icon

Budúca švagrina lichotí môjmu priateľovi a chytila ho za zadok

vivien120
2. feb 2016

Pride vam normalne ak toto spravi buduca svagrina mojho priatela? Sme mlady par a bude to len rok co sme spolu a velmi sa lubime kedze ona ma 35 a k tomu je lezbicka tak si dovolila k mojmu priatelovi lichotky typu zlatko a nemala zabrany ho chytit za zadok. A stalo sa to aj v lete minuleho roka ked sa ho opytala tiez ze: zlatko donesies mi vodu? este to aj obracia na srandu ze o nic nejde. Mam o nej a jej orientacii mensie pochybnosti kedze predtym mala vraj priatela. Nahodne som to zapocula pri jednej teme. Vysvetlila som jej ze taketo spravanie sa mi nepaci, pretoze moj priatel je makky jej nieco povedat. Pride mi to akoby mal voci nej velky respekt. Ked som jej povedala moju vyhradu k jej spravaniu k mojmu priatelovi este aj drzo povedala ze ona ma 35 a vraj sa ku kazdemu bude spravat ako ona chce. Ja som jej na to povedala ze nemam proti nej nic ale ze predsa ma svoju partnerku tak ze taketo lichotky a chytanie za zadok robi svojej partnerke. A ona nato ze niesom normalna. A ja som jej odpovedala ze o tej normalnosti nebudeme diskutovat a nech sa takehoto spravania k mojmu partnerovi zdrzi. Do toho zasiahla jej partnerka zevraj mam byt k nej slusna a vraj ze jej partnerka je v rodine 15rokov ze snad sa ma nebude pytat co si moze dovolit. Popritom som jej nic neslusne nepisala len hore vyssie uvedene. Na zaver dodala ze jen smutne ze nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Ona ma pozna najmenej a toto ide tvrdit. Myslela
Som ze moju vyhradu bude respektovat a pochopi to ale nie este som ja vysla ako najhorsia ziarlivka. Este k tomu konfliktu sa chcela so mnou rozpravat priatelova mama ale nejak nevydal cas kedze som sa od nervov zamkla s priatelom v izbe. Na dalsi den priatelova mama o tom ani nediskutovala o tom so mnou ale urcite si pomyslela svoje. Myslite ze som naozaj prehnane ziarliva? Ja svojho priatela velmi lubim a neznesiem aby sa ho nejaka druha dotykala za zadok a este take lichotky typu zlatko. Ako by ste sa zachovali vy. Dakujem za rady.

tinapa
3. feb 2016

@vivien120 Jednoducho jej povedz bez prílišných emócií, že si to neželáš. Alebo vždy keď prídu, ty sa zdekuj aj s priateľom niekam preč... A nemusíš riešiť a vysvetľovať všetkým stále dookola kto to je, čo to je...je to nepodstatné...

vivien120
autor
3. feb 2016

@tinapa: citas mi myslienky lebo teraz v sobotu ich mame ist pozriet ale s priatelom sme sa dohodli ze nepojdeme k nim ze nech tam ide len priatelova mama a my pojdeme niekam do mesta na nakupy. Lenze stale sa zdekovat nemozem pretoze priatel ich chce kolkorazy vidiet a nemozem mu zakazat aby ich nepozeral a tak ani nemam potom ako tomu zabranit aby ho ta zenska zas nechytala kade tade. Ale urcite na to hodime rec s priatelom. A ked jej to aj poviem bez emocii tak to bude mat na haku lebo sama sa vyjadrila citujem: ja mam 35rokov a mne nik nebude vraviet co smiem alebo nie. Tak nejak.

vivien120
autor
3. feb 2016

Ale suhlasim s tebou ze ist prec aj s priatelom je to to najlepsie i ked stale to robit nemozem kedze on ich chce kolkorazy aj vidiet po dlhej dobe a zakazat uz vobec lebo potom budem ja ta zla co nepusti svojho priatela ani k svojej rodine i ked priatel sa vyjadril ze tu 35rocnu zenu co je partnerka jeho tety nepovazuje za svoju rodinu

malabiba
3. feb 2016

@vivien120 ak je žena sebavedomá, vo vzťahu má jasno a dôveruje partnerovi, takéto veci ju nerozhádžu....ak nie, načo taký vzťah? 🙂

vivien120
autor
3. feb 2016

Praveze partnerovi verim aj on mne ale mohla si si precitat predosle komentare kde som sa stotoznila s inymi ze je jedno ci lezba alrbo gay nema si to co dovolit

romanovic
3. feb 2016

@moonlight1210 si nejak skritictela 😉 😉

tinapa
3. feb 2016

@vivien120 Počúvaj ma...keď sa tvoj priateľ nechá dobrovoľne chytať za zadok, asi že mu to nevadí...inak by proti tomu niečo podnikol. A keď to nevie al. nedokáže zaraziť, je to z jeho strany úbohé, on ťa nerešpektuje....tvoju prosbu, požiadavku... Zamyslela by som sa nad tým.

