icon

Bol by to pre vás dôvod na rozchod?

16. júl 2023

Je mi jasné, že každý má nejaké predstavy/fantázie ale ženy bol by pre vás dôvod na rozchod keby vám chlap (dajme vážny, trvalý vzťah) povedal, či by ste neskúsili trojku so ženou?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
toskanka
16. júl 2023

@beata_k Prečo sa stále snažís znižovať jej sebavedomie?

nevenka
16. júl 2023

@doriiis no ja sa netvarim, dokonca mam cely zivot iba jedneho chlapa a nechyba mi ziadny iny. Brrr.
Ano, pokusy nejake boli, ked sme mali "nast", no ale to sa moc nerata. Ked na sex vlastne ani nedoslo. Ale ked som stretla mojho chlapa, proste to urobilo cvak, sme si sadli ako rit na serbel, aj sex, vsetko, ta jeho vona...to sa neda ani popisat,...a nechyba mi ziadny iny...a snad mi po dalsich 10 rokoch s nim neprepne na stare kolena 🤣

marca12
16. júl 2023

Pre mna ano. Mam urcite moralne zasady a toto je dost podstatny rozdiel medzi partnermi,ak jeden chce trojku a druhy si nepraje nikoho dalsieho. Fantazirovat ako to robim s dvomi chlapmi mozem kolko chcem,ale v zivote by ma nenapadlo to aj zrealizovat. Človek,ktory to chce skusit aj realne,toho to laka a je otazkou casu,kedy to aj spravi. Radsej nech si najde rovnako zmyslajucu zenu a ja by som si radsej hladala chlaoa,ktory ma rovnake zasady ako ja

autor
16. júl 2023

@beata_k Skôr ja budem s iným, lebo ked mu nestačím tak je to lepšie ukončiť

beata_k
Autor odpoveď zmazal
spadnutaslivka
16. júl 2023

@beata_k má to s ním skončiť, ale nie preto, že on bude pri inej šťastnejší, ale preto, že zjavne nezdieľajú rovnaké hodnoty. A to sa neskôr prehĺbi a narobí zbytočné problémy.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Autor odpoveď zmazal
calmmeadow
16. júl 2023

Keby som s niekym iba chodila a prisiel by s takouto otazkou,tak by to urcite bol pre mna dovod na rozchod.Keby sa ma to opytal manzel,tak sa samozrejme kvoli tomu nerozvediem,ale ranilo by ma to hlboko.Urcite by som nechcela praktizovat taketo zvratenosti a je jedno ci s dvoma chlapmi alebo dvoma zenami.

autor
16. júl 2023

@beata_k tak nech nájde, ked ma nemiluje a chce ničiť vzťah, je lepšie pre oboch aby bol koniec a len tak BTW ty by si išla asi do 3 keby ti chlap povie alebo zrealizuje alebo dá pred hotovú vec :DDD podľa správ to tak pôsobí

spadnutaslivka
16. júl 2023

@beata_k alebo len normálna ľútosť nad koncom. Nie každý je robot s vypnutými citmi

autor
16. júl 2023

@calmmeadow Aj ja keby to viem predom tak dôvod na rozchod alebo odmietnutie ešte pred začatím vztahu by to bol

beata_k
Autor odpoveď zmazal
marca12
16. júl 2023

Niektore zeny su uplne chudery. Splnia kazde muzske prianie a kludne vlezu do postele s dalsou zenou a potom su nestastne. Tak potom už stvorka,zena aj muz. Nech si aj zena uzije,nie pozerat sa tam ako mojho muza obrada nejaka cudzia zenska. Ale su aj taki ludia,ktori si takto okorenuju vztahy a vyhovuje im to,ale to je velmi nizke percento,vacsine sa potom rozpadne vztah.

thoughtfulweirdo
16. júl 2023

Pre mňa nebol, ja by som na to pristúpila, ale vyberať by som chcela ja 😄 ak by mi navrhol nejakú praktiku, s ktorou nesúhlasím, záležalo by od toho, čo by nasledovalo po odmietnutí. Ak by zobral ako fakt a už nikdy nespomenul, všetko ok. Ak by na mňa naliehal, bol by to dôvod na rozchod

ckocka
16. júl 2023

Aha, takže teraz keď už máte vzťah to pre teba dôvod na rozchod nie je? Tak o čom sa tu teda bavíme?

autor
16. júl 2023

@beata_k Pôsobíš, že ano :D

mrva
16. júl 2023

nie. Sak ako inak to ma zisti, ak sa nespyta

autor
16. júl 2023

@marca12 Ved toto, väčšinou sa to rozpadne

doriiis
16. júl 2023

Ach ženy,ženy....keby ste len vedeli.Táto diskusia je ukážkovým príkladom ako ženská ,,logika" ,overthinking a zatvorená myseľ funguje u žien.
Keď týpek nepovie čo chce,je zle,lebo vy by ste mu zrazu chceli splniť jeho najtajnejšie sny.Ked to povie,je úchyl,čo vás chce podviesť.

ckocka
16. júl 2023

Táto diskusia je ukážkovým príkladom toho ako to vyzerá ak nedokážem mať vlastný názor a neviem si ho obhájiť sama pred sebou.

