Ako zistiť, či vás manžel podvádza?
Ahojte, isla som manzelovi do mobilu a nasla som tam nieco... ano jasne, kto hlada najde...ale ja som z toho dost nesvoja a neviem ci mam manzela konfrontovat alebo si to nechat pre seba a uzierat sa sama.. manzel nevie ze viem heslo, cely vztah ma mobil vzdy pri sebe, aj ked spi.. pointa- nedavno bol mimo domu 3 dni na koncerte a nasla som mu tam fotku- odfotemy on s kamosom a pri nich 2 baby... jedna baba pri manzelovi a druha pri kamosovi... kebyze cudzi clovek pozrie na fotku tak si povie ake pekne 2 pariky odfotene.. vela popili, uzivali si, zabavali sa a moze byt ze tie baby stretli na koncerte a fotka vznikla len tak z recesie, ale ktovie... dalsie dokazy ci nieco bolo dalej- ci ich volali na hotel alebo nie nemam (na hoteli boli 5 chalani, na fotke len 2 chalani- vsetci sa vzajomne pozname)... ked dosiel manzel po koncerte domov tak hned mal chut na sex, ze cely vikend sa na mna tesil a hned chxel ist na vec... cize teraz mi to vrta v hlave ci teda riesil nieco s tou babou ma fotke alebo nie....takisto z novembra min roka som nasla s tym istym kamosom konverzaciu, ako mu ten kamos (single- nieco ako Charlie Sheen) pisal ze ci mu dohodi nejaku babu- ... opakovanie viaxkrat sa o tom bavili v ten november, ci nejake konkretne dievca ten kamos ma zavolat na byt a este podnecoval mojho muza k tomu, aby tej babe sam napisal ze by sa mala chytit... ale nic dalej cize mozu to byt silacke reci a nemusia... od toho novembra uz o ziadnych dalsich babach nebola rec... o mne sa nevyjadroval najkrajsie, napr ked sme boli pohadani tak pisal aj vulgarizmy atd... viem ze chlapi sa radi pred sebou vytahuju a maju silne reci...ale ako zistit ci ma manzel podvadza? Casto sme spolu, niekedy mame uzasne obd, niekedy nanic... cele leto sme vyletovali, boli sme aj v zahranici ale je pravda ue mam pocit ze si ma nevazi tak ako by si mal, ale na tom uz pracujem aby som si vedela obhajit svoje hranice.... v sexe nam to klape, mame vela spllocnych planov do buducna, mame dieta ktore zboznuje... achjo.. neviem sa z toho vysomarit
Záleží na tebe. Niektoré to dokážu tolerovať, žijú si svoj život a občas si asi tiež vyhodia z kopýtka. Samozrejme divný druh lásky, ale každý to má nejako. Ak ty chceš, pekný vzťah, lásku, dôveru, tak teba toto hodí do módu, že šťastná nebudeš. To sklamanie z druhej strany tvojho manžela akého nepoznáš ťa bude zožierať. Čo máš robiť, vieš len ty. Buď budeš hrať divadlo, alebo rozchod. Alebo odpustíš, ale koniec jeho výjazdom.
@dharmasanata to určite nie. Je to veľmi mrzute a odsudenia vhodne. Len nesúhlasím s tvrdením ze zahodil rodinu. Podľa toho co som čítal sa stará viac ako polovica iných chlapov. Je však zjavné že rieši telesne veci a srdce má stále doma. Tot taky malý (ale nakoniec dost podstatny) detail na utešenie neutesnej situacie.
Stat sa to stane. Štatistika je neúprosna a zahŕňa oba pohlavia.
Popravde neviem ako by som sa ja zachoval v koži autorky.
Buď by som vyšiel s pravdou von a dal mu to vyzrat - uz by nemal chuť sa pozerať na iné.
Alebo by som to ukončil a slušne sa rozviedol.
Alebo by som nechal v sebe a nejak to spracoval.
Popravde mi nevonia ani jedno riešenie
to je aka utecha, rieši telesne veci inde a srdce ma stale doma, to robi kolko chlapov, aj moj švagor, nikdy sa nerozvedie, ešte neboli vzati a už pozeral po inych, ale miluje len tu jednu.. ja neviem, či su muži nejaki postihnutí,ale proste nechcu byt verni, česť vynimkam..
autorka sa čuduje, no ja sa nečudujem, ja si myslim, alebo viem, že velke percento mužov to takto rieši, proste su chlipnici..to je fakt vzacnosť, ked ma oči len pre tu jednu..
Nedokážu si představit že bych dělala, že nic nevím. Pochybuju, že by on překousl, že manželka si občas 'odskočí" . Nemohla bych si vážit a respektovat partnera, který se takto chová.
@lubossi veľa chlapov čo podvádza a vracajú sa potom domov za partnerkami, nerobia to preto, že majú doma srdce, ale len z toho dôvodu, že nemajú gule to doma ukončiť. Vedia, že gazdiné doma sa o nich postarajú, nemusia doma robiť nič, a tak si udržujú rodinný život a popritom si chodia na zatrtky. A to nieje láska, ani srdce ako píšeš..
