icon

Chorobne žiarlim na chlapa

tinuskamartinuska
26. dec 2016

nikdy som na nikoho neziarlila, ani na mojho chlapa, ale toto je moc pre mna, moj snubenec ma brata starsieho, a brat ma frajerku cca rok, chorobne žiarlim na ňu. Nemá problém sa prečečúrať pred mojím snúbencom (budúci manžel), v tielku, obtiahnutom pyžame, stále sa nanho usmieva, koketuje s nim, ona sa vecne na kazdeho vyskiera, ako priblbla, moj chlap ju obdivuje, ze je krasna, kadeco, ze je sikovna, ze je ukecana, pritom mne stale hovori ze aka som krasna, a vsetko, dokonca nema problem o nej hovorit, ze je mila, a stale ju spominat, mam toho akurat tak dost ! ta standa ma iba 23 rokov a vie ako balit chlapov, zda sa, ze s jeho bratom sa maju radi, stale su zaveseni do seba, ale napriklad pridu k nam aj spat, pripadne ideme niekam na chatu, na vylety, ona sa predvadza, normalne ani nema tolko hanby aby si dala zupan,a on je cely rad tomu, strasne rad a so zaujmom sa na nu pozera. dokonca viem, ze ked vsetci spia napriklad aj teraz cez sviatky v rodicovskom dome tak spia spolu v jednej izbe vsetci kvoli nedostatku miesta,a ide ma z toho slak trafit. Toto sa nedeje prvykrat. Nikomu tonevadi, kazdy je vysmiaty, ani mojmu chlapovi to nevadi, vsak coby nie pozre sa na kocku nie ?vytaca ma ta zenska nenormalne, nejde o to, ze ja by som si neverila,ale nezda sa mi dobre a bezne,co robi a co sa deje medzi nimi. vyjadrila som svoj nesuhlas pred mojim chalpom, ze nepaci sa mi a je mi neprijemne, ked hladi na svagrinu takto a ked este aj s nou sem tam spi v rodicovskom dome. vy by ste to chapali ??? ci som uz vadna ci co ?!

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

a ak sa tocia okolo tej primitivky,tak prisaham, ze to tak nenecham

janinka007
26. dec 2016

@tinuskamartinuska áno blikala a už by dávno nebol mojim snúbencom...tam nie je viac čo riešiť, ak ťa to má hentak zožierať.

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@janinka007 najhoršie je,ze nechcem ten vztah zatial pochovavat, kvoli tomu, lebo je to jedina zena po ktorej tak slinta, a ja sa len bojim, co bude v buducnosti, ked naozaj nam ride do rodiny, tak co sa potom bude diat,akoze do smrti bude nad nou slintat ?a hovorit mi o nej,aka je super a ako robi super veci ?a vychvalovat ju? ze ako pece, ako vari, aka je sikovna,lebo si popri skole zaraba? akoby som ja bola nejaka leniva hnida alebo neschopna, pritom zvladam to iste,aj som rovnaka.mam toho dost.

ja mu zatial verim,ze ju nepretahuje,ale nemozem si pomoct, stale mi nieco vadi.na tom celom. nesukaju hadam spolu, ale nie som si ista nicim uz.zoziera ma to velmi. a keby ste vedeli,jak sa vulgarne oblieka prepana.
ja uz neviem,ako mu to mam dat najavo, ze mi to vadi ?x krat som mu povedala, ze nech jej zdrobneninou nehovori, ale nepomaha.

sense
26. dec 2016

@tinuskamartinuska ak to citis tak preco sa spravas ako furia, aby sa skor ci neskor nestalo ze ta ozaj podvedie a zvali to na teba ze je to tvoja vina...

Keby ta izaj tak miloval tak sa tak nesprava ....ale zrejme to az take ruzove uvas nebude ..ked ani rozhovory nepomahaju...

