icon

Chodíte večer von s kamarátmi?

linj
7. feb 2015

Baby, co mate male deti (tak do 2-3 rokov), chodite vecer von s kamoskami alebo kamaratmi, na drink ci normalne zurovat? Mne sa dieta stale v noci budi, zaspavat chce len so mnou. Takze vecerne vylety nehrozia. Na druhej strane mi to ani velmi nechyba. Len mi to tak napadlo, ked vidim na facebooku fotky kamosiem, co maju doma babatka a kazdu chvilu su niekde v klube s drinkom v ruke. Som cudna, ak sa prisposobujem dietatu a od jeho narodenia som este vecer zurovat nebola???

loxa
10. feb 2016

ved nie na zury, s kamaatmi na kavu, alebo muz na pivko...2 hodky a domov...ci tu sa mysli vymetat diskoteky?
@monika15

lady511
10. feb 2016

@linj Ahoj,,ja.mám 4ročnú dcérku,,do 3rokov bola.veľmi náročná v noci aj 10x hore,,ale.keď bola.s.maminou s drahým sme.vypadli vtedy to bolo asi raz za 3mesiace,,teraz.pracujem,,a keď.mám voľno cez týždeň a.mala.v škôlke dráhy v práci flakam sa aj čelí deň, ,xixi teda.idem.na pedikuru a ku.kadernicke navštívim jednu.kamarátku aj druhú keď sú obe v robote,,jedna.robí v cukrarni a.druhá v kaviarni, ,a potom.idem.po.malú do.škôlky to.je.pre.mňa oddych raz.mesacne prídu moji rodičia a to ideme s mužom na víno a.do.kina alebo wellnes, ,alebo so spoločnými známymi na výlet mala.rodičov zbožňuje a už.sa.mi v noci nebudi, ,viem že.je v dobrých rukach,,ja.mám ochorenie kĺbov takže moc diskotéky ee, ,viem sa uvoľniť aj.iným spôsobom

monika15
10. feb 2016

@loxa "tvoj nazor" krasny zbytok dna. pa

gabrish
10. feb 2016

@loxa ahoj😉 a ako to vlastne funguje ze ked napr.jeden ide vonku v piatok vecer a druhy partner ide zasa v sobotu vecer vonku ze kedy su spolu ako rodina vsetci aj s detmi...chapes ma?ze keby som ja isla v piatok vecer prec a muz by bol s detmi...a v sobotu naopak zasa...ze ako ta rodina potom funguje spolu ked sa zabavaju na striedacku kazdy sam a deti?len s jednym rodicom doma?...mna jedna znama volala vonku na diskoteku...ale to mam nechat deti s muzom doma a ist radsej s babou von?a ked muz robi aj soboty...som rada ze som s nim doma...ona ma muza doma uz od 5 poobedia...a vikendy nerobi...tak sa mozu striedat...ale aj tak som jej nikdy nerozumela..snazim sa ju pochopit lebo ona si mysli ze je to normalne co robi...mne to pride chore.ma 27 rokov jej muz cca 44... jedno dieta 5 rocne.a od jeho narodenia pravidelne kazdy vikend duskoteky,bary,grilovacky opekacky s kamaratmi (aj s chalanmi a kamosmi jej muza) a muz doma pri malom...a ked som mala nieco proti tomu ze to nechapem ako moze srať na syna aj muza a uprednostnit pred nimi chlapov a zabavu s nimi...tak odvrkla ze jej zavidim a ziarlim ze jej muz ju pušťa a nevadi mu to...podla mna vadi..kazdy chlap je vecer v sobotu zo zenou a s dietatom ako sam...sam a zena s chalanmi v bare a s babami...nechapem to proste...mne ich je skor luto ako ze zavist...lebo ten jej muz ked odide pije...vraj...ani sa necudujem ked da zena prednost druhym pred muzom a rodinou

loxa
10. feb 2016

@monika15 nechapem co si tym chcela povedat, ja som samozrejme povedala moj nazor, ze podla mna si vybehnut s kamaratmi von v pohode, nejak sa vyvetrat, pokecat, nie vymetat diskoteky, opit sa alebo chaty ..len tak , aby mal kazdy priestor aj na svojich znamych..
@gabrish ja som asi neochopila celu diskusiu 😀 lebo ja som pisala ze napr..v pondelok ide muz s chalanmi na pivo po posilke...2 hod , pokecaju o robote, detoch a bla bla... vo stvrtok ja si dam s kamoskami vecer kavu, vinko alebo naupy,o desiatej pol jedenastej pridem muz ulozi deti...raz za mesiac , dva to vyda na piatok, ci sobotu, ale jasne ze potom sme druhy volny den spolu...taka normalka podla mna..

monika15
10. feb 2016

@loxa ja len nechapem ze co tu komentujes ine nazory ked ti nesedi tak sorry dychaj a chod dalej.
nikto zije pre kamaratky kamaratov niekto pre rodinu.
a proste sme si povedali nase nazory tebe vyhovuje taky zivot kamoskt atd... tak to rob proste
co sa tu hadas, zivot ide dalej dychaj.

