Aký máte názor na ženu, kvôli ktorej bol muž neverný svojej manželke?

25. jún 2020

Predstavte si situáciu žena + ženatý muž = pomer.
1.Čo si myslíte o tej zene? Odhliadnuc od toho muža. Zaujíma ma len váš názor na ženu.
2. Zažili ste už, že ženatý chlap opustí ženu a ide za milenkou?
Ďakujem krásne za odpovede

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunny8
25. jún 2020

2.) Vo veľmi veľa prípadoch sú milenky len na pobavenie a muž svoju ženu a rodinu neopustí.
1.) Nemyslím si nič zvláštne. Je každého vec čo robí.

kiwi3
25. jún 2020

cize si si nasla zenateho... no myslim si o nej hlavne to, ze si sama seba nevazi, ked sa necha ponizovat celou tou situaciou

sonnenshein
25. jún 2020

1. Nesud a nebudes sudeny/a.
2. Ano. Zial, sudom to chvilu trvalo, no muz sa rozviedol, vzal si partnerku, su spolu stastni a spokojni uz cez 10 rokov, a exmanzelka ma s novou manzelkou vynikajuci vztah. Ako to? Lebo boli dospeli, a schopni si veci vykomunikovat.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkati
25. jún 2020

Že minimálne jej chýba charakter. Väčšinou za milenkou pôjde až vtedy, keď ho manželka vykopne. Niekedy to môže trvať aj roky a je to uboziacka, ktorá kradne spoločný čas rodine, ale toho času je tak málo, že veľa noci a sviatkov musí tráviť sama a pohárom v ruke alebo naháňať ksmosky, aby jej zaplníli čas, keď jej miláčik si prave užíva rodinný život s manželkou a deťmi.

ckocka
25. jún 2020

1. Všetky milenky ženatých mužov upáliť!
2.Ak áno, tak ju chlap podvádza,ona zaslúžene trpí a nikdy nebudú naozaj šťastný.

mondolina
25. jún 2020

1. Nemyslím si nič, normálna žena ako každá iná len s iným príbehom
2. Áno zažila, muž sa zo ženou rozviedol a zobral si milenku, a sú spolu už cez 20 rokov a šťastní.
Manželstvo nie je záruka ničoho
🙏♥️

anita6666
25. jún 2020

Pokiaľ si chce tá žena užiť rovnako ako ten muž,to znamená, ani jeden nechce byť obmedzovany a nárokovany tým druhým,tak v pohode. Väčšinou ich to časom oboch prestane baviť,keď vyprchá prvotné poblaznenie. Nebola som (zatiaľ) so ženatým,ale čisto teoreticky si to viem predstaviť,pretože ja mám rada svoj kľud a slobodní chlapci mi boli v pätách stale,čo ma dosť obťažovalo. Takže ženatý by asi toľko neobťažoval a v tomto teoretickým zmysle asi aj vyhovoval. 😀

0kristina0
25. jún 2020

Ja by som v zivote nechcela muza, ktory podviedol svoju zenu, taky chlap to urobi aj dalsej zene. O milenkach sa vyjadrovat radsej nebudem lebo by ma blokli

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosomja
25. jún 2020

Hlavne aký názor na tu ženu bude mať bývalá a prípadne ich spoločné deti. 😒 A poznám aj druhý prípad. Ale väčšinou sa muži rozhodnú zostať s rodinou.

nikyball
25. jún 2020

1. Bez chrbtovej kosti. Nechápem ženy, ktoré sa dobrovoľne delia o chlapa, väčšinou chce byť žena jediná a prvoradá, milenka dobrovolne vstupuje do vzťahu kde vie, že to tak nebude. Nemá sebaúctu a stavia sa do pozície tej druhej.
2. Na vlastnej koži som to nezažila. Toto pre mňa nie je chlap. Neviem či je horšie ak zostane a tajne je s milenkou, alebo odíde.
Vždy je tu však ale. Keď vidím ake sú tu neznesiteľné ženy, chápem chlapa že je so ženou kvôli detom, ale uteká k milenke.

