Ako voláte svokru?
😁 neškodná otázka žienky ..možno už tu aj bola ..
Nejde len o svokru aj svokra.. ako ich voláte mama oco?🥴mne sa to nedá, pretože ich neberem ako rodičov ..áno môžem volať aj starká starký ale keď všetci ich volajú ako mama oco ..vykam im a to pre mňa znamená také cudzie ako aj k iným ľuďom..
Môj manžel si s mojou rodinou tyka .🤷
Ja svokre vykam, ona mi tyka. Svokor zomrel. Pred deťmi ju oslovujem akože podaj starkej, povedala ti dačo starká tak poslúchaj...keď som s ňou sama tak ju neoslovim proste začnem vetu, nechcete niečo z obchodu? Neviem ako ju osloviť....ale pred cudzími a rodinou o nej hovorím ako o mame...mama mi dala, mama mi kázala, mama chcela...
Ja so svokrou tykam a volam ju menom a svokrovi vykam a volam ho ako deti dedo 😅😅😅
Ja im vykam.... A normalne oslovim menom... Len dodam teta, ujo....
Ja im tykam.. Svokru oslavujem babka.. Svokra som oslovovala dedko.. Žiaľ tento rok umrel..Z oboma som mala pekný vzťah.. Tak milý a dobrý ľudia sa dnes už len málo vidia
Ja im tykam a oslovujem mamina, ocino. Manžel im tiež týka a oslovuje starká, starký.
Tykám im a volám ich mamina, ocino. Takisto môj manžel tak volá moju maminu a volal aj ocina.
Ani radsej nepisem ako ju volam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Toto je zaujímavá diskusia. Mne sa celkom páči nazývať svokru, ak sú dobré vzťahy, mama. Prečo nie. Je to strašne milé. Nie je moja mama, ale ako keby bola, keďže manžel ju tak volá a cení si ju nadovšetko. Opakujem: keď sú dobre vzťahy. Moja mama tak volá svokru a ja by som tiez, ale svokra nechce. Tak ju volám krstným menom
@mamusa34 čarodejnica...xixixi..ale nie,,žartujem...
Mama, maminka...ako kedy
@mamusa34 svokor aj svokra sú babka a dedo. Keď volám tak ,,ahoj babka co robíte,, 🤣
starká
@mamusa34 to vazne volate svokrovcov ujo a teta?tak som ludi oslovovava ked som mala 5 rokov, ptm.iz nie ...teta je sestra mojej mamy alebo otca...ked uz im nepoviete mama tak radsej babka, starka, menom...ale teta a ujo..to ako ked 4rocne dieta oslovi predavacku...dufam ze ma tak nevesta alebo zat nikdy volat nebudu.

Najhoršie je že ja som si na nich nezvykla ani po tých 15tich rokoch . Proste necítim že sú mi rodina. Cítim len ohováracky .