loxa
10. feb 2016

@monika15 asi nemyslis mna...ja som sa tu zatial s nikym nehadala...bude to asi naozaj omyl..najprv som prispela zakladatelke a potom som pridala komentar pod teba, ze diskoteky a zury su uz prehnane ale tak chvilka na odventilovanie je ok...ak si sa pomylila tak ok 🙂 a ak nie tak asi tvoj zivot nejde dalej, ked dokazes sa venovat len rodine alebo len kamaratom

monika15
10. feb 2016

@loxa ty sa o moj zivot neboj, mi s kamaratkami mame vsetky deti a chodime sa navstevovat s detmi a vieme si dat aj kavu s detmi a stale pokecat a vyvetrat tak ako pises ;)
len preto ze moj manzel nechodi na pivecko a ja sa flakat s kamoskami po kaviarnach tak si nemysli ze moj zivot stoji ;) da sa to aj s detmi len treba chciet ;);)

loxa
10. feb 2016

@monika15 okej tak inak....moj muz ma pivo rad a nezavidim mu , pracuje velmi vela , cez vikendy homeofice, zasluzi si cas s kamaratmi, nam sa venuje kedy moze 😀 ja mam 25 moje kamosky deti nemaju...smola,,moj syn ma adhd a podozrenie na autizmus...takze s poobednymi navstevami je to tazke, kavu si pri nom nevypijem..som na deti sama cely den, mam ich v pocte dva kusy..k tomu praca, hlavne v noci, malo spanku, vela starosti....mne to padne dobre, udrzuje ma to pri rozume...o tvoj zivot sa nebojim, nekritizujem, nezavidim, nedehonestujem...je velmi pekne ze sa s kamaratkami viete stretnut aj cez den, a ze mate s muzom na seba cas vecer aj s detmi...my sme asi iny pripad, .

vvrka
10. feb 2016

@monika15 ty mas nejaky problem, nie? asi komplex z toho, ze nemas toho casu pre seba tolko, kolko by si chcela, ked ta tak zerie, ze niekto stiha aj svoje zaujmy? ved nebud taka utocna, @loxa nic zle nenapisala. nikde tam v jej riadkoch nevidim, ze by zanedbavala deti a kazdy vecer sedela v bare. popisala uplne normalny zivotne styl, vacsinu casu treba travit s rodinou, ale clovek potrebuje aj obcas vypadnut von a venovat sa sam sebe, inak vyhori. Tak skus citat to, co je napisane, a nie to, co chces, a potom sa na tom este aj sama vytocis. 🙂))

jarka800
10. feb 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

Vsak sa tu nehadajte 🙂

monika15
10. feb 2016

@jarka800 to je typicke konikovske 🙂 clovek ma iny nazor tak podme do nej ;) ja som si uz zvykla 🙂

monika15
10. feb 2016

@vvrka ja mam tolko casu kolko ja chcem ;) nemusis sa bat
a ku kamoske chodim kazdy druhy den na kavu 🙂))
mozna keby si "chcela" precitat spravne moje veci tak by bolo lepsie 🙂
ja som v prvom poste loxu nikde ani nespomenula to ona zacala ;)
takze dychajme vsetci
nie sme zaboxovany ze mame mat rovnake nazory.
pre niekoho je to ok, chodit hore dole ano ano pravda ked som mala 25 doma bolo rpechodne bydlisko ;) teraz vsak mam viacej a mam ine zaujmy.
asi tak 🙂)

papa krasny den

eleonorcha
10. feb 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

chodit na kavu a flamovat su dve rozdielne veci 🙂 ja na kavu tiez mam cas skocim si s kamoskami niekam do kaviarne ale diskoteky to uz nie 🙂

loxa
10. feb 2016

@monika15 ja som nic nezacala, len som doplnila tvoju odpoved, ty chodis na kavu poobede, ja vecer...a ze diskoteky to uz teda ozaj nie....zacala si tu prskat prva, aj tebe pekny den

monika15
10. feb 2016

@loxa ja chodim rano ;) ked zu sme pri tom a nemam problem ist s detmi alebo ze sa musim ist vetrat od nich ;) da sa to aj snimi ked clovek chce. a som skoncila s vami dvoma .
ty mas svoj nazor ja svoj a proste sa ide dalej.
pa.

