 3 cestaky bicykle, 2 bezne bicykle, trenazer na cestne bicykle, syn ma 2 bicykle, odrazacku, kolobezku, kazdy mame kolieskove korcule, 2 squashove rakety, surf s plachtou, cinky, obaja mame lyze aj snowboardy, vybavu na turistiku...proste mame VSETKO a jednu velku komodu v spalni vyclenenu len na sportove oblecenie...4 rocny syn ma 2 dresy na preteky cestnych bicyklov...a mohla by som pokracovat donekonecna....a ked pride vikend moj manzel casto zahlasi ze musime do sportoveho obchodu lebo jemu nieco chyba....slak ma ide trafit :D a najnovsie synovi ide kupovat v poradi treti bicykel....
a dokonca viem co vytaca mojho manzela na mne:
1. moj perefkcionizmus ktory ocakavam od okolia (do umyvacky musia ist u nas noziky vedla nozikov, lyzicky len k lyzickam atd...najskor idu velke pohare, potom mensie...podla mna uplne bezna poziadavka na clenov domacnosti toto dodrziavaat)..alebo nechape ked davam susit pradlo ze kazdu vec 4x pretrepem v rukach (akoby vyprasim) aby sa to uschlo do rovna...alebo ze davam ponozky rovno do parov k suseniu aby som to pri skladani mala jednoduchsie.
2. viackrat sa mi stalo ze som sa vymkla..raz nam aj policajti kvoli mne menili zamky na byte....tak to ho dokaze vytocit ked sa mi to zase raz stane a potom nas to stoji vzdy tak 100 eur klucovej sluzbe davat za to ze som sa vymkla :D
3. vytaca ho ze sa nehanbim...vecer nemam problem pobehovat v nohavickacha podprsenke po byte pri odostretych zaluziach, byvame na prizemi, lebo ma ani nenapadne ich zastriet :D on zastiera vonkajsie zaluzie uz len uz principu hned ako sa zotmie ako keby sme doma nieco nekale robili...
4. strasne ho vytaca ze podla neho nahlas hovorim ked skypujeme s rodinou...on si mrmle pod nos ze mu nikto nerozumie, ja poviem nieco nahlas a zretelne a hned ze boze nehuc tolko...ako som ja citliva na pachy tak moj muz na hlasnejsie zvuky 🙂
a jedna vec ktorou sa vytacame navzajom...ja ked nieco hovorim ocakavam ze na mna ten druhy clovek bude pozerat a nie ze nezdvihne hlavu od knihy ci mobilu....a jeho vytaca ze ked mu nieco hovorim musi dvihnut hlavu od knihy :D
ale inac nam to celkom klape :DDDD
@lubiduch je mi strasne sympaticke, ze si napisala aj co vytaca tvojho manzela na tebe :D som sa pobavila dakujem ;) inak aj ja som perfekcionistka ako ty, tiez pretrepem pradlo, tiez ponotky vedla seba na susici ale ten tip s umyvackou je genialny!!! Tusim to doma zavediem 😁 a co vytaca toho mojho na mne? Ked nezozeriem to co navrhol povedal, ale poviem si k teme svohe... Akoze vravi ze je rad ze mam nazor ale kedze jeho mamina sa doma neozyvala a "vladol" ocino, tazsie sa mu akceptuje ze poviem co si myslim ;) ale ja neprestanem :D
@koniarova cha u nas to iste starsia ma 6 a doteraz nevie deti sam obliect a ked ich oblecie nahodou tak sa modlim aby ich vonku ludia nespoznali lebo to je ozaj exkluziv vytiahne tie najhorsie handry ani neviem odkial a tie najnemoznejsie kombinacie a inak vobec do vsetkeho ho musim nahanat a celu rodinu musim nahanat nechcchceme ist kamkolvek a vsetci frflu uz som z toho unavena dnes som sa na to v.... a bola z toho akurat tak hadka uf
@zszudorova ciiii pana som si nemyslela že žije niekto presne tak, ako ja s mojim mužom, tie štuple do uší ma !top! rozčuľujú....
