icon

Ako zvládať každodenný život?

23. sep 2021

Ako zvladat jeden a ten isty kolotoc dookola ? Nezamyslat sa nad tym co musim yrobit potom ze nemam co robit akebo ze sa mi nic nechce a sa prinutit brat zivot tak ako ide a nesrotovat vkuse v hlave ?

Strana
z2
matildam
24. sep 2021

Chapem... No len na Slovensku sa od zien 'ocakava', ze budu na materskej 3 roky. Sme asi jedina krajina na svete, kde je materska (rodicovska) tak dlha🙂) Neodsudzujem nikoho, kto je na materskej 3 roky, ak to povazuje za najlepsie riesenie. No ty si iny pripad-mas psychicke problemy, ktore ten stereotyp len zhorsuje. Mladsi syn je este maly... No co keby si riesila mozno aspon nejaku vypomoc na opatrovanie (mozno len par hodin do tyzdna), kym vy si si oddychla? Alebo do jasliciek od 2 rokov-to uz nie su take male deti...

autor
24. sep 2021

@matildam zato manzel hovori ze nech vydrzim aspon kym bude mat dva roky a ze ked potom budem chciet ze kludne ho mam dat a netrapit sa doma

autor
24. sep 2021

@matildam len ja si praveze nepotrebujem oddychovat ja mam dost toho nicnerobenia aj tak ked maly spi aj dve tri hodiny cez den ta ja jem spim kukam tepku porobim co treba len mna prave to nic ubija

andrea_ff
24. sep 2021

Sestra dala 1 a pol rocnu do sukromnych jasiel/skolky a isla do prace.

andrea_ff
24. sep 2021

Aj ju to mrzelo, ale uplne v pohode to aj mala prezila a takto pekne funguju. Prihlas syna aspon na pol mesiaca, a to si vyberies, ze ktore dni ide a ktore nie.

rubinka
24. sep 2021

Čítam vek detí no súhlasím s manželom je to ešte veľmi skoro také malé dieťatko. Treba si nájsť niečo čo ta bude napĺňať urobiť si čas pre seba, nezabúdať relaxovať. No a keď si veriaca ako píšeš tak celé to treba zveriť Bohu, prosiť o pomoc silu zvládnuť to. Nájsť opäť radosť zo života. Ísť niekedy sama do mesta na kávu atď... Skrátka dostať sa mimo toho stereotypu lebo to bude zrejme tvoj problém že ťa ubíja ten dennodenny stereotyp. Nemáš blízko mamu alebo sestru? Vybehnúť s ňou von?

autor
24. sep 2021

@rubinka mama zomrela a sestru nemam ... Ano orosim ho kazdy vecer ked si laham aj tak ako mi to vravek knaz prosit ho uprimne aby zmenil moje srdce aby som veci videla inak no uprimnejsie a vrucnejsie to uz neviem a aj tak to nepomaha

autor
24. sep 2021

@rubinka mam ocka brata manzela a dvoch synov. Nemam kamaratky s ktorymi by som niekam sla.

rubinka
24. sep 2021

Tak choď niekde sama mne to veľmi pomáha. Prečistiš si hlavu.

autor
24. sep 2021

@rubinka a kde tak chodis ked ides ?

fadama
24. sep 2021

@iwesska 😂😂

matildam
24. sep 2021

Presne tak ako vravi🙂

marca12
9. jan 2022

Psychologicka ti nedala nejake tipy?