Ako vyzerá ukončený vzťah s ex?

plutarchos
11. júl 2016

Ahojte, viem, stara znama tema, ale hlava mi to neberie. S partnerkou sme presli krizou, rozchod na pol kroka za nami, ale chceli by sme ostat, aspon slovne to obaja deklarujeme. Ja som mal v "obdobi ticha" kratky vztah, ona tiez. Oba su ukoncene. Akurat ze ten moj je ukonceny ze ukonceny. Ziaden kontakt, osobny, mailovy, vizualny, proste nic. Kym ona sice tvrdi, ze vztah nema (to verim) a ze v tom ma jasno, ze chce mna, nie jeho, no este aj teraz, po roku sa vidavaju. A casto.

Neviem, ci mi ziarlivost zatemnuje zdravy usudok. Preto by som ocenil vas nazor.

To, ze s nim mala pomer, chapem, s ohladom na okolnosti je to ok. Ale nerozumiem, preco "buduju" vobec nejaky vztah, ked hoci iba kamaratsky. Ja som od toho svojho uplne upustil (k comu ma aj vyzyvala). A ona s tym svojim kazde dva tyzdne cestuje na vikendy (pochadzaju z toho isteho mesta), zajdu obcas na obed a tak. Citim, ako by ma to totalne odsunulo bokom a znizilo moju hodnotu, prakticky niekam na dno. Bavili sme sa o tom, vravel som jej, ze ma to boli, ale ze budem respektovat, ze ma to kamaratstvo pre nu hodnotu...a ona ziaden naznak, ze by nieco nejako chcela prisposobit, dokonca si toho chlapa zastava, ze nema co preco menit, lebo o nic nejde.

Viac krat vravela, ze nie je co riesit, lebo ma jasno vo veci, a ja jej verim, ale podvedome akoby nieco ine robila. Raz mi vravela, ze to definitivne uzavrela, ale prisiel som na to, ze chodievaju spolu von. Tak potom priznala, ze hej, ale ze to nic nie je. Zdoraznuje, ze ona vie, co chce, ze on pre nu nic neznamena. Ale ked sa opytam, ci boli spolu, tak zahmlieva. Obcas sa opytam nieco uplne nevinne, ako co robila a ked zacne zahmlievat aj tu, tak sa mi hned rozbehne "kalkulacka" v hlave.

Nebyvame spolu, chodievam za nou, ale od tej krizy sa citim ako posledny kol v plote a este aj rozlomeny. Za mnou prisla naposledy pred 3 mesiacmi, s nim sa vidi kazdy tyzden, pracuju blizko seba. Ked sa jej spytam, ci nechce prist ku mne, stazuje sa, ze ma malo penazi. Ubezpecuje ma vsak, ze chce byt so mnou.
Hlava mi to neberie.

srdeenko19
11. júl 2016

Myslím, že ta "trochu " vodí za nos 🙂 mas na lepšiu 😉

lavender273
11. júl 2016

@plutarchos
Ukonceny vztah s ex moze vyzerat :
- ze sa nenavidite, neviete si prist na meno
- ste v kontakte, raz za cas si nieco napisete
- stanete sa kamaratmi, sem tam stretko, sem tam telefonat.. ( ale zase odtial potial )
- urcite je aj dalsia moznost, no nenapada ma nic 🙂

Mne co by skor vadilo na tvojej situacii je to, ze slecinka si vydobije to, ze ty ukoncis a das bodku za svojim vztahom s byvalou ale ona si ten svoj buduje dalej. ( potrebuje citit ze je ziadana ? ) Dalej co by ma nasralo, ze si sa nedozvedel OD NEJ, ze sa stretavaju, ale si na to prisiel sam. To je trosku bezohladne od nej. No a do tretice co by uz zapalilo kontrolku v hlave je to, ze slecinka za tebou nepride lebo toto alebo tamto .. miesto obedov s byvalym nech si vlozi peniaze do kasicky. (

