Babka zomiera
Ahojte chcela by som poradiť
Otec mi pred chvíľkou volal že babka je na tom zle a už len leží skrátka sa blíži jej koniec
Neviem ako sa zachovat je to jediny stary rodič ktorého mam
Navštevujem ju malo, ked som bola dieta bola velmi protivna zla ale zmenila sa a vychádzam s ňou normalne
Nemali sme nikdy nejaký blizky vzťah ale aj napriek tomu je mi to ľúto a aj keď neni ako ta druha zosnula babka stale ju mam istým sposobom rada, minuly rok som chodila trosku castejsie k nej aj jej napiekla, strávila u nej vikend ( vtedy ma teta požiadala nech zostanem lebo isla na vylet a nemal kto s nou ostat)
Ona sama uz poriadne nechodila
Coby som mala urobit?
Keby zomrie mrzelo by ma ze som sa nerozlucila a mala by som výčitky
Normalne chod, porozpravaj sa s nou pekne, nemusis sa vylozene lucit. Ja som sa s babkou lucila, lenze to sme vedeli na com sme a naozaj som rada, ze sme sa dokazali rozlucit. Musela odist s dobrym pocitom, ze ju tam na druhej strane niekto caka( mne sa snivalo s nebohym dedkovi totiz a ten mi hovoril, ze ja tu cakam na nu) a ona sa potesila prave tomu a hovori mi, ze aspon na neho sa vzdy dalo spolahnut. Druha teta , tam sme normalne pokecali a o dva dni zomrela. Mala som dojem, ze cakala tyzden na mna a ked vedela, ze som ok ( bozinku este ma vyspovedala, ze ci moj muz predsalen dobre zaraba) a spokojne odisla. S ludmi sa treba nejak rozlucit. Aby tam nesli tak nejak s nevybavenymi vecami a my sme neostali s otaznikmi tu.
@paulinam99 Fiha, nehnevaj sa ale tvoje prispevky v tejto teme su od veci. Este aj nahlasovat adminovi ? Nevidim dovod. Trosku empatie nezaskodi.
@domculik Ďakujem Ti za Tvoj názor, ale nesúhlasím s ním.
To sa naozaj toto musis pytat? A co mas povedat?
Ver mi slova budu uplne zbytocne

Mne to pride cudne, ze babka je v takomto stave sama doma a teta je v robote. To si ani predstavit neviem. V takomto stave sa uz pri starom cloveku treba striedat a davat na neho pozor, asistovat mu, kedze sa uz sam neobsluzi.