icon

Ako voláte svokru?

mamusa34
30. mar 2021

😁 neškodná otázka žienky ..možno už tu aj bola ..
Nejde len o svokru aj svokra.. ako ich voláte mama oco?🥴mne sa to nedá, pretože ich neberem ako rodičov ..áno môžem volať aj starká starký ale keď všetci ich volajú ako mama oco ..vykam im a to pre mňa znamená také cudzie ako aj k iným ľuďom..
Môj manžel si s mojou rodinou tyka .🤷

Strana
z4
mamusa34
autor
5. apr 2021

Najhoršie je že ja som si na nich nezvykla ani po tých 15tich rokoch . Proste necítim že sú mi rodina. Cítim len ohováracky .

rik01lulaka
17. apr 2021

Ja svokre vykam, ona mi tyka. Svokor zomrel. Pred deťmi ju oslovujem akože podaj starkej, povedala ti dačo starká tak poslúchaj...keď som s ňou sama tak ju neoslovim proste začnem vetu, nechcete niečo z obchodu? Neviem ako ju osloviť....ale pred cudzími a rodinou o nej hovorím ako o mame...mama mi dala, mama mi kázala, mama chcela...

siasis
17. apr 2021

Ja so svokrou tykam a volam ju menom a svokrovi vykam a volam ho ako deti dedo 😅😅😅

nikoleta1234
17. apr 2021

Ja im vykam.... A normalne oslovim menom... Len dodam teta, ujo....

mattkapd
17. apr 2021

Ja im tykam.. Svokru oslavujem babka.. Svokra som oslovovala dedko.. Žiaľ tento rok umrel..Z oboma som mala pekný vzťah.. Tak milý a dobrý ľudia sa dnes už len málo vidia

ankare
17. apr 2021

Ja im tykam a oslovujem mamina, ocino. Manžel im tiež týka a oslovuje starká, starký.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
fkata
17. apr 2021

Tykám im a volám ich mamina, ocino. Takisto môj manžel tak volá moju maminu a volal aj ocina.

malinka158
17. apr 2021

Ani radsej nepisem ako ju volam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

basska_b
21. apr 2021

Toto je zaujímavá diskusia. Mne sa celkom páči nazývať svokru, ak sú dobré vzťahy, mama. Prečo nie. Je to strašne milé. Nie je moja mama, ale ako keby bola, keďže manžel ju tak volá a cení si ju nadovšetko. Opakujem: keď sú dobre vzťahy. Moja mama tak volá svokru a ja by som tiez, ale svokra nechce. Tak ju volám krstným menom

veronikazuko
Autor odpoveď zmazal
buberova
21. apr 2021

@mamusa34 poznali sme sa ešte pred tým ako sme s ich synom začali chodiť takže ich volám tak ako predtým. Krstnými menami a tykáme si. Manžel si s našimi tyká ale osloveniu sa úspešne vyhýba 🙂

arkelia
2. júl 2022

@mamusa34 svokra chcela aby som ju oslovovala mama 😊,ale aj keď rodičov už nemám.. nie!Pre mňa je teta a len babka mojich detí..

micusa2222
31. aug 2023

@mamusa34 čarodejnica...xixixi..ale nie,,žartujem...

mane01
31. aug 2023

@mamusa34 krstnym menom, tykame si

sonia1712
31. aug 2023

@mamusa34 ja ich volám babka dedko😀

lasona
31. aug 2023

Mama, maminka...ako kedy

veronika66
11. mar 2024

@mamusa34 svokor aj svokra sú babka a dedo. Keď volám tak ,,ahoj babka co robíte,, 🤣

alazala
11. mar 2024

@mamusa34 tykám a krstným menom

dzina007
11. mar 2024

starká

nenne27
11. mar 2024

@mamusa34 to vazne volate svokrovcov ujo a teta?tak som ludi oslovovava ked som mala 5 rokov, ptm.iz nie ...teta je sestra mojej mamy alebo otca...ked uz im nepoviete mama tak radsej babka, starka, menom...ale teta a ujo..to ako ked 4rocne dieta oslovi predavacku...dufam ze ma tak nevesta alebo zat nikdy volat nebudu.

Strana
z4