icon

Ako zlepšiť vzťah s nevestou, ktorá ma odmieta?

20. nov 2025

Nevesta ma od začiatku neznáša proste som jej nesadla,keď sa pýtam dcéry čo robím zle keď ma tak nenávidí,dcéra stále tvrdí že nič nerobím zle proste som jej iba nesadla.Nechce ani aby som jej gratulovala na narodeniny,meniny,nemáme na seba tel.kontakt,nepridala si ma na FB.Na MDD,Mikuláša kupujem aj dospelím čokoládu a samozrejme aj jej a to nepovie,že nechce.Ani k nám nechodí,keď sme niekde muža pozdraví ale mňa nie.

zuzubb007
21. nov 2025

Čo má znamenie spoločne s tým, že je ženská prepnutá? Absolútne nič, je to chorý človek ak si jej nič nespravila, a tvoj syn bude prepáč tiež riadne prepnutý aby si nevedel otvoriť ústa a aby toto toleroval, takéto podpapučníka by som teda nechcela ani za svet, podľa mňa pravda bude asi aj niekde inde skús sa priznať aj ty

anonym_4c5e18
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_4c5e18 keď prídeme k nim na návštevu ona buď je tiež v inej miestnosti alebo sedí v obývačke za pc chrbtom otočená k nám

@anonym_autor Na vztah treba vzdy dvoch - darmo by si sa snazila len ty vytvorit ten vztah, ak ona nema zaujem. Skus podla mna otvorene sa spytat, preco to tak je a ci by sa to dalo zmenit. Ale uprimne - stojis o to? Potrebujes ju, ak je taka?

Ja som otvorene povedala svokre, co mi vadilo a ze dakujem, ja uz nemam zaujem. Trosku ma to trapi, lebo vsak aj ja som mama a chcela by som mat dobry vztah s nevestou, ale hlavne kvoli vnucatam, nie, aby sme boli kamosky s nou.
A preto sa radsej poberem prec, ked pridu, lebo neviem nahodit falosny usmev, tvarit sa, ze ma zaujimaju. A hlavne viem, ze nechodia za mnou, ale za vnucatami. A to im zakazat nechcem. To, ze ja som s nimi ukoncila vztah, neznamena, ze deti a manzel sa s nimi stretavat nemozu. (Ale inak aj oni to robia len z povinnosti a nie z dobrej vole)

janinah
21. nov 2025
@anonym_4c5e18

@anonym_autor Na vztah treba vzdy dvoch - darmo by si sa snazila len ty vytvorit ten vztah, ak ona nema zaujem. Skus podla mna otvorene sa spytat, preco to tak je a ci by sa to dalo zmenit. Ale uprimne - stojis o to? Potrebujes ju, ak je taka?

Ja som otvorene povedala svokre, co mi vadilo a ze dakujem, ja uz nemam zaujem. Trosku ma to trapi, lebo vsak aj ja som mama a chcela by som mat dobry vztah s nevestou, ale hlavne kvoli vnucatam, nie, aby sme boli kamosky s nou.
A preto sa radsej poberem prec, ked pridu, lebo neviem nahodit falosny usmev, tvarit sa, ze ma zaujimaju. A hlavne viem, ze nechodia za mnou, ale za vnucatami. A to im zakazat nechcem. To, ze ja som s nimi ukoncila vztah, neznamena, ze deti a manzel sa s nimi stretavat nemozu. (Ale inak aj oni to robia len z povinnosti a nie z dobrej vole)

@anonym_4c5e18 nie si tam,ked su stari rodičia spolu s vnučatami,nevidíš ako sa k deťom spravaĵú,ale vieš,že chodia len z povinnosti...zaujímavé

anonym_9f98c7
21. nov 2025

@anonym_autor to je fakt silná káva že ti neodzdravi.
Najbližšie nech ju syn k vam zoberie so sebou a choďte si sadnúť niekam na kávu mimo dom. A tam ju aj s tvojim mužom konfrontujte prečo sa tak správa. Nech povie s čím má problém. Ste dospeli tak si to ako dospelí ľudia vyriešite s nevestou.

anonym_4c5e18
21. nov 2025
@janinah

@anonym_4c5e18 nie si tam,ked su stari rodičia spolu s vnučatami,nevidíš ako sa k deťom spravaĵú,ale vieš,že chodia len z povinnosti...zaujímavé

@janinah nie stari rodicia chodia z povinnosti, ale chlapci ich toleruju tiez z povinnosti. Sami ich spolocnost nevyhladavaju

tatiana288
21. nov 2025

Celé mi to príde zvláštne. Skutočne si jej nikdy nič nepovedala / neurobila čo by ju urazilo alebo nahnevalo? Nejde mi do hlavy, že by tvoj syn jej správanie voči tebe toleroval bez toho, že by k tomu bol dôvod. Prečo sa priamo nespýtaš jej alebo syna?

autor
21. nov 2025
@tatiana288

Celé mi to príde zvláštne. Skutočne si jej nikdy nič nepovedala / neurobila čo by ju urazilo alebo nahnevalo? Nejde mi do hlavy, že by tvoj syn jej správanie voči tebe toleroval bez toho, že by k tomu bol dôvod. Prečo sa priamo nespýtaš jej alebo syna?

