icon

Chlap sa vyhráža samovraždou

7. aug 2021

Dobry den, zacala by som tym, ze som spoznala chlapa, ktory mi o sebe klamal uplne vo vsetkom. Dozvedela som sa, ze ma rodinu, deti, partnerku ktoru sice nemiluje ale ma a vela dalsich veci. Vsetko co o sebe tvrdil bolo klamstvo. Ked som sa to vsetko dozvedela, rozisla som sa snim. On to psychicky nezvlada, pokúsil sa o samovrazdu uz 3x, nastastie mu to nevyslo , niekolko krat bol ozivovany. Vyhraza sa mi tym neustale, vie o mne aj jeho partnerka, on nechce bezo mna zit a chce sa zabit. Prosim poradte mi co robit, ja mam hrozne vycitky a som zufala a. Odmieta akukovek pomoc, vydiera ma, ze pokial nebudem s nim zabije sa zasa. Co. Mam robit zeny? Poradte prosim..

miadi
7. aug 2021

@natalienka12 on sa nepokusil obesit to len teraz ide do lesa. On robil nieco ine kde sa da zachranit a zaroven sokovat ludi. Fotky a pokusy mohol aj nafingovat nic neriesit na pohotovosti len doma atd. Mohol sa jemne porezat a trochu krvacat .

autor
7. aug 2021

@falbala132 áno presne takto sa citim.. Pochopi asi len ten co si odzil..

cacianka
7. aug 2021

@leskovael ano feje sa to, aj moj sa chcel zasamovrazdit, 2x.
Raz vyskocit z okna na 5.poschodi (pekne funel na na radiatore a parapete, okno dokoran...
Raz zobral nôž, najvacsi, a s tetralnymi prejavmi vybehol.ale pre istotu, aby som videla že "odchadza" sa vratil a nieco prehladaval, a ked videl ze ja nič, tak mrmlal ze aspoň obciansky si vezme, aby ho identifikovali.vonku sa teatralne opieral o stenu kotolne, nôž na hrudi a čakal kedy pridem.
Ps.umrel az o 20r.na starobu a prežratie

miadi
7. aug 2021

@cacianka hotova tragikomedia

cacianka
7. aug 2021

Napíš tej jeho krásavci že ked si s nim zacala chodiť, netusila si ze je ženatý a má deti, ale hned ako si sa to dozvedela a aj jeho dalsie klamstva, si sa s nim rozišla.nebolo tvojim zámerom ublizit jej ani deťom. Ale teraz si nezelas aby jeho výčiny hadzala na tvoje plecia, nie si zodpovedná za jeho kroky, nechceš s nim mat nic spoločné, neželáš si aby ťa on ona ani nikto z jeho okolia kontaktoval, kazdu snahu o kontakt povazujes za obťažovanie, šikanovanie, prenasledovanie, psychickú manipulaciu a nebezpečné vyhrážanie
Blablabla podobny štýl. Pošli to obom, aby si preukázala snahu o riešenie. Spomen ze budes ziadat aj financnu kompenzáciu za psychicku ujmu, čojaviem 50 000 €.
Ak ťa budu kontaktovať aj tak, ale radšej hneď v pondelok podaj trestné oznámenie a návrh na súd - neodkladne opatrenie, zákaz akehokolvek kontaktovania a priblizenia. Neplač, nedaj im nijako najavo ze ťa to trápi, tvár sa silno a tvrdo rozhodne. Doma sa kludne uvoľni.
Bud silná a hned to rieš, nenechavaj to zájsť ďalej

renata1405
7. aug 2021

@natalienka12 Aspon jedna na urovni co tomu neuverila. Ostatne ste riadne kravy vymlete.

cacianka
7. aug 2021

@miadi si píš. Ale nebolo mi vsetko jedno.to bolo po hádke, ja som plakala v kuchyni a len som pocula divne zvuky, tak som isla do izby a on v slipoch v okne...akoby čakal kedy ho chudaka pridem ratovať.nejako som ho ukludnila, zliezol, potom som ho sprdla nech nezakrvavi asfalt pod oknom.
Bolo to veru dávno, cca pred 20r., vtedy nebolo take povedomie ako teraz, ani som nebola taka akčná ako teraz

lalenka33
7. aug 2021

Chlap, ktorý má ženu a deti o ktorých ti od začiatku klamal nechce bez teba žiť? Prepáč tomu naozaj veríš? Keby nechcel bez teba žiť, tak je dávno rozvedený. Tí, čo sa chcú zabiť to spravia bez toho, aby na to vopred niekoho upozornili a riskovali, že ich niekto zachráni. Jedna mladá kočka sa u nás obesila v lese na vodítku od psa. Na mieste, kde sa premelie kopec ludí so psami. Niekoľko krát bol oživovaný a ešte nieje na psychiatrii? To ťažko, po pokuse o samovraždu by ho rovno previezli.A z ústavu by určite neušiel. Moja suseda v amoku buchla syna po hlave fľašou a okamzite ju viezla sanitka na psychiatriu . Ty už si mala dávno zablokovať jeho aj jeho rodinu.

