icon

Chceli by ste partnera s deťmi/dieťaťom?

13. dec 2022

Chceli by ste partnera s deťmi/dieťaťom? Teda od bývalej ženy... Lebo kamarátka sa vyjadrila, že ona vôbec a že taký muž si už ani nikoho nenájde, že ktorá by ho chcela.

kvetinka75
14. dec 2022

@bennn majú , ale aj žena má právo sa rozhodnúť do akého vzťahu pôjde. Ja som rada, že som si našla slobodného , bezdetného a nemusela som riešiť jeho ex, ako niektoré moje kamarátky + ich deti. Viem že by mi vadili doma cudzie deti, jednoducho , nedokázala by som im dať toľko , ako vlastnému dieťaťu. Preto som povedala, ak aj nebudeme mať vlastné deti, určite nepôjdem do adopcie, pretože toľko lásky, koľko dám vlastnému dieťaťu, nedám cudziemu. Prečo? Neviem. Jednoducho som taká a je mi jedno, čo si kto myslí. Pomôcť pomôžem, ale odtiaľ-potiaľ. Je to môj život a sama sa môžem rozhodnúť s kým a ako ho prežijem. Možno pre niekoho sebecké, mne to však takto vyhovuje.

autor
14. dec 2022

@liljana ona má práve 50 a 2 deti, rozvedená, sama už 5r a povie, že ona sa nebude starať o chlapa s deťmi. 😁 Že v jej veku majú všetci deti a ona sa odmieta prispôsobovať. Takže asi by len bezdetneho chcela.

marca12
14. dec 2022

Chcela,nechcela laske nerozkazes. Ak uz su u partnera deti,je to komplikovane,ale pokial maju respektujuci vztah s byvalou,vsetko vysporiadane,nie su jesitni,tak by som si to vedela predstavit mat vztah s muzom,ktory uz ma deti. Ale musi to byt rozumny chlap bez komplexov a podobne.

liljana
14. dec 2022

50tka, 5 rokov sama, nebude sa prisposobovat a kladie si podmienky. 🙂 Neviem, ci si takto skoro niekoho este najde. Ak vobec. Mozno je to aj dovod, preco je sama.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
14. dec 2022

Tiež pozerám,ze zrazu aké ženy vyberave. Keď má žena jedno- dve- tri- štyri- päť detí, považuje úplne za normálne, že sa o nu budú všetci samci biť, starať sa, hýčkat, platiť a vychovávať jej deti.. Keď to má byť naopak, tak ďakujem-neprosím si. Cudné merítko tu máte.

Duplom, ak ma kamoska 50 rokov a mládí v prdeli. Neviem, co chce vyberat medzi slobodnymi a bezdetnymi. Ked je 5 rokov sama, zrejme sa o nu nebiju.

liljana
14. dec 2022

@stanulienkat No pre bezdetnu je cudzie dieta to asi naozaj komplikacia. Ale nechat si ujst slusneho chlapa iba preto, ze kazdy druhy vikend si zoberie svoje dieta a vyplakavat. ako si uz x rokov nemoze nikoho poriadneho najst, je na hlavu. Idealne je, ked sa najdu dvaja s detmi. Ale ked ma sam niekto deti a ohrna este nosom nad inymi detmi, to je uz diagnoza a nech zostane sam(a) a neotravuje druhych svojimi "narokmi". 🙂

stanulienkat
14. dec 2022

@liljana Je to taká istá komplikácia ako žena s deťmi pre bezdetného.

samanta44
14. dec 2022

Ja úplne v pohode aj som mala.

sense
14. dec 2022

Nikdy som sa nad tým nezamyslala... V podstate by mi to nevadilo pokiaľ by sa ten chlap snažil aby sme vychádzali všetcia spolu a nebolo by to štýlom teraz mam dieťa doma tak ty ako partnerka neexistujes.
A keby mi terajší vzťah nevyšiel.... Už by mi stačil len niekto na trávenie voľného času, a trenky nech si perie sam...

acrobaleno
14. dec 2022

Áno, ja nechcem deti a keďže by už partner nejaké deti mal a tým pádom by jeho túžba po potomstve bola naplnená, ja by som bola z obliga. 😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
14. dec 2022

@elizabet173 Ja som to pochopila tak, že kamarátka vôbec nechce chlapa, ktorý má deti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
titla
14. dec 2022

Pred x rokmi a kym som nemala vlastne dieta, tak by som Ti na otazku odpovedala, ze by mi to nevadilo. Teraz by som si stale vedela predstavit po svojom boku muza, ktory deti uz ma z predchadzajuceho vztahu a aj zavazky k nim, ale uz som si vedoma aj celeho radu problemov, ktore taketo partnerstvo/manzelstvo moze priniest.

