icon

Bojím sa rozviesť kvôli deťom, čo robiť?

veronikag1602
30. aug 2024

Môj muž si začal domýšľať že ho podvadzam .... Máme 2 deti 4r a 3r celé dni som väčšinou s nimi sama večer som šťastná že zaspia padnem do postele a spím aj ja ...on mi vyčíta že sa mu nevenujem ale on príde z roboty naje sa ľahne si pospi si dá si kávu občas sa zahrá s deťmi 5-10m večer ja uspavam oboch on telefón telka pivko..... Deti máme že fakt sa im musím venovať ....kamarátky tu nemám žiadne mala som kamaráta s ktorým som si rozumela a mohla s ním kecat o všetkom chodil k nám my k nemu ale muž začal naňho žiarliť zakázal mi sa s ním stretávať ...ale aj tak som sa s ním pár krát stretla a pokrývala a pri poslednom stretnutí mi dal pusu ktorý som mu opätovala neviem prečo skrat asi... a zrovna vtedy mi môj muž namontoval sledovanie do auta ...pritom som sa mu priznala že sme sa stretli aj že tam bol bozk nikdy nič viac prvá a posledná pusa ...odvtedy ma obviňuje z nevery ..často na mňa utoci slovné...vydiera má deťmi že sa postará aby som ich nemala že z domu nič neuvidím nevyplatí má atď....už sa ani nerozprávame lebo každý rozhovor skončil hádkou ja som k nemu prestala čokoľvek cítiť ...ja so mu povedala tak sa dozvedme to nie hovorím skúsme byť aspoň kamaráti tiež nie ...prestala doma ním spávať zas má narážky na sex.. poslal ma k psichyatricke bolo to ponizujuce šla som a povedala že som normálna kto potrebuje pomoc je on. A mám sa rozviesť lebo ma utrapi....ale bojím sa kôli deťom predsa ho majú radi je to otec...

Strana
z2
anjelicek26
30. aug 2024

No ja ti neviem, nebola by lepsia partnerska poradna a poriadne si tie veci vysvetlit? Ty si si vypisovala s nejakym kamaratom, bozkavala sa s nim, to, ze ma on teraz red flaggs uplne vsade je do urcitej miery pochopitelne. Nie je doma cely den, deti v skolke, mozes si prakticky robit "co chces" a on to ani nezisti...nespavas s nim, pre neho dalsi signal, ze to v poriadku nie je... momentalne eskalujete a neriesite zakladny problem, ze ako ste sa dostali az sem... ze je toho na teba vela, ze ta nepodporuje, ze potrebujes jeho po tvojom boku ako manzela, co pomoze, co sa venuje, co je rodic a tvoj plnohodnotny partner a nie clovek, co klesne po praci s pivom na gauc, ze na to si si ho nebrala... rozvod znie lahko, ale v dosledku pre deti je to hrozne...striedavka ci vikendy u druheho rodica, novi partneri rodicov, casom novy surodenci, prehadzovanie a problematicka komunikacia, financne doriesovanie, hadky cez deti... skuste to ustat, ak sa to este nejako da... ja nemyslim, ze je to u vas take zle, len jeden ste prestali druheho pocuvat uz dobre dlho (a aj verit...)... ak je partner ochotny, skuste tu poradnu, lebo este je cesta navratu, ak by ste chceli...

veronikag1602
autor
31. aug 2024

@anjelicek26 malý mal až teraz 3 do školy nastupuje teraz doteraz som bola s ním doma popri tom som chodila do práce keď ho mal kto postrážiť občas plus staršia začala byť častejšie chorá takže som bývala často s oboma doma raz sme boli aj týždeň v nemocnici ...a teraz už zas na mňa čakajú v práci aby som nastúpila ... No ešte čaká jeho psichiater a potom poradňa ale nedávam tomu veľké šance ale uvidíme....veď toto že kôli deťom ten rozvod nechcem presne to striedanie deti atď ale byť s niekým kto ti není oporou a nič ku nemu necítis to je tiež o ničom ...ja s deťmi oboma chodím aj na nákup kunfiktirom mojím všade...on si kúpil motorku keď nemá chuť byť ti sa zoberie ide sa voziť ...raz som ho prosila nech mi pomôže s deťmi s on že on sa ide voziť diel a prišiel až keď spali....každý večer dedí vonku s niekým a popíjajú potom príde v noci ku mne či spol a svieti mi telefónom do očí a takéto...ako ono keby mám všetko rozoisat je to na veľmi dlho....som po dosť vážnej operácii moja doktorka mi povedala že keby pracujem normálne tak ešte mesiac PN byť treba žiadne ohýbanie sa pokiaľ nemusím a on že čo nejdem zbierať jablká na záhradu a také ....on si ma ešte skôr prestal vážiť ako ženu ....to s tým kamarátom nastalo cca pol roka v našej kríze tá jedna pusa a celkovo to trvá už viac ako rok

