Ako zvládnuť nedostatočnú podporu rodičov pri neúspechu?
Ako riešiť to že rodičia mi neustále nadávajú keď sa mi niečo nepodarí? Napríklad prijímačky na školu....žiadna podpora len nadávky ..mám z toho úzkosť im aj niečo povedať vôbec..
Tak nadávajú … vies . Na školu , strednú - vysokú ? Pokial na strednú , tak je to dot problém . Priprava bola aká ? Pokial si sa svedomito pripravovala , tak rodičia nemajú dôvod byt nahnevaní , aké pokial si to brala lazo- plážo, tak sa nečudujem , uroxtebim zalezi na tvojej budúcnosti .
@lenka.25 vysoká, fyzické skúšky nadávajú mi vulgárne
Odsťahovať sa a budeš mať kľud
Odsťahovať sa a budeš mať kľud
@andrejka1974 o otca sa treba starať takže nemôžem..aj keď rada by som
Tak to ma veľmi mrzi . Nevešaj hlavu , pokial chceš ísť na vysokú , treba skúsiť o rok . Rodičov nechápem , nechcem sa ku tomu radšej ani vyjadrit . Predpokladám , že si úspešne zmaturovala , k čomu zo ❤️ blahoželám . Si veľmi šikovná mladá dáma . Tento rok sa zamestnaj , popritom sa vzdelávaj a o rok to určite dokážeš . Drzim palce 🍀
Tak to ma veľmi mrzi . Nevešaj hlavu , pokial chceš ísť na vysokú , treba skúsiť o rok . Rodičov nechápem , nechcem sa ku tomu radšej ani vyjadrit . Predpokladám , že si úspešne zmaturovala , k čomu zo ❤️ blahoželám . Si veľmi šikovná mladá dáma . Tento rok sa zamestnaj , popritom sa vzdelávaj a o rok to určite dokážeš . Drzim palce 🍀
@lenka.25 ďakujem..presne to mám v pláne 🙏
O otca sa treba starat a este ti nadavaju. Uz by som tam nebola. Otec neotec ale ked a on nevie spravat k tebe, tak preco by si mala ty. Zase dalsia vychova typu, ja ti mozem vsetko a ty trp. 🤮
Ahoj, podla mna by si mala mysliet na seba. rodicia ti vulgarne nadavaju, predpokladam teda, ze aj otec, o ktoreho sa treba starat. Ak sa smiem spytat co mu je a kolko rokov maju rodicia? Podla mna by si si mala splnit svoj ciel a sen. Ci uz pod jednou strechou s nimi a naucis sa vsetko od nich brat jednym uchom dnu druhym von-ze sa skratka voci nim zatvrdnes, alebo sa odstahuj, aj keby si byvala na intraku, ci vzdielanom byte pre zaciatok. myslim,ze druha moznost by bola pre teba naj. Niesom vobec zastanca toho, aby si rok pockala, preco by si mala? rodicia su ti ako cudzi, ktorí ta nepodporia, nadavaju ti a ty ich mas čičíkať? rok dalsieho utrpenia? co ak za ten rok pri nich stratis samu seba, co ak ti to este viac udrie na psychiku a co ak za rok skrz nim uz nebudes vladat si ist za tym? Podla mna necakaj a spln si to teraz, ked si este pri sile a odhodlani. Je to tvoj zivot a nikto nema takto sliapat po ludskej dostojnosti- ani rodicia nemaju na to pravo! Drz sa, daj sa na skolu verim,ze to zvladnes uz ked si tolky kus cesty uspesne presla♥️
Ja napriklad uplne presne viem ako sa citis. Mala som nieco podobne, cely zivot nam s bratom bolo hovorene ze z nas nic nebude, sme adoptovani a bolo nam to vzdy davane pocitit. Mama je proste taka povaha, zato ze ona mala zivot aky si zvolila( zivot s alkoholikom) a rodicia nemaju peniaze, jej odpoved na kazdeho uspech je nieco negativne. My sme koly rodicom obaja s bratom velmi skoro odisli z domu( ja 17 a brat 16). Brat sa neskor domov vratil a staral sa o otca, ktory zomrel. Myslim ze na to ako da rodicia k nam spravali, obisli super😬. Podla mna v tvojim pripade by bolo tiez najlepsie z takej domacnosti odist!
Inak Moja mama sa na stare kolena dost zmenila, aj ked je frflos stale, uz to nieje take zle.

Tak nadávajú … vies . Na školu , strednú - vysokú ? Pokial na strednú , tak je to dot problém . Priprava bola aká ? Pokial si sa svedomito pripravovala , tak rodičia nemajú dôvod byt nahnevaní , aké pokial si to brala lazo- plážo, tak sa nečudujem , uroxtebim zalezi na tvojej budúcnosti .