icon

Ako vás vytáčajú manželia?

janielikk
25. sep 2013

Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?

Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂

maca_p
27. sep 2013

@vejula mne tehotenstva akurat totalne odpalili zdravie. aby som sa dala dokopy, potrebujem min. 4 opky dat sa akotak dokopy. oddojcene mam 3 roky, ale deti preziju kvalitne aj bez mm. a porod, noo 2 sekcie, tiez by som ich vymenila za to stanie po stojacky...
akurat spanie spolu s detmi by som nevymenila, teda mozno, lebo raz chce ist jeden v noci curat a raz druhy 😀. cize sa postavit musim 😀

janielikk
autor
27. sep 2013

@vejula ESTE ZE TEN MOJ STI VONKU 😀 😀 😀
A POSTOJACKY

vejula
27. sep 2013

@maca_p no ja som si to užila... a nemenila by som....
Ma napadol ten vtip ako Boh po stvorení muža a ženy si ich tak postavil pred seba a hovorí. Tak som sa rozhodol, že vam dam každemu jednemu do daru ešte jeden taky bonus.... Ten prvý je schopnosť čurať po stojačky. Adamovi hned zažiarili iskričky v očiach a v momente zakriči... Ja, ja ja pane Bože prosím jaaaa. Tak dobre Adam, budiš... Kým Adam celý šťastný občurava po stojačky všetky kriky v rajskej zahrade, všetky ovocne stromy, pan Boh sa otočí na ženu a hovorí jej. A tebe Eva, tebe davam rozum.

janielikk
autor
27. sep 2013

@tatko_bebe NIE SI MOJ MUZ, ALE VYTACAS MA AKO SA TU SNAZIS BYT SUPERCHLAP A ZJAVNE TI PADLA ZA OBET MOJA DISKUSIA. AK NEMAS UZ NIC VTIPNE, ZALOZ SI SVOJU DEBATU A TAM SA VYLIEVAJ. DIK.

montinka
27. sep 2013

@maca_p joj toto budem mat doma aj ja,len co pride z turnusu domov. vsetky mikra mi pozatvara lebo jaaaaaj zima je a v noci mu taha na hlavicku.:-P

maca_p
27. sep 2013

@vejula ja by som aj kramy menila s chlapmi trebarz za chlpy 😀 😀

ja so teho prezila, LTT 😝 . akurat som v inej teme napisala, ze ak este raz deti, tak v skorsom veku a nie davno po 30 ke 😀 . kazdy to znasa zdravotne a "hormonalne" inak.

maca_p
27. sep 2013

@montinka tak si to uzivaj, ja som akurat dostala prednasku, ako sa vetra pocas vykurovacej sezony a ze ako ho dokazem arogantne ignorovat a to kazdy rok, ke zacnu kurit 😀 😀
idem sa vyvencit von, bo ma tu poraziiii 😝

montinka
27. sep 2013

@maca_p noooo moj zase nadava, ked chce vyvetrat,tak ja najprv povypinam radiatori,aby nenameralo na meracoch a drahy samozrejme nie. A kolkokrat je aj hodiny otvorene okno a zapnuty aj radiator.vsak ale tak ked ma vela penazi na nedoplatky,tak tuto zimu uz budem ticho,nech si vetra kolko chce pri zapnutom radiatore.😝

tatko_bebe
Odpoveď bola odstránená
marulka83
27. sep 2013

hahaha, aky nazov temy 🙂))) ani radsej necitam. Kazdy ma svoje muchy 🙂))))

tatko_bebe
27. sep 2013

@vejula Inak Ty a Tvoja rodina štíte my močíme

adkoalauri
27. sep 2013

@tatko_bebe prepáč, ale si moc "hygienický" Neviem, či sem patríš 😀

vejula
27. sep 2013

@tatko_bebe myslim, že v zasade je to to isté 😅

maria1989
27. sep 2013

@vejula tatko asi chodí vŕtať tu keď doma mu to chýba 😀 😀 😀

paloma20
27. sep 2013

Môj muž ma vie vytočiť otázko-ako sme na tom s múkou,cukrom,ryžou .atď???šak sa preboha pozri a zistíš.toto je vždy keď ideme na nákup😀 a vie ma vytočiť keď mám takú hádavu naladu a on ma pri tom ignoruje a ja by som sa tak hádala!!!n 😀

mirage
27. sep 2013

@jabadaba A preco by mali wc dosku ochytavat muzi ked si ju davaju hore? Inak neviem ako u vas, my mame na zachode taky dekel, cize vzdy je zavrety zachod, zeny si dvihnu vrchnu dosku a muzi dve dosky. V com ma chlap lahke bytie? U nas mam pocit ze sa mam lepsie ja ako moj muz 🙂 Ani zeny nezabije to minimum si tu dosku dat dole, a moji chlapi su nauceni hygiene, utriet si po sebe, umyt. Cize pre mna je trapne ked sa zena rozculuje nad tym ze muz nesklapa dosku. Zavrite si cely zachod a mate vybavene.

maria1989
27. sep 2013

@mirage my to neriešime vôbec, práve minule som zistila, že tá spojka, čo drží dosku, je zhrdzavená,- jasné z čoho... kúpim novú 😀 😀 😀

mirage
27. sep 2013

@maria1989 No ked sa to cisti denne nema to z coho zhrdzaviet.