moonlight1210
3. feb 2016

@romanovic
Vidis, a to sa krotim. 🙂

tajka1986
4. feb 2016

@vivien120 ked to urobi najblizsie tak jej frkni co ti omakava chlapa ked ma na to svoju P.cku a hotovo 🙂) garantujem ze strati rec. Ja by som sa nemohla ani "zamotat"do rodiny kde je z lesbicke partnerstvo alebo gayovia,budu blejt velebnosti...A ked uz sme pritom,co to mas za chlapa? To je jedno kto mu omakava prdel ale sa to jednoducho nepatri a nehodi tak nech si otvori usta,preboha!

dominikav123
4. feb 2016

@tajka1986 nehnevaj sa, ale tvoj slovnik je presne tak isto pod uroven slusnosti ako spravanie sa tety lezby...

moni244
4. feb 2016

@tajka1986 ja idu blejt velebnosti z teba, brr, normalne ide z tvojich slov cista nenavist

ivett1
4. feb 2016

Jáááj, ale som sa nasmiala... niektoré komentáre nemajú chybu ...😀😀😀 ...
ale teda trvalo dosť dlho, kým som konečne pochopila, o čom je reč...
@vivien120 keby mne vadilo, ako sa s baví dlhoročná priateľka tety môjho priateľa, s ktorým už rok bývam v jeho dome (či dome jeho rodičov?), tak to najskôr poviem jemu ... bez svedkov😉 ....veď 26 rokov je dosť, aby sa ohradil aj on sám, keby mu to vadilo...a možno mu to nevadilo, lebo sa s tou tetinou družkou pozná už od detstva a bral to tľapnutie po zadku ako gesto ...tak šup-šup, dones mi rýchlo to pitie (či čo to chcela?..) ... a možno je len tá priateľka taká familiárna ... a ešte je tu jedna možnosť, že si ho predbehla a nestihol sa ozvať😉 ...

mne sa zdá, že si to síce chcela riešiť férovo, ale ostatní členovia tej "vzdialenej priateľovej rodiny" (je to vôbec rodina?) ťa ešte neberú dosť vážne ako stálu priateľku tvojho vyvoleného a jasne ti dali najavo, že ste spolu len krátko a teda ešte nepatríš do rodiny a nemáš nárok vyjadrovať sa k ich správaniu (hlavne vtedy, ak sa ti nepáči, čo robia...😉) ....veď si to sama videla aj tu na fóre, čo si myslia kočky o tvojom príspevku🙂 ...

ja na rozdiel od väčšiny si nemyslím, že máš byť ticho, keď sa ti to správanie nepáči a asi si aj trafila klinec po hlavičke ako sa dá usúdiť z reakcie dlhoročnej priateľky tety tvojho priateľa (uff...dúfam, že som to dobre v tej rodinnej hierarchii zoradila) ...si si asi dovolila trošku moc😉 lebo ti hneď argumentovala s nadhľadom, že má už 35 rokov, je v rodine 15 rokov a môže si hovoriť komu čo chce a robiť čo chce ... medzi nami-tak to naozaj môže🙂 len potom musí rátať s tým, že ľudia nebudú ticho a ozvú sa ...a okrem iného, na základe výšky veku určovať, čo si kto môže dovoliť? ...nič moc, to tiež svedčí o inteligencii dotyčnej osoby ... to je akoby som povedala, že družka manželovho strýka „teta“ Maruška má už 45 a tak môže tľapkať po zadku môjho muža o 10 rokov mladšieho, lebo ona si ho pamätá (on ju videl možno 3-krát za život) a „pozná ho“
úplne chápem tvoju reakciu, lebo nie každý dokáže také žoviálne správanie akceptovať – hlavne, ak tým správaním ukazuje, že ona je niekto, patrí do "rodiny" (veď už je tam 15 rokov), môže si hocičo dovoliť a že ty si tam len taký "prišelec" a nemáš čo riešiť...