@tatiana288 syna som sa vela krát pýtala ale odpoveď som nedostala on je uz od nej strašne osprostený

tatiana288
21. nov 2025
@anonym_autor

@tatiana288 syna som sa vela krát pýtala ale odpoveď som nedostala on je uz od nej strašne osprostený

@anonym_autor A spýtala si aj nej aký má problém?

sidicek
21. nov 2025

Tak syna si asi az tak dobre nevychovala , ked mu nevadi , ze sa zena chova k matke ako krava a ze sa nou da manipulovat.

autor
21. nov 2025
@sidicek

Tak syna si asi az tak dobre nevychovala , ked mu nevadi , ze sa zena chova k matke ako krava a ze sa nou da manipulovat.

@sidicek to je pravda že by mohol do toho niečo povedať tiež ma to štve

tatiana288
21. nov 2025

Podľa mňa je v tom ešte niečo čo si zamlčala.

autor
21. nov 2025
@tatiana288

@tatiana288 to je váš názor,já som napísala ako to je

liv1
21. nov 2025

Joj ked si predstavim, ze si mojho milacika klofne nejaka takato podobna, je mi nevolno 🙈. Tak co mozes urobit. 1. Ked prises ku nim, pozdrav a vybozkavaj len svojho synacika. Dones mu jeho oblubeny kolac. Ju nepozdrav a nebav sa s nou. Tvoj muz by sa ta mal zastat a ked ta ona nepozdravi, mal by jej povedat, ci nevie zdravit. Ked k nemu prides na tu navstevu, tak chod castejsie ako zvycajne a najlepsie neohlasena. 😁 vzdy mu nieco prines. Len pre neho. Ked pride ona na navstevu, nezdrav ju, nepodavaj jej jedlo, ak je prestrete nenakladaj jej jedlo ale vsetkym ostatnym jedlo naloz s laskou. Bav sa s nimi vsetkymi len s nou nie. Volaj ho pomahat ti ale bez nej. Volaj ho vsade kde sa da, ju nespominaj ani ho od nej neodhovaraj. Bud len proste dobra mama. A este ked pridu na navstevu, spominaj nejake ine kocky ake su pekne, prijemne, mile a slusne 😁.

sense
21. nov 2025
@tatiana288

@tatiana288 tiež si to myslim

tatiana288
21. nov 2025
@liv1

Joj ked si predstavim, ze si mojho milacika klofne nejaka takato podobna, je mi nevolno 🙈. Tak co mozes urobit. 1. Ked prises ku nim, pozdrav a vybozkavaj len svojho synacika. Dones mu jeho oblubeny kolac. Ju nepozdrav a nebav sa s nou. Tvoj muz by sa ta mal zastat a ked ta ona nepozdravi, mal by jej povedat, ci nevie zdravit. Ked k nemu prides na tu navstevu, tak chod castejsie ako zvycajne a najlepsie neohlasena. 😁 vzdy mu nieco prines. Len pre neho. Ked pride ona na navstevu, nezdrav ju, nepodavaj jej jedlo, ak je prestrete nenakladaj jej jedlo ale vsetkym ostatnym jedlo naloz s laskou. Bav sa s nimi vsetkymi len s nou nie. Volaj ho pomahat ti ale bez nej. Volaj ho vsade kde sa da, ju nespominaj ani ho od nej neodhovaraj. Bud len proste dobra mama. A este ked pridu na navstevu, spominaj nejake ine kocky ake su pekne, prijemne, mile a slusne 😁.

@liv1 Hej, toto presne pomôže ten vzťah napraviť. Čo takto sa spýtať narovinu nevesty kde je problém a pokúsiť sa ho vyriešiť?

sidicek
21. nov 2025

Ja by som sa sukromne porozpravala so synom , alebo otec sa moze so synom ako chlap s chlapom. Dovod tam musi byt ,aj preco sa ta syn nezastane .

petrao2
21. nov 2025
@anonym_autor

@tatiana288 to je váš názor,já som napísala ako to je

@anonym_autor je to krava a zasluzila by si jednu taku "od mami"
Nenut sa jej do priazne
Viem ze ta to trapi ale ked si ani tvoj syn s nou nevie poriadky urobiť je to smutne

autor
21. nov 2025
@petrao2

@anonym_autor je to krava a zasluzila by si jednu taku "od mami"
Nenut sa jej do priazne
Viem ze ta to trapi ale ked si ani tvoj syn s nou nevie poriadky urobiť je to smutne

@petrao2 áno je to smutné

liv1
21. nov 2025
@tatiana288

@liv1 Hej, toto presne pomôže ten vzťah napraviť. Čo takto sa spýtať narovinu nevesty kde je problém a pokúsiť sa ho vyriešiť?

