Bývanie so svokrou
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na vaše názory ohľadom bývania so svokrou, bývame spolu so snúbencom 2 mesiace a jeho mama chce ísť bývať k nám do bytu.
@nikoll_ za tychto okolnosti nie nesuhlasila by som a bud tvrda dohodni sa s rodicmi a povedz ze ani oni si nepraju aby v ich byte byvala
ak tak daj jej cislo na linku pre tyrane zeny a oni jej mozu pomoct najst nidzove ubytovanie
ona suhlasila s tym aby jej syn skoncil na ulici nema moralny ani iny narok byvat s vami
pomoz jej radou atd ak mysli vazne ze od muza odide tak to urobi
@nikoll_ Za takýchto okolností by som sa jej snažila pomôcť čo najviac. So všetkým.
no, to že jej nefunguje vzťah je jej vec, ty to nemáš čo riešiť. NEch sa rozvedie, nech predajú byt, dom - neviem čo majú a nech si kúpi pre seba niečo menšie. Bývajú teraz v dome či v byte?
@elizabet173 tu na MK v komentároch sa nikdy nikto neopýta či rodičia chcú aby sa nasackovali mladí k nim. Každý len radi, však sa vráť k rodičom, však choďte bývať k rodičom. Reagujem na komentáre na MK. Rovnako ako tu. Tu automaticky svokra k mladým v žiadnom prípade. Ale keď je to naopak, bez problémov sa tu radí, aby sa bývalo u rodičov. Ja som sa pozastavila len na komentovaní rovnakej situácie akurát z druhej strany. Nič viac
@kvetinka75 bývajú v byte
@nikoll_ aký je veľký? Nedá sa predať a kúpiť 2 garzonky a ,,svokra,, bude mať pokoj
A kde bola pani matka, keď jej ožratý manžel vyhadzoval jej dieťa z domu? A teraz jej je dobrý, aby sa k nemu nasáčkovala a ešte ide sprosto citovo vydierať. Takú osobu vo svojom byte asi nechceš. Mimochodom je to len frajerova matka, v podstate cudzí človek a nič jej nedlhuješ.
@loginexistuje nie, ,,svokra,, nech sa rozvedie, byt s mužom predajú a každý nech si kúpi garzonku. Čítaj s porozumením. Vlastne prečítaj si aj príspevky vyššie, lebo to nadväzuje na iný príspevok
Nenechaj sa vmanipulovat do veci, ktore ty sama nechces. A je jedno, aky mas na to dovod. Buduca svokra (mozno) by mala zobrat zodpovednost sama na seba, rozviest sa, vyporiadat BSM ak maju a na cas, kym sa tak udeje moze ist do podnajmu. Moze jej v tom priatel pomoct v ramci svojich moznosti (prestahovanie, financne...atd.). Ty ak chces sa tiez mozes podielat na nejakej forme pomoci (npr. jej pomozes podnajom upratat), ale nie preberat za nu zodpovednost. Ona ide z jedneho zavisleho vztahu s alkoholikom do dalsieho zavisleho vztahu so synom a jeho priatelkou. Na mietse by bola mozno aj nejaka psychoterapeuticka pomoc.
@kvetinka75 autorka má predať svoj byt resp. byt jej rodičov a kúpiť dva, aby mama jej priateľa mala kde bývať? Pretože roky neriešila muža alkoholika? To vážne? Keby si dala dieťaťu byt, tiež by si mu povedala, nech ho predá a nech kúpi dva, ale svokra tvojho dieťaťa mala kde bývať?
@melanta treba si prečítať komenty vyššie. Keď už komentuješ príspevky iného. Toto si vytrhla z kontextu. Nikde som toto nenapísala.
@loginexistuje so súhlasom matky? Však hádam nemá 15 rokov priateľ. Asi je veľmi neschopný, keď sa musel nasťahovať k rodičom autorky, teraz zasa k autorke + aj so svojou matkou. Ja byt autorkou, toto by som riešila a dumala, čo je to za chlapa a či to ma vôbec zmysel taký chlap do budúcna
Neexistuje. Ak chces byť za dobrú, dohodni sa s rodičmi nech to oni nedovolia. Veď ten byt neni tvoj, takže ty tam nemáš hlavné slovo
Ja byť na mieste toho priateľa, tak si zariadim aj svoje bývanie, veď u priateľky nemá nič a bohvie ako skončí, keď ona už takto vymýšľa. A vvtom svojom bývaní by som poriešila aj mamu a priateľka by už do toho zasahovať nemohla. Ona nech si teda rieši svoje bývanie.
@sasa1310 jej rodičia dovolili, aby mladí na začiatku vzťahu mohli u nich bývať. To je úplne iná situácia ako to, že priateľova mama roky neriešila odchod od alkoholika a teraz, keď jej syn má priateľku s bytom, tak by sa tam nasáčkovala? Mladí išli k rodičom bývať na čas. Ona by k nim prišla bývať navždy. Fakt by si toto svojej dcére urobila, že áno, zober si navždy k sebe priateľovu mamu?
@kvetinka75 nevytrhla som to z kontectu, prečítala som každý komentár. Autorka otázky býva v byte od rodičov. Priateľova mama roky žije s alkoholikom a roky to neriešila. A teraz autorka otázky má predať byt a kúpiť dva, aby priateľova mama mala kde bývať? Veď priateľova mama mohla svoju situáciu riešiť celé roky.
@elizabet173 autorke radia aby matka priatela predala byt kde byva s muzom a isli byvat kazdy sam do mensieho. Nie aby ona predavala svoj (jej rodicov)
@sasa1310 ty si fakt nechapava jeho mama a otec maju byt v bsm ak ho ozec z neho vyhodil a matka neurobila nic proti tak je to s jej suhlasom
a ano ked ta niekto z minuty na minutu vyhodi z domu a este su to rodicia tak mas problem
neschopny tu nie je ten chlap ale ta matka tj “svokra” lebo sa stale niekomu vesia na krk aby riesil jej problemy namiesto toho aby si ich riesila sama
@elizabet173
@melanta halooo píšem stále všeobecne.
@melanta ja som sa jej v jednom príspevku pýtala, kde býva ,,svokra,, či v byte, v dome? NEch sa rozvedie s mužom, nehnuteľnosť predajú a kúpia si garzonku. TAk asi zle čítaš
@sasa1310 toto nie je vseobecna diskusia tak potom tu neprispievaj lebo je to ridne mi o vo pises
a nie nebyvali sme u svokrovcov 😉
@loginexistuje prečítaj si od začiatku moje komentáre. Keď nechápeš

Chcieť môže.