Aký nevhodný darček ste dostali od manžela na Vianoce alebo narodeniny?
Ahojte... 🙂
Napadla mi táto otázka resp. téma, pretože dnes som sa pousmiala nad darčekom, ktorý som dostala od manžela k narodeninám.. 🙂 Muži celkovo veľmi nie sú romantickí a môj vždy kupuje praktické darčeky. Čo samozrejme nie je zlé... Lepšie niečo, čo sa zíde a využije, ako blbosť, na ktorú bude sadať prach. Jemu samému je niekedy naozaj ťažké vyhovieť a kúpiť niečo vhodné.
A tak som dnes dostala váhu... 🙂
Váhu osobnú. Áno, váhu... 🙂
Najprv som bola taká, že čo, to fakt?
Keby som túto váhu dostala pred rokom, keď som mala o vyše 25 kg viac, asi by som bola veľmi veľmi smutná... Možno by mi to ale tiež dosť pomohlo.... Dnes som bola spočiatku rozčarovaná....
Aký záludný, nevhodný alebo diskutabilný darček ste dostali vy? 🙂 Treba to poňať aj vtipne, no čo, stane sa... 🙂
a dôležité PS : Tá moja narodeninová váha meria biologickú stavbu tela a parametre, ktoré bežná váha nemeria, takže je naozaj veĺmi užitočná a môj muž zistil, že je na tom horšie, ako si o sebe myslel :D A ja zase lepšie... 🙂
Pekné dni vám prajem.
Ja som raz dostala hrubú knihu “Varíme v závodnej kuchyni”. Nie som kuchárka, boli to jedny z našich prvých Vianoc. Mne to na jednej strane prišlo milé, snažil sa a myslel to dobre. Len nikdy nebola využitá, nakoľko sa mi nikdy nechcelo prepočítavať každú surovinu z čísla cca 300 na dvoch. 🙂
Prvý priateľ mi na Vianoce kúpil vreckovky na ktorých boli zvieratá, netuším odkiaľ to mal. Pozerám naňho že čo to má byť ty vole.. vraj keď rezem cibuľu a plačem,jemu to je stále ľúto tak nech ma zvieratá na vreckovke potešia. Nevedela som či sa mám smiať alebo plakať
Ze waaau 😃😃😃 na niektorych sa musim smiat 🙈 tento rok mi povedal ze nema nic pre mna ze si mam nieco vybrat kedze to povedal 24.12. Tak nic insie neostalo len peniaze do obalky 🤷♀️ ale po 11 rokoch sa prekonal a minuly rok som dostala zasnubny prsten. Na narodeniny som raz dostala hodinky co pocitaju kroky su pekne ulozene v sufliku 😃 dostala som aj penazenku zevraj velmi drahu ale kozenu - absolutne sa mi nepacila 🙈 teraz sa s nou hraa dcera 😃 aj nausnice strieborne.. ja vlastne nausnice ani nenosim 😃 no a moja mama dostala od mojho otca na narodeniny klucenku (svietiacu) Škoda 😃
Ja som tento rok dostala smart hodinky, pritom hodinky nenosim ani obycajne,lebo v praci by mi zavadzali na ruke. Predosle roky to bolo oblecenie, co mi prislo praktickejsie ako tohtorocny darcek. Radsej, keby sa na rovinu opytali co chceme.
@bellugia strááášne debilnú knihu - Lasica a Satinský....brrr....
Obcas mozno aj chlapi dostanu nevhodny darcek 🙂 Vcera pri venceni psika som najprv v trave zbadala obal tejto knihy a o kus dalej v blate lezala aj kniha 🙂 Uz som sa len v hlave zabavala, ci to dostal muz a ci nejaky syn pubertiak 🙂
A co sa teda darcekovod mojho muza tyka - ja uz radsej vzdy poviem, co by som si zelala, lebo tiez som vacsinou nedostala nic, alebo nieco, co ma absolutne minalo. Nemam sice prekvapenie, nedovtipi sa nikdy, ze nieco podobne ako som povedala moze kupit aj nabuduce, no neva...
No moj uz sa polepsi uz vie doniest aj kvetiny na sviatok ale jedneho roku som dostala rudlik pod stromcek. Esteze bol k tomu aspon kalendar (co mal ako obrazky kvetiny - i ked vselijake liecive byliny a pod.)
