Chodia s vami vaši manželia na nákupy?
Chodia s vami vaši manželia na nákupy?aj poradia?môj ma síce odvezie, ale neporadi. ani čo sa týka oblečenia ani dekorácie do domácnosti.mám vybrať čo sa mi páči.stále sa pknáhľa z obchodov preč.najlepšie ak by som kúpila aj obkečenie aj kozmetklu aj dekorácie v jednom obchode.nemožné.keď zamierim do ďalšieho obchodu sne niekde už dlhšie už len prevracia s očami.kamoškin manžel zase s ňou ide, poradí či jej oblečenie sedí a keď zbadá dekoráciu, sám jej povie či nekúpia, že je pekná.viem, že sú aj horšie veci len mi prišlo ľúto, že môj také veci nerieši.
nie, nechodi, neriesi a nijako mi to nevadi.
Oblecko a dom su uplne v mojej rezii. Ani by som nechcela aby do toho kecal. Ale mame rovnaky nazor na byvanie.
U nás sa na dekorácií musíme zhodnúť. Máme odlišné vkusy, takže musí byť vždy kompromis 😅
Chodíme do všetkých obchodov spolu a pravdu povediac u nás je on ten čo ma ťahá po obchodoch, 😅😅
Nechodí a ani by som nechcela, aby chodil. Chcem mať pokoj pri nákupoch, mám svoj systém, jeho nebaví ma čakať. Mňa zas rozčuľuje, že kupuje kraviny čo nám netreba, len preto, že mu to udrie do očí, že je to akože v akcii. Raz za čas mi ťažšie veci odnesie, ale inak sme obaja spokojní takto.
Uplne mi stačí , že každú sobotu / nedeľu chodí so mnou na veľký nakup potravín . Dekorácie do bytu ho naozaj nezaujímajú , ja som minimalista , čiže ich aj tak doma skoro vôbec nemáme . Oblečenie so chodim kupovať s nezavislivou kamoskou 😂 , ktorá viem , že mi úprimne poradí
Môj muž chodí do obchodu častejšie ako ja 🤣a kúpi všetko možné aj potraviny aj veci do domácnosti atď. Ja neznášam chodiť do obchodu s nim. On všetko obzerá, chytá komentuje. Ja nahadzem do vozíka a idem platiť. Občas ideme spolu na veľký nákup. Ale s nim to trvá 1,5h mne by to trvalo možno 45minut. Ja totiž beriem čo treba neobzeram každú blbosť.
Oblečenie a iné veci som schopná kúpiť si sama v rámci pauzy v práci mne k tomu netreba nikoho. Všeobecne najradšej nakupujem úplne sama. Ked som s mužom, mamou alebo deťmi som nervózna presne z toho obzerania kometovania všetkého 😀
Mne sa minule pacil nakup.Ze odviezol zostal v aute necitil sa dobre a ja vesela vysmiata s kreditkou,hned som mala lepsi den😊
S muzovou kreditkou samozrejme😊
Nechodi a keby chcel tak mu to zakazem, ja najradsej nakupujem.sama
Áno chodí so mnou, keď ho požiadam, ale keby povedal nie, tak mi to nebude prekážať.
Nechodi, ani ja by som so sebou nechodila, keby nemusim😜 ja som schopna sa aj tri krat vratit do jedneho obchodu a nakoniec si tu vec aj tak nekupit, bolo by mi trapne mat na to svedka😃
Chodime spolu nakupovat,ale nenutim ho vyberat mi oblecenie ani vyberat dekoracie. Ked ma chut popozera a ked nie,ide po svojich obchodoch,ja po svojich. Nemusi ti byt nic luto. Urcite je kamoskin muz nemozny zase v niecom inom. Nepozeraj inym do hrncov,budes zbytocne nestastna a tym vytvaras doma dusno.
Ja nechodím s ním, som ako tvoj manžel. Neznášam chodenie po obchodom, pozeranie, skúšanie a pod.... Kúpim čo treba a idem , keby sú dekorácie na mne okrem jedného obrazu nemámr nič....takže chodí hlavne on a ja potom doma všetko ofrflem či to naozaj bolo treba a kto bude z toho prach utierať... Ale teda už pár rokov mám vyzdobený byt od veľkej oči, cez "len tak", až po helloween a Vianoce.... A aj ozdobu na dverách na každé ročné obdobie a príležitosť inú
Občas mu vyhovieť idem a ním ale teda som unavenejsia ako po 10hodinovejr šichte.
Môj chodí s nami a keď si potrebujem niečo kúpiť tak ide vždy.Co sa týka potravin ,väčších nákupov tak tiez.Ja chodím na menšie alebo ak nieje doma alebo nemá čas.Lebo ja keď to už vzdávam a nič nevidím tak on vždy nájde to čo potrebujem.Niekedy som si užívala nákupy ale už ma to nebaví a s deťmi je to občas boj a hlavne ak potrebuje jeden na wc a potom druhý ale veď to poznáme všetci..
