icon

Čakám dieťa, ale rodina nechce oslavu

27. aug 2021

Ahoj babule. S mužom čakáme bábätko, sme veľmi šťastní, po dieťatku sme túžili.
Chceme to oznámiť celej rodine, tak sme s mamou vymýšľali nejaké rodinné stretnutie, kde by sme im to oznámili. Bohužiaľ, jedna zo sesterníc nemôže mať dieťa, kvôli lekárskej chybe a vraj by to bolo vzhľadom k nej necitlivé. A ku mne to nie je necitlivé? Ja sa nemôžem tešiť s rodinou na svoje dieťa kvôli nej? Podľa babičky nemám robiť žiadnu oslavu. Ja oslavu chcem a je mi jedno, či tam prídu, či nie. Urobili by ste oslavu vo nie? To som fakt bezcitna že to chcem osláviť?

Strana
z9
malena
30. aug 2021

toto je nové opičenie po amerike, kde sa robia takéto oslavy...pripadá mi to veľmi hlúpe a je jedno príslovie, ktoré hovorí, nechvál ráno pred večerom ....

mirro
1. sep 2021

@janage podobne aj ja. Postieľku poskladal muž,keď som bola v pôrodnici a syn na svete a objednaný kočík prišiel,keď sme boli zo tri dni doma...Čo sa týka tehotenstva, veľmi som sa tešila, ale s pokorou. A o očakávanom prírastku vedeli len najbližší, nevytrubovali sme do sveta. O to krajšie boli rozposlané sms s textom "ahoj, už som na svete, volám sa ...., mám ...kg a ....cm

nyusika
1. sep 2021

@malena ani v Amerike sa nerobia oslavy počatia, v cca 12tt.

Strana
z9