Bordel po svokrovcoch
Dosli sme s manzelom z wellness pobytu cez predlzeny vikend. Svokrovci sa ponukli, ze k nam pridu dcerku strazit, ze by sme ju nemuseli k nim doviezt a tiez nemuseli dat psa inej pani na strazenie, nakolko oni nie su ho ochotni mat u nich (yorkie). Mala ma 10 rokov a je to takto druhy raz. Podakovali sme sa, malu povarovali, aj si povarili 1 den, 1 som im nachystala. Ked odisli, sla som popratat a skoro som explodovala. Poroztahovani v 3 izbach, v kupelni kazdy pouzite po 3 uteraky, dlazky, ktore sme pozmyvali akoby zablatene, pri wc snad akoby okadene.... od hora dole zacapane zrkadla, kuchyna cela lepkava, v suplikoch poodkladane neumyte pribory a mastne noze (medzi cistymi), mastna panvica, pooskierane teflonove hrnce a panvica.... Periem uz 3. pracku a asi 2 hodiny upratujeme kuchynu....kupelne, je mi do placu... Svokrovci pritom 66 rokov, inak inteligentni, doma u nich to vyzera podobne, sa vyhovaraju, ze zle vida, ale to uz 20 rokov...
Len sa potrebujem vyzalovat....
Za mna si nevdacna 🤷♀️ Pre vsetkych lepsie, ked uz ti svokrovci nebudu strazit..
By ma je..o 🙈 Neznesiem humus u cudzích na návšteve, nie to ešte keby ho narobil niekto u mňa 🫤
@nyusika tak na koníku sa riešia aj väčšie blbosti, že... A garantujem ti, že keby som nebola doma, tak dvojdňový pobyt po švagrinej a jej dieťati za hodinu neodvalím. Ide nevýchovu, takže keď malá niečo papá, robí to zásadne rukami, hádže všade okolo seba a švagriná jej ešte tlieska🙄 Nenapadne jej to umyť, upratať... dokonca jej ani ruky neumyje a pošle ju do obehu = zapatlaný gauč, linka, podlaha, stôl, dokonca aj telka, to už som išla fakt do vývrtky😖 O použitých plienkach, s ktorými netrafila do koša ani nehovorím, to bola maličkosť pri tom ostatnom. Ja som ju nechala asi dve hodiny, lebo mi bolo blblé drbať návštevu, navyše z rodiny. Ale potom už som zakročila, to sa nedalo... Takže myslieť si môžeš čo chceš, ale ja viem, čo som videla, čo som upratovala a dokážem si veľmi živo predstaviť, ako by to tu vyzeralo po dvoch dňoch...
neriesila by som, proste boli, bol bordel a koniec, je to pre teba varovanim do buducna, ze radsej si ich uz nezavolas, riesit teraz co a jak je podla mna uz zbytocne 🙂
@evulienkaslx az sa clovek cuduje, ako sa to da, ze? Ved nemuseli upratovat, stacilo udrziavat. umyvat si priebezne ruky, spinave dat do spinaveho, ciste do cisteho...
Baby to vážne? By ste s tým nemali absolutne žiadny problém a išli s pokojom spať ze je to normálna vec? Takže keby váš muž osere záchod na návšteve u vašich rodičov a nechá to tak mamina by bola v pohode a vy tiež? Že noa normálka umyjem to po ňom ? Tak to pekne.
@evulienkaslx mozno si konecne zbadala svoj bordel, ktory si prehliadala a aspon to mas na koho hodit;))))
@anika jasne 😎
@n3la Btw nikde autorka nepise, ze zachod bol
znecisteny od fekalii, to si tu len zeny domysleli..."dlazky, ktore sme pozmyvali akoby zablatene, pri wc snad akoby okadene". Ak by bol zachod od fekalii, urcite by o tom autorka pochybnost nemala, pisala o dlazke pri wc a aj to pisala skor o blate..
@drahomirrra No jasné...a všetky nevesty sú dokonalé...Hlavne preto, ako neustále kydajú na všetko a všetkých...A v neposlednom rade, nech robíš, čo robíš, furt bude svokra sviňa, že?

@evulienkaslx najdes tu zeny, ktore ta pochopia, povzbudia, alebo aj slusne povedia iny nazor. Ale aj take, ktore maju nejaky problem a potrebuju si kopnut🤷♀️