simona20201309
31. aug 2024

@veronikag1602 rodinka úžasných. Si nejaká extremne šikovná keď stíhaš popri 3 a 4 r deťoch ,,kamarata"
Ak toto niekomu príde úplne normálne a v pohode tak ok ale ten bordel v hlave deti nechcem vidieť. Vedia kto je ich tatik keď ako píšeš muž je malo doma a s kamarátom sa navštevujete?
Nikdy som nevedela pochopiť ako ženy/matky pri malých deťoch zvládajú ešte kamarátov...
Keby tu napísala žena že ma muž kamarátku s ktorou sa navštevujú hneď by si videla tie komentáre.
Ty sa rýchlo spamataj, zamysli sa nad sebou, začni žiť pre rodinu a nehľadaj si únikovú cesticku.
Ja vidím problém v tom, že ti asi viac vyhovuje ten ,,kamarat" ako muž a preto vidíš zrazu toľko nedostatkov na svojom chlapovi.

anketkarka
31. aug 2024

@veronikag1602 choďte do poradne. Možno poradia ako sa máte slušne rozísť a už neubližovať viac deťom. Ste to veľmi pokašlali a bude sa to ťahať aj ďalej tak zle, ak vám niekto nepomôže, lebo vy ste ešte dve deti a takýmto štýlom si vašu nezrelosť odnesú najhoršie oni. Už by sa zišlo dospieť, keď ste zodpovení už aj za iné životy a nie len tie svoje. Deti majú deti.

jaskolka
31. aug 2024

Obaja ste to dokafrali teda poriadne. On si nezvykol, ze mat rodinu neznamená len chodiť do práce a potom si žiť ako slobodný a ty si si nasla "kamaráta". Obaja mate svoj diel viny na tom, ze sa vám manželstvo rozpadlo.
Mozte skúsiť ešte tu poradňu, ale z toho, co čítam, uz to asi nezachranite. Takže hlavne bude treba si ujasniť veci, aby ste co najmenej zaťažili svojim rozchodom deti. Rodičmi dostávate navždy, aj keď manželia už nebudete.

svetlonos
31. aug 2024

@simona20201309
ja s tebou súhlasím v niečom ale je blbosť, ze koli kamarátovi vidí chyby na muzovi. To co opisala je chovanie hovädo a nie otca a muza! Slopat každý večer, jazdit na motorke ako pubertak = vyhybat sa rodine, ona raha vsetko po op a debil chce vecer sex?? Ja sa jej vobec nedivim, ze skoncila s kamosom. Tam ma to, co jej doma chyba - pochopenie.
A preco by nemala mat cas na kamoša? Ved na kamaratku mas čas tiez, ci nie? Ja mam tiež 2 male deti a skamoskou sa stretnem, tu mam 2. Na SK ich mam viac takže by sme sa stretli aj častejšie.
No pre mňa fungujú takéto kamarátstva na 95 percent zle - teda vzniká skôr či neskôr zamilovanosť. Verím na tychc5%, ze to ostane fakt len v tej kamarátsky rovine. To vtedy, keď majú obaja doma stastne vzťahy, jeden z nich je opačne orientovaný akebo maju veľmi vysoký morálny kódex. Inak to býva väčšinou len otázka času, kým sa to prelomi do ineho vztahu.

letfenixa
31. aug 2024

@svetlonos sa s kamarátkou aj bozkavas?

