icon

Ako vás vytáčajú manželia?

janielikk
25. sep 2013

Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?

Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂

simca06022011
13. okt 2016

@anjika42 no by som ich preplesla :D nic v zlom... ale detom lieky nepatria do ruky vobec, takze sa jedujes opravnene.. zvyknu si sa s tym hrat a raz sa mozu aj ked sa nebude niekto pozerat ;)

ewisam
13. okt 2016

Mna vytaca tichom 🙂 Ako aj vcera prisiel z roboty, ledva pozdravil, tak uz som vedela, ze sa nieco deje... zalahol, po dvoch hodinach ho budim, ze co je, ci sa nieco deje on ticho... nieco sme riesili, pytam sa na nazor a zas nic... No aj muzi maju svoje dni...... 😀

charity
13. okt 2016

@ewisam To ho budis, lebo je ticho? To je tiez dobre... 🙂

uglybetty1234
13. okt 2016

Manzel ma vytaca:
1. jeho posadnutstou mnozstvom dva! rozumej dva. 2. Vylial vodu na stôl (par kvapiek)- správny čas odtrhnúť DVE kuchynské utierky. Ide si vysmrkať nos - čas zobrať si DVE vreckovky z balenia. uhaaaaa. Ide utierať malého - DVE vhlčené utierky. Jedna je málo, tri veľa :D :D :D
2. ideme na dovču. 100x sa ho pýtam či má všetko. Hlavne pas atď. Na hraniciach na kontrole podáva povolenie k pobytu 😠 colník na neho kuká jak na dementa (manžel je na tento pohľad zvyknutý asi z domu :D ), takže sa vyberie prehrabávať celú svoju batožinu. Môj tep 200/600.
3. závislosť na nosovom spreji. Strieka si nasivin 20 rokov, riedi si to vodou. Vždy ked sme v lekárni, tak beží kúpiť dva balíčky, aby sme mali do zásoby. Poznajú nás v lekárni a už pri vstupe vyberajú krabičky :D A samozrejme pri streknutí do nosa - DVA KRÁT!! 2x

A čím vytáčam ja jeho? bohužial typickým chlapským zlozvykom. Chodím spať v ponožkách, v nosi ich zvliekam palcami a mám v posteli aj 4 páry :D som nechuťáčka :D

mizu89
13. okt 2016

No super tema.U nas to je skoro opacne ze skor ja jeho vytocim ako on mna.Ale aj u nas sa daco najde.Ked mm poviem ze prosim oprav mi toto alebo tamto tak to tam trci pokazene aj mesiac kym mu to x krat nepripomeniem,Tak isto ked zacne umyvat riad a to mu stale poviem ze nechaj tak vsak ja umyjem a on na to zahlasi ze nechaj ved ja rad umyvam.Povysava poperie na toto sa nemozem stazovat.Ale asi najviac ma vie nastvat to ze sa stale zastane svojej matky ktora sa zacne starat do maleho a nie mna ako manzelky a matky a to je skoro vzdy ked ideme k nim na vikend 😠 to vo mne vrie a ked mame nejake problemy tak ich hned musi vysypat svojej "mamicke" na oci ako keby si ich nemohol nechat pre seba.A este ked ja pozeram nejaky film a on zacne umyvat a ja nepocujem tak si musim pridat zvuk.Ale to neni nic a este ma napadlo ja dam tiksie tv koli malemu vecer a on ho zase prida preto ze nepocuje.To ma po matke u nich vzdy telka na plne gule rozpravanie nahlas ze ani chuda dieta nechce spat v hluku.A mm to iste.Telka nahlas a aj hlas ma taky vyrazny.Nevie sepkat alebo rozpravat po tiksie.Ale to su len banality 🙂

ewisam
13. okt 2016

@charity nie budim ho, pretoze si myslim, ze 2h odpocinku po praci mu staci 🙂

88patka88
13. okt 2016

Ja zatial manzela nemam no dufam ze sa dopracujeme aj k tomu 🙂 mna vytaca jeho nesmierne kludna povaha a ze ho nic nedokaze vytocit ani ja 😀 a to niekedy hlavne pocas mojich dni byt na jeho mieste uz by som sama seba niekam poslala....jedine kde dokaze zvysit hlas je mastal kde ho niekedy nastvu kravy 🙂

maminkaat
13. okt 2016

@88patka88 podobne mi sme manzelia dva roky ale jeho nedokaze nic nasrat a to je nas problem 😂ja som akcna a on je uplne totalny kludas 😂

88patka88
13. okt 2016

@maminkaat 🙂 veru niekedy chyba taky prievan 😀 no nevymenila by som za nic ..

