Chcem odísť zo sveta
Nenavidim sa, som sebecka ja viem, ale hrozne tuzim odist...bojim sa však, ze ublizim manzelovi. Mam schizofreniu a beriem poctivo lieky. Ale chcela by som zaspať a uz sa nezobudit...plcem
Mas zle lieky ked takto uvazujes. Chce to inu liecbu a urcite sa s tym zdover niekomu, kludne aj muzovi.
Lieky ti nezaberaju, treba skusit inu liecbu, nastavit ich nanovo. Treba to riesit s lekarom, manzelom... ale uprimne ked mu povies, ze nechces byt na tomto svete ani kvoli nemu, psychicky zdeptas aj jeho... ze ani pre tu lasku ti to za to posnazit sa dat dokopi nestoji. Takze zdvihnut telefon a odbornika, ak nepomoze jeden, tak dalsi. Zivot mas len jeden jediny a kazdy den ho zacinas nanovo a mozes tolko veci zmenit a byt este stastna.
Vyhladaj odbornika a cim skor 🙂 presla som si tym v januari a bola hospitalizovana cely februar, som rada ze som sa zdoverila s tym a ze som tu… das to, len volaj ;) u mna to bola poporodna depresia
Stalo sa niečo čo ťa vedie k týmto myšlienkam? Skús o tom napísať. Alebo antidepresíva ak ich máš predpísané.
Ja ťa chápem, ver mi, že aj zdraví ľudia v milujúcej rodine majú takéto myšlienky, svet je plný ľudí, ktorí sa nevedia zaradiť, chápu svoje obmedzené možnosti, neteší ich súčasná situácia, nechcú žiť, keby majú byť niekomu na príťaž...
Čo si vlastne chcela počuť?
K dr idem az v maji. Chcela som to zo seba dostat, citat, ze zivot ma zmysel. Take tazke je takto zit, boli ma dusa
Zivot ma zmysel. Zivot ma najvacsi zmysel vo vztahoch. Vo vztahu. V sluzbe. V radosti z radosti. Cim viac sa uzavries do seba,tym horsie... Na mna,ked to ide.. (depka) hladam.. knihy,ludia,psycho,pobyt vonku,sprcha,spoved,modlim/meditujem,hladam to miesto vo mne,kde je pokoj. Pokoj je. Da sa najst. Hladaj inspirativnych ludi,ktori to nasli. Sposoby,ako na to. Rob vsetko,co moze situaciu zlepsit a nenechaj sa odradit neuspechmi a hlavne tou nechutou a tiahou vlastnych vin... Klame. Klame to v tebe,co hovori,ze tak ti treba a ze za to mozes a ze nemas cenu... Tvoj zivot je nevycislitelna hodnota a este sa znasobuje kazdym vztahom. Objimam. 🙂
@motylicek07 To co citis, je vplyvom choroby, ktoru mas a zle nastavenej liecby. Lebo chut zit je prirodzeny pud. Ak dostanes adekvatnu liecbu, nebudes rozumiet tomu, co teraz citis. Chce to len ist za lekarom a povedat mu o svojich myslienkach. Tvoj zivot je dar pre ludi, ktori ho ziju s tebou, nevies si predstavit ten smutok, co by tvoji blizki prezivali. A ty s dobrou liecbou mas sancu zit plnohodnotny zivot.
@motylicek07 rovno volaj 112 alebo 155, myslim ze potrebujes okamzitu pomoc. Zivot urcite stoji za to a manzel by urcite nebol rad bez Teba.
@motylicek07 nečakaj do mája, volaj teraz. Máš svojho lekára, predpokladám, zavolaj a povedz presne ako ti je. Volaj, kým sa nedovoláš a žiadaj, aby ťa videl čím skôr. Ak ťa nevezme, volaj 155 ako píše @kiki68.
Volaj, aby nebolo neskoro. Prosím. Život je krásny, len ty potrebuješ pomoc, aby si to videla.
chcela som ti napísať, že predstav si tú krásu v motýlovi a pozerám, že ty máš taký nick❤ takže určite tú krásu nájdes, volaj doktorovi
@motylicek07 Si úžasná žena, keď si sa neuzatvorila do seba a zdôverila sa nám. Choď k lekárovi, určite všetko dobre dopadne a bude ti lepšie, keď dostaneš iné lieky. Si zodpovedná a máš môj obdiv. ❤️
@motylicek07 nemusis ani 155, zavolaj svojej psychiatricke/ psychologicke ake mas myslienky a pojdes na par dni hned na prijem… niesi v tom sama , volaj 🙂 ludia okolo teba ta potrebuju 🙂
Hľadaj v sebe tú osobu, ktorá život miluje, spomeň si na to, čo si cítila, ked ťa tvoj muž 1x pobozkal, dôvody, prečo ste sa brali, tú veľkú lásku a túžbu, on ťa potrebuje, popozeraj si albumy ... hladaj to, čo ťa robí šťastnou, čo ti vyčarí úsmev na tvári, chod von do prírody a nadýchni sa vôňou rozkvitajúcich kverov... dotkni sa trávi, chod na nákupy, kúp si niečo pekné a áno súhlasím s ostatnými, že kontaktuj lekárku a zatiaľ sa aspon zdôver manželovi, aby ťa ochránil pred tebou samou :-*