Brat má milenku: Čo robiť v takejto situácii?
Dnes sa mi jediny brat priznal, ze ma milenku. V lete sa im ma s priatelkou narodit (planovane) babatko, o ktore sa snazili co ja viem, cez 3 roky. Priatelka o nicom netusi, on nevie, co dalej. Ja som sa nezmohla ani na slovo. Sama mam deti a viem, ake su tie zaciatky narocne a bez partnera si to neviem predstavit.
Neviem, kolko to s nou presne taha, pretoze som len nemo pozerala a odisla prec. Som proste hotova, sklamana, zhnusena. Viem len to, ze to je daka mlada zaba, ma cosi po 20tke. Neviem si predstavit, co sa ide diat a ako to zvladnu rodicia. Ani neviem, co tu hladam, musela som sa len vyrozpravat.
@anonym_autor každá tu moralizuje a ako vždy sa zabúda, že chyba je takmer pokaždé na oboch stranách. Vo vzťahu totiž nie je sám. Nikto im za dvere domu nevidí. Po 3 rokoch prišlo vytúžené dieťa a aha, on si našiel milenku. No spokojný a šťastný vo vzťahu asi nebol... Nie, to ho neospravedlňuje ale treba sa na vec pozrieť aj z inej strany. A tebe sestra radím, nestaraj sa do toho, nevidíš do toho a toto si musia vyriešiť len vo dvojici. Nech sa brat rozhodne akokoľvek, zodpovednosť si ponesie len on sám, je to dospelý človek.
@anonym_87bdd4 a ako je morálne ospravedlniteľné podviesť tehotnú? Takto sa problémy vo vzťahu neriešia. Keď sú problémy neriešitelné tak sa maju dvaja rozísť a potom si nájsť iného. A nie, nie vždy je chyba na oboch stranách, niekedy je iba jeden vo vzťahu debil.
A milenku si našiel pred tým ako splodil dieťa, či potom? Ja by som mu tiež dala pár dní, nech si premyslí čo chce ďalej. A ak sa nerozhýbe, tak by som to povedala jeho priateľke a rodičom.
@weronika171717 Výborný nápad! Tehotná priateľka zo šoku predčasne porodí, decko zostane postihnuté a všetci budú v riti. A rodičom to bude jedno, pre nich sú to len dve cudzie ženy, s ktorými ich syn spáva. Ktovie, ktorú z nich si napokon vyberie, možno ani jednu. Rodičia tu však neporiešia nič.
Brat by mal prestať byť zbabelec a rozhodnúť sa a nie sú užívať s milenkou ale opradené trenky nech perie tehotná partnerka
@anonym_autor moja kamoska mala taku situaciu, ked sa to dozvedeli rodicia, tak povedali, ze bud to skonci ako kratku aferku, alebo ho vydedia a uz nikdy sa tam nezjavi doma. Velmi rychlo zatiahol rucnu brzdu a dnes zije ako sa patri. Bol prekvapeny rodicmi vtedy
@kiki68 no to zas také jednoduché nie je, že vydedit niekoho zato ze ma milenku. To by im neprešlo. Nato by potrebovali veľmi vážny dôvod, a nie to ze ma milenku
@kiki68 no to zas také jednoduché nie je, že vydedit niekoho zato ze ma milenku. To by im neprešlo. Nato by potrebovali veľmi vážny dôvod, a nie to ze ma milenku
@anonym_2b16a7 tak tersz po novom to také ťažké už nebude
@anonym_2b16a7 aky dovod? Rodica jednoducho daruju cely majetok iba jednemu dietatu a hotovo. Nemusia nikomu udavat dovody

A milenku si našiel pred tým ako splodil dieťa, či potom? Ja by som mu tiež dala pár dní, nech si premyslí čo chce ďalej. A ak sa nerozhýbe, tak by som to povedala jeho priateľke a rodičom.