A u nás prevláda aj veta: trebalo by tu upratať. Keď toto počujem, tak mať na stole rozvodové papiere tak podpis ešte aj podšktrnem :D Ale inak ho najviac na svete milujem 🙂 a aj ked ma denne niečim nas*rie tak si neviem predstaviť bez neho život 🙂
@tinyx naaahodou co by som ja dala za chlapa ktory by si vsimol ze by trebalo upratat 🙂))
Moj manzel totizto tvrdi ze on nic neupratuje sam od seba preto lebo ja tak casto upratujem ze on nevidi neporiadok co by mal upratat,ze sa nam nesyiha robit doma neporiadok...niekedy si myslim ze potrebuje tak4ky dioptrie ked mi toto zahlasi....ale vzdy si spomeniem na svokru....mi vravela ze jej sym aj keby mal v strede izby nasrate tak si to kludne aj tyzden nemusi vsimnut 🙂)))
dievcata dnes nemam v praci sefov a tak sa tu bavim citanim tejto diskusie 😀
tlieskam vam 😀 😀 😀
takze prispejem aj ja...
moj manzel je majitel it firmy a doteraz netusim ako to dosiahol pretoze nevie zorganizovat ani sam seba... vychytavky typu:
- vzdy ked si oblecie nieco ciste a po dni nosenia to nechce dat naspat do skrine (s tym suhlasim) tak nie aby to dal na miesto na to urcene ale proste to siiice pekne poukada, kominky jak hovado ale ulozi to na zem vedla postele, to proste nechapem..
- je pivar ale nechapem na tom ze proste svoj oblubeny krigel si po pouziti neumyje, nie este aby ho dal do dresu, on si ho necha na policke a na druhy krat ho pouzije taky s prepacenim zasraty, ked sa ho opytam preco, tak povie ze ved to je aj tak len od piva... a ja mam este vacsie nervy ze ten pohar zasraty na mna pozera z policky nad televizorom kazdy den ked pridem domov...
- ohladne cikania a vasich komentov, my mame doma este taku ,,vychytavku" ktoru naucil aj nasho 3rocneho syna, ze cikaju teda postojacky s tym ze trafaju tie bref-vonave gulicky - samozrejme ze maly trafi hocikedy aj mimo, ale teda najvacsia zabava
- o tom ze ,,macko strasne ma boli hlava- musim si ist lahnut (aspon na 3dni) ani nehovorim, ked boli mna, dam si tabletku a mozem ficat dalej, lebo vsak kto by vsetko porobil
- a co mna najviac irituje je u nas casto pouzivane slovicka ,, ahaa asi som zabudol" on si zabudne raz hlavu niekde.
- o zachodovych hodinovych seansach ani nehovorim, ked si tam berie notebook tak uz viem ze to ma tak na hodku = 2.serialy big bang theory
inak je skvely, moc ho lubim, ked sme este nemali maleho so vsetkym mi pomahal, upratat navarit a podobne, ale teraz som najradsej ked idu niekam spolu a ja si dam sluchatka, hudbu a idem si bez vyrusovania... a moji chlapci sa potom vratia z nakupu s kyticou pre maminku 🙂 😀
Mna vytočí, ked som unavená ako kôň po celom dni varenia, upratovania a hrania a behania s malým . Naveceriame sa a ja odfuknem ze ach este treba umyť riad. Nemame umývačku 🙂 a drahý manžel sedí pred telkou, vyložene nohy a hovorí: láska ja ich umyjem, ale až ked skončia spravy(seriál, film)
Tak si zafrflem, ze ja ta kašlem, postavím sa ku drezu a začnem umývať, a on za mnou príde, ked už končím s tým, ze: no tak ja ich teda umyjem teraz, nechaj tak
A toto mame furt :D
Mne strasne vadi, ze fajci. Berie sice ohlady, ze nefajci pri nas, ani v byte, aute, pri detoch, ale potrebuje chodit do pivnice kazdu chvilu. A ked cokolvek potrebujem od neho, vzdy je to so slovami: hned, len si zapalim a pridem. A my s detmi len stojime a cakame, kym dofajci. Ked je s detmi sam a ja pridem domov, uz ma caka vo vchode, malého mi vrazi do ruk, lebo musi utekat zapalit si, a nenecha ma ani vyzut, vyzliect, ruky umyt. Fakt neviem, ako dokaze existovat v praci, kde nemoze odbiehat kazdu pol hodinu. Nebyt tohto zlozvyku, tak sa tusim ani nehadame. Lebo to ani radsej nespominam situacie, ked si nahodou zabudne zobrat cigarety.
