Ani vy nedostanete na Vianoce žiaden darček?
Dievcata ste tu take,ktore na Vianoce nikdy nedostanu ziadny darcek?vsetky kamosky vzdy podostavaju od priatelov,manzelov,rodicov,ja od kedy nie som dieta som to nezazila,ze by ma niekto takto na Vianoce obdaroval.
@kristi0000 no Kikuska vitaj spat. Kolky nick? 4 ??5 ??
A stale si s nim? Rady si si k srdce nevzala?
ja som si tento rok darcek kupila sama a vobec mi tonevadi... konecne som sa zbavila ocakavani a som spokojna takto ako to je..
@elizabet173 jo jo... stara znama 🙂
@lenkakravcova presne tak
@habibim kadejake pripady su
@lenkakravcova waw tak to ta obdivujem teda ze sa dokazes o muza delit a to dobrovolne. Neodsudzujem ani nehodnotim lebo verim ze aj pre poligamistov je monogamia asi divna. Ale ja si to neviem predstavit a veru ani nechcem.
@sapetka Tak ja osobne sa nedelím 🙂 len také poznám. Ale keby že ten môj zarába 2x viac - žeby to vyšlo aj na ďalšiu, tak by som mu nebránila (ak by sme žili samozrejme v krajine kde je to legálne - na SR má proste smolu 🙂 ).
@danielahamar hanbila by som sa, keby moje takmer dospele deti chceli vacsi obnos, lebo buduci rok uz budu mat surodenca a dostanu menej a budu sa delit na 3.Ako si mohla take nieco navrhnut?len, aby neutrpeli a co vy s muzom?
@drzaopica kde píšem, že si to vydupali, že chceli, sľúbila som im nestihla som to kúpiť, čo chceli, tak dostanú peniaze a kúpia si potom s tým, že dohoda je, že si dolozia, keďže momentálny čas pred Vianocami trávim viac v nemocnici ako doma. Ja tak zamýšľam, že je im posledná šanca splniť prianie, zas nepreháňajte prosím Vás. Ja s mužom mam vysávač za 400eciek a rozbite auto, kt. bolo treba dat opravit, takze ozaj budeme happy keď tento rok skončí a začneme odznova😔. Takže áno, tak ako sa bude chleba rátať na tri časti, tak aj darčeky, aj keď jeden je už pomaličky dospelý. A nie, nehanbím sa zato 🙄 že vždy moje deti mali rovnakým dielom.
@kristi0000 keď ho obesíš na vianočnom stromčeku,tak ti zabezpečím aliby,debila🤨
Vianoce bez darcekov? Asi som stale decko, ale stale pod stromcekom cakam darcek aj napriek tomu, ze uz mam sama syna. Myslim si, ze zeny, ktore tvrdia, ze darceky nechcu, tak klamu 😂 alebo im este nikto nekupil poriadny darcek. Vysavac ako darcek pre zenu? Vysava iba sama pre seba ci co? To je ako keby muz dostal gumy na auto... nehovorim, ze potrebujem luxus, ale aspon malickost, ktora potesi a bude iba pre mna, nie pre celu rodinu (hrnce, mop, pracka a pod.)
@hailey1 ja si tiež myslím. My si s mužom síce vždy kúpime aj dáky prakticky darček alebo ideme na dovolenku cez vianoce, ale určite kúpime aj nejakú maličkosť jeden pre druhého. Najviac kupujeme deťom, ale žiaden extrém. Svokrovci už len deťom kupujú darčeky lebo majú viac vnúčat, tak sme sa dohodli s nimi že darčeky si dospeláci nebudú dávať, ale my im aj tak vždy niečo kúpime. Mne by to nedalo, rada darčeky dávam aj dostávam, myslím tie normálne nie sprchac ci panvicu 😉
@aknamorka22 a prečo si nedávajte darčeky? Aspoň dáku maličkosť za pár eur? Mne to príde smutné
Ináč pozerala som minule na YouTube ako si americké decká rozbaluju ráno darčeky, no mam pocit ze tam mali polku obchodaku. Normálne celá izba zapratana od vrchu po strop darčekmi, úplne mi rozum z toho zastal 🤦♀️
@kristi0000 no pri jeho sexualnom zivote ti mozno dal aj iny darcek ak nepouzivate kondom
@rainee tak to chcela moja mama so sestrou, že my sme už veľkí a máme všetko tak nech dávame len deťom. Podľa mňa je to tiež smutné. Preto idem teraz prvé Vianoce tráviť doma a nie u rodičov. A tiež
som toho názoru, že menej je viac 🙂