@dharmasanata súhlasím. Chápem ich. Doma dobre, aj mimo dobre. Prečo to ukončovat jedno ci druhé.
Taký myšlienkový pochod... To je ako chodenie do lesa. Je tam divoko a spinavo, ale teplo postele - vždy sa chceš vrátiť domov . Prečo mať výčitky že chodíš do "špinavej" prírody, keď predsa miluješ poriadok. Len sa snažím ukázať ze existuje stav že človek ma výslovne že rád jedno aj druhé. Niekto má záľubu v lese, iný v polygamii.
Note: nikoho neobhajujem len sa snažím pochopiť ako to asi funguje
@karolinakr toľko frustrácie.. Dúfam že ty si nič podobné nemusela riešiť.
Jediné čo sa mi nepáči že to generalizujeme na mužov. Ale ženy robia to isté. Aj keď majú doma rodinu a chlapa čo pre nich spraví aj posledné (poznám osobne)
strašne mam rada, ked sa mužska nevera začne vysvetlovat vedecky a všetky mužske nedokonalosti, nedava ponožky do skrine,, lebo mesiac bol v splne, Merkur sa toči okolo Uranu a preto podvadza on za to nemôže, to priroda ho tak stvorila, je sebecky, lebo ma iny chromozom a toto nas sprevadza každodenne stupidne vyhovorky, a ludia tomu veria podavaju to dalej. Zaujimave, že s podvadzajucou ženou nikto tolko sucitu nema a nevysvetluje na prírodnej báze, že ona vlastne za to nemôže. ale je hanlivo nazyvava prezývkami...Ked na to poukážem, tak som označená za frustrovanú, samozrejme, že som, lebo toto je uražka ženskej inteligencie takéto drísty
@karolinakr Oni riadili svet, oni si vytvorili pravidlá aj výhovorky. Ale v dnešnej dobre ešte obhajovať takéto správanie a zvaľovať to na prírodu je už smiešne. Riešiť vôbec otázku, či predsa len chudáčiky za to nemôžu, lebo lebo ... 😁
@karolinakr
@gribka1
@lily246
Prilis veľa mužom tolerujeme. A samy ich obhajujeme, veď príroda, veď genetika, veď pudy,... 🤦 Niektoré ženy majú ozaj vymyte mozgy od jedincov, čo nevedia byť monogamni. 😔
Snáď sme sa ako spoločnosť už dostali do bodu, kedy nemáme predsudky voči žiadnej skupine ľudí / pohlaviu - generalizovat to tu na zlých mužov a chudata ženy.
Každý je jedinečný a za svojím správaním skrýva mnoho vecí do ktorých ostatní nemusia vidieť.
No veru, na mužov treba celoživotné štúdium a možno ani to nestačí. 🤣 A teraz k veci, čo si vy muži myslíte o tomto konkrétnom mužovi?
@fido69 ako si sa rozhonil
A tento poznáš?
Kľúč, čo otvára všetky zámky, je unverzalny super kľúč, ale zámok, čo sa dá otvoriť všetkými kľúčmi, je zlý zámok
@fido69 rozhonil alebo rozohnil 😅👏
@gribka1 mňa skôr zaujíma, čo na to autorka, lebo toto vyzerá na rozvod, čo je vlastne aj škoda, lebo podľa všetkého bola šťastná až doposiaľ
@karolinakr síce šťastná, ale klamana. Takže šťastná rozhodne nebola, len o tom nevedela.
@ankare ale tak povedzme si realne, ktory chlap nepodvadza, je taky na stanici Zem?
@karolinakr ale iste že sú. Takí ktorí ešte nedostali príležitosť a potom je tu aj tá skupinka čo má z nejakého patologického dôvodu problém s libidom. Takže celé kvantum 🙂
@buduca_mamicka007 podla mna ta nepodviedol na koncerte. Neprisiel by domov s tym, ze chce sex. Dalsia veci, kazdy jeden chlap je schopný podvádzať. Kazdy!!! S touto informáciou sa musis zmierit. Za dalsie bud taka zena, ktora ak ju chlap podvedie, si povie, ze ok pride dalsi. A tym praveze nemyslim, ze mas skakat ako muz píska. Prave naopak. Mas byt zena, zraniteľná, bez muza neotvoris ani flasku, stale potrebuje pomoc, mas byt sexi, mas mat svoje dni a cez tie sa nechat trosku obsakovat a nerobiť problemy. Moj nazor je, ze mnoho chlapov nepodvedie svoje zeny preto, lebo to cítia tak, ze by ovela prisli. Ak potrebujes aby sa ti uľavilo, porozpravaj sa s nim o tom. Ze sa mas strach z tych situacii, vzhladom na jeho dobreho kamosa.

@lubossi a to je akože výhra? 🤦