Brat si objednáva tovar na moje meno
Dávnejšie som písala ohľadom môjho brata. Je lenivý, nepracuje, živia ho rodičia. K tomu všetkému na mňa prenášajú všetky jeho povinnosti. Ja som doteraz vždy pomohla. Zháňala som mu potvrdenia na úrad práce, riešila za neho lekárov, musela som s ním ísť na vyšetrenie, vybaviť banku, účet...postihnutý nie je. Musela som to riešiť hneď, okamžite, nič neodkladať. Teraz som potrebovala pomoc ja. Brat mi nepomohol. Na moje meno si objednáva veci, teraz prišla výzva na zaplatenie, už hrozili exekúciou. Mama to ihneď uhradila, ja som sa rozčúlila a mama si ešte brata bránila. Žiadala som, aby si láskavo objednávky robil na svoje meno. Je im to jedno. Viem, že mama by nedopustila exekuciu, takže hneď to zaplatila. Ale ide o princíp. Doteraz si objednáva na moje meno, čo mám robiť? Ešte aj to som musela riešiť ja, jeho objednávky, musela som telefonovať koľko dlhujem. To mám zavolať na colný úrad alebo čo robiť? Nechcem to nechať zájsť do takého extrému... Nechcem, aby mi spôsobil dlhy. Objednáva zo zahraničia, takže sa platí clo.
ked si sa pokusila vyriesit to slusne a pekne bez nejakych vyhrazok a pod.a nefunguje to,nemas na co cakat,len ist oficialnou cestou,ktora moze prist az k trestnemu oznameniu...mama evidentne roky uprednostnuje brata a ked sa tak rozhodla ok,ale to ze on svojim konanim uz ublizuje tebe a tvojmu menu,to uz je cez,bran sa
nemaju na to pravo