maria1989
27. sep 2013

@mirage veď práve , robím si srandu

maca_p
27. sep 2013

@mirage sterilna hygiena tiez nie je bohvieco... a kto ma cas kazdy den pudlikat zachod? 😉 ja mam doma chlapa a dve chlapätka, ale dam radsej bref dvojfarebny, ako kazdy den hrdlacit s handrou v ruke... stary myslim v pohode, ale ti dvaja prckovia tusim sutazia v dostrele na hajzlovy dekel. ten mladsi sa musi sakra postavit na spicky 😀

mirage
27. sep 2013

@maca_p kto hovori o sterilnej hygiene? Mame v dome psa a morca takze neboj nestrasim denne so savom. Moj muz si na vecko kludne sadne, a chlapci vedia ze maju triafat. Existuju take dezinfekcne utierky, nie handry, pretretie dosky trva 10 sekund. A mame zachod miesto hajzla a muza mam mladeho.

jabadaba
27. sep 2013

@mirage a kto im ju kaze ochytavat? Nikto ich nenuti dosku si dvihat. Nech curaju tak, aby to robit nemuseli a ak to predsa len maju potrebu robit potom fajn, nech zachod nasledne uvedu do "povodneho" stavu. Strasna unuvacia pre panov...a v com maju lahsie bytie? Ked sa zamyslis isto na to prides. 😉

maca_p
27. sep 2013

@mirage klidek 😀 .
teraz v lidlovej akcii som kupila tie servitky na wecko, ale je mi ich luto pouzit... som eco citiaca a taketo servitove shitty mi je luto pouzit a zahodit 😀 . presne tak som si raz v DMku kupila tie servitky vlhcene s jablkovou vonou. no nielen ze som mala z nich vyhadzane ruky, ale moj stary pocas mojej nepritomnosti s nimi vytrel zakadeny zadok dietatu 😀...
my mame hajzel, alebo wecko alebo zachod. vies moja trnavcina... ale v spolocnosti alebo v bratislave by som pouzila asi nazov toaleta 😉 .

mirage
27. sep 2013

@jabadaba strasna "unuvacia" pre zeny dat si ju dole, no boze..

mirage
27. sep 2013

@maca_p no ako eko citiaca by si si bref dvojfarebny asi nekupila, ze?

mirage
27. sep 2013

@maca_p poradim ti prostriedky Ecover.

maca_p
27. sep 2013

@mirage ale kuuupila 😀
co moc, to je moc a bref voniii tyzden, 1 euro ma nezabije. ale mam wc eco toilett cleaner. 😉
raz za tyzden, alebo dva, ako mam cas a deti po ruke si doprajem 1 a 1/2 hodky makacky a poriadne to vydezinfikujem. niet nad blazenejsi pocit, ako vona na socialkach ako v drogerii 🙂

jabadaba
28. sep 2013

@mirage ide o princip, ak to stale nechapes, potom pardon. Jasne, vsak aj dvere si mozu otvarat zeny same (za urcitych okolnosti), naco by sa pani unuvali. A vobec, na co by sa unuvali celkovo s galantnostou. Ako si nevrtame v nose v spolocnosti tak wc doska patri do polohy ako bola urcena. Ak ma s tym niekto problem je u mna buran. Bez urazky. A ak si taka hrdinka dna, nech sa paci, po buranoch si ju kludne davaj dolu cele dni. Mozno Ta to bavi. Su iste normy slusneho spravania, ja za jednu z nich povazujem tu diskutovany doskovy problem. Kazdy nech sa zariadi podla toho kam sa radi. Dedinsky balik nech je tazko nad vecou a necha dosku hore, aby mu neupadli jeho ctene rucky. Vychovany chlap s tym problem nema ani najmensi.

jabadaba
28. sep 2013

@maca_p 😀 neboj sa, aj v BA mozes kludne pouzit ten onakvy vyraz hajzel. Nepadame tu vsetci do mdlob z expresivnejsich vyrazov. 😀

Ehm a nacoze tu rozoberate metody cistenia wc dosiek? Hadam to zvlada kazdy, ci? Inac, ked ste uz nacali temu vlhcenych utierok. Ja viem, nie je to velmi eko, ale tie Sanitol obrusky sa mi vcelku osvedcili. Je to bez chloru.

mirage
28. sep 2013

@jabadaba Ked je pre teba polozenie dosky rovnocenne s celkovou galantnostou, prehodnot to. A znovu opakujem, lebo ani ty mi asi nerozumies - zachod ma byt ZAVRETY - na co tam ti soudruhove asi vymysleli ten vrchny kryt, hmmm. Cize zena si svojou krasnou ruckou zdvihne jednu dosku a muz dokonca dve. wau. A po pouziti to daju OBAJA dole. Ked sa stane ze zabudne zena ci muz nerobime z toho tretiu svetovu.
a mimo temu : "Dedinsky balik je tazko nad vecou a necha dosku hore.." Cize na dedine neziju ohladuplni a vychovani chlapi? Svata prostoto..

Tolko odo mna k zachodovej teme 😀 Stacilo mi na dlho o vylucovani.