ak sa nad tým sama zamyslíš, tak mi to pripadá, že si skôr reagovala na to správanie a nebola to „žiarlivosť“ na tvojho priateľa ... možno tu nakoniec ani nešlo tak o 35 ročnú lesbu, ktorá by vyštartovala po tvojom priateľovi, ale skôr o to, že ťa svojím správaním nebrala vážne... nemusíš to skrývať za tvrdenie, že ona (teraz lesba) mala kedysi priateľa a preto sa ti to nepáčilo – keby si sem napísala skutočný dôvod svojho „výstupu“, skôr by si tu našla podporu od ostatných...
veď sama uznaj - nezdá sa ti detinské a smiešne „žiarliť“ na takmer o 15 rokov staršiu ženu – lesbu 😉 ...

moja rada, kľud, predýchaj to a už o tom nediskutuj, ak chceš, aby ťa v širokej rodine "prijali"
ak je teta vlastná sestra matky tvojho priateľa a tá, čo to všetko spôsobila jej dlhoročná družka, tak by bolo fakt dobré, aby si to vysvetlila mame svojho priateľa ... niečo v tom zmysle, že ťa to dotklo, že sa k tebe správala tá priateľka tety ako k malému decku a nie ako k vážnej známosti jej syna - tvojho priateľa, ktorého veľmi ľúbiš ...

JA ako MATKA (a sestra tety), by som uznala len takéto vysvetlenie od mojej možnobudúcejnevesty ...inak by som si o tebe pomyslela, že si nezrelá, detinská a urážlivá ...a ...rozmýšľala by som, či si dosť dobrá pre toho môjho synátora😉

vivien120
autor
4. feb 2016

@tajka1986. K tomu sa ja znizovat nebudem ale tvoje slova maju nieco do seba. @ivett1. Jasne niekomu to mozno pride detinske ale nie kazdy musi pochopit taketo srandy. Ako iny vravia sto ludi sto chuti. A taketo srandy su dost posunute a dost odlisne ake poznam ja. A ano svedci to vela o jej inteligencii ked sa tu ide ohanat ze je vela rokov v rodine nez ja. A jasne tam kde je lesbicky par v rodine alebo gayovia vzdy sa najde urcity dovod na ziarlenie. ☺

vivien120
autor
4. feb 2016

Ano bola to len reakcia na jej chovanie ziadna ziarlivost. Aj tak si myslim ze uz vsetci na to zabudli. Ale to je jedno u mna je podstatny charakter cloveka a nie vek. Vek je len cislo.

vivien120
autor
4. feb 2016

@tinapa: urcite by jej nieco povedal ak by nemal k nej respekt. Pretoze moj priatel si vie povedat ak sa mu nieco nepaci inak pri nej je ticho a ked nemusi nepovie ani slovo. 😮

vivien120
autor
4. feb 2016

Tajka1986. Praveze on to tiez berie ako srandu a tiez nebral vazne co som mu vravela este aj pri nom som bola ako najvacsia ziarlivka a to mi raz pohrozil rozchodom a na to som mu povedala ze nabuduce nech sa necha od nej pobozkat ked to neberie vazne a nech aj to obrati potom na srandu. 😕

zibi
4. feb 2016

@vivien120 tu nejde o lebicku ci nelesbicku ... jednoducho mas problem s doverou a vsetko je to aj o veku .. proste dozrievame skusenostami, zazitkami, pracou na sebe a aj vekom ....
mas 21 a ona ma 35 ja som ludom s takym velkym vekovym rozdielom vykala ..svojho casu ... ale bola ina doba... a nebol to nikto v rodine .... beru tu zenu ako rodinnu prislusnicku, preco mas taky strach a preco ti to vadi? ved ked je ona v ich rodine uz 15 rokov , a tvoj priatel ma 26, boze, pozna ho od maleho chalana a ma k nemu aj dobry vztah... co je na osloveni zlatko divne?? a chytenie za zadok... omg, no co ..ved to je jeho teta uz da sa tak povedat ... chlapec vyrastol, je z neho mlady muz , tak si ho doberaju tiez ... vy nemate v rodine dobre vztahy ???
zbytocne to riesis... zbytocne to nafukujes a trapis sa a nedajboze ziarlis..ako je to smeisne naozaj ..nemyslim to v zlom, ale vzhladom k tomu, ze je ta zena brana ako rodinny prislusnik, tak by akykolvek iny vztah ako synovec a teta bol brany skandalozne 😀 proste nabuduce nech chyti za zadok teba 😀 😀 co ty vies? mozno sa spusti lavina, ze odpadnes... 😀 😀 (myslim to zo srandy ) jednoducho klud, povedz ze si mala zly den a ze nie si na take veci zvyknuta ...a mylsim, ze aj oni to ta beru, ze si este mlada a nezrela..prepac, ale tak to kazdy starsi clovek vidi ....lebo uz sme tu hocico mali, ale ziarlit na clena rodiny a este aj lesbicku, je prejavom nezreleho chovania, pripande nejakeho tvojho osobneho prblemu s doverou...drz sa a pracuj na sebe 😉