deti95060810
7. aug 2021

nevšímaj si ho...však on raz prestane...😉

dollyzv
7. aug 2021

@miadi chlapov kamarát sa tiež 3x pokúsil zabiť a vždy prežil..raz si podrezal žili na úplne odľahlom mieste,len zhodou okolností tade niekto večer išiel a raz vyskočil zo 7meho poschodia..(vďaka krikom,či stromom či čo tam bolo okolo) tiež prežil..a viem že ešte úplne prvý krát,to neviem či pod vlak chcel skočiť ale tiež mu to nevyšlo..tiež sa dlhé roky lieči na psychiatrii a je z neho vďaka liekom len chodiaca zelenina..

kikus7
7. aug 2021

Nereagovať na správy, volania. Ak sa dá, zablokovať si jeho číslo. Nebyť s nikým v kontakte, lebo takí ľudia Ti dokážu urobiť peklo zo života..

@zooeynka Môže to byť pravda. Poznám podobný psycho príbeh z minulosti..

tncka
7. aug 2021

To uz je aky dilino ze ani na 3x sa nevie zabit?🤣🙈

miriam11
Odpoveď bola odstránená
vevapeto
7. aug 2021

@miadi úplný súhlas 👍👍👍

miadi
7. aug 2021

@cacianka Ja ti verim ze vtedy to nebola sranda. Ale ten jeho koniec si opisala tak komicky. Je hrozne ze si musela zazit citove vydieranie. S takym clovekom sa neda zit. Ale tak zvladla si to velmi dobre 😃

gleep1
7. aug 2021

Ja mám asi šťastie na kokotov ale stalo sa mi to s 2 😀 jeden sa išiel zabiť keď som sa s ním rozišla a druhy sa išiel zabiť stále. Ani jeden z nich sa nezabil, samozrejme.
Toho čo sa išiel zabiť stále len bavilo ubližovať tými rečami. Neboj sa, nie si taká dolezita aby sa pre teba chudáčisko zabíjal. Návod čo spravit máš na foto 😉
A to čo tu píšeš že by si ho mala na svedomí tak to je presne tak, ako chce aby si sa cítila. Si presne tam kde ta chcel mat. Prosím ta vzchop sa, nikoho na svedomí mat nebudeš.

mimka1402
7. aug 2021

@gleep1 Keby som nemala ho bloknuteho tak tu aj pošlem screeny, nemáme rovnakého bývalého?😂😂😂

cacianka
8. aug 2021

@miadi ja som sa s nim kratko na to rozviedla, lebo sa z neho staval asocial, bez prace aj snahy,
Zmizol mi zo života, az po tych rokoch ma vypatral jeho brat ze geroj zomrel. A co s nim bolo.
Ale to je zase ina storry o tom, fakt parodia.
Beriem to ironicky, inak sa nedá

akbara77
8. aug 2021

Kúpila by som mu lano...debilovi

mia78111
8. aug 2021

Pise ti jeho partnerka, ze deti pridu o otca,kvoli tebe.. sorry,mne z toho logicky vychadza, ze si s nim daco mala pocas jeho partnerstva.a nechce sa mi verit, ze si ani len netusila, ze dakoho ma.ta partnerka tiez nema vsetkych 5 pokope, ked stoji o muza co ju bez hanby podvadzal a este sa aj taha za svojou milenkou. Sorry, je mi na grc z vasho "trojuholnika"

leuska15leuska15
8. aug 2021

Trikrát po pokuse o samovraždu utiekol z psychiatrie?? Ale no.....

adka176
Autor odpoveď zmazal
nttnnt
8. aug 2021

velmi blby samovrah ked sa mu to trikrat nepodarilo hmhm smoliar..:D prosimta klamal ta vo vsetkom ako si pisala, si myslis ze sa chce vazne zabit?? uz by bolo davno po nom a nie tieto ubohe citove vydieracky.. zablokuj si ho aj jeho familiu s vetou nech ti daju laskavo pokoj dovidenia....inac tiez som mala takeho samovraha zaujmave uz 17 rokov stale zije :D :D

tykat
9. aug 2021

Co mas robit? Vyhybat sa mu, vsade zablokovat a neriesit.

ouwecka
25. feb 2022

Okamzite s nim prerus vsetky kontakty uplne ho zablokuj..to ze je niekto chory a vyhraza sa nie je tvoj problém a nedovol aby ta to zasiahlo

betulinka1
25. feb 2022

Vymenit telefonne cislo a nepocuval tieto picoviny co hovori .

cacianka
26. feb 2022

@ouwecka
@betulinka1 baby august 2021

ouwecka
26. feb 2022

@cacianka vidis mne to ukazalo ako temu kde sa diskutuje 🙈 okej,mas recht 🤣🤣🤣🤣

cacianka
26. feb 2022

@ouwecka aj mne to ukazuje, tiež si občas nevsimnem dátum, preto si dovolím ťa upozorniť, aby nedošlo k nedorozumeniu.
Už môže byť všetko úplne inak....

ouwecka
26. feb 2022

@cacianka jasne jasne ďakujem 😘