Ako získať späť peniaze od bývalého?
Dá sa s tým niečo robiť? Bývalému som dala sumu 8000 eur. Mal by za ne kúpiť auto z bazáru. Samozrejme zmizol aj s peniazmi a ja nemám v rukách nič. Žiadnu zmluvu, dôkaz.
@draik no však práve..niečo tam smrdí
@larisa ako mu to dokaze? Ved to je tvrdenie proti tvrdeniu. On moze na policii povedat, ze ona jemu ukradla 20 tisic. Ma o tom dokaz, doklad, zapis? Nema.
@larisa ešte by mohla napísať, ako dlho spolu chodili...to veľa napovie, či to bola len nejaká chvíľková známosť a chlap ju oblbol cez sex alebo ktovie čo natáral
@pamela81 ja by som ani mojmu muzovi nedala 8 tisic.😂😂😂
sikovny chlapec, sexik a este osem litrov ma , veru nestrati sa
@princkrason mas hotovy biznis plan.😁
@stanulienkat ja som toho názoru, nepoziciavat nikomu nič.. aj ja som bola vo vselijakych situáciách, ale nikdy som si od nikoho nepytala..radšej nejesť,, "poziciat na auto" to už je iný level nebudem pisat čoho
Ale nie. Autorka prepac, ze si tu robim srandu. Urcite si zufala. Je to dost penazi. Popros nejakych vacsich kamosov, aby mu "dohovorili."
@draik ked už spominaš podvod, ako zakon vidi a pozera sa na situaciu, že niekto podvodom vylaka od dôchodcu 25 000, tiež sa na to nepozera ako na kradež a pachatel nemusi ist tym padom do väzenia?
nevieš, kde by som našiel viac takých ako ty? :D No, za hlúposť sa platí, tak to ber ako ponaučenie do budúcnosti a šetri so odznova. Nič iné nejde robiť.
@draik nie skor sprenevera? Toto sa skor pouziva, pre tych autickarov co nosia auta zo zahranicia. Ked poda TO na neznámeho páchateľa, tak jej nehrozi krivé obvinenie. Jeho moze kludne iba oznacit, ze peniaze dala jemu. Bezne sa to tak robi aby neboli krivé obvinenie.
krivé obvinenia, to je sila toto, ja už nehovorím radšej nič
No neviem dávať peniaze v hotovosti je hlúposť. Ale tak aspoň daj TO že si mu dala 108 tisíc nech sa tým vôbec niekto zaoberá. Ty si dostala od rodičov 100 tisíc, 8 tvojich nech sa bráni že toľko to nebolo... Za 8 tisíc sa na to ani nepozrú.
@karolinakr podvod do 35 000€ je po novom malá škoda a len prečin, vyviazne s podmienkou, maximálne 2 roky
ale ak je spáchaný na dôchodcu tak tam už je sadzba 2-8 rokov, takže zase môže vyviaznuť s podmienkou
@karolinakr
To bude trestný čin podvodu.
Krádež je, keď napríklad niekomu ukradnete peňaženku s 1000e, voľne pohodenú na stole v práci, doma. Teda zmocníte sa peňaženky a spôsobíte škodu.
Ak by ste k danej osobe pristúpili s nožom v ruke a prinútili ju vydať peňaženku, už by šlo o lúpež, za čo sú o dosť vyššie tresty než za prostú krádež.
@jamidea ak by ukázal darovaciu zmluvu 🙂
ak by si išla k niekomu na návštevu a o pár dní sa ozve, že v pokladničke v izbe kde si bola mal 8000€ a teraz zistil že tam nie sú ako by si to vyriešila?
Jeden tvrdí to, druhý iné a dôkaz nemáš že tam existovali tie peniaze, ani on že si ich práve ty ukradla.
Bože, ďalšia blbá. Aj ja budem tvoja kamoška keď mi dáš tisíce 😍
@januska12323 aj seks samozrejme 😉
@earlgrey milacik 10 000 eur na auticko mi nedas? kupim ho nám 🙂
@princkrason 😂
@princkrason Tebe dám všetko, po čom tvoje srdce piští zlatíčko moje milované 😘😂 a nespamuj tu, lebo nás zase zrušia!

@karolinakr presne tak je to krádež chlap tie peniaze ukradol. Treba podať trestné oznámenie na chlapa ukradol 8000 €. Veď zajtra môže ukradnúť peniaze niekomu inému. To ako že mu ma krádež prejsť , len tak bez trestu tejto krajine ?