Ako zvládnuť víkendy so svokrovcami?
Som tam kazdy z boha víkend. Každý víkend sme pri nich a ja uz neviem o com toľko kecat so svokrou a co tam toľko robiť tak proste ked sme tam od piatku do nedele tak nerobím nic väčšinou. Sém tam pomôžem ked daco potrebujú. Ale ked neni co tak idem do izby priateľov ej a som tam pozeram filmy. Dnes ma zrypal ze jeho mamke sa to nepáči ze malo snou kecam a ze len ležím. Akoze co tam mamm robiť ked som tam kazdy víkend? Mam 27 rokov a priatel 33.
@anonym_autor no hneď sa treba vydať a potom nadavat na svokru a celú jeho rodinu aká je chorá.
Keď ti to nevýhode, tak sa s nim rozid a mas to. Môžeš víkendy tráviť s kamoškami
Nechodíť tam...alebo ťa núti?
@beata_k este ho oslovujú zdrobneninou. Nechcem písať jeho meno vymyslím si ze ho nevolaju Palo ale Palko Palinko
@anonym_autor ak by sa môj syn volal Pavol. Tiez ho oslovujem Palko a nie Palo.
Inak teda vy nemate iny program len lezat na gauci? Nemozes ist na prechadzku, na nakup, do zahrady, do kina, na bicykel, na vylet, s kamoskami, na drink,…? Ten 33rocnymuz nema nejaky program? Nechce s tebou ist niekam?
@beata_k este ho oslovujú zdrobneninou. Nechcem písať jeho meno vymyslím si ze ho nevolaju Palo ale Palko Palinko
@anonym_autor či je natom zle,že ho volajú zdrobneninou?
Neexistuje toto... veď toľko vecí sa dá robiť, vidieť, počuť a nie sedieť doma či u svokry... nechápem týchto ľudí čo sedia doma... a za druhé, ja si napríklad robím to čo ja chcem a ak mi je niečo proti srsti, tak to nerobím.
A to on co ta priviaze na voditko jak psa a ideš s nim ?to si nevieš urobiť iný program ?keby to písala 15rocna ale máš 27 a na tvojom mieste by mi to bolo trápne tam vylihovat celý víkend 🙈
Vymyslená téma zase. Autorka neodpovedá na nič.
@anonym_autor tráviť víkendy ako normálni mladí ľudia a tam ísť max na kávu na hodinku, dve.
@anonym_autor načo tam vôbec chodíš?V žiadnom prípade nestavajte vedľa nich.Ty nemáš svoj rozum a život svoju rodinu, kamarátky, čas pre seba?Veď nie ste zlepšení.Co vie jeho mama celé dni variť?🤣dobre si vsimaj ako žijú a kto tam nosí nohavice.Ma 33 r moze ísť pomôcť, ale nie každý víkend sedieť pri matke
@anonym_autor Volanie syna zdrobneninou je prirodzené. Po 13 rokoch bývania u svokrovcov (teraz žijeme mimo nich a sú to najkrajšie roky v našom manželstve) a skúsenosť s tým, že aj keď chceš najlepšie, najhorší je ten (nevesta - manželka ich syna), kto je najbližšie. Nevyhnutné je si určiť HRANICE hneď na začiatku (ja som ako mladá manželka nemala žiadne, len to, aby dobre bolo a nebolo). Na víkend max raz do mesiaca, kedy urobíte a pomôžete, čo je potrebné (syn môže vonku, Ty napr. upraceš, ak budúca svokra dovolí). Ideálne by bolo pokiaľ nepotrebujú pomoc, prísť raz do mesiaca na obed v nedeľu a ostatné víkendy mať vlastný program. Ak chce, nech ide bez Teba a Ty môžeš riešiť svoje. Napr. v slobode a pokoji aj ležať doma na gauči a pozerať TV, jednoducho oddychovať po pracovnom týždni - to je normálne, ale aspoň nebudeš dávať dôvod priateľovej mamke na nejakú "nespokojnosť". Ak Ti nevyhovuje jeho nastavenie a predstavy (budovanie vedľa), na rovinu sa porozprávajte a dohodnite sa. Kompromis je vždy možný. Ak priateľ nebude ochotný niečo v jeho postoji a názore zmeniť, nebude to v manželstve vôbec jednoduché a zvlášť, ak sa chce zbudovať hneď vedľa svojich rodičov. Podľa reakcií sa vieš zariadiť 😊.