Pocuj ... nie je jedina zena na svete 🙂 Utekaj kade lahsie, predkym ta tie tvoje kalkulacie v hlave privedu do sialenstva.

misel0806
11. júl 2016

@plutarchos co chce? Tahat to s dvomi lebo jeden je jej malo.. Najdi si lepsiu,co od nej mozes cakat nic len to ze ty bude kaleraby tlacit do hlavy ze chce byt s tebou pritom zahrieva postel inemu hnus do certa aj s takou zenou

modraslza
11. júl 2016

@plutarchos no asi to stym druhym este skusa, ale neni si snim ista tak si ta drzi pri tele pre pripad, ked ostane sama 🙂

petra3312
12. júl 2016

@plutarchos ked som spoznala svojho muza, mala som ukonceny predchadzajuci vztah, ale tiez sme boli s ex v kontakte. Tiez tam boli aj kavicky, emaily...naozaj o nic neslo, ale musim priznat, ze mi lichotil zaujem druheho muza...moj muz tiez ziarlil, nic som pred nim neskryvala, tiez som mu hovorila, ze sa nema coho bat a bla bla bla...ale mojmu muzovi, vtedy este priatelovi na zaciatku nasho vztahu to vadilo...preto som to s ex zatrhla, nepisala, nekontaktovala, urobila hrubu ciaru...zisiel z oci, zisiel uplne z mysle, absolutne mi prestal chybat kontakt s nim. Vies, keby Ti to nevadilo, tak by na tom nic take hrozne nebolo, ale Tvoja priatelka vie, ze ziarlis, trapis sa kvoli tomu, tak by bolo na mieste odstrihnut ex z jej zivota a nie tvarit sa hlupo, ako ze nevie, o co Ti ide...ktovie, ci by bola tak nad vecou, keby situacia bola opacna.

oldman50plus
12. júl 2016

Ty máš vzťah s niekým s kým si sa nevidel 3 mesiace (a mohol si)?
Ale tak sú aj horší, niekto si myslí že je Napoleon alebo kosačka na trávu.
Skús a na to pozrieť nezaujatými očami a vrátiť do reality.

0silvia0
12. júl 2016

@plutarchos to, čo popisuješ nie je ukončený vzťah. Pre tvoju priateľku si "zadnými dvierkami", nejakou istotou, trpezlivým somárom, handrou... Na tvojom mieste by som sa takto neponižovala a poohliadla sa radšej niekde inde... nech si rohožku robí
z niekoho iného...

timea7
12. júl 2016

@plutarchos fakt nie je čo riešiť, vykašli sa na ňu, nemáš s ňou žiadny vzťah, iba si to nahováraš. Ja osobne neuznávam žiadne pauzy vo vzťahu, odchody, aby sme si od seba oddýchli a zistili, či sa k sebe hodíme, či k sebe niečo cítime a pod. somariny. Ak vzťah ukončím, je ukončený.

miriam11
12. júl 2016

@plutarchos Raz ste sa uz rozišli, tak asi tam nejaky ten dovod bol. Nikdy nevstupuj do tej istej rieky. Nemate spoločnú budúcnosť.

ewelyn3
12. júl 2016

Vykasli sa na nu, ked by ta naozaj chcela, vyzeralo by to inak! Sama som bola 4 roky v takomto onicom vztahu...4 roky!!! Kym som pochopila ze zo seba nenecham robit nahradne riesenie a ponizovat sa stale tym aby som sa dozadovala pozornosti... podla toho ako pises si rozumny chalan, nechaj ju tak a najdi si taku, ktora ta bude zboznovat ako si zasluzis!

