Bývate v jednom dome so svokrou?
Ahojte býva tu nejaká žienka zo svokrou v jednom dome?
@miadi A ty by si to nebrala osobne,keby zrazu všetci začali riešiť teba,a ty si pritom len chcela odpísať autorke na jej otázku?
Veď táto téma nie je o mne,ani minulosť sa už zmeniť nedá, takže toto rypanie a diskutovanie je úplne zbytočné... nemyslíš? Niekedy mi pripadá,že sa tu na Koňovi už ani neoplatí niečo napisať,lebo niektoré ženy to hneď preobrátia na psychologickú štúdiu...A pritom otázka bola úplne jednoduchá.
@miadi vieš niekedy sa snažíš, a dúfaš, že sa veci zmenia, tak tomu nechávaš voľný priebeh.
A zrazu zistíš, že ten čas nejako rýchlo ušiel.
Každý máme svoje priority, svojej problémy... Niečo čo mne nevadí, inej môže liezť krkom.
Len som mala pocit, že by sa mala ospravedlňovať za svoje rozhodnutia... A to nemá prečo. Veľakrát časom , keď sa otočíš späť, tak si povieš, že toto alebo toto by som určite robila inak. Ale v tej chvíli to bolo rozhodnutie. Ktoré bolo určené tou chvíľou. Možno s ohliadnutim späť nesprávne, ale to sa už zmeniť nedá.
@elizabet173 mala som len pocit, že hľadáš v jej rozhodnutiach len chyby, tie už pozná aj sama. Ale minulosť sa zmeniť nedá. Predpokladám, že máš za sebou už kus života a určite nejaké veci, situácie, rozhodnutia, ktoré by si teraz už urobila inak. Prípadne si riešila niečo a veci sa vyvinuli inak, ale ty si dúfala, že sa to zmení a nejaký čas ubehol kým sa človek rozhupal a nakoniec urobil rozhodnutie
Byvala som kym sme sa nevzali bolo vsetko ok...po svadbe svokra huckala mojho muza proti mne... Jemne som sa psychicky zrutila...Muz si to uvedomil ze takto to nejde.
Kupili sme si dom a sme sami...Klud,pohoda .
Uz by som so svokrou nezila.

@jaja20 beries to moc osobne. Asi ze je to pre teba citliva tema nikto Ta neodsudzuje. To len tak vseobecne- ze neboli by sme 16r u svokry kde by nam bolo zle . .Ved aj vezen je v base za vrazdu kratšie. Vzdy je sanca na ine riesenie. Casto si ludia nevedia priznat svoju volbu ze su sami zodpovedni za svoj problem. Lebo potom by sa museli hnevat aj na seba a vacsinou sa chcu hnevat na tych druhych. A cele je to o tom ze sami sme si strojcovia svojho stastia. A ked si to nevieme uvedomit tak aj svojho nestastia. Hlavne ze uz mate konecne klud a zijete stastne.