Chcem tretie dieťatko, ale muž nechce
Baby chcela by som velmi tretie dietatko.ale moj muz nechce.mam 6 a 4 rocne.uz neviem co robit,ta tuzba je neskutocna.muz je priliz setrny chce detom dopriat pekny zivot,zijeme normalne nic extra.ale uz mi je do placu ked vidim kamosky ktore su
tehotne.poradi niekto?vdaka
Do Piestan a toto mi povedal aj on.Tak som sa ho opytala ze ako ho budem kojit?Tak mi povedal ze ruksak budem nosit no Boze kupis si vacsi.No co s nim
@janickacrazy ja neviem.momentalne som ostala,ticho.tak striedavo.obcas mu to pripomeniem.riešime teraz veci okolo domu,auto tak cakam,ze sa to ukludni.povedal mi ze ho nicim tak som prestala.
@zuzu7899 Az tak zas na roman to nebude.... Ale vravi sa, ze ak chces Boha rozosmiat, povedz mu o svojich planoch... Konecne sa mi chlapa podarilo dostat do stadia, ze tretie ok, uvidime ci si najdes robotu, ak by si mala zostat doma nezamestnana, tak ok...Tak mam pred sebou posledny rok materskej, super konecne sa dostanem po 5 rokoch medzi svet, deti uz vacsie, oprasim ucto, zajdem do jazykovky /2 mesiace som hladala kurz, konecne sa mi aj ozvali/ aby som teda na trhu prace uspela... predsa mame hypoteku, treba ist do praxe, ved uvidime ako to vsetko dopadne... No a zrazu BUM a zostanem najblizsie 2 roky doma 😲 ale nerobim z toho tragediu,tesim sa, splni sa mi sen, do jazykovky pojdem, da sa to riesit aj domacim vzdelavanim sa... uvazujem este aj nad inymi vecami co by sa dali doma robit, aby som celkom "neosprostela". Navyse som na deti skoro sama, chlap vecne v robote, babicky tu nemam....ale chce to len dobru organizaciu a pojde to...Preto ked sa tvoj pomuka, ze pomoze preco mu nesplnit sen?
@carinita ahoj, ja mám len jedno. Už je tretiak. Strašne som mala dni keď som bola presvedcena e chcem druhe babo. Lenze predtym sme sa už dohodli ze)nechceme ďalšie. .ale mňa to chytilo. No muž nechce, nechcel. .a už som tolko hucala že povedal že ak)chcem. .toto nieje tá cesta ktorou to chcem nutit ho donutit k tomu. Tak radšej sa budem sebevenovat a synovi a uvidíme čo čas prinesie
Ja mám 39 a teraz som pozerala že som založila túto tému v januári 2016 a už som ani nedufala.a ďakujem
@carinita Jeeeej, tak to je super! Casto som na Teba myslela ako sa to u vas vyvija. My sa kazdy den tesime z nasej najmladsej, aj vy sa budete. Drzim palce nech je to coskoro 🙂 (U nas sa zadarilo na prv "vrz"- doslova 😀).
A ako sa Ti to podarilo? 😉
@maminecka2 ďakujem si zlatá.ani neviem.pred tými skoro dvomi rokmi ako som založila diskusiu som mu povedala že chcem tretie a rázne odmietal.bol nepríjemný.ostala som na čas ticho.videla som,že to s ním nepohne.potom som to znovu spomenula bola som milá zas bol zlý.po asi pol roku čo som bola znovu ticho som sa dozvedela že sestra čaká bábo.znovu som to spomenula.myslel si že preto lebo čakala sestra.ale nie.vydrzala som ho presvedčat pár mesiacov a zas nič.tak som ostala ticho.a teraz v auguste som sa bavila so sestrou.muzom a on mi z pohľadu muža povedal čo a ako.zacala som sa pekne správať,milo.aby bol spokojný.k tomu tip top domácnosť,detičky o tie sa starám tiež pekne.a denno denne som mu o Tom rozprávala stále stále mu dávala najavo že to chcem.a keď som to najmenej čakala povedal že dobre.ale to sú preplakane noci plne dni trápenia.argumenty také že fakt mi dal za pravdu.a povedal že vidí že som nešťastná a túžim po tom.
@carinita 😍
Uvidis ake bude to najmensie milacik, a hlavne jeho 😀
Moj muz sice tretie chcel, ale je z malej uplne hotovy, uz ho ma omotaneho okolo malicka, hadze take oci ze dopo... 😂
Ja som si nedavno v noci nad nou porevala aka je nadherna a ze aka uz je velka a ze uz nikdy sa toto nevrati. Uz budu len vacsi a vacsi, ach. 😢
Velmi drzim palce nech je to coskoro 🤰
no mozno aj rozmysla dopredu. ze doba je zla a bude uz len horsia. a 3 deti na dnesnu dobu je uz ze sakra luxus. mozno je uz rad ze uz su vacsie ako zase ten isty kolobeh riesit. radsej si to uzivaj. a mozno muz to berie tak ze uz tiez nieje najmladsi a uz by prijal radsej ten klud. radsen nenutit a uzivat si tie dve ako si pokazit cely vztah
@bobana297 Jooj, to mas staru info, prave tu rozoberame ze muz zmenil nazor 🙂
A srdcu nerozkazes 😍
@maminecka2 ďakujem veľmi potrebujem také povzbudivé slová.dam vedieť čo je nové
@carinita my máme jedno.muz chce druhé Ale ja nie...s mužom sme nič nemali ako malý .teraz sa nám darí na úrovni kedy by sme si mohli niečo dopriať a myslím že jedno dieťa stačí,sme stastni že ju máme ale myslím.ze ten rozpočet by som musela veľmi pruskrtit keď si predstavím že by som mala platiť krúžky ,skolu,a iné aktivity dvom deťom.. nehovoriac o Tom že by sme nikam ani nemohli ísť a sedieť len doma..teraz je to akurát a nám to takto vychádza a mať druhé dieťa by bolo o Tom si znova orezat financie keď už teraz ledva ledva máme.na dôstojný život.. samozrejme pokiaľ by som mala muža Borisa Kollára tak nech mi aj 20 spraví..ale živoriť má nebaví..a tie nezaostávam názor že deti si spravme 10 šak je to pekné,ale to že budem rátať každý groš to uz nezaujíma..keď na to niekto má nech ma deti koľko chce...mne to takto vyhovuje a som rada že to takto je..aj keď za iných okolností by som tiež minimálne jedno ešte chcela..
No ja ako jedinacik... Rozhodne aspon dve... Neurobte to detom, ze ich ukratite o krasy surodeneckeho vztahu, len kvoli peniazom... Potom jedinacikov pchate na platene kruzky, len aby nemali pocit, ze su sami... A to nehovorim o pocite v dospelosti, ze az rodicia nebudu, tak budu vlastne sami. Dovolenky, vylwty a materialno nieje priorita do zivota a to im pokazi charakter hned na zaciatku. Nejde ani o delenie sa materialnymi veci, skor ide o pocot sudrznosti... To pochopi len ten co uz ma viac deti a vidi to len ten, co vyrastol ako jedinacik.

@zuzu7899 zlataaaaaaaa 😉 a kde chces ist do skoly? da sa aj popri tom a ked ti pomoze a sam sa ponuka, no nevyuzi to