mandala77
12. júl 2016

@plutarchos na tému rozchody má výborné videá Jeroným Klimeš na youtube.
Išla by som ďalej sama a preruším s ňou akýkoľvek kontakt. Ak mám niekoho skutočne rada a povie mi, že mu niečo vadí čo robím, tak svoje správanie skorigujem, ak mu ubližuje. Ale jej očividne nezáleží na tom ako sa Ty cítiš. Ani nevie čo chce, chce Ťa mať možno v zálohe. Myslí jednoznačne viac na seba. Keď jej dáš pokoj a nebudeš sa ozývať, tak je možné, že bude sa o Teba zrazu zaujímať. Ale toto sa deje úplne bežne.
Tieto zlepené vzťahy sú vždy problém.
Daj sa dokopy, posmúť si, nekontaktuj sa s ňou, vymaž ju odkiaľ môžeš a choď ďalej. A pomohlo by Ti poriadne sa na ňu, za to čo robí, naštvať. Hnev Ti dá silu. Ale najlepší je aj tak Klimeš 🙂 Drž sa!

sissy27
12. júl 2016

@plutarchos ja by som na tvojom mieste vôbec neriešila čo ona s ním má alebo nemá... na tvojom mieste by som prerušila vzťah s ňou, lebo ako načo toto? veď to ani nie je poriadny vzťah... nie ste spolu, z tvojej strany nedôvera, ona má viac menej na háku... proste čistá strata času... a to vás nespájajú ani spoločné deti, manželský sľub, hypotéka alebo iné záväzky (aspoň nespomínaš)...takže ešte raz - načo? 🙂

moonlight1210
12. júl 2016

@plutarchos povedz jej, ze z tvojej strany toto straca zmysel a daj jej dovidenia.
vtedy si uvedomi, co naozaj chce a pojde bud za tebou, alebo pojde za nim.

len ci to toto ziarlivost dovoli urobit.

0silvia0
12. júl 2016

@plutarchos - len tak na odľahčenie dodám: ja by som si pustila túto pesničku, urobila hrubú čiaru a dovi dopo...

https://www.youtube.com/watch?v=oaIQLPxrt7M
cerez
12. júl 2016

Tiež to nevidím ružovo. 😒

dominika6
12. júl 2016

@plutarchos
ty nechápeš všerky náznaky?
si 5 te koleso na voze ale už bez hrdosti..
ženy chcú akčných chlapov,čo za nich hovoria činy...nie ufňukancov..
žena vo zťahu ide cez city,chlap cez posteľ,čiže tvoja etapa je ukončená ale jej nie ani náhodou...a to že spolu nespávajú? zabudni...ktorý chalp sa bude zbožne pozerať na babu s ktoru mal vzťah? žiadny

laurika1432
12. júl 2016

Myslím, že Ťa klame. Nemyslím si, že Váš vzťah má ešte do budúcna nejakú perspektívu. Možno by nebolo zlé sa o tom porozprávať na rovinu. Buď s ním ukončí vzťah úplne, že sa nebudú kontaktovať alebo ty končíš. Nie je normálne aby sa bez problémov na káve stretávali dvaja ľudia, ktorí spolu udržiavali nejaký pomer 😉

larissa113
12. júl 2016

Presne tak vyuziva ta ako zadne dvere keby nieco...toto som zazila aj ja a moj terajsi priatel to zazival tiez 3roky v 5r vztahu...utekaj kade lahsie daj si pauzu mysle venuj sa sebe a svojim veciam konickom ptm najdes urcite to co hladas v laske...nieje nic horsie ako pocit ze niekto s tebou takto zameta

modraslza
12. júl 2016

@plutarchos ukoncito to snou, alebo mlc a rob si co chces i ty..myslim, ze si mlady pod 20tcat , vsak?

larissa113
12. júl 2016

A otazka ako ma vyzerat vvztah s ex? .....jednoducho vymazat tu osobu zo zivota z mysle nekontaktovat ju nezaujmat sa o jej zivot ako keby ani nebola..to je to najlepsie co mozem pre seba a pre svoje srdce urobit..Vela stastia!

