Býva niekto s dieťaťom/deťmi v prenájme?
Zaujíma ma to, lebo so snúbencom chceme dieťa, pre mňa už najvyšší čas (31) , ale váhame lebo žijeme v prenájme. Do budúcna by vlastné bolo. Išli by ste do toho? Prípadne je tu niekto kto takto žije? Sú docela veľké predsudky na Slovensku ohľadom tohto.
@elizabet173 ktora poisťovňa vie toto poistiť? Nie, neodpustia ti ani úroky, ani nikto za teba nič platiť nebude, len ti oddialia splátky o dva roky. My sme platili 8 rokov úver tých 350€ mesačne a po tých rokoch sme z úveru mali splatenych nejaké 3tisic eur. Čo sme celé tie roky platili, len úroky.
Ak nebudem mať príjem, tak teraz zakaždým budem predávať byt? Myslíš že niekoho to zaujíma, či máš vlastne, či si v podnájme?
V dnešnej dobe chce každý všetko vlastniť. Ale nepozerá na svoje možnosti. Ja si radšej vezmem dom 4izb do prenájmu za 400€ ako platiť 600€ za 2izb byt, kde nebudem mať ani spálňu, lebo radšej nech majú deti detskú izbu.
Každý ináč rozmýšľa, nehadame sa, ja som spokojná s tým, čo mám.
@sasa1310 Prosím Ťa už dosť. Už je to trápne ako si ideš stále to svoje, ako kolovrátok. Rešpektuj druhých ľudí. Sú dôležitejšie veci v živote ako materiálno. Nemá možno svoj byt, ale má milujúcu rodinu, verného muža, deti a xy ďalších vecí. A to je viac ako čokoľvek iné.
Asi tak.
ona ma označila dnes. Ja už som sem dávno nechcela chodiť, keby ma neoznačila. A k tomu všetkému čo si spomenula. To všetko máme aj my, ktorí bývame vo svojom
Našetriť 20% čo chcú? To sa pýta 20 ročná baba alebo 31 ročná dospelá žena? Nehnevaj sa, máš 31 rokov, to ti zazvonil budíček až teraz?
@vevapeto myslim ze uz dost zien vyssie jej nalozilo.Ano je to nezodpovedne financne spravanie ale pyka za to ona sama.Ja som mala od 18ky brigady a casom 2 zamestnania a poctivo som setrila aby som sa mohla osamostatnit v mladsom veku,zas ale nebola som dalej ako v Spanielsku a mimo Europy nikde,vacsina dovoleniek na SVK.Vsetko ma pre a proti a kazdy mame ine priority v zivote.
@vevapeto A čo má byť? Veď to je môj problém, nie Tvoj.
@iv007 Presne si to vystihla.
@sasa1310 Tak si to váž a keby si ozaj chcela, tak nemáš potrebu jej stále vypisovať že ona nič nemá.
Áno, chvalabohu to nie je môj problém 😉
@autorka
tato diskusia ti dala nieco? POmohla ti v niecom sa utvrdit, alebo zmenit postoj?