Chlap bol ku mne vulgárny a drzý
Ahojte. Som v šoku, sme s už teda po dnešku asi mojim expriatelom necele tri roky, dnešok ma včas šokoval.. od rana bolo vsetko v poriadku, na pol 4 isiel nieco vybaviť a na 16:15 sme mali dohodnuteho veterinara, boli sme dohodnuti ze ak to bude mozne pojdeme spolu, o 4 som mu volala ze sme uz dole v aute a ci ho mame teda pockat ze je na ceste alebo ci mame ist sami aby sme stihali, tak ze ho mame cakat ze uz je v aute a pride, ze stihame. volala som mu 4:10 ze my teda pojdeme tak nech pride za nami tam lebo nemal so sebou kluce od bytu. Povedal ze uz je blizko na krizovatke a nech pockame ze stihame, tak som cakala a prisiel 16:16. ked ku nam nasadol tak som sa ho len spytala co mi nepovedal rovno o 16 ze nestiha aby som sla so psom sama, ze ved som vravela ze som uz dole v aute, on by sa neplasil a ja by som to v klude vybavila. tak na mna vybehol, zacal zvysovat hlas, upozornila som ho aby sa kontroloval ze sa so mnou takto bavit nebude, a on normalne vystupil, povedal mi ze ma ma v pi**, nech sa poje*** a tresol dverami, siel sadnut do svojho auta, ja som sla k tomu veterinarovi a za 30 minut co sme boli prec som mala 14 zmeskanych hovorov a asi 20 smsiek ze sa mam okamzite vratit a dat mu veci z bytu, ze on nebude cakat, len nech mu hned vratim vsetky veci, a dookola to iste. Raz som mu na to odpisala ze vie kam som sla a teda bude musiet pockat, ze sa teraz urcite vracat nebudem. Potom ked som sa vracala domov som mu uz zdvihla a povedal mi prosim pekne “okamzite mi daj moje veci ty sprosta sliepka”, a potom ze som “ringľa debilna tučna”… ja som v takom šoku, nikdy sa ku mne nikto tak nespraval.. chvalabohu je byt moj takze som len vysla hore, pobalila mu veci a dala mu ich pred dvere…ale nechapem preco si toto dovolil, ja som sa s nim rozpravala pekne, slusne, ziadne nadavky, zvysovanie hlasu.. som smutna z toho ze clovek ktoreho som tak dlho lubila si nieco take dovolil a znicil tak cely vztah
fuha... tak to je iny kaliber :DD asi ta doteraz na nieco potreboval, teraz uz ma asi ubytovanie a ostatne sluzby inde zabezpecene. No hnus.. a fakt, 3roky s takymto hnupom a on sa len teraz prejavil? to musi byt iny herec.
Tak oslavu rob a bud rada ze si sa ho zbavila, ine sa neda napisat... je to proste chore, urcite sok pre teba... Ja by som mu tie veci smarila z okna :D ved ked som ringla tucna debilna, tak nebudem mu nieco ballit.. a trapit sa neveim cim :DDD
Toto je silné kafé, by som ho vyslala kade ľahšie, s takýmto človekom žiť pod jednou strechou a dobrovoľne ani za nič. Veď toto akože neni normálne takéto správanie, to kde sme.

mal to podla mna cele naplanovane a jepravdepodobne, ze uz niekoho mal, inak by sa podla mna azt ak moc neponahlal. nacasoval si to a potom tak povediac siel ako cez mrtvoly. bohuzil, bola si len jeho obet