brisilda
13. okt 2016

mam super manzela a aj ked sa nahodou akoze hadame tak som to len ja co sa hada 🙂 on je taka pokojna flegmaticka povaha 😀 biele biele cierne cierne pre pokoj v rodine je radsej ticho 😀 a to je to co ma dokaze vytocit 😀 no inak vie navarit, upratat , postarat sa o deti , prerabame dom a vsetko si robime svojpomocne cize je aj velmi zrucny no su veci do ktorych ho treba nahanat 🙂 ...... az sa mu cudujem , ze so mnou dokaze zit :D

maminkaat
13. okt 2016

@88patka88 ani ja a hlavne mame toho vela uz za sebou ☺

majloo
13. okt 2016

Ja mam nervy, ked sa rano zobudi a ide na wc, tak strasne sucha nohami...normalne si ich nevie odlepit od zeme a po tom laminate, co mame na zemi, to vydava zvuk, ze sa zarucene zobudim. 😀

atenna
13. okt 2016

mna najviac vytaca na mojom okrem ineho celkom dokonalom chlapovi:

- ked mi preklada veci v mycke a mysli si ze jeho sposob ukladania spinaveho nadobia je najlepsi,
- ked mu clovek nieco hovori a 2-3x to musim zopakovat lebo nepocul (so sluchom problem nema),
- ked soferuje a nadava pritom na vsetko a vsetkych,
- ked nakupuje vsetko co je v akcii aj ked nam to vobec netreba (uz mame v pivnici tlakomer, palicku pre starych ludi a pod. blbosti),
- ked odklada kazdu skatulu z amazonu, ze sak ved sa to mozno este na nieco zide (ja to potom vsetko vyhadzujem),
- ked miesto toho aby ulozil malu do postele, sa s nou blazni a jasi aj do 20:30 (pricom o 20tej by uz mala spat),
- ked do rana pozera TV ci net a potom je na druhy den podrazdeny a nervozny lebo malo spal,
- ked je chory, pretoze vtedy aj pri obycajnom sopliku ma smrtelnu chorobu,
aaaaa uplne najviac:
- ked sa ma neustale pyta kde su jeho veci o kt. ja nemam sajnu! Neznasam ked este ani nezacne hladat a uz sa pyta ci som nahodou nevidela...

Ale sa mi ulavilo.. 😀 😀

plysaky
13. okt 2016

Kauza: Vyprazany karfiol. Pytam sa ho: "Robil si ho niekedy?" "Nie." "Ok, tak ho spravim ja." Pocas celej procedury bol pri mne v kuchyni a 16x!! (ratala som to nahlas) ma skritizoval. 1. Zly vyber panvice (teflon/liatina) 2. Zla velkost panvice 3. Zly horak. 4. Nespravny olej 5. Nespravne mnozstvo oleja 6. Vysoka intenzita plynu 7. "V sacku si to poriadne pretriasla? Zo vsetkych stran?" (Do sacku davam muku, do druheho struhanku a nahadzem tam karfiol) 8. Málo soli vo vajicku. 9. Olej nebol dostatocne rozpaleny. 10. Nezapla som odsavanie. 11. Zemiaky - opat: zla velkost hrnca. 12. Zly horak. 13. Nespravna intenzita plynu 14. Robili sa prilis dlho. 15. Málo masla. 16. Karfiol bol asi v polke vyprazania ked prislo - citujem: "Aaaaa... To by nemal byt trochu hnedsi?!? Mamka ho robi taky hnedy..." Do mna voslo 100 certov a hovorim mu: "Ked ta teraz zabijem, urcite budu tuto konverzaciu brat ako polahcujucu okolnost..." Nakoniec zjedol vsetko a zaklincoval to: "Dakujem, bolo to vyborne." Zije este stale.

selinnka
13. okt 2016

@plysaky 😀 😀 😀 ten má viac odvahy ako rozumu 😀 😀 😀

atenna
13. okt 2016

@plysaky no obdivujem ta! len dve poznamky a uz by si ho dorabal sam a ja by som s usmevom opustila kuchynu!!!

brisilda
13. okt 2016

@plysaky no klobuk dole ... mas nervy zo zeleza 🙂 ja by som uz pri prvej "buzeracii" opustila kuchynu a s radostou ho nechala dorobit karfiol 🙂 .... ten moj zje aj presolene zemiaky len aby ma neurazil 😀

zenulkaaa
13. okt 2016

Moj ma vytáča jedným slovným spojením: ten pec. U nich doma totiž sporák nie je sporák, ale pec. Ako nebolo by na tom nič zvláštne, ale v mužskom rode???? Stále mu prizvukujem, že to je tá pec, no on si stále melie svoje: daj to na pec, vyberiem to z peca, nechytaj sa peca.

elenita
13. okt 2016

@uglybetty1234 Ty si super, úžasne vtipne napísané, rehocem sa tu v práci 😀

salfusco
13. okt 2016

@plysaky konverzacia je zaklad vztahu...16 viet behom vyprazania karfiolu je dobry vykon 🙂

mamina_25
13. okt 2016

Dievčatá,dobre som sa pobavila 😀 Môj chlap je strašne akčný,všetko chce mať tip top a ihneď,ja som zas úplný opak ja mám stále čas,a robota ne zajac,neutiekne 😀 A príliš veľa hundre, niekedy mám chuť vziať čo najhrubšiu lepiacu pásku a zalepiť mu ústa...A najviac zbožňujem,keď varím alebo upratujem,a začne lamentovať,čo robím zle,ako sú poukladané hrnce,ako je pozmývané,aha ešte tu je prach 😀 Čistá psychiatria...