Apropo moj svagor ma tiez vola zdrobneninou, aj sa spolu smejeme a viac v rom nie je, ty to zbytocne valas na nu ked nebude ona bude ina taka "standa" lebo tvoj priatel si je tebou isty len opacne to tak zial nie je,neupinaj sa na neho aby si nebola este viac nestastnejsia ako si... Mozno vydata ale nestastna

esther03
26. dec 2016

@tinuskamartinuska "x krat som mu povedala, ze nech jej zdrobneninou nehovori, ale nepomaha." no ma ta chalan na salame...

esther03
26. dec 2016

@sense myslim, ze v jej pripade prichadza do uvahy len jedna moznost, poziadat pana svagra aby bol gay 🙂

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@sense hej ?a hľadi na teba tak svagor,akoby ta ocami vyzliekal? a stale o tebe basni svojej manzelke ? pochybujem.
su velijake dobre vztahy, medzi svagrami a svagrinami, ale skor na baze surodeneckosti, nie na baze pretiahnutia a sexuality.,to mi nik nevezme.
A najma, ked viem dobre, ze ona je jeho typ zeny, vzdy sa pozera na take typy zien, fascinuju ho krpate ciernovlase, tak a ja som pravy opak. ale mne vyprava, ze ja som krasna a bla bla. zaujimave je, ze s druhou svagrinou,co uz je skutocna svagrina nema vobec take vztahy, skor chladnejsie, a len ju ticho trpi, hah..v tom nieco bude o tom ma nikto nepresvedci

baby ako este inak mu mam naznacit, aby sa miernil ?ako toto poriesit? nechcem zas vyzerat ako ziarlivka,ci furia,ale...trapi ma to velmi. a tomu mojmu nemehlu to ani nedojde,asi

vorkola
26. dec 2016

@tinuskamartinuska No ,tak tadialto cesta nevedie,.Spamätaj sa pokym je cas,Ked maju zaujem ini chlapi o teba ,s tymto sekni.Ked sa aj zoberiete,tak co stou svagrinou,dat ju do basy alebo vy odstahovat sa na mars.Tento rodinny zadrhel tam bude vzdy,az do jej staroby,alebo pokym ona nezmizne.A este toto .Ked ta ingnoruje na hovor teraz, co bude robit v manzelstve.Kopni ho do r...ti, a najdi si iného.ktory bude mat skutocne hodnoty snubenca.takto sa snubenci nespravaju

esther03
26. dec 2016

@tinuskamartinuska tak este raz, ak ju naozaj chce pretiahnut a straasne sa mu paci (ako sa nam to tu snazis vysvetlit), tak ta ma na salame a skor ci neskort ta s nou alebo inou bude podvadzat. Ako naznacit? Ved uz si naznacovala, aj si povedala, ze ti to vadi, aj o oslovovani ste sa bavili, tak pokial tvoj chlap nie je retardovany tak mu doslo, ze ti to vadi.

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@esther03 tak potom neviem celkom dobre, preco to robi, ked citi asi, ze mi to vadi....?
@vorkola no tade cesta nevede, to viem uz davnejsie, odkedy sa nam votrela do rodiny, to mi je jasne, nechapem,ako moze byt takyto, nechapem uz asi nicomu.

sissy27
26. dec 2016

@tinuskamartinuska vieš čo, tak ti poviem - teraz je to švagriná a keď ju aj znesieš zo sveta, tak tým problém nevyriešiš... vyskytne sa iná, čo sa bude správať rovnako a bude ti vadiť rovnako... a vieš prečo? lebo problém nie je v tých dievčinách, ale v chlapovi, ktorého máš vedľa seba... Zbav sa jeho a máš po probléme 🙂

esther03
26. dec 2016

@tinuskamartinuska robi to preto, ze je taky, cim skor pochopis, tym lepsie pre teba. A nikto sa vam do rodiny nevotrel, lebo ani ty v nej zatial nie si.