0silvia0
10. feb 2016

bóóóže... už zasa doťahovačky za názory... veď každému vyhovuje niečo iné, nevidím nič zlé na tom, že @loxa si vyrazí s kamoškami, ktoré ešte deti nemajú. Nemusí sa všetko točiť okolo detí, človek môže aj niekedy vypnúť bez detí, ak je o ne postarané. To neznamená, že je horšia matka ako tie, ktoré chodia všade s deťmi...

gabrish
11. feb 2016

@loxa aha uz chapem ano .....🙂🙂 ja len nerozumiem ze ako by to fungovalo cez vikendy...ze ked uz su konecne vsetci spolu pokope po tyzdni a muz by isiel vonku vecer sam...na dalsi vecer zena...a ten moj robi aj soboty...takze bohuzial...a ten jeden vecer co mame po celom tyzdni pre seba radsej jemu venujem a detom a nie ze vonku...uvidime po case....

gabrish
11. feb 2016

A tu sa niekto hada???? Ja chcem praveze tomu porozumiet...pocut nazory...nie ze sa hadat🙂

zuzub
11. feb 2016

u nás to funguje podobne ako u @loxa . pri dvoch deťoch neverím tvrdeniam, že rodič sa nepotrebuje odreagovať od detí je to hlúposť, každý potrebuje priestor aj sám pre seba či už deti alebo rodičia.

siska53
11. feb 2016

Ja si myslim,ze je uplne v poriadku,ak niekto neciti potrebu chodit von bez deti. Ved tie prve dva-tri roky uletia a nasledne je bez nich aj tak tych 9-10hodin,takze neskor sa odreaguje az-az.
Mne stacilo,ked som tak raz do tyzdna mohla ist cvicit. Lebo to potrebujem.moje telo,moja chrbtica.
Ale zas nevidim nic zleho na tom ak sa rodicia dohodnu a bud sa vystriedaju alebo idu dakam spolu. Bez deti. Nemyslim opias party kde mam na druhy den hlavybol,skor divadlo,ci ples..kino..

travnerka12
11. feb 2016
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

ono je to u kazdeho ine 🙂 my chodime raz do mesiaca tak, ze ja s kockami na kavu a drahy s chlapmi 🙂 inak sa snazime travit cas spolu

valentinkaa
11. feb 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

chodime ale vacsinou spolu 🙂

gabrish
11. feb 2016

Ja napriklad nepochopim dve kocky od nas ze velmi chceli mat babo...a zalozit rodinu..a potom po porode hned odstavili dieta lebo ze keby kojili nemohli by chodit vonku,vypit si a zafajcit...ked som sa opytala naco si teda robili deti ked sa ASPOM TIE PRVE mesiace nedokazu obetovat pre drobca ktory ich potrebuje aj v noci citit a mat pri sebe...tak ze zavidim😀😀😀 ved ten drobec nebude stale drobcom...nechapem take matky co prve mesiace nechaju bábo same doma aj ked s otcom...u mna je to divne lebo normalna zena je po porode unesena a hotova z babatka nie? A neodlepi sa od neho...a nie ze opita na diske a babo doma s umelim mliekom lebo mamicka uprednostila pred babom zabavu....ano kazdy potrebuje vypnut...ale 3 roky ubehnu ako nic...deti vyrastu....a mne osobne to uz teraz chyba ...ze nie su babatka .

loxa
11. feb 2016

@gabrish no aj podla mna je to psycho...ja som kojila 2a pol a 3 pol roka takze som bola doma...teraz uz ked to nikomu nevadi, som rada ze mam priestor sa vyvetrat 🙂

alezbet
11. feb 2016
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

@gabrish toto je vec ktorej ani ja nerozumiem 🙂 dieta predsa chcem az ked som na to pripravena 🙂 a ked viem ze sa mu budem moct venovat

gabrish
11. feb 2016

@alezbet no ved toto...vzdy som mala vymenu nazorov aj s kamoskami..a uz sa nejako ani nebavime...lebo jedna si stale omielala svoje ze je to normalne a ze to ja som divna a mimo...a druha zasa ze jej zavidim a take ze zato ze ma dieta neopusti kamaratov a clovek ma ist aj do spolocnosti a tak....ved ano...chapem...ale kazdy vikend disky...a mne sa smiali ze len doma pri babatku ze som psycho...tak ma to nasralo...🙂

gebeente77
12. feb 2016

@linj mna zase muz vyhnal vonka so svagrom a so spolocnymi kamosmi, ze on sa postara o deti, o tie starsie uz netreba, zaspia a spia, ale pekne sa postaral o najmensieho, mal vtedy 3 mesiace 🙂 Cez den chodim s kamoskou kocikovat, teraz cez zimu kava so sebou (dakujem ti aliexpres za drziaky na kafe na kocar) a vecer doma, ale vie, ze ja som tvor spolocensky, tak mi to navrhol sam a ja na neho oci ako puk 😀 Ale sla som a bolo super, aj ked som stale kontrolovala mobil, ale mlady pan zaspal, mlieko sice nachystane, ale zobudil sa az hodinu po mojom prichode, takze aj ten drobec vedel, ze mama nie je doma a ako chlap drzal s MM a ten si krasne pospal a nemusel k nemu vstavat 🙂

muska_miruska
12. feb 2016
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

sem tam urcite treba vybehnut von aj s kamaratkami

alezbet
12. feb 2016
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

myslím si že vybehnúť sem tam von s kamarátkami a manžel s kamarátmi na tom nieje nič zlé.. však sme stále spolu tak aspoň chvíľku môžeme byť každý so svojimi kamarátmi