No ja kupujem darčeky len keď naozaj viem ze tu vec ten clovrtk naozaj chce, čiže fakt mi niečo také top padne do oka. Keď neviem,na silu nekupujem... Jediny kto ma vždy kadečo je dcéra. Ja som si tento rok kuipila sama 😂 a polovicka.. No asi dostane penu do kúpeľa 😂 Nič iné mu netreba. Kamoš sa smial posledne, že " to sú také milionarske darčeky... Pre ľudí čo všetko majú" 😂. No áno... Kuipime si hocičo... Za to krutim hlavou nad niektorymi známymi, čo si na dary pomaly úvery vybavujú... ( konkrétne spomínaný známy mi 5 minút ukazoval co drahej nakúpil... Za cca 1500eur 😂 a vymenoval co a za koľko kúpila ona jemu... Proste psycho... Samozrejme všetko dôležité super značkové vecicky, ako 25. Tenisky a 551.bunda do skrine)... Ale tak keď to domov donesie tú pravú vianočnú náladu 😂 mne nečakane dary ako fialové rukavice, poštárska kapsa, kožené čižmy podobne kapcam za 200eur radosť neurobili... Preto sme takéto pre kvapka zrušili 😂 zaviedla som to už aj v rodine že dary len deťom... Ale su ľudia čo to nesú zle, predsa niektori tak nejak čakajú darčeky, nosia haraburdy a tak... No co už... ☺️
hm, ja som za 15 rokov manzelstva dostala darcek, o ktorom som nevedela, bol to zlaty naramok na vianoce, potom bol z prace v Turecku, odtial doniesol zlate retiazky mne aj nasim dvom babam. a tieto vianoce ani neviem ci tam nieco budem mat, mozno nejaky domaci komplet co som si kupila, urcite tam nebudem mat nic konkretne od muza. ale kupujeme vlastne to co potrebujeme alebo chceme a tak som ho mesiac dozadu ukecala na drahy kavovar, ze k vianociam. a to minule videl ze mi blbne monitor, tak ze si mam kupit novy, tak som z 27palc, presla na 31.5 palc so zahnutou obrazovkou (pracujem z domu, tak ma to v podstate tak trochu zivi) tak sme sa bavili s babami minule, ze asi nebudem mat nic pod stromcek a prazdne krabice tam naozaj nebudem davat 😀
@kristi0000 tak to klobúk dole pred tebou, že to dokážeš tolerovať
@kristi0000 🤦♀️ v tomto prípade by bol najkrajší darček rozvodove papiere :(
K Vianociam darčeky patria, áno, je to viac už o deťoch, ale symbolický darček si venujeme navzájom aj my dospelí, nech deti vidia, že aj rodičia poslúchali🙂
@vroni a co take dostavas na vianoce? sperky, kabelky, spodnu bielizen? vazne sa pytam. Napr mne by muz oblecenie netrafil, alebo by sa mi nepacilo. Mam svoj styl, budujem si kapsulovy satnik a teda hocijaka blbost by ma nepotesila mimo mojich farieb a stylu. Tiez som vlastne narocna. Darceky si davame obcas, dostala som PC, vonavky na vianoce, mozno tak kazde tretie vianoce nieco dostanem, ale obdaruvavana som casto ( sviatky kvety a bonbonieri). Tento rok som dostala diamantove nausnice, uplne len tak mimo, lebo som chcela zlate a tak sme raz isli a kupili, spolu a za spolocne peniaze 😀. Ja vazne nevidim nejaky vyznam v darcekoch, kedze sa im asi ani neviem uprimne potesit a radsej si kupim, co potrebujem ja.
Ja si tam vzdy nieco dam.moj muz neni zrovna z tych kreativnych a ked mi ma kupit blbinu co nevyuzijem.no....radsej si sama vyberem zabalim aj rozbalim.
@zuzana76, tak kabelkou by muž riskoval život. Nenávidím kabelky. Mne sa nepáči vôbec ziadna a keď sa mi moja rozsype, kúpim ti takú, ktorá mi práve padla do oka. Spodné prádlo tiež nie. A handry už vôbec nie (princíp kabelka). Som protivna, priečna zenska a mne tak niečo kupovať... 🤣🤣🤣 Šperky môžu byť, môj muž po rokoch pozná môj vkus a vie sa slusne trafiť. Vždy ma vie nadchnúť kniha. Skoro akákoľvek (mimo vojnovej tematiky). Zážitkové a pobytové darčeky. Nemusí to byť rovno zoskok padákom (to skôr nie), ale zatiaľ neprekonana bola noc v múzeu (neskorá večera a nocna prehliadka zavretého múzea). Neurazí ma technika. Zase, nie nová prácka ci vysávač, ale nový notebook alebo mobil je fajn. Do istej miery ešte môže byť parfum, používam jeden, ktorý nemavaju tak celkom bežné, no, budiz.
@vroni riskoval zivot 😂, ma to veru ťažké, vidíš na zážitkové darčeky som zabudla. No uvidím, či tento rok niečo vymyslel. Potrebujem kuchynský robot. Potešila by som sa popravde. Momentálne študujem gastronomicky odbor na staré kolena 😂. Ale pochybujem, že to by kúpil na tajnasa bez porady so mnou. Este som chcela klavír a to by teda tiež domov neprepasoval nepozorovane 😂

@habibim No to mal potom asi pruser a tak mu treba. 😌😀
Som za nech si muži žijú aj v polygamii, ak na to majú dosť financií,, ale všetko má svoje pravidlá = všetci zúčastnení by mali vedieť ako to majú a tiež som za to aby to bolo na papieri, oficiálne v manželstve - nie že jedna je manželka so všetkými právami a muž popri nej využíva ešte v nevedomosti ďalšiu ako lacnu milenku.. To sa dosť často deje I na Slovensku. Bohužiaľ. 😐