Bývanie - snívanie
Keby ste sa mohli odstahovat kam by ste chceli a nemuseli riesit pracu, prijem, skolku, skolu, lekarov, kam by to bolo? Ktora krajina vas laka?
Ja by som kľudne ostala aj na Slovensku, možno Chorvátsko kvôli moru, more môžem, ale južnejšie nechcem ísť, nemám rada teploty nad 25 stupňov. Hlavne by som chcela nejaký malý nový domček na súkromí, bez susedov veľmi blízko a s peknými výhľadmi, krajinu vysnívanú nemám.
New York - Manhattan
Pre mňa jednoznačne Praha.❤️❤️❤️
Novy Zeland alebo Francuzska polynezia
@elizabet173 Aj mna laka neskutocne Irsko 😍
@elenajezova tam som žila s mužom ale mne také veľké mestá vadia. Ale bolo to super 😍
@ariannazara Krasny vyhlad ❤
Sri Lanka🍀
Jamajka, hawai
Mna laka juh Talianska alebo anglicky vidiek ☺️
Ja by som si asi nevedela vybrat, keby som na Sk uz nemohla zostat, vsade to ma cosi do seba. Australia je krasna, neskuocne dobry ludia, len tie plazy a pavuky ma odradzaju. Aj Afrika, tam zas malaria a ine pochutinky. Amerilka moc nie, ta ma az tak neocarila na tvralo, takze ja leto Sk a zima napr.juh Spanielska, alebo Sardinia, tu sa netreba bat komarov, plazov, krokodilov, termitov, malarii, divnych "pacientov". Ale vzdy sme nakoniec zhodnotili, ze ako dovolenka OK, ale doma je doma.
zostala by som na Slovensku, preto, ze tu zije moja rodina a mozem sice snivat o zivote na Mallorce alebo Bali ale nechcem ich vidat 2x rocne 🤷♀️ pripadne 1x ak by slo o Bali
Moje vysnívané miesto na život je lunz am see v Rakúsku.. zamilovala som si ho ešte pred deťmi keď sme tam boli veľmi dávno, je to nádherné miesto, podľa mňa som tam žila v minulom živote.. minulý rok sme tam boli s deťmi na pár dní a pocit o úžasnom mieste sa len prehĺbil.. odvtedy keď mi je zle tak myslím na lunz am see a naše prechádzky.. chcela by som tam mať farmu so zvieratami, riešila by som len to a nemala by som internet.. 😅
Domček vo Viedni v 23 bezirku v blízkosti metra.
Kanárske ostrovy
Ja by som ostala na Slovensku, keďže sme tu šťastní a žiadna krajina by pre mňa nebola skutočným domovom. Paradoxne, čím viac som toho precestovala, tým lepšie mi je doma na Slovensku, konkrétne v BA, nemenila by som. Na dovolenky chodíme aj tak stále a vždy sa ešte radšej vraciame domov.
Bez vahania jednoznacne Taliansko. Pevne verim ze raz si ten sen splnim. Pomaly na tom pracujem.
Moj syn povedal, ze chce zit len tam, kde maju rohliky. A ja cim som starsia, tak tym menej mi chyba v zivote more a teplo a po mnohych zlych skusenostiach uz cestujem len do krajin, kde mozem bez obav pit vodu z kohutika. Tak zijeme na juznej morave a sme vsetci spokojni. Mame tu prijatelne podnebie, pitnu vodu, rohliky, vinne sklipky a pivovary na kazdom rohu, sem tam tornado.. ale sme spokojni 🙂
Jednoznačne a jedine Rusko, ideálne Petrohrad.
@jana_eyre_2 fakt? Ved tam nic nie je (podla mna)🙈😂
Som cca 60km od lunzu v "meste", ale to je diera podla mna (a nastastie aj podla par kamosiek rakusaniek😂)
Marbella
@guiseppinka podľa mňa je tam krasne a nič tam nechýba.. sú tam lesy, aj krásne malé mesto, nič viac mi netreba.. vždy sme bývali u rodiny ktorá žije presne tak ako si ja predstavujem.. skromne a sebestačne.. možno ty máš iné nároky, avsak toto je téma o snívaní, nie? 😉
(Nerozumiem tomu našťastie aj kamoškam rakusaniek sa to tak zdá... To je akože nejaký dôkaz o tom ze to je "diera?)
@akinom0077 A kam by si isla v Taliansku?
Toskánsko 🍷
@jana_eyre_2 jasne🥰 u mna je vsetko ovplyvnene tym, ze som vyrastala v meste, kde bolo vsetko v pesej dostupnosti... A v podstate na svk su vsetky mesta vacsie ako v rakusku... Ako s nasim mestom som spokojna, nie je sice krasne, ale ma vsetko, co potrebujeme. Neviem sa toho zbavit nejako... Inak ked ste sli do lunzu, tak ste u nas schadzali z dialnice... Len cez nas ste asi nesli, ale ste nas obisli po obchvate.
@guiseppinka ja som vyrastala v ba, ale posledné roky žijem v satelite kde je ruch a čim som staršia, tým viac mi to prekáža.. veľké mestá milujem tiež, ale už by som tam nechcela žiť a cítim sa tam veľmi chaoticky, aj keď je tam vsetko, do mesta rada chodím iba na výlet.. tam to miesto nám veľmi sadlo, dúfam že nám vyjde tam ísť cez leto.. 🙂 tak potom ti zakyvam 😁
@jana_eyre_2 jasne 😉 by sme sa aj stretnut mohli