Chcem toho od muža veľa?
Len potrebujem pocut nezainteresovany nazor, mame 5 mesacneho syna a cely den som s nim sama, manzel bud pracuje alebo robi nieco okolo domu (este dorabame vonkajsok), a chcela by som, aby aspon vecer sa chvilu venoval malemu, nech ja mozem od neho po celom dni vypnut, aj tak ho uspavam na noc ja, on potom je od 9 do polnoci vzdy pri telke alebo hra PS s kamosmi, proste ma svojho volneho casu habadej, ja iba pol hodinky cez den, kedy skor upratujem alebo varim, alebo sa konecne v klude najem(v domacnosti nerobi nic)
Vecer spolu maleho kupeme, ked mu poviem, nech ho nakrmi alebo uspi, tak uz to musi nejako komentovat, ale tak spravi.
Chcem vela? Malo?
Strasne mi chyba moj volny cas, za den ho mam tak hodinu dokopy rozdrobeny na minuty.
Autorka, myslím, že by možno stačilo povedať
mužovi ako sa cítiš, čo ti chýba, to čo si sem napísala..pokial je fajn ako píšeš tak to pochopí, a bude sa snažit aspoň chvilu ťa každý deň nechať nadýchnuť osamote ako píšeš..rozumní a vyzretí chlapi to vačšinou tak robia..
@tenkratpodruhe takže poriadne sa tu odbavovať na babách..ty prd makový😂 že si v reálnom živote veľmi zakomplexovaný a tu ti dávajú pozornosť tým že ti odpisujú na tie tvoje zakomplexované drísty..dobre sa na tom odbavuje pri pc..🙂💪💪💪
@tenkratpodruhe dieťa má dvoch rodičov vačšinov..sliepky žijú v kuríne a majú kuriatka a nie deti..a uchyláci zakomplexovaní ktorí nemajú ženy ani deti sa v tom vyznajú najlepšie…💪💪💪
@alexnina777 si trafila klinec po hlavičke, a on si honi za Pc aký je geroj ako to sliepockam ukázal 😂
Určite nechces veľa. Hodina venovania sa svojmu dieťaťu by ho nezabila. Porozprávala by som sa s ním.
@tenkratpodruhe asi sme čítali rozdielny príspevok, nikde nevidím žeby sa autorka sťažovala a ľutovala 😉 rodičovstvo je jedna z vecí na ktorú sa pripraviť nedá, jednoducho si tým musíš prejsť. A nepoznám nikoho komu by to trocha neprišlo ľúto že má menej času na seba a na svoje hobby. Občas si sentimentálne zaspomínam aké to bolo super bez detí ale nedala by som ich za nič a nepripadám si kvôli tomu ako zlá matka.
@matullienka strašný chudák toto..kde sa tu vzal..do každej diskusie chodí ponižovať ženy..to je originál diagnoza..bud ho opustila mama keď bol malý alebo minimálne bol citiovo zabedbaný..a toto je výdledok..
@tenkratpodruhe u psychológa si už bol niekedy?? lebo ak nie je najvyšší čas..
@tenkratpodruhe tak teraz si o sebe prezradil kus pravdy preto si sám lebo sa nedokážeš postarať ani sám o seba a nie to ešte o tu sliepku, ktorá by ti aspoň tie vajcia znášala. 😂
@alexnina777 v jeho prípade už psychológ stačiť nebude tu už treba psychiatra a ústavnú liečbu
Aj ty potrebuješ vypnúť aj on. Jednoducho sa musíte dohodnúť že jeden deň večer uspáva jeden zatiaľ čo ten druhý napr. ty nejaký relax, vana, TV a druhý ten uspavas ty a muž si môže robiť to čo ty. Obaja máte nejakú robotu, no musíš to muzovi povedať že či by ste sa takto nedohodli.
Toto je problem introvertov,ze potrebuju svoj klud a ten teda pri detoch uz nikdy nebude. Musis si nastavit myslenie inak. Tesit sa,ze mas naplneny cas,vediet zrelaxovat aj v danej situacii. Teraz mate toho obaja vela a tym,ze sa zrutis,sa nic nevyriesi. Naic sa hlavne oddychnut si bez vycitiek. Ja osobne nemam problem si vylozit nohy a muz nieco robi. Ved kolkokrat ja makam a on lezi na gauci a pozera tv. Nehraj sa na chrumkavu,ze nemozes oddychovat,lebo on maka.
Nechapem aspon ja na jednej strane chces aby ti muz pomahal ale vzapati tvrdis ze mas vycitky ked sa ma postarat o dieta lebo este maka po praci okolo domu?? Vies vlastne co vobec chces???
AUTOR
•
Včera o 21:08
@matullienka to by som mohla, lenze neurobim lebo mam vycitky, ze on potrebuje porobit okolo domu a ja budem oddychovat.chapes.
Nechces od neho vela, podla mna si zvykol, ze ma doma full servis a on neriesi, kolko usilia ta to stoji a ze nemas vobec cas si vydychnut. Takze ked ma vecer cas na playko, asi nepada na hubu od unavy, treba mu to normalne povedat, ak nechape hovorenemu slovu, kludne aj vykricat, ze nech sa trosku zamysli. A ked by nepomohlo, treba skusit nazornu ukazku toho, ako to vypada, keby si cely den nic nerobila.
@kulumulu123 No vsak prave preto sa pytam, ci chcem moc alebo je to v pohode to pozadovat
- kupeme spolu, lebo to spolu radi robime, uz od narodenia je to nas spolocny ritual
- ked on ide k tv, ja idem spat s malym, vacsinou som hore od 4-5, tak dlho nevydrzim
- maly vydrzi sam, sam sa zahraje, pokuka po vsetkom ale to pre mna nie je oddych, ja potrebujem “mat pokoj” a nic nemat v tu danu chvilu na starosti, lebo som stale v pozore, ze co maly bude chciet alebo ma vyrusu, proste som taka
- nestazujem sa, ze sa musim starat o maleho, sice to nie je pre mna cinnost, ktora by ma extra naplnovala ale ani tym netrpim
- vidim, ze manzelovi sa zivot narodenim maleho vobec nezmenil, ide si vo svojich starych kolajach, mne sa totalne obratil na ruby. To ma asi stve
Prečo si hore od 4-5?
@spadnutaslivka lebo maly sa o 4 zacne prebudzat, prevracat a mna to zobudi, potom zaspi o takej 5 znova na tuho, tak mozno hodinu este pospim s nim, ale o 6 je vzdy plne hore.

@tenkratpodruhe prosím Ťa, taký
dotaz, nepomýlil si si skupinku??? chodilš sem prispievať do príspevkov, lebo máš skúsenosti s malými deťmi, v manžestve, vžťahoch ??? alebo si sem chodíš len svoje EGO pohonkať na babách s tvojimi alterego názormi ktoré inde nikoho nezaujímaju??