Tak je lahsie ist ku svokre kde mas navarene, upratane nakupene a stazovat sa na to, ze ti je trapne ist pomahat svokre lebo sa nemas o com s nou rozpravat. Doma by si si musela ist nakupit - za vlastne, pripravit, poupratovat a takto aj ked so somranim ale bez prace a za vatikansku menu, ani za tu nie lebo so svokrou sa nerozpravas
Povedz mu že tam nechceš chodiť tak často
A teba niekto zviaze, nalozi do auta a prinuti ta travit kazdy vikend so svokrovcami? 🤣 Partner nech tam chodi kazdy vikend a ty ak si svojpravna sa tam ukaz raz za tyzden a 3 vikendy mas pre seba 😉 Zivot neprezivaj, ale uzivaj 👍
Tak je lahsie ist ku svokre kde mas navarene, upratane nakupene a stazovat sa na to, ze ti je trapne ist pomahat svokre lebo sa nemas o com s nou rozpravat. Doma by si si musela ist nakupit - za vlastne, pripravit, poupratovat a takto aj ked so somranim ale bez prace a za vatikansku menu, ani za tu nie lebo so svokrou sa nerozpravas
@prasiatko30 Ak autorka všetko toto zvládne cez týždeň doma, isto by to zvládla aj každý víkend a v pokoji. Víkendy za akože "vatikánsku menu" sú podľa predstáv jej priateľa. Trošku svetla do toho treba 🌞
@prasiatko30 Ak autorka všetko toto zvládne cez týždeň doma, isto by to zvládla aj každý víkend a v pokoji. Víkendy za akože "vatikánsku menu" sú podľa predstáv jej priateľa. Trošku svetla do toho treba 🌞
@detickyy moze ostat doma ked jej to tak strasne vadi.
Mali by ste sa venovať jeden druhému,naplánovať si spoločný výlet,pobyt,aj keď len prechádzku...nemáte čo robiť doma?stále sa dá vymyslieť nejaká činnosť spolu aj v domácnosti..porozprávajte sa,naplánujte si vlastný program..potom to bude ťažšie,presne ako píšu aj ostatné
@anonym_autor ved už je víkend, prečo nám neodpisuješ? Neležís u svokrovcov v izbe?
Bývate teraz spolu? Lebo z textu mi nie je jasné, či chodíte k jeho rodičom alebo vlastne chodíš "k nemu", keďže spolu ešte nebývate. My sme tak fungovali, keď sme ešte spolu nebývali - víkend u mňa doma, čiže u mojich rodičov, nasledujúci u jeho rodičov. A áno, keď si u nich, mala by si pomôcť s čím je treba - varenie, upratovanie. Ak spolu bývate, tak je riešenie jednoduché - nechodiť k nim každý víkend ale napríklad každý tretí a ponorka by sa mala zmierniť 🙂
@anonym_autor zivot horsi ako chori dochodci , co vylety , kultura, poznavanie sveta, s takym domasedom by som nebola

@anonym_autor Tak mu povedz, ze pojdete k tvojim rodicom😂 No a teraz vazne-len z tohto mala co si opisala sa to javi ako kvalitny mamanek🤷♀️🤦♀️ A ty tiez asi nebudes celkom rozumna, ked zakazdym tam s nim ides...ty si zena bez nazoru?🤔 Nuz kto chce kam, pomozme mu tam. A nabuduce skus nieco lepsie🤷♀️😄