Mna moj manžel nevytáča. 🙂 narozdiel od iných žien necakam ze vie citat myšlienky a ked chcem aby pozehlil/umyl riad/povysaval tak mu to poviem. A on to urobí a este mi povie ze je rad ze nie som aké iné ženy a ze mu rovno poviem co chcem 😄
No dievcata pobavili ste ma, a!e ako čítam tak to máme asi rovnaké. No mňa vie vytočiť to že sedí na wc a dvere pootvorené no smrad nie len wc ale aj v chodbe. Uz som sa ho pýtala či sa tam boji. Tanier po jedení položí na kuchynskú linku priamo nad umývačky je fakt problém sa zohut a dať ho do mycky... veci prehodene na kresle.... zo začiatku keď sme ešte neboli manzel!ja tak ostávali aj špinavé veci. Potom otázka prečo to tričko nemám oprave??? No lebo ja nie som poľovnícky pes aby som zisťovala čo je špinavé. Ale ináč je uzasny, milujúci otec a manžel. A musím ho aj pochváliť kúpeľňa po ňom zostáva ako keby sa ani neholil a nesprchoval všetko do sucha vyhrievané uterák zaveseny!
my mame doma inu specialitu... chystame sa niekam odist, ja uz som nastupena pri dverach, vsetko hotove, naobliekana, obuta, a on sa zobere do kuchyne ze este si uvari kavu, ze to je 5 minut. finito...
Toto je zábavná téma 😀 ! Moj muž je skvelý, vie na navarit, upratať, oprat, umyť riady, vysáva len on 😀. Ale vie ma nahnevať keď ma upozorňuje, ze niečo nie je hotové. Raz ma bolela hlava a nadával ze dokedy budú tie veci na sušiaku. Som mu vysvetlila, ze aj on ma ruky, ja som povesala a on môže zvesiť. K tomu mal komentáre a to ma tak nahnevalo - ja som samosieracia 😀 ze som spustila krik. Do toho došiel maly a chytil ma za ruku a povedal nerozčuluj sa my to spravíme. A keď som odišla počula som ako maly vraví manželovi "nechcem ti do toho kecat, ale niekedy je lepsie mamu neprovokovat, ona potom strašne kričí, a keď to spravíš čím skôr, tak potom ti da pokoj. Teraz s ňou nebude žiadna reč. Musíme počkať aspoň hodinu, ty jej spravíš kávu a ja nájdem keksik... 😀
Moj muz ma na vsetko more casu, a najviac ma nasiera jeho "humor" on si totizto nie vzdy uvedomi, ze to co povir moze cloveku ublizit. Velakrat sme sa kvoli tomu chytili a navyse, ked sa k tomu prida fakt, ze niekedy sa ani neda odlisit ci si robi srandu alebo to mysli vazne, tak to je uz na maslu. A otazka, co ti je ma uz privadza do zufalstva, nemozem za to, ze mam taky ksicht :D
@terezka1947 presne toto iste mame doma aj my, akurat s tym rozdielom ze som to ja :D
včera večer ma takmer j**lo - malý bol so svokrou a mužom v spálni, dojdem tam a malý v rukách ten plast od liekov, ešte tam boli tabletky a pekne sa s ním hral, keď som im to ráno hovorila, že nech mu to nedovolia, tak odpoved bola, že boli pri ňom!!! Ale ved ten môj sa vie prizabiť, aj ked sa na neho človek pozerá.

a este ma napadlo co ma hrozne vytaca.. kazdy vecer mi pri uspavani deti povie, aby som ho zobudila, lebo on zaspi vzdy aj keby traktory padali.. tak ja vzdy vyslapem schody, neviem polapit dych, tvrdne mi brucho, zobudim ho a on mi povie ze uz vstava - stojim tam ako taky tlk a cakam kym si sadne, lebo kym lezi zaspi..
a dnes mi vravi, ze uz je uplne hore ze nemusim tam stat, lebo uz ma bolelo brucho.. tak ja ze dobre a isla som si sadnut do obyvacky.. a hadajte co? jasne ze spi, chrapot pocut az sem.. a zajtra rano sa ma spyta preco som ho nezobudila 😠 😠 😀 😀
/teda rano tiez nevstane ak s nim netrasiem v sekundovych intervaloch aspon 15minut 😀 /