ivana11155
12. júl 2016

Presne ako pisu ostatni, bud ta ma ako zadne dvierka, alebo je to pre nu skoncene ale nejako ti to nevie, nechce povedat. Z mailu vyzera, ze nebyvate v jednom meste a musite za sebou cestovat...a toho druheho ma blizsie... ak je to tak, tak ta podvadza urcite.
Ukonci to vo svojej hlave, ona to uz ukoncila.

ivetkab.
12. júl 2016

@plutarchos nechápem, ak máš potrebu si dať pauzu s priateľkou a ideš do postele s inou a potom ideš za tou svojou plakať. Prepáč, nepoznám vo vzťahu také niečo. Ak by sa to udialo mne v mojom vzťahu, tak o takého chlapa ani nezakopnem. viem, že si urobil to isté čo aj ona, ale ja tak byť Tebou, prehodnoť si vzťah a situáciu. Nestojíš o ňu ani ona o Teba. Nemáš čo riešiť.

magmolatus
12. júl 2016

@plutarchos Načo ti je slovne deklarovaný vzťah? Čo to má aký zmysel niekomu vraveť že mám priateľku ked ju v skutočnosti nemám.
Nechal si sa pekne obabrať a si pre ňu len zadné vrátka ak by jej to čo rieši teraz nevyšlo.
Keď je to pôjde sa na teba z vysoka vy..rie.

marina24
12. júl 2016

ježiši !!! nikdy nevstupuj do tej istej rieky,ktorá ťa zničila a zaliala!!:( nikdy to neni dobré. ked sa vzťah raz skončí a najmä na tak dlho,ako vy ,a ešte ste mali aj iné známosti,načo sa jašiť a dávať to znova dokopy ?nechápem vôbec.
nepríde mi to llogické,čo robíš. a ak sa aj dáte nejakým zázrakom dokopy,tak to bude o ničom, ver mi ,druhý vzťah je vždy o ničom, to aj tka nebudete šťastní.
a jednoduchá odpoved🙂 si predpokladám inteligentný chalan,to my baby robievame toto presne,čo tvoja,ked chceme si držať aj toho,aj toho v šachu,aby ked jeden padne, druhý ostane,preto ťa naťahuje hentak 🙂 to je rafinovaná ženská logika a hra 🙂
nemá to budúcnosť ver mi 🙂

charity
12. júl 2016

@plutarchos Posudzuj ludi podla cinov. Nie podla reci. O vztahu k Tebe keca. S nim travi viac casu aj ked Ta to boli. Nie je o com. To je na rozchod. A na Tvoje uvazovanie preco si nechas takto klamat do oci a neutnes to sebavedomo lebo takto s Tebou nik jednat nebude..

petra3312
12. júl 2016

@plutarchos az teraz citam, ze si priatelku nevidel 3 mesiace...???? akoze nechapem, moj muz za mnou cestoval co dva mesiace z USA na zaciatku nasho vztahu, ved aj ked ona akoze nema peniaze, to nemozes ist za nou Ty?

prepac, to nie je ziaden vztah, ma Ta uplne na haku a Ty sa tu vazne pytas, co mas robit a ze Ti to rozum neberie???

vilma7
12. júl 2016

ach môj ty bože, prepáčte za komentár, ale ja som si myslela, že takéto naivné dokážu byť len ženy 😀 😀

n0mi
12. júl 2016

Oboch vas drzi v hrste a ona korculuje medzi tymito "vztahmi" ale myslim, ze by si sa na to mal vykaslat. Nema to cenu zo seba robit poslednu handru.

adrianetta
12. júl 2016

@vilma7 by si sa cudovala 🙂 poznam vela naivnych chlapov. A je mi z toho niekedy az smutno ale tak co robit ked ludia vidia len to co chcu vidiet a nie to co by mali ☹

modraslza
12. júl 2016

@adrianetta ale zeny no tak, poblaznit sa da i muzov 😉