svetlonos
31. aug 2024

@veronikag1602
koľko máte vy dvaja rokov?
Kamaratstvo zena - muz v drvivej väčšine neexistuje. Ako som písala vyššie- niekedy áno.
Ty si musela vedieť od začiatku, ze mas doma blbca. Chod za právnickou, vysvetli situaciu ako sa ti vyhraza detmi a domom. Vôbec sa o ne nestará a chce ti ich zobrať hej?? Je vtipný! Keby sa celý deň o ne staral sam alebo týždeň, neprežili by deti alebo on predpokladám.
Ci by ich hodil svojim rodičom na krk?
A kamarát- porozmýšľaj, ci bude taky super triler aj keď ta bude mat s detmi o ktoré sa treba starať. Mozno áno tak ok, do toho ale opatrne koli detom. A v nefukcnom vztahu ostat koli detom je kravina. Ublizite im viac ako rozvodom!

betulinka1
31. aug 2024

@veronikag1602 tak ale tvoj muz ma pravdu, ze si ho podviedla, bozkávala si sa s inym a trávila s nim cas. Cize je prirodzene, ze sa hneva a vycita ti to. Ak chces ty a on zachranit vztah, tak poradňa, lebo obaja potrebujete aby ste sa vyrozprávali zo svojich trápení a bez tretej osoby to nepojde, podla toho co opisuješ. Moj nazor je taky, ze ked zena si zacne vytvárať vztah s inym muzom, v tom okamihu je jasne, ze jej manželstvo skoncilo.

veselo_neveselo
31. aug 2024

@veronikag1602 Ale ved rozvodom deti otca nestratia.
Manzelstvo je vztah dvoch dospelych - rozvodom skonci tvoj vztah s manzelom. Aj ked nie uolne, lebo vas navzdy budu spajat deti.
Ak sa budete vediet dohodnut, tak aj po rozvode budu mat deti pekny vztah k obom rodicom, ak im to ale obaja rodicia umoznia.

A druha vec je, ze rodicia svojim manzelstvom ukazuju detom, ako ma vyzerat partnersky vztah, a to potom velmi ovplyvnuje ich buduce ponimanie vztahov, partnerstiev, a ako sa jeden k druhemu ma chovat. Takze ak nemate mat doma pohodu, peknu ukazku spoluprace, respektujuceho vztahu, tak je fakt lepsie sa rozviest.

kitycat
31. aug 2024

@veronikag1602 vidim to rak, ze miesto aby si sa venovala vecer muzovi, popripade ho vyslala na uspavanie po tom hrani, tak si si niekde flirtovala s kamosom.

Este aby nebol nasrany, on tiez po praci musi regenerovat, ale treba si povedat, ze potrebujes zmenu.

Ako sa kamarat venuje detom? Ci jeho zaujimaju len tvoje usta?

canany
31. aug 2024

Ked ho nemilujes, poradna je uplne zbytocna. Takyto chlap sa nezmeni vdaka poradni na chlapa, do ktoreho sa opat zamilujes.
Psychologicka ma pravdu, tebto chlap ta len utrapi a spravi z teba trosku

drago12587
31. aug 2024

Takže ho podvedieš s kamaratom na ktoreho uplne pravom žiarlil.. ( ženy by nikdy aleže nikdy nemali mat mužskych kamošov ak su vo vztahu .) len ak su spoloční a zadaní. a samozrejme nikdy s nim nechodit sama, ved to je uplny zaklad.. kedže si sa venovala kamošovi, hovorila všetko jemu namiesto tvojho muža, davala city jemu namiesto tvojho muža, čo asi tak može byt na vine v krachu vztahu ? ... Tu už nieje ina cesta len rozvod.. už sa to nikdy nenapravi.. a čo si s ešte dovolila ty hlupana napisať je neskutočne :D " muž sa domyšla, že ho podvadzam" :D ved si ho podviedla ! čakaš od neho city ? Že bude domov chodit s radostou a venovat sa ti ? Chlap ktory zistil, že ma doma nevernu ženu určite nechce travit čas doma.. všetko čo robi je uplne prirodzena reakcia... To on mal podat žiadost o rozvod, nechat ti deti na krku, platit to všimne čo musi a začat žiť ... Ako " rodina" už nemate zmysel.. každy den v praci bude mysliet o tom, s kym si.. a vela krat sa jeho predstavy skor či neskor naplnia.. ako si mu to dokazala. Jeho rodinny a manželsky život sa skončil, obaja to viete.. už pred tym, ked si behala s kamošom to musel vediet .. preto to vzdal.. keby moja žena behala s daakym typkom sama kym som v praci určite by som domov nechodil štastny..

