Ako vás vytáčajú manželia?
Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?
Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂
@jabadaba no a si predstav, že na rodičku v škôlke nam učitelky hovorili, že vy sa chlapci mali začať učiť cikať po stojačky... Nooo ešte len to mi doma chyba aby trojročny synček triafal do zachoda, a kedže jeho prudik ide vždy total našikmo 😅 ... Akože vonku ku stromčeku jasne že cika po stojačky. Ale doma do zachoda???? Akože fakt mam malo roboty, ešte zachod umyvať po každom vyčurani ...
dobra tema 😀 aj ja prispejem
1. v nedelu ked su politicke debaty o 5 min. 12, na telo a dalsie, nam reve televizor ako keby sme boli rodina hluchych ...
2. robi po stavbach dennodenne, ale take veci ako pokazeny zamok na kupelni, wcko dobre nesplachuje, ziarovky vymenit na bodovkach ... nehrozi, to sa mu nechce a nevadi mu ze uz to rok nesvieti
3. mal od brata pozicanu nejaku brusku, prisla som vecer do obyvacky a to bednisko s bruskou uprostred izby, skoro som infarkt dostlala. Ze to tam dal aby to vonku ktosi neukradol. Akoze mame predsien, spajzu, techn. miestnost, no hocikde to mohol dat a on mi to da tam ... 😕
4. cigani ma, ked po mna ma prist. namisto za 5 minut je to za pol hodiny. Ale to uz robil aj ked sme spolu este len chodili. mal prist o siestej - volam mu kde je,ze je na ceste, ze 10 minut a je u mna. a on este s kamosmi pozeral hokej, a meskal hodinu, no zabit ho ...
Ale inak je perfektny, najlepsi na celom svete, mojko moj zlaty ...
@vejula z toho si nic nerob, nase dieta vysmiali pre utierania sa po cikani. Ono, zvyk je zelezna kosela a in je stale otriasanie vsade navokol plus okaprnane slipuchy. To je zrejme akceptovatelnejsie a chlapskejsie ako zzenstile pouzitie papiera....skoda reci, neva. Hadam aj k nam dorazi civilizacny trend. 😅
@janulienocka dobre som sa pobavila - hlavne na tom náradí v obývačke....
aj ja prispejem - vo štvrtok mali vyvážať odpad (to má na starosti manžel), ale pre istotu mu vždy pripomeniem, aby večer dal von popolnicu - aj teraz som pripomenula, ale zabudol, tak mi povedal, že ráno než pôjde do práce ju dá von. Ráno pozerám a popolnice nikde.... tak som sa o 7.30 v pyžame vytrepala na dvor, naťahovala som sa s ňou (nakoľko ju máme provizórne na konci dvora na palete), tak som mu volala do práce, ale nebral. Bola som nahnevaná, že som sa s tým musela trepať, ale počas dňa ma to prešlo a povedala som si, že mu o tom ani nebudem hovoriť. Sme každý deň len chvíľu spolu a to mám byť zlá kvôli "hlúposti". A fešák si príde z práce a spustí: "a čo si ty moje svedomie, kvôli tomu mi voláš do práce.... a čo ja neviem, že som zabudol dať von popolnicu.... No skoro ma na stoličke prehodilo...
Môj manžel má vo zvyku večer, keď ide spať, uložiť oblečenie (rifle, mikinu, tričko...) do gundžičky vedľa postele. Do skrine ich nedal ani raz, aj na stoličku keby ich prevesil, tak by som prižmúrila oko, ale nie... Najhoršie na tom je, že takto zachádzal aj s čerstvo ožehlenými vecami. No šľak ma vždy išiel trafiť. Naschvál hovorím v minulom čase - jedného dňa som sa naštvala a veci som mu prestala žehliť 😎 Iba ich poriadne vyplieskam a ponaťahujem, keď ich mokré vešiam na šnúru. A to s tými prázdnymi obalmi tiež poznám. Už sa nad tým ani nepozastavujem... Len ma vie vytočiť do biela, keď si kúpime niečo dobré, čo si rozdelíme na polovicu a ja som samozrejme mlsnejšia, tak mu nechávam posledný kúsok a on ma hecne tým, že mi povie, že som mu ten kúsok nechala iba preto, aby som nemusela zahodiť obal alebo umyť misku. Pritom on je ten, čo je schopný dať obal z prázdnej Ramy do ladničky a čo sa týka riadov, tie umývam prakticky len ja alebo umývačka, do ktorej riad dávam opäť iba ja! Grrrr... 🙂 Bývame spolu síce iba dva roky a manželmi sme ešte kratšie, ale už teraz chápem maminu, keď hromží na ocina 🙂
@vejula nemyslim si ze je to to iste, pretoze mna takato komunikacia uraza, ale mozno je to Tvoj bezny vulgarny slovnik a je pre Teba bezne hovorit o stani, j bani, s ani, atd...