@tatiana288 a ty si myslis, ze s takouto osobou to pomoze v rukavickach? Ty si myslis, ze uprimny rozhovor? Pekne v slusnosti? No absolutne nie. Bud sa za nu postavi muz a syn a velmi jasne jej daju najavo co si moze alebo nemoze dovolit, alebo sa nic nezmeni. A uz vobec nie zobrat ju niekde na kavu bez svedkov.

daja07
21. nov 2025
@liv1

@tatiana288 a ty si myslis, ze s takouto osobou to pomoze v rukavickach? Ty si myslis, ze uprimny rozhovor? Pekne v slusnosti? No absolutne nie. Bud sa za nu postavi muz a syn a velmi jasne jej daju najavo co si moze alebo nemoze dovolit, alebo sa nic nezmeni. A uz vobec nie zobrat ju niekde na kavu bez svedkov.

@liv1 ale tu to vyzera, ze syn sa zastal nevesty a manzel autorky prispevku si zenu nezastal. Tak teda mozno bude chyba niekde inde a nevieme vsetky informacie. Tazko posudit z toho mala co autorka napisala.

sidicek
21. nov 2025

Ale s tymi darcekmi pre nu by som prestala .A to ako prebieha , ty ju pozdravis a ona odvrati zrak alebo ticho kuka ? Ved ju nezdravte ani vy ,ani tvoj muz.Ja by som sa nevnucovala ,ale chapem ze to zamrzi .Uz mate aj vnucata?

sidicek
21. nov 2025
@daja07

@liv1 ale tu to vyzera, ze syn sa zastal nevesty a manzel autorky prispevku si zenu nezastal. Tak teda mozno bude chyba niekde inde a nevieme vsetky informacie. Tazko posudit z toho mala co autorka napisala.

@daja07 vies co ? Muzi su v tomto niekedy tutmaci

autor
21. nov 2025
@sidicek

@daja07 vies co ? Muzi su v tomto niekedy tutmaci

@sidicek presne ste to pomenovala

autor
21. nov 2025
@sidicek

Ale s tymi darcekmi pre nu by som prestala .A to ako prebieha , ty ju pozdravis a ona odvrati zrak alebo ticho kuka ? Ved ju nezdravte ani vy ,ani tvoj muz.Ja by som sa nevnucovala ,ale chapem ze to zamrzi .Uz mate aj vnucata?

@sidicek já ked vojdem do miestnosti slušne sa pozdravim ona neodzdraví?stalo sa pár krát že prvý vošiel muž toho pozdravila,já sa ako prvé postískam s vnúčatkami až potom vojdem tam kde je ona lebo ona nas neprivita tak ako sa patri ani nas nevyorovadza k dveram

tatiana288
21. nov 2025

Takže Vy ju nahlas pozdravíte, ona mlčky odvráti zrak a Váš syn a muž sú ticho? Rozprávali ste sa o tom s manželom, jemu to nepríde zvláštne?

tatiana288
21. nov 2025
@liv1

@liv1 Nie, ja som skôr názoru, že keď ju nahlas pred všetkými pozdravím a ona na mňa kašle, konfrontujem ju priamo. Napríklad: Monika, ja som ťa pozdravila, ty si ma nepočula?

Príde mi to lepšie než mlčanie a tvárenie sa, že je všetko v poriadku.

liv1
21. nov 2025
@daja07

@daja07 kedy sa syn zastal nevesty? Mozno mi ten prispevok usiel, sle nevsimla som si

svetlonos
21. nov 2025

Ajaj, autorka nepises vsetko. Mam osobnu skusonost s "ved ti nic nerobim!" To "nič" mi paradne zamavalo s psychikou. Mam to dokonca aj v sms ako dokaz. Roky mi trvalo, kym som daneho cloveka dokazala definovat. A ver, ze pokial niekoho v rodine ignorujem, nie je to len o tom, ze chemia nepasuje 😉. Takze budes alebo bajkarla alebo skor na 90 % zamlcujes svoj vyrazny podiel na vasom nevztahu.

nelili1978
22. nov 2025

@anonym_autor ak si jej nič neurobila, tak ju ignoruj a hotovo. Možno si uvedomí, ako sa má dospelý človek správať

daja07
22. nov 2025
@liv1

@daja07 kedy sa syn zastal nevesty? Mozno mi ten prispevok usiel, sle nevsimla som si

@liv1 “@tatiana288 syna som sa vela krát pýtala ale odpoveď som nedostala on je uz od nej strašne osprostený”
Tento prispevok som pochopila tak, ze syn je so svojou zenou. Trda ze si ju zastal na rozdiel od matky.