stanulienkat
31. aug 2024

@drago12587 ona ho nepodviedla. Dala mu pusu.
Ano, rozpravala vsetko kamaratovi, zdoverovala sa mu,hladala pochopenie, pretoze toto vsetko doma nenachadza. Cital si aj o panovi manzelovi, ci si prekrutil len veci o nej? Ak si aj ty taky partner ako jej muz, tak sa necudujem, ze sa ti jeho spravanie, nezaujem o zenu, nezaujem o deti zda normalny.
Ze sa s nou mal rozviest a nechat deti na krku? Ved on jej ich uz teraz nechal na krku. Zije si zivot slobodneho chlapa a nepostrehol, ze ma doma zenu a deti. Skus si prispevok este raz pozorne precitat. On je nepouzitelny kus do akehokolvek partnerstva. Normalna zena by ho uz davno hnala.

svetlonos
31. aug 2024

@letfenixa
🤣🤣🤣 nieje ja som myslela, ze čas sa dá nájsť. A pisala som aj o mojom postoji muz zena kamaratstvo 😁. Mam super kamosku a jej muža mam rada tiez. Je ukecany zábavný, šikovný. Keď som bola sama a potrebovala som mužskú pomoc, viac krat sa stalo, že ho ku mne poslala. Trebars zložiť skrynu, pokúsiť, nízku drobnosť opraviť. Ja som jej len hovorila keď bola u mňa, že idem skladať skrynu atd. Ona sama mi pivedala, co si! Pošlem ti muza, pomôže ti. S nim som kolko krat aj 2 hodiny rozprávala o všeličom. Ale keby bol jediný muz na svete, u mňa nehrozi aby niečo bolo! Pre mňa je ako brat q je teda fesak! Ale ja som inak nastavená.

veronikag1602
autor
31. aug 2024

@svetlonos ďakujem ako ten kamarát to bol náš spoločný nechodil za mnou samou a ja za ním stretávali sme sa vždy všetci naraz nikdy nič medzi nami nebolo až potom čo sme sa pár krát samy stretli a kecali a ten jeden bozk nešťastný
...on má ešte podporoval nech vydržím že to je len mužove zle obdobie a že bude lepšie

veronikag1602
autor
31. aug 2024

@simona20201309 ja nestíham nikoho asi to bolo zle pochopíme navštevovali sme sa nazvajom všetci nie že on mňa a ja neho

veronikag1602
autor
31. aug 2024

@svetlonos bola som týždeň v nemocnici a o deti sa starala jeho teta sestra mama viac menej bol.doma aj on ale robil si svoje

svetlonos
31. aug 2024

@veronikag1602
to treba spomenúť na súde s tými príbuznými! Ale najsor právnická- nejaká mrcha na rozvody - na mužov. Sú aj také a vyhrávajú súdy.

petronelag
31. aug 2024

Toto by sa ešte možno dalo zachrániť, ale kamaráta treba úplne vynechať, tam kde sú také malé 2 deti, tak obyčajne je málo času na vzťah, ale deti už pomaly vyrastajú pôjdu do škôlky a bude sa to meniť.

veronikag1602
autor
31. aug 2024

@veronikag1602 zabudla som dodať ako si kúpil motorku to bolo ešte na jar vypisoval ...inym babám ktoré majú motorky či sa s ním nepôjdu vozit...a kadejakym tiež písal čo ja som si s tým kamarátom nevypisovala vedel kde robím zastavil sa v práci za mnou vtedy ....a môj muž si šiel nedávno za zábavu a prišiel s rozbitou hlavou celý krvavý zakázal mi volať sanitku a Nadal mi nech sa mám starať o seba a ja som trpla či do rána vôbec prežije krv všade opuch neskutočný

kitycat
31. aug 2024

@veronikag1602 cim viac pises tym viac premyslam naco si mala aj druhe dieta? Ci on sa zmenil zrazu?