rachel36a
25. jún 2020

Ja napíšem ako mi huba narastla...
1. štetka...
2. ano, viem o pripade kedy opustil manzelku a isiel za stetkou, a opustil aj tu... dobre jej tak

ayanamirei
25. jún 2020

1. ta zena nema absolutne sebauctu, alebo sebavedomie na to, aby si nasla slobodneho chlapa - robi matrac muzovi, ktory sa na nej obcas vytrase, obcase jej nieco kupi a inak je pekne doma so zenou a detmi (v 90% pripadoch)
2. nezazila nastastie a dufam, ze ani nikdy nezazijem, pretoze na tom, ze sa milenka objavi ma chybu aj manzelka - ked vztah funguje a manzelia sa rozpravaju pravidelne a ich zivot nieje len okolo deti, ale staraju sa aj o svoj vztah, tak ziadna milenka nepride (keby aj mala zaujem, tak muz nema zaujem), ale dnes je v mode pouzit muza na plodenie deti a potom sa na neho vykaslat, vsak nejak bude...

nenne9
25. jún 2020

Treba sa opýtať túto otázku detí toho neverneho manžela

danielak84
25. jún 2020

Treba aj rozlisit aky maju manzelsky zivot a nie hned odsudzovat.Ak uz spolu neziju ako manzelia a nie su stastni a nahodou sa pritrafi niekto iny tak je to ok ale ak jeden z nich sa tvari ako milujuci manzel/ka a pritom chodi aj inde tak to nie je dobre.O takej zene si nemyslim nic zle,je to jej zivot,jej rozhodnutie.

amienne
25. jún 2020

1. Nemyslim si nic specialne. Ked jej vyhovuje delit sa o partnera a byt ta druha je to jej vec.
2. Poznam pripad kedy opustil zenu, ozenil sa s milenkou a su dodnes spolu. Aj ze opustil zenu a deti ale po case opustila milenka jeho a aj pripad, ze milenky boli a budu a zenu neopusti nikdy.
Som vdacna, ze taketo veci nemusim vo svojom zivote riesit.

marca12
26. jún 2020

1. Nie je milenka ako milenka a preto ich nehadzem vsetky do jedneho vreca. Vacsinou su to vychcane mrchy. Zadany chlap je tabu. Ak si dvaja nerozumeju,maju sa rozist a potom hladat partnera a nie podvadzat. Nech je uz vztah akykolvek,podvadzat sa nema
2. Vacsinou chlap ostane doma a ked utichne kriza,znova sa vyda na lov. Ale su aj muzi,ktori sa zalubia a rozvedu a idu za milenkou.

kassandra25
26. jún 2020

Ja som pracovala vo firme, kde zenaty muz + milenka slobodna, mali teda okrem milenectva aj normalny vztah, fungovali ako manzelsky trojuholnik za chrbtom jeho manzelky. A ked manzelka prisla za nim do prace, bol stelesneny anjel, usmevy od ucha k uchu, k noham sa jej hadzal a vobec by ju nenapadlo, ze jej muz presne pred 10 minutami ritualne dochrapal so svojou milenkou, ktora pracovala v tej istej firme. No a co som si o tej milenke myslela? Videla som na nej, ze na jej zenaca neda dopustit, ze je nimposadnuta dokonca verila psychopaticky, ze on a ona maju medzi sebou osudovu lasku a patria k sebe a ze raz nastane den, kedy sa zenacik rozvedie a ju ako v telenovele poziada o ruku a ze ona je to dobro a manzelka je to zlo. Zatial jedine, co osudove nastalo, bolo to, ze teno zenacik osudovo podviedol este aj tuto jeho stalicu milenku, vzdy, ked mu to, ako inac, opät len osud, dovolil. Ale to boli len jednorazovky🙂)) no a milenka, bola psychopatka, intriganka, vystiznejsie slova som nenasla.

miadi
26. jún 2020

1 ze sa nemas dost rada ked si si zacala so ženatym ked slobodnych je more.ze si zbytocne komplikuješ život a ze “laska” na ukor ineho nebude mat dobru karmu. Ze chlap ktory veselo podvadza ženu raz moze teba .. a Mozno podvadza obe. Doma moze byt sex aj s manzelkou. .. takze pozor na kvasinky, 2 teraz Dumas ci odide od zeny koli tebe.. vačšinou co viem o takych ostali so ženou. A ti co sa rozviedli sa potom oženili no nie s mienkou ale inou novou ženou.