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@esther03 ja budem o pár mesiacov patriť do rodiny,som snubenica a som s ni osem rokov, takze patrim pomaly do rodiny aj ja,a ona je s nim sotva rok,ta standa, neni taky, on nikdy nebol taky, ze by mu lahodili ine zeny, ze by s nimi daco chcel on neni typicky dnesny chlap, ze mu vyhovuju take typy zien, praveze naopak, jemu sa pacili vzdy normalne zeny, nie take premachlene vyzyvave, a tak,a nikdy mi neprichystal take nic,ze by som mala ziarlit na niekoho, o ziadnej zene tak nehovoril,
@sissy27 on ale nebol taky , musim povedat na jeho obranu, nikdy predo mnou ziadnu zenu nevychvaloval, ani neospevoval,ani s nou nespaval,ako s touto,preto som taka divna,co sa tyka tohto, neviem,co si mam mysliet, nemam tym padom pokoj v dusi.a ked mu to aj vykricim,a pohadam sa, ze si to neprajem, tak co, len dosiahnem to,ze ja budem za krepu furiu a stihacku a bude sa s nou nadalej schadzat, a kadeco, nic tym nedosiahnem,len hadku,ale zas neviem takto zit, v neistote bez pokoja v dusi.

shaga
26. dec 2016

@tinuskamartinuska nevšímaj si to a jeho vsetko prestane bavit takto ked sa tozculujes tak este viac robi napriek 😊 Drzim palec ale ja by som takého nechcela 😉 Lovu zdar 😉

esther03
26. dec 2016

@tinuskamartinuska a aku radu potrebujes tu od nas?

sissy27
26. dec 2016

@tinuskamartinuska no a čo že doteraz taký nebol? možno len nemal príležitosť 😀
vážne sa ťa pýtam, ako to chceš riešiť? vypichneš mu oči a zmrzačíš ho, len aby bol navždy odkázaný na teba? alebo ju rozpustíš v kyseline?
Uvedom si konečne, že v tejto štvorici (ty-tvoj priateľ - jeho brat - bratova frajerka) si očividne jediná, kto má nejaký problém... Stále nechápem, prečo silou mocou hádžeš všetku špinu na ňu, keby bol ten tvoj zázrak čo k čomu, tak aj keby mu holou chamajdou sadla na ksicht, tak to s ním nič nespraví...
Nechcem byť zlá, ale ste spolu osem rokov, svadba na spadnutie, už nie si preňho ničím zaujímavá, má ťa istú aj keby nechcel...
A ešte dodám - buď mu veríš a nemáš čo riešiť, alebo mu neveríš a potom s ním nemáš prečo zostávať.

sense
26. dec 2016

@tinuskamartinuska to neviem ci o mne basni manzelke esre sa nestazovala... Zrejme ta ten tboj tak nemiluje ked vie ze ti to vadi a napriek tomu to robi....len sa to bojis si pripustit,

0silvia0
26. dec 2016

@tinuskamartinuska myslím, že toto by vadilo každej, teda mne osobne určite áno a veľmi dobre by som popremýšľala, či chcem alebo nechcem s takýmto chlapom vstúpiť do manželstva. Ty si pre neho už okukaná, stálica roky po jeho boku. Teraz prišla nová krv, typovo jeho typ tak sa ide z nej poskladať. Asi by som od nervov urobila jej fotky, zarámovala by som ich a rozvešala po byte a ja by som sa s kľudom angličana zdekovala niekam preč... nestála by som o takéhoto chlapa, veru nič pre mňa...
V septembri píšeš, že ochladol, no jednoducho je do nej platonicky buchnutý a neprizná to... to je všetko...

janinka007
26. dec 2016

je s tebou už príliš dlho a asi konečne zistil,že existujú aj iné baby a rád by opáčil niečo iné...asi sa v ňom prebudilo jeho ozajstné ja 😉

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@sissy27 že holou chamajdou :D tak som skoro odpadla teraz. si ma uprimne rozosmiala, no ale ktory chlap by odolal relativne peknej zvadzajucej zene ?asi ziaden, dajme si ruku na srdce baby. nie, ved mal prilezitosti, urcite dost,aj v práci ma dost zien,nielen muzsky kolektiv, a s nikym ma neprokovoval, ano, ja som jedina, ktora ma problem ,lebo ide o mna,
ja mu verim,ale stve ma to dostatocne.

aku radu chcem ?ako s nou zatocit s tou babou ?a co mam povedat frajerovi ?
mam este s nim hodit rec,alebo srat na to a caka,co sa stane ?

