icon

Ako zvládnuť manželovu prácu v zahraničí?

joja636
25. jan 2024
Strana
z2
ibatanecnica
26. jan 2024

keby to bolo ešte krátkodobo napr. 3-4 mesiace kvôli peniazom alebo nejakému školeniu, OK, ale dlhodobo nie.

suge
26. jan 2024

Väčšina párov z môjho okolia, ktorí takto alebo podobne žili sa časom odcudzilo. Jednoducho si od seba odvykli a začalo im byť lepšie osve ako spolu. Nepomohli ani zarobené peniaze, skôr naopak. Ale vy môžete byť výnimka, ktorá nepotvrdzuje pravidlo.🙂

kiki68
26. jan 2024

Podla mna zle, teta takto bola cele roky a velmi to medzi nimi ochladlo. Na dochodku su spolu a vlastne aj nie su. On spava v inej izbe, ale hlavne deti to dost pocitili. Ani jedno z deti nema partnera/deti

zuzik1407
26. jan 2024

Preto som rozvedená.Lebo tak chodil,a mal ďalšie ženy.

nitran
26. jan 2024

@joja636 to je všetko iba na vás. Co vám vyhovuje a co nie. Ak nie ste ochotna takto žiť je čas sa rozhodnúť. Moja kolegyňa je na Slovensku, muž v Anglicku. Chodí domov len 2x ročne na 2tyzdne poprípade mesiac a to je všetko. Ona sa tvári ze je všetko v poriadku , ale je z nej zatrpknuta a veľmi drsná žena.

blanblan
26. jan 2024

Super, čím viac preč tým lepšie😄

leni1405
26. jan 2024

Nuž pre mňa by to bolo náročné. Aj ako rodina..sa zle funguje. Asi by som to akceptovala len dočasne ak by skutočne bola potreba zarobiť nejaký obnos peňazí...ale dlhodobo je to ťažké. Áno dá sa zvyknúť ale u niektorých párov môže prísť ochladenie ( čo u vás vôbec nemusí) . Kamarátka takto mala manžela roky rokúce v zahraničí, doma sama na 3 deti na dedine, bola aj mamou aj otcom...deti sa zle bez otca vychovávali a ona po rokoch na antidepresívach. Keď sa vrátil , všetko sa zmenilo, krásne fungujú.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
26. jan 2024

@joja636 Skus ist s nim.

babulkomale
26. jan 2024

@joja636 ja asi dobre co viem zo skusenosti.
Nemusi mi nikto stat nonstop za zadkom. O vsetko sa viem postarat.

budulinka12
27. jan 2024

@martinmmartin nie každý je taký.. ten môj robotu chce vymeniť.. veľmi ťažko fyzicky pracuje, dlho cestuje kvôli rodine, aby bol s ňou.. čiže je to individuálne

kukulele
28. jan 2024

@reanda pardon, ale trochu kratkozraky nazor

mikadooo
28. jan 2024

@joja636 hmmm, no, asi by som si zvykla. Ale mám už väčšie deti, nie som na md ani RD, takže už je to o niečo jednoduchšie celkovo.

natalkasimonka
28. jan 2024

@joja636 moj chodi na 3 tyzdne a cca 8 dni je doma uz viac ako 2 roky.Zvykli sme si

adulienka8
28. jan 2024

@joja636 no môj chodí na 20-25 dní pracovať do Nemecka a 10 dní je doma a už tak pracuje viac ako 3 roky...všetko je to len o zvyku. 😉

martinusik91
28. jan 2024

Každý povie, že si zvykneš. My sme vyskúšali a teda nezvykli sme si. Po prvom turnuse už nešiel. Niesla som to zle ja, syn aj manžel. Treba vyskúšať aby potom nebanoval že to aspoň neskúsil a uvidíte.

marca12
28. jan 2024

@joja636 a musel tam ist? Ja by som mojho nepustila. Ak ano,tak len na urcity cas. Bratranec tak isiel na 2 roky,postavili dom a uz robi doma. Len to je vzdy riziko. Mnohi chlapi su radi takto mimo domova,zvyknu si a uz nechcu potom ostat doma robit. Ale ako som pisala,ja by som nepustila. Radsej sa uskromnime,postupne si vybudujeme

stanulienkat
28. jan 2024

A na čo ti je také manželstvo a takýto vzťah?. Mne by bol úplne na nič. Cudujem sa všetkým ženám, ktoré majú malé deti-sú to vlastne slobodné matky. Nemajú oporu, nemajú lásku, nemajú chlapa, nemajú otca, nemajú manžela... po pár rokoch sa ich manžel domov vráti, a vlastne sú si úplne cudzí a nevedia spolu fungovať.

radacak
31. jan 2024

@joja636 nežila by som tak

dzulik_
31. jan 2024

V mojom okolí tak žije veľmi veľa párov, chlapi chodia po Nemecku, Holandsku, veď tie obrovské domy sa zadarmo nepostavia 🤔 môj našťastie chodí len na 4 dni, ale aj to je nám dlho, boli sme zvyknutí, že sme celá rodina spolu každý deň

nikaeli
31. jan 2024

Môj manžel kvôli tomu odmietol niekoľkomesačnú služobnú cestu v zahraničí, radšej sa uskromníme. Bývame v byte, máme 'len' jedno menšie auto. Ak je to však otázkou prežitia a naozaj to inak nejde, neviem. Bolo by to veľmi ťažké. A smutné pre všetkých, hlavne pre deti.

simca06022011
31. jan 2024

Zvykat... vies, otazne je ci toto je natrvalo. Alebo docasne... treba si plusy a minusy dat na papier a dohodnut sa nejak. AK ste na to financne odkazany vydrzala by som urcitu dobu. Al ezase ja som dost samostatny tvor, nenudim sa bez chlapa, prave naopak :D Obavala by som sa uplneho ochladnutia vztahu, mala som znamu co sa po par rokoch rozviedla, s chlapom sa uz nemohli ani citit, proste ta dialka, dlha doba bez.. ked prisiel domov, uz si isli na nervy, lebo ona mala system doma s detmi, on sa do vstekeho chcel montovat, pritom vobec nezil v "rezime" tej domacnosti. Pre nu to boli nervy.

Strana
z2