Napriek tomu mam vo svojom okoli taketo vztahy, ktore pekne funguju. Mam sesternice, sestry, ktore si obe zobrali rozvedenych chlapov s detmi. Mali potom aj spolocne deti ale obe maju s nevlastnymi detmi pekny vztah.
Ale mam aj inu sesternicu, ktorej muz ju opustil pre inu zenu aj s rocnym synom a nova manzelka nevie chlapca vystat... macocha ako z rozpravky. A to je rozvedena zena s dietatom.

domca1408
14. dec 2022

zažila som a nedopadlo to dobre ....takže už asi nie. iná situácia je vdovec s dieťaťom...taký vzťah vo svojom okolí poznám a sú nádherný pár a fungujú ako rodina.

h2
14. dec 2022

No, teraz, keď čítam, že kamoška je 50-tnička s dvoma dospelými deťmi, tak sa mi normálne rozum zastavil. Chápala by som, ak by už napríklad žiadneho chlapa na vzťah nechcela. Ale aby si žena s jej "parametrami" ešte takto vyberala? Jej chyba, zostane sama.

mamkalentedkova
14. dec 2022

Dieťa nie je až taký problém ..ale samozrejme ,záleží na mnohých faktoroch ... Či aj dieťa akceptuje ženu ,ako otcovu partnerku ..nie je to nemožné ale je to náročné ,aj už má napríklad aj žena deti ,prípadne plánujú v budúcnosti nejaké spoločné .Tých faktorov je tam ozaj mnoho ..môže a nemusí to fungovať ..veľa záleží od toho ,ako sa vedia partneri zhodnúť / nezhodnut na výchove ,ako dieťa akceptuje novú osobu ,ako sa aj žena snaží si s dieťaťom vybudovať vzťah ..Deťom zväčša netreba veľa ,úplne im stačí ,že sú ľubene a necítia sa odstrčene. Ale fakt na to neexistuje jednoznačná odpoveď ...je dosť dôležité aj aké sú vzťahy matky dieťaťa s otcom...Ale ak idú do vzťahu dvaja vyzretí,inteligentní ľudia ,tak sa to samozrejme dá zvládnuť ,len musia byť ozaj jednotní,veľa komunikovať

kaktusik007
14. dec 2022

ja tu kamosku uplne chapem - ak ma dospele deti, jasne ze nechce chlapa s detmi o ktore sa treba starat. Tiez by som si 10x rozmyslela ci ist do vztahu s chlapom, ktory ma mladsie deti od mojich - uz proste chcem klud.

ale mala som slobodneho, bezdetneho a akoze nic moc - chlapec nejak nedokazal pochopit, ze som mamou a ze nemam volny cas kedy to vyhovuje jemu, ale musi sa prisposobovat --- takze radsej som bez chlapa ako s takymto hnupom.

jankasamulko
14. dec 2022

Fuha, zasnem co tu citam. O to viac obdivujem mojho partnera, ktory o mna tak bojoval ked uz ja som mala dve deti. A tak som mu to vyhovarala 😁, ze nech si nekomplikuje zivot... A teraz pri mne spinka nas spolocny syncek. A to som si vravela ze mne uz stacia dve. A nemenila by som

radacak
14. dec 2022

Ak by som bola slobodná tak by som nechcela muža s deťmi...ale ono človek NIKDY nevie 🤷
Ale teraz keď mám sama dieťa, tak by mi to nevadilo..

valeria_h
14. dec 2022

Áno a aj som si ho vzala 🙂

basska_b
14. dec 2022

Ako sa vravi, nikdy nehovor nikdy 🙃 nikdy nevies, ako sa ti zivot zvrtne. Keby sa mna opytal niekto pred 10 rokmi, tiez poviem nie, naco si komplikovat zivot. Ale teraz som velmi vdacna za muza, ktoreho mam a prave bezdetni rovesnici ma neoslovovali, ti su jak male deti, mobil, playstation, PC hry. Alebo zas vysadeni na sport, karieru. Nehovorim, ze je to easy mat nevlastne deti, ale ani nic, co by sa nedalo zvladnut. Vzdy je to o ludoch... a ano, odkedy mam vlastne deti, uz tuto temu tolko neriesim 😃

kvetinka75
14. dec 2022

no tak 50tnik už asi bude mať deti tiež dospelé, ktoré budú mať v podstate už svoj život. To by mi ani nevadilo. Určite nebudú robiť otcovi problémy ako napr. 10 roční pubertiaci, podporovaní exmanželkou. Veď tak veľké deti, ak by mali aj spoločnú domácnosť, môžu pomôcť a muž detto. Nemusí nikoho obskakovať. Ja by som už tiež neskákala okolo nikoho. Buď to bude rovnako, alebo radšej budem sama. Ale väčšinou tí rozvedení chlapi, ktorí roky žijú sami alebo s deťmi, vedia variť, upratovať, nie sú takí, že čakajú obsluhu od ženy.

lily14
14. dec 2022

Keď môžem byť úprimná. Kebyze som slobodná bezdetná nie ale teraz s deti mi to nevadí!

karin1204
Odpoveď bola odstránená
bagerka
14. dec 2022

Ja takého mám, "deti" majú už 17 a 13, máme spolocneho 4 ročného. 7my rok sme spolu. S ex od začiatku vychádzame ok, aj pokecáme, aj sa zasmeje, aj si vínko dáme. Ona má tiež nového partnera s deťmi v podobnom veku ako tie jej a s ním má skoro 6r chlapca. Stretávame sa na oslavách, vianociach, aj len tak na večeru, grilovačku ako veľká rodina. A vychádzame ok, aj keď sa teda môj vždy iba utvrdil v tom, že to nebola vobec žena pre neho 😁 dokonca jej rodičia berú nášho malého za svoje vnúča. Ja už rodičov nemám, ani môj, takže my sme iba získali

jankak055
14. dec 2022

Tak to by ma zaujimal potom nazor kamaratky ak by ostala s dietatom/detmi sama a hladala by si partnera. Aky by mala po tom ona nazor...