sense
26. dec 2016

@tinuskamartinuska a este jedna vec mojmu muzovi sa tiez pacia stihlunke tmavovlasky a ja som bleda blindina s modrymi ocami a parkilami navyse ale napriek tomu neslinta predo mnou ako bernardin ked jeho ideal vidi a ano o nej nebasni...tvoj ma v tebe istotu a pri nej si masiruje svoje ego len je smutne ze jeho ego je silnejsie ako jehonlaska k tebe

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@janinka007 no to je mozne....mas pravdu,ja som obkukana,..a ona je nova krv...hm...a este aj pohladna celkom, tak sa ide z nej posrat

persica
Odpoveď bola odstránená
sissy27
26. dec 2016

@tinuskamartinuska ešte raz a pomaly - s ňou zbytočne "zatočíš", ona nie je problém... problém je tvoj nastávajúci... a nie, chlapi nemajú zas taký problém odolať, ako sa hovorí... resp. aspoň poniektorí sa dokážu kontrolovať a nedávať to tak najavo pred svojou oficiálnou partnerkou.
No ale tak - ty si jeho prvá, chlapec si nič neužil, tá predstava, že si prvá a mala by si zostať aj posledná, je preňho zrejme dosť desivá, naviac nemá skúsenosti, tak nevie, ako sa má správať v takejto situácii... ale mohla by som oceniť, že nemá pred tebou tajomstvá a rovno ti ukáže, ako veľmi túži po inej, no... ale to sa asi nepočíta, že?
Čím skôr pochopíš, že tá baba naozaj nie je problém, tým lepšie pre teba...

jonnie
26. dec 2016

Poznáš heslo starych Rimanov? "Rozdeluj a panuj" a pripadne ju volaj aj ty zdrobnelinou 😂

janinah
26. dec 2016

Po svadbe budete bývať všetci pokope v jednom dome či ako? Lebo máš-máte možnosť sa odsťahovať niekam ďaleko,na návštevy k jeho rodičom budete chodiť spolu a ktovie či ona ostane v rodine navždy....ak má inak chlap dobré vlastnosti,tak to zváž.....mám z teba pocit,že nechceš hodiť za hlavu 8 rokov hoc by mu aj rohy narástli.....jediná rada je žiť od nich čo najďalej a stretávať sa čo najmenej a správať sa k nemu tak dobre,že si na tamtú ani nespomenie....

maxiva
26. dec 2016

A preco nebyvate spolu??predtym ste spolu byvali ci?pisala si to v septembri,preto sa pytam...
@tinuskamartinuska
Asi by bolo lepsie pre vaz vztah,keby ste byvali spolu a sami...ona by tam nebola a ty nemusiz ziarlit

esther03
26. dec 2016

@tinuskamartinuska ako s nou zatocit nijako 😀 nebude tato bude ina 😀 Chlapovi by som vysvetlila, ze jeho spravanie sa ti nepaci. Jasne, strucne, vystizne- ziadne naznacovanie a omacky okolo, ale pocuj Jozko, tvoje spravanie k A.B. sa mi naozaj nepaci, vadi mi, trva to dlho, naznacovala som, nepochopil si takze by som ta chcela poziadat, aby si predomnou nerobil toto a toto. Ak neprestane cauky parky lebo po tomto bude jasne uz aj tebe, ze ta ma u zadku. A nie je pravda, ze kazdy chlap skoci po babe ked ho zvadza, tym co partnerku lubia to nespravia z lasky a ucty k nej. Mojmu by ani nenapadlo basnit o nejakej pri mne...

germaniawerks
26. dec 2016

"som ziadana, krasna zena, co prakticky pre kazdeho chlapa je pekna, kazdy mi hovori,ze som prirodzene krasna, cize sebavedomie mi nechyba, som si vedoma svojich kvalit.o to sa nebojte"

tak určite

lubkavargova1
26. dec 2016

Ja to tak citam a zasnem....tu to bude este veselo na tomto fore od pani zakladatelky...ked uz bude pani manzelka to este len zacne peklo...

keby tak velmi chcel ta do rodiny, tak uz davno nosis obrucku na prste a sa hrdis titulom "pani manzellka"...a necitis sa ohrozena nejakou mladou krvou, ktora