veronikag1602
autor
31. aug 2024

@kitycat druhé? Úplne neplánovane náhoda ...prvé cez ivf druhé prišlo prirodzene nečakane

simona20201309
31. aug 2024

@svetlonos jasne, takto to opísala autorka ale to je len jej verzia. Ja neverím ze je na všetko sama keď ma čas na kamaráta. Keby bola sama na také malé deti bola by rada ze je rada a nie sa ešte vlacit s , kamosom". Takže ťažko veriť aká je ona nevinná a muž len mobil, motorka a pivko

drago12587
31. aug 2024

@veronikag1602 uz je jedno čo robi, dovod si nam predsa povedala.. či sa oziera, jazdi na motorke alebo čokolvek.. už to s tebou určite vzdal.. tvoja verzia bude tak 10% reality...

svetlonos
31. aug 2024

@simona20201309
nooo to je jeden so slovenských štandardov ako obcas počujem alebo aj tu čítam. Chlap zabudol dospieť a žije mladenecky život. Ja poznám aj takých, ktorí síce zenu a deti majú ale radšej útechu do prace aj cez víkend aby ho deti "neotravovali". Keď je doma hra sa s mobilom a deti zenu ignoruje. A aj takých ako opisuje autorka. Deti majú 3 a 4 roky, to iz v pohode behajú q prehraju sa. Ist obcas von stíha. A ak ma fakt obcas čas sama, bude to zrejme skôr zázrak.
Podľa toho ako píšeš, mas šťastie na normalneho muza aj tých v tvojom okolí. Ja tiež, Bohu dik ale viem, že sú aj iní.
Ja nevravím, že sem ta nevera je super, kdeže! Ale nedivím sa pokial chlap len deti urobi, síce zarobi ale zenu si neváži. Z toho nič dobre nevykvitne. Vies, v drvivej väčšine sú na vine obaja - nielen zena. On doma prstom nepohne a večer čaká v posteli nastavenú sexicu. Hmm. Naši majú 4 a 1 rok, vstávajú o 5 ráno, maly spi raz denne taj hodinu. Večer teda padám dole nosom. Muz zial pracovné chodi domov okolo šiestej večer. Ale podozrievanie, kamery a neucta nehrozi. Jasne ze si nájdeme aj čas na seba ale keby sa choval ako debil, tak teda chuť nemám a čas si nehľadám.

svetlonos
31. aug 2024

@drago12587
no bomba tvoj prístup! Ty si tiež asi výhra v tombole sen všetkých žien, však?
Tak chlap môže chlastať vypisovat a stretavat sa cielene s cudzimi zenskymi, byt kreten k svojej žene, mat deti v pazi ale on to s nou vzdal? Ty si mega vtipný 🤣 Takeho ho by som hnala svinskym krokom! Načo taky chlap? A ak mas, bola by som rada za rozumné argumenty rozumne!

enmery
31. aug 2024

@svetlonos Ty ešte nepoznáš draga?Veď to je sociopat, ktorý vie len urážať a ponižovať ženy. Stačí si prebehnúť iné jeho príspevky. Uňho nepochodíš s ničím. Je to milionár s pannou v domácnosti a my všetky tu sme chuderky🙂 A nikto v živote nedosiahol to, čo on😉

drago12587
31. aug 2024

@svetlonos otazne je, ci to robil až po kamaratovi alebo pred.. už to, že ona udržovala kontakt s inym chlapom automaticky znamena, že ho neudržovala so svojim.. logika.. ked všetko povieš druhemu, nemusiš svojmu.. automaticky vztah krachuje.. to bez debaty.. videl som to sto krat..

drago12587
31. aug 2024

@enmery k ludom ktori podvadzaju, rozvracaju rodiny a nedokažu sa na to pozret z tretej strany nemam rešpekt.. tuto babenka dala " iba pusu" kamošovi na ktoreho dlho zialril jej muž.. " dobre si snim rozumela" atd atd.. ak toto neni príčina na to všetko co sa z neho stalo tak neviem čo.. sociopat je tvoj tata, ked ta vychoval aby si akceptovala podobne veci.. 🙂 je na to socialny vyskum, že ženy si navzajom radia velmi zle .. rozvedene chcu aby boli všetky rozvedene, neverne, chcu aby boli aj ostatne neverne. Aby sa necitili ,že len oni maju mizerne životy.. tvoj pripad ?

Strana
z2