Ale podla likeov kt si dostala tak je tu takych s podobnymi vyjadrovacimi navykmi asi vacsina 😅
PS. Nezne vulgarne stvorenia
@maria1989 vies od coho je hrdzava? od chlorovych cistiacich prostriedkov a urcite sem chodim kvoli tomu ze doma nemozem nic povedat 😀 😀 😀 vacsiu pi som uz davno nepocul
este na nieco som si spomenula. Vytaca ma tym, ze nevie ocenit moj spev. Ked si spievam, pribehne z druhej izby so strachom v ociach: "preco pistis?" .... ja na to: "nepistim, spievam"... a on: "nie, nespievas, myslel som, ze sa ti nieco stalo" ... to ma vie dorazit,,...
Mňa drahý vytáča niekedy už len svojou existenciou. 😀 Ale zbožňujem tú jeho nevedomosť... 😀 Ja stále tvrdím, že mám doma dvojičky, len s rozdielnym vekom... 😀 Stále ich treba obskakovať a mojkať... 😀
@jabadaba zasadne detom neutieram 😲 . ani moj muz si to nerobi - teda neutiera, tak aj ja to beriem tak po chlapsky 😉 ja miniem dost toaletaku za celu rodinu. slipky vecer hoim do spinaveho pradla a je to. ked sa malemu stane nehoda s kakom, slipy vyhodim bez zlutovania, kto by to prepieral, teda pokial to nie je vyformovane 😀
ja zboznujem ked sa ide moj drahy sprchovat a spinave pradlo polozi na kos,lebo to je asi pre nich strasne komplikovane otvorit ten kos a hodit to dnu 😀
😀 😀 😀 😀 s popcornom som to tu celé čítala 😀 😀 milujem túto tému 😀
Tie budíky 😀 to by som si užila a pri tom sa rehlila jak kôň 😀 že papuče cez terasu 😀 prázdne obaly a pod... 😀 baby, super!!!! 😀
Môj mužík po sebe všade necháva fľaše od piva, šálky od kávy, taniere, samozrejme že aj ponožky, vlhký uterák zo seba v noci skope a ráno je na zemi. Ale našla som tu inšpiráciu - všetko mu to naskladám každý deň na posteľ a uvidíme, či sa polepší 😀
ALE! Čo ma NAJVIAC naserkáva je to, že ja sa rehocem do zbláznenia z nejakého príspevku a on nič 😀 akože, zvykla som si, že sa nespýta, z čoho sa rehocem, ale ja mu čítam niečo, rehocem sa tak, až nedýcham a pučím sa jak kôň, on na mňa pozrie pohľadom typu: "Si normálna? Čo je na tom vtipné" 😀
Omrvinky na linke... grrrrrrrrrr
No a neznášam, keď ja žehlím, potím sa pri tom ako taká ťapa a on si čisto ožehlené veci naskladá (poskrucá) do skrine... Nač' žehliť?! 🙂
A mám trošku šťastie, lebo môj mužík nemá problém vyumývať WC, ale aj tak často ciká po sediačky. Vie aj upratať (aj keď... ja viem lepšie, neee?! 😀 ), opraví všetko, čo treba (aj keď na chodbe už týždeň neide svetlo, ale on to RAZ iste opraví 😀 )
No ja umrem 😀
moj si v poslednej dobe zvykol nezatvarat za sebou dvere, ked ide na malu na WC... ze ved z toho nie je smrad... a mna ide porazit, to posledne co potrebujem je pocut na cely byt ako cura 😠 predtym to nerobil, tak nechapem, co to ma znamenat, tato jeho novinka, vecne sa kvoli tomu vadime...
@sandri co Ti na to vadi ked cura?
Čaute,teda to je fajn skupinka a tak prispejem aj ja dákou.Môž drahý manžel neznáša umývať riady a boch chráň ked príde s roboty a uvidí v drese riady.A to nehovorím otom ked mám dáku robotu a on ich musí umývať,keby ste vedeli jak frfle pritom a s jakým odporom umýva,no a vtedy sa vieme povadiť a mňa stým strašne vytáča,lebo unás si zvykli všetci dojesť nechať bordel nastole,niekedy hodia aj do drezu a ja jém fakt úplne posledná.Ale to má po svojej drahej mamičke ,lebo tá mala vždy poriadok,hned jak štrngla lyžica už sa umývalo,prelievalo do hrncov,a mňa ide poraziť ked si ani 5 min po obede nemôžem odfúknuť.
@tatko_bebe vadi mi, ze si nezavrie za sebou dvere 😉

@mirage - tá pokrývka na wc tam je preto aby sa dala dole keď človek splachuje.takže je jedno či je doska hore alebo dole keď sa tej plastovej vecičky aj tak chytíme.navyše už len kvôli potkanom je dobré ju mať dole 😀 😵
@jabadaba - nabudúce uber trochu 😒 ok 😎