Čakám dieťa, ale rodina nechce oslavu
Ahoj babule. S mužom čakáme bábätko, sme veľmi šťastní, po dieťatku sme túžili.
Chceme to oznámiť celej rodine, tak sme s mamou vymýšľali nejaké rodinné stretnutie, kde by sme im to oznámili. Bohužiaľ, jedna zo sesterníc nemôže mať dieťa, kvôli lekárskej chybe a vraj by to bolo vzhľadom k nej necitlivé. A ku mne to nie je necitlivé? Ja sa nemôžem tešiť s rodinou na svoje dieťa kvôli nej? Podľa babičky nemám robiť žiadnu oslavu. Ja oslavu chcem a je mi jedno, či tam prídu, či nie. Urobili by ste oslavu vo nie? To som fakt bezcitna že to chcem osláviť?
@janage podobne aj ja. Postieľku poskladal muž,keď som bola v pôrodnici a syn na svete a objednaný kočík prišiel,keď sme boli zo tri dni doma...Čo sa týka tehotenstva, veľmi som sa tešila, ale s pokorou. A o očakávanom prírastku vedeli len najbližší, nevytrubovali sme do sveta. O to krajšie boli rozposlané sms s textom "ahoj, už som na svete, volám sa ...., mám ...kg a ....cm

toto je nové opičenie po amerike, kde sa robia takéto oslavy...pripadá mi to veľmi hlúpe a je jedno príslovie, ktoré hovorí, nechvál ráno pred večerom ....