Väčšinou chodím sama a som rada, keď ide so mnou tak polovicu veci zabudnem kúpiť lebo vždy behá s kosikom a ja ho nahanam po obchode s plnými rukami, keď idem len s dcérkou tak to je pohoda ale muž ee 🤣
moj nenavidi chodit so mnou po obchodoch co sa tyka oblecenia a ja s nim detto 🙂 - nakupujeme si kazdy, co sa nam paci a hotovo. On sa vzdy chce so mnou poradit ale ja nemam pri nom velmi trpezlivost tak to riesime tak, ze ide sam a posiela mi wattsApp fotky lebo stat tam pri nom tak asi vrastiem do zeme 🙂 Aby mi poradil s dekoraciou ? Tak to by sme dopadli vzdy s "naco ti je taka kravina, to je uplna zbytocnost, nemame toho dost atd..." - tak ak chcem dekoraciu, riesim si to sama a on bud pofrfle alebo nekeca do toho. Tvoj muz proste patri k 90% beznych muzov, ktory toto nechcu riesit. Pre nich je to iny vesmir. Nechci to po nom 🙂
U nás je to naopak, keby som mohla tak všetko objednám až domov. Keď idem do obchodu sama už vo dverách neviem po co som šla. Za to manžel ten vie všetko čo nám doma chyba :D
Moj manžel miluje nakupovanie, ja zas pravý opak, kupuje všetko čo sa mu páči a čo si myslí že využijeme, vianočné ozdoby ktorými vycacka dom, svetielka, rôzne vylepšovaky do kuchyne, bytové rastliny, už mám 3 sady na šitie nite a ihly aj keď nesijem😃Vždy keď ide mu vravím a pred tým ako kúpiš 4 šitie capni sa po ruke. Ja fungujem na nákupoch z pohodlia domova a kuriérovi.
Na nakupy potravin chodi iba on a inak vacsinou nakupujem online, co sa da, takze so mnou nakupovat nemusi a ja popravde takisto neznasam chodit po obchodoch (asi som chlap, no 😅).
Nie nechodí a bolo by mi divné aby mi v niečom radil.. čo potrebujem si kúpim, aj jemu kúpim.. elektroniku a pod.kupuje zas len on.. nakupovanie nejako v láske nemám, najlepšie ak idem sama, po novom ak idem s dcérou je to fajn partacka na nákupy.. aj najstarší syn už rád ide, zase najmladší úplne nenávidí ísť do obchodu..
Ja mojich chlapov netrapim chodenim po obchodoch, ani by som ich tam nedostala. Všetko nakupujem cez internet a potom vraciam. Doma si aj oni aj ja v kľude všetko vyskúšam, aj v rôznych kombináciách, s čím to potom budem nosiť. Občas sa pýtam na názor, ale väčšinou nie.
Potraviny ideme niekedy, spolu, niekedy on sám, ale väčšinou ja sama. Drogéria je výlučne moja.
Ahoj, no môj je taký ako aj tvoj.. ja som to ale vymyslela - do potravín chodí so zoznamom on raz do týždňa na väčší nákup a ostatné riešim ja.. veľa kupujem cez e-shopy a keď chcem niečo pre radosť idem sama alebo s dcérkou (8r) a zaručene dobre vyberieme🙂 sme spolu 12 rokov a môj si hádam aj 10 rokov ani oblečenie nekúpil sám😂
Nechodi, chvalabohu.
Do potravín spolu, vyberie si každý čo chce :D a na nákupy oblečenia s chlapom? Keď môj ide somnou, čo sa stáva veľmi málo, tak ho posadím do kaviarne a ja si nakupujem :D a sme spokojní obidvaja :D... najradšej nakupujem sama, bez chlapa, aj bez dieťaťa :D a dekorácie nezaujímajú ani mňa. Na Vianoce sa kúpil vyzdobený stromček a to je moja dekorácia vianočná :D
Mať tvoje problémy 🤦🤦🤦
Ani môj to nemá rád preto chodím na nakúpi sama alebo zmalou občas zo svokrov ani svokro nerád nakupuje ten má problém ísť aj do potravín od si to tak predstavuje že prídeme a rýchlo zoberieme čo je na zozname ale keď je toho na zozname viac a veľký obchod ako Tesco Lidl kde sa to stále mení čo kde je tak to nejde tak rýchlo on má problém stráviť v potravinách 20minut aj z pokladňou .a ísť preč neriešim preto rada nakupujem sama lebo manžel ponáhľa rýchlo hneď ten minule ani na pohotovosti nemohol vyzdrat že dlho čakáme
Nemáš problém, tak si ho vyrobíš?
Neznasam nakupovanie s partnerom takze ak ide tak len vo vynimocnych situaciach

Ja mam zlaticko. Odvezie, nefrfle, zaplati a ked je to na dlho aj najest sa ideme 😁