pralinka25
16. júl 2023

ja osobne by som s trojkou nesuhlasila. ani s jednou ani s druhou variantou ale ...
viac krat som videla aj citala vyjadrenia chlapov k tejto teme. len tak ma to zaujimalo ze ako to vnimaju. naozaj drviva vacsina sa vyjadrila v style ze to nie je o tom ze by im partnerka nestacila. je to pre nich len praktika ako pre niekoho oral, anal BSM atd.
dokonca mnoho z tych chlapov uviedlo ze po tom tuzili a ked sa to stalo zistili ze to nebolo take ako si predstavovali a viac by do toho nesli. je to rozne. kazdopadne vyplynulo z toho ze drviva vacsina muzov po tom tuzi ale neprizna to a vacsina to teda nakoniec ani nikdy realne neskusi a necha si to len vo forme fantazie.
ak by sa ma to narovinu opytal moj tak by som sa s nim o tom pobavila aby som zistila ako to ma. v zrelom vztahu je fajn doverovat si natolko ze sa clovek neboji spytat a komunikovat a zaroven si myslim ze zrely vztah ustoji aj to ze ten druhy nebude suhlasit a partner je schopny to akceptovat. ved dospely clovek vie ze nemoze mat v zivote vsetko na co si zmysli. koniec koncov moze si vybrat. bud to bude akceptovat a respektovat alebo sa rozidete. ale len za otakzu by som sa tiez nerozchadzala. podvadzanie ako take nema s tuzbou po trojke nic spolocne. podvedie aj chlap co po nej netuzi, aj taky co mu ju partnerka dopraje. kto chce podvadzat bude ci troju maju alebo nie.

cervenaruza123
16. júl 2023

Myslim, ze v tomto je to fakt velmi roznorode. Nas pripad - obaja s manzelom vnimame sex ako nieco intimne, vztahove, citove, nase. Dokonca sme ani nemali inych sexualnych partnerov. Co sa tyka fantazii ci obzrenim sa za niekym sexi, to je jedna vec. Ale kebyze jeden z nas navrhne druhemu vazne trojku, tak by to druhy vnimal ako podraz, celkovo toho, na com je postaveny nas vztah a intimita medzi nami, nase hodnoty. Takze ak by jeden z nas druhemu vazne navrhol trojku, myslim, ze by sa ten vztah ani dalej nevyvijal. A pre mna by to bola stopka, ze mame asi rozdielne hodnoty.
Na druhej strane dnes sa sex vacsinou neberie az tak vazne, ludia maju viac sexualnych partnerov, resp. caste je aj priatelstvo s vyhodami, kde vztah ani nie je. A vela ludi to berie ako normalne a prirodzene. Tak zase si neviem predstavit, ze by vacsine v takomto pripade vadil navrh trojky.
Takze ty sa musis rozhodnut, nakolko je to pre teba podstatne. Darmo by ti 90% ludi napisalo, ze im by to nevadilo. Ak to tebe vadi, ty s tym budes zit. Aj keby ti vadila akakolvek malickost, ale bola by pre teba podstatna, tak ten vztah by na tom padnut mohol alebo by ste sa na tom hadali.
Ty aj vies posudit nakolko to bolo myslene vazne, nakolko zo srandy. Ci to bol len vystrel do slepa, ze by ho nieco take vzrusilo, ale realne by aj tak to nechcel. Alebo ci by realne chcel, ak by si suhlasila. Ty vies ako vnimate obaja sex, na akej urovni je vas vztah, ci len zacina, ci je vazny. Nakolko ti vyhovuje v inych veciach, nakolko mate rovnake hodnoty a nazory na ine veci.
Este by som si posudila to, ze vies... Ludia niekedy povedia blbost, aj ked to az tak vazne nemyslia. Verim, ze kazdeho muza by vzrusila trojka. Ale nie kazdy to bude vyhladavat a niektorym by bolo aj neprijemne mat sex naraz s inou zenou a zaroven s partnerkou. Z hladiska vztahu a intimity. To ale neznamena, ze by ich ta situacia sama osebe nevzrusila.

petamich
16. júl 2023

my sme s manzelom k sebe otvoreni a ocenila by som, ze sa na rovinu opytal (mimochodom taketo otazky su bezne sucastou roznych komunikacnych "hier" pre pary, kedze velmi vela problemov vo vztahu vznika aj preto, ze pary spolu nevedia komunikovat), pre mna by bolo v prvom rade dolezite ako by reagoval, ak by som napr. povedala nie 🤷‍♀️ ak by zareagoval, ze jasne chape a respektuje, urcite by som to nepovazovala za dostatocny dovod na rozchod (alebo rozvod)

ale to ako to mam ja je nepodstatne, lebo je to vec mna a mojho manzela, podstatne je ako to vnimas ty a ak to nevies/nechces/nemozes spracovazt a vnimas to ako show stopper, tak potom sa podla toho zariad

lujza123
16. júl 2023

Ty si dobra drama queen keď sa chceš rozchadzat koli tomu ze sa ta frajer spýtal na trojku.
Alebo nad rozchodom uvažujes už dlhšie a toto je len zamienka ako ho poslať do kelu a ešte vinu za rozchod zvalit na neho lebo sa opovazil niečo sa spýtať.

lavender94
16. júl 2023

Autorka vysvetli mi jednu vec. On sa ťa opýtal, či by si išla do trojky. Nie, že tu trojku chce za každú cenu. Keby sa ťa opýta, či chceš anál, myslíš si o ňom, že je gay, alebo keby ma tvrdý sex, tak máš pocit, ze je to násilník? Nie. Vyjadrite si kto čo chce a aké veci ste ochotní spolu skúšať a žijete si vklude ďalej. Veď mozno tú trojku ani nechce, len chce vedieť ako to máš ty.

gabriela2952
16. júl 2023

@beata_k tak nech si také zážitky zažíva keď je slobodný a nie keď ma partnerku

autor
16. júl 2023

@lavender94 Pre mňa je to tretia osoba čo tam nemá čo hľadať

autor
16. júl 2023

Ked už tak radšej otázka, že čo si o tejto praktike myslím ale toto m i navrhol