Asi mesiac pred tymito Vianocami hovori, ze dako nám pokapali malé lyžičky, vravím, hej aj ja som si to všimla, neviem či ich vyhadzujete či čo a on ,že kupim ti pod stromček 😄 keď videl môj výraz, pochopil 😄 raz na Vianoce mi kúpil fotoramik taký väčší a dal ho dozdobit kvetinarke filcovymi prkotinami😎 k tomu ma požiadal o ruku so zlatym prstenom, vedel, že sa nechcem vydávať a vedel, ze neznasam zlato a vedel , ze nenosim prstene, v tom case vobec žiadne šperky som nenosila ani nechcela . A na narodky, ked mi zahlasil , ze mi kupi vysavac na popol z Lidla, to mi vyrazilo dych 😆 darceky sa sice nenaucil kupovať, a uz to ani neskusa, vzdy povie, ze vyber si niečo, ja to zaplatim alebo mi da len peniaze, ktore vacsinou aj tak miniem na neho a deti 😁
No nedá mi neprispiet....môj muž je drevo na nákupovanie, a tak mi pred dvomi rokmi na Vianoce dal pánsku kazetu Nivea,lebo sa mu páčila tá taštička a neriešil že dnu je o.i. aj voda po holení. Tento rok toho nakúpil veľa, našiel na nete nejaký zázračný obchod s "vychytávkami" a tak som v krabici,kde bolo asi 20 vychytávok našla aj čistič na mikrovlnku,lebo som sa naposledy hnevala že ju čistíme len ja... Prikladám aj foto...nemala som sajnu čo ta škaredá umelá vec je, a on mi to s nadšením vysvetlil
1. Rok na vianoce pullover, kt som nikdy ne obliekla lebo bol úplne škaredý, vraj mu to poradila predavačka ze sa teraz nosí (bolo to pred 3 rokmi, Nikd som ho nemala na sebe a pri sťahovaní sa "stratil")
A na okrúhle narodeniny som dostala romantický víkend pre dvoch s tým ze on to objednal na moje meno a najpr prišlo potvrdenie o zaplatení poštou a poukaz asi o týždeň neskôr už po narodenínach, keďže ten prišiel ako balicek. A tento rok šálku, Síce dráhu lebo známa značka ale na môj vkus totálne nepeknu, ale jemu sa páčila 🙈 (ale aby som mu nekrivdila, tak kezde som mu povedala ze viem co dostanem, tak kúpil ešte 2 darčekové poukazy so obchodov v kt nakupujem, asi sa bal krízy doma 😇😜😉🙈,)
@bellu
Ja som mala tiež včera narodeniny a kedže som sa narodila počas vianoc, skoro každý rok som dostala jeden darček na Vianoce plus aj narodky.
Minulý rok som dostala motorku a toho roku výfuk na motorku. Zo strany mojej polovičky je to ako 2 v 1, aj kúpim aj sebe urobím radosť. 🙂)
@andrejka1974 🤣👌
Ja skoro stale dostanem parfem ktory mam rada s tym nikdy nic nepokazi. Ale kazdy rok si zvyknem kupit kvoli detom nejake darceky sama. No tento rok nejak nevyslo o com som mu aj hovorila. Po nicom som nejak netuzila. Ked som pobalila vsetky darceky tak sa ho pytam aku velku tasku potrebuje na moj darcek a on ze nevie. Ako to ze nevies? No neviem co si si kupila. Bolo to 23. Tak mu hovorim rano este stihas nieco. Ale nakoniec som este nasla k tomu parfumu vianocne ponozky. Ale zase ja to beriem tak, ze chlapovi treba konkretne poslat alebo povedat po com tuzite inac zbytocne vyhodi peniaze za blbost. 😀
Pekac 🤣 ktory nam ani nevosiel do rury
Ja som si vypýtala nové pyžamo, spolu sme vyberali, takže všetko fajn. A nakoľko sme na Vianoce u svokry a kvôli malej sme sa dohodli, že tam prespime, som si ho pekne vyprala, vyžehlila a zabalené vrátila do skrine, kam schovával darčeky. Hádajte, čí darček ostal v skrini a kto nemal v čom spať? A ešte to bola vraj moja vina, lebo som ho nedala do tašky k mojim balíčkom 🤦😅
Baby mňa tu normálne vykacuje čo čítam 🙉🙉😄 Ja som totálny pedant na darčeky 😁 Uff.. Ešteže som už pár rokov bez chlapa a svätý pokoj 😂 Ale ja teda nikdy nezabudnem na darček od mamky mojho bývalého - otvorím škatuľku, pekné hodinky, reku wau.. A potom som prišla na to, že zospodu sú celé čierne od nosenia, až hrdzavé skoro, fuj 🤢
ja som raz dostala koberce do auta
@dominikak4 ja som tu knihu z lidla veľmi chcela aké nakupujeme v inom obchode body nemáme 😂
Väčšinou skôr ja trafim úplne vedľa 😆 mali sme také prechodné obdobie. Z kamarátstva k vzťahu, darovala som mu pod 🌲 hru SH*T HAPPENS 🤌🏻 vybrali sme ju teraz po 2 rokoch (už vo vzťahu) prvýkrát 🥲
@bellugia ja som dostávala pravidelne knihu receptov. Teraz je to už môj ex 🤣Ale jeho terajšia manželka dostala na prvé Vianoce sekeru. 🤦♀️🤣
Od ex manžela som dostávala samé skvosty :D Napríklad mop a podobne ....
Terajší manžel si dá teda o dosť záležať, a ešte som nedostala od neho nevhodný darček 🙂 Nikdy ... práve naopak, vždy ma neskutočne prekvapí ako to dokáže premyslieť 🙂
Ja som tento rok dostala od svokry vianocny obrus, ktory ona dostala vlani od svagrinej

Mne manžel kúpil kabelku na meniny keď sa nám narodila najstaršia dcéra, veľkú kabelku ze aby som si do nej zmestila aj plienky keď niekam pôjdeme, len ta kabelka je tak veľká ze by som tam zmestila všetko čo treba, aj tie plienky a ešte asi aj teraz dcéru a to ma už 7,5 roka... Ale taky bol na seba pyšný, ze som mu tu radosť pokaziť nemohla, kabelka je doteraz v skrini úplne nová