janetinka27
26. jún 2020

myslim si,ze zenaty muz by mal byt pre zenu tabu.dnes je uz bezne,ze mnohe zeny su nizsich mravov,na muzove zavazky nehladia,dokonca im robi dobre,ked su ziadane zenatymi chlapmi,citia sa sexi a citia sa byt lepsie ako stala manzelka chlapa. zial,casto ide o dvihanie ega a sebavedomia tychto zien-mileniek,lebo nie su schopne ci uz povahou alebo nezrelostou najst si vlastneho manzela.
v manzelstvach byvaju problemy caste,ved dnes je vo vztahoch plno sebectva,spolocnost vyvija na ludi tlak-treba dosahovat urcity majetkovy standard,byt imidzovy,oblubeny,ludia sa pretvaruju. vychovavat deti tiez nie je lahke,rodicia kazdodenne riesia rozne situacie. taketo manzelstva potrebuju vela vzajomnej ucty,ochoty,kompromisov a najma lasky a laskavosti. urcite ziadne manzelstvo s vacsimi ci mensimi problemami nepotrebuje milenku. lenze milenky sa ohanaju casto prave tym,ze manzelstvo uz aj tak nefungovalo,takze vlastne nic nerozbili,prisli uz ked boli manzelia odcudzeni blabla.
lenze dnes ludia hladia hlavne na seba,hladaju svoje stastie,lenze sami ani casto nevedia,co to stastie je.stastim je pre nich to,ked kazdy den maju pocit,ze su milovani,ze im je prejavovana pozornost od partnera,ze nie su sami,maju s kym travit svoj zivot.ale to nestaci. to je len take klzanie sa zivotom,pretoze nestaci byt vo vztahu milovany,mat pozornost,treba sa naucit milovat a obetovat vlastne sebecke tuzby v prospech partnera.az ked ja upriamim svoju pozornost na druheho a druhy upriami pozornost na moje tuzby,vtedy je vztah vzajomny.v takom vztahu nakoniec ma kazdy to,co potrebuje,lebo o to sa snazi ten druhy. lenze dnes sa obycajne snazi iba jeden,ten druhy iba prijima,az kym toho prveho nevycerpa.a potom ide cerpat kludne inde,ved ten prvy partner mu uz nic nedava,nema uz co dat.
ludia su sebecki a doplatia nakoniec na to deti,lebo vyrastaju v sebeckom svete,kde drzejsi uchmatne spred nosa druhemu,dieta uz ani nevie kam patri,otca ani nepozna,otec je zly.matka rozkracuje nohy tam,kde jej daju najest a este je vysmiata.
deti vyrastaju bez lasky rodicov,laska k nim je casto plna zlyhania a vycitiek.dieta vlacia ako batozinu kanalmmi vlastneho bezcielneho zivota,len aby som ja bol stastny/stastna vo svete ludi zahladenych do vlastnych potrieb.

moonlight1210
26. jún 2020

1. Je to jej vec, ze jej staci byt ta druha a prisposobovat sa programu rodiny milenca - kedy bude mat pre nu volny cas. Aj ked spociatku je zalaskovana a kazda ukradnuta chvilka jej pride ako pocta, ze si ju pre nu specialne ukradol. Ze mohol byt so zenou, ale miesto toho je radsej s nou. Ze je tak dolezita. Neskor to prestane stacit a tam zacnu problemy a nespokojnost.
2. Ano, su aj take pripady, ze sa rozvedie a zije s milenkou (uz teda novou manzelkou) spokojne (alebo aj nespokojne, no uz sa mu nechce zas rozvadzat - kvoli peniazom, veku, znova podstupit tie emocie,...).
Aj take, ze sa kvoli prezradenej nevere rozvedie, no milenka zisti, ze sa stala len katalyzatorom ich rodinnych problemov (zvycajne je vtedy povahovo pravy opak manzelky) a on nakoniec opusti aj ju a vezme si az tu dalsiu.
Aj take, ze sa nerozvedie, iba slubuje cele roky, vysvetluje milenke, preco treba zase a zase este pockat. A ked to praskne, ide zachranovat manzelstvo a milenku moze porazit.
Aj take, ze sa rozvedie a milenke neskor robi presne to, co manzelke (a ona, co predtym s nim citila a pindala na zlu manzelku, zrazu vidi vsetko ocami tej manzelky a chape, ako ten chlap prekrucal fakty, aby bol za pekneho).
Je toho este viac.
Mozes si vybrat.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
26. jún 2020