vivien120
autor
4. feb 2016

@zibi. Partnerovi doverujem a viem ze by si nenasiel inu aj ked uz viackrat si pisal s inymi ale odvtedy vobec. Cize s doverou problem nemam. Nieje to o nevyzretosti ale o tom ze ja niesom stotoznena s takymito srandami a so svojou rodinou mam dobre vztahy ale u nas sa nechytame za zadky a tiez ma rodina pozna od maleho dievcatka. 😕

vivien120
autor
4. feb 2016

Sestry mi maximalne povedia mica ale to je cele nechytame sa za zadok. A to ani zo zvyskom inej rodiny. Asi tak. ☺

vivien120
autor
4. feb 2016

Totiz ja som zvyknuta na ine srandy ale taketo sa daleko lisia od tych mojich

tahitanka
4. feb 2016

No ja by som taketo spravanie voci manzelovi\partnerovi tiez nezniesla, ani teraz, ani pred 13 rokmi od kedy sme spolu. Takze ta velmi dobre chapem 🙂.

vivien120
autor
4. feb 2016

@tahitanka. Aspon niektorym ludom ostal zdravy rozum a chapu ma. Namiesto posudzovania ze som nezrela a detinska sa treba aj nad tym kus zamysliet. Ono je dobre pisat komentar a posudzovat nevyzretost ako to potom zazit na vlastnej kozi. Urcite by vela inych ludi vravelo inak ako len takto.

dominikav123
4. feb 2016

@vivien120 naozaj si myslis, ze si jedina na koho frajera dakto pozrel a povedal mu zlatko ? :D prosim ta, tu podla mna nie je jedina zena, ktorej muz by bol uplne neviditelny pre ostatne a nikdy sa mu nic take nestalo ta klud 🙂

vivien120
autor
4. feb 2016

@dominikav123 ved jasne

lintu
4. feb 2016

Toto ani tak nie je otázkou zdravého rozumu ako otázkou rôznych priorít, iných hladín tolerancie a pod. Ľudia medzi sebou postvárajú kadečo a naozaj to môžu považovať len za srandu, i keď nám to tak nepríde. Niekedy trochu nadhľadu nezaškodí. Budeš spokojnejšia ty, i tvojmu partnerovi sa bude lepšie dýchať 🙂
Inak rozmýšľam, keď už chceš byť v tvojej situácií na niekoho nahnevaná, či by to nemalo byť skôr na tvojho priateľa ako na jeho skoro tetu. Prečo robíš poriadky s cudzími osobami? Je jedno či jemu niekoho správanie vadí alebo nie. Prečo sa ťa on nezastane, resp. nerešpektuje tvoje pocity? A naschvál by som v sobotu na tú rodinnú návštevu išla, nech si nemyslia, že sa im vyhýbaš, lebo sa ich bojíš a nezvládaš svoje emócie.

vivien120
autor
4. feb 2016

Pojdem ale nie k nim na navstevu ale s priatelom do mesta

tinapa
4. feb 2016

@vivien120 Tak nech kašle na rešpekt... Keď sa mu to nepáči. Je to čudné, že je ticho..ak mu to je nepríjemné... To mi nejak nesedí... No ja ho nepoznám..asi tak. Pekný deň ti želám.

tajka1986
4. feb 2016

@dominikav123 moj komentar nebol adresovany tebe tak sa zdrz blbych poznamok 😉

tajka1986
4. feb 2016

zhlboka sa nadychni a neries co Tebe adresovane nebolo
@moni244

vivien120
autor
4. feb 2016

@tinapa. Vsak prave