atreyu
13. okt 2016

Vytáča ma veľa vecí, ale najviac keď chcem aby niečo urobil a odpovie mi "potom" "o chvíľu" keď skonči" atď atď proste nie hneď a ja sprostá po tých rokoch sa na to "potom" furt spolieham bohužiaľ žiadne "potom" sa neudeje kým mu to na druhý deň opať nepripomeniem...

lubiduch
13. okt 2016

@uglybetty1234 dokonale som sa zasmiala 🙂))) inac aj ja spavam v ponozkach ;)

vv88
13. okt 2016

Byvame v starsom dome, ktory postupne prerabame. Avsak moja predstava o prioritach je uplne ina, ako draheho. Zatialco ja by som uvitala vymenu rozbitych schodov a zabradlia, ktore od hrdze asi na jar spadne same, drahy si v zahrade sklada otrasny murik zo starych tehal, ktory sice nebude vobec na nic, ale predsa tie pekne tehly nevyhodi, alebo z dlazdic ozdobnu mozaiku pred sudom na dazdovu vodu, aby si na nu mohol polozit vedierko, ked tu vodu bude naberat.

lumipa
13. okt 2016

ja som este zabudla napisat taku super zalezitost, MOJ MUZ A POLICKY 😀
- v r.2013 sa nam narodil syn, zariadovali sme izbu a kupili sme policky, dievcata verte ci nie, tie policky z ikey za 4 sroby su este stale v obale!
keby ich aspon zniesol do pivnice, alebo do garaze, ale ono ich mame v byte, len ich prekladame lebo moj muz ich zakazdym planuje ,,ZAJTRA" namontovat- uz niekolko rokov
- a to ze ked sa mu minie sampon tak namiesto toho aby si vzal svoj (rozumej naciahnem sa a v sufliku je novy) vypouziva najprv moj, potom maleho a to podotykam ze ja mam vlasy po pas a sampon my vydrzi cca 2tyzdne a moj manzel ktory nema sice uplne kratke ale predsa len, tak do tyzdna minie svoj, moj a nieco z maleho...

- a uplne najviac ma nie vytocit ked nieco uvarim, chuti mu to a on mi povie, ze sak toto som ta ja naucil (lebo ja som z Cifera a my sme top ludia) - popredu sa ospravedlnujem ciferankam ale u nas je slovo Cifer brane ako ,,top dedina, top ludia, top.. normalne vsetci sa biju do prs, dobre ze hymnu nemaju svoju 😀 😀 😀

- no a este sa vie nahnevat (nechapem preco) ked mu maly povie Palis, Paldzo alebo nejak podobne, ako mu ja hovorim ked si ho doberam 😀

tutu_1
13. okt 2016

@lumipa to mame aj u nas aj moj je silný lokálpatriot 😀 Všetko co najlepšie co je vyliezlo z ich dediny 😀

lumipa
13. okt 2016

@tutu_1 a vies co zboznujem najviac? ide s malym svokrovcom a donesie odtial miestne noviny s tym, ze aha som ti doniesol, precitaj si...!!!
Akoze fakt? fakt si mysli ze ja mam potrebu si precitat kto umrel v ciferi, pripadne aky zbor spieva v kostole a ze idu robit novy chodnik???
no a este aby som nezabudla, co ma vie tiez dost vytocit (inak mam fakt brutal super svokrovcov, tym ludom vsetka cest, dokonca aj moja svokra je uplne spravna zena) ale nemam horsieho ked ho poslem v sobotu rano (ked chcem v klude upratat a navarit, nech idu kuknut ,,babkovcov", ze niee nechce sa mi tam ist ZASA a ja ze ty sak sme tam neboli aj mesiac a on ze ale cobyy sak tento tyzden som im bol 3x ,,opravovat" televizor - rozumej zmagnu nejaky gombicek na ovladaci a nevedia to odtial prepnut spat a samozrejme ich nenapadne vypnut a zapnut telku...aaaaaaaach

cawes
13. okt 2016

@awalancha3 toto poznam detto moj

lumipa
13. okt 2016

@zenulkaaa baviiim sa...on to skombinoval, ten sporak a ta pec je ten pec 😀 😀 😀

lumipa
13. okt 2016

no a este dievcata tu mame presne tu vec co tu uz pisala ,,atenna,, tak on namiesto toho aby si siel lahnut ako clovek do postele a vyspat sa kedze ide na druhy den do prace, on sa ide bud hrat, alebo pozera napr. pod lampou milion casti a mne povie, ze zlatkoo ale ja si musim psychicky oddychnut predtym nez pojdem spat...
A potooom na druhy den vstane nevyspaty a este aj s tym ze bud prehral (ked hral) alebo nesuhlasil s nejakym nazorom v pod lampou tak je este aj nasraty..krasa nadhera 😀 😀