1.Čo si myslíte o tej zene? O fiktivnej zene ktoru ani nepoznam si nemyslim nic.
2. Zažili ste už, že ženatý chlap opustí ženu a ide za milenkou? Ano, ale uz nie su spolu, maju vsak spolu dieta.

simca06022011
26. jún 2020

1. Nič, ponadavam si a to je všetko. Každý máme svoje starosti aj radosti. A nepredpokladam, že si niekto začne so ženáčom len tak zo srandy. Bud to berú ako jednorázovku, alebo sa do seba proste zahladia. Je mi ale smiesne, ked si milenka mysli, ze sa muz kvoli nej rozvedie. V podstate zhadzuje sama seba. Ale to sa stava aj v normalnych vztahoch.. čo už 🙂 Nesuhlasim s tym, ze si ona chce niekoho ulovit. Na to su tam dvaja.
2. Samozrejme, videla som to niekolkokrat, niektori su spolu stastni aj po rokoch a maju rodiny.. ini sa rozisli a vymenili milenku za mladsi exemplar.

kofoluska
26. jún 2020

1. Nemyslím si nič, pretože nepoznám okolnosti, za akých sa milenkou stala a či je to z jej strany zamilovanosť alebo si chce len užívať bez záväzkov so zadaným chlapom. Svoje si však myslím o tom ženatom chlapovi, pretože je to v prvom rade on, kto má vedieť, kde je jeho miesto a čo do vzťahu dvoch ľudí ešte patrí a čo nie. Milenka je slobodná žena, nemá záväzky ani zodpovednosť voči rodine. Tie má práve ženatý chlap, ktorý má vedieť, že razporok na gatiak sa rozopína len doma.
2. Môže sa rozviesť a nemusí sa. Mám známeho, ktorý má milenku už 15-16 rokov. Kočka pri ňom stratila najlepšie roky svojho života, je z nej psychická troska, ale je na neho tak naviazaná, že ho k vode jednoducho poslať nedokáže. Nesúdim ju, nežijem totiž jej život. Je mi jej len ľúto. Svoje si myslím o známom, pretože z jeho strany rozhodne o žiadnu veľkú lásku nejde, kedysi to skúšal aj na mňa a teda ktovie na koľko žien ešte a ani nedomýšľam, u koľkých uspel (šarmantný, charizmatický, prachatý - niekoho takáto kombinácia dokáže poblázniť). Milenka nemá nikdy istotu, či je jediná a či veci, ktoré jej chlap o manželke a ich spoločnom rodinnom živote rozpráva, sú skutočné alebo prifarbené za účelom zmanipulovať ju a len si užiť. Áno, môže sa stať, že skutočné sú, že sa chlap naozaj zamiloval do inej ženy a chce začať nový život. Ale istotu nebudeš mať ako milenka nikdy. Jedine až keď sa naozaj rozvedie a je len na Tebe, či na to chceš alebo nechceš čakať.

simca06022011
26. jún 2020

@kofoluska inak mne sa paci, ked milenke chlap roky rozprava hory doly a popri tom sa mu s manzelkou za roky narodi jedno dieta.. potom druhe... a ta chuderka este dufa, ze raz tu manzelku opusti kvoli nej.

petulda333
26. jún 2020

Zalezi ci o manzelke vie ci nie. Ak nie tak ju oklamal tiez a bolo by mi jej luto, ak ano tak je to obycajna mrcha

kofoluska
26. jún 2020

@simca06022011 Jop.... vacsinou je taky chlap velmi dobry manipulator. Ta kocka sa uz niekolko razy pokusila o samovrazdu kvoli nemu, hoci realne sa samozrejme nechcela zabit. Boli to skor take vykriky o pomoc. A o to je to smutnejsie. Jeho manzelku nepoznam, nikdy sme sa nestretli, raz sa ma pytal, ci je mozne, ze o jeho milenke nevie. Rovno som mu povedala, ze vie, ale neriesi to, pretoze ma z manzelstva urcite vyhody a hlavne maju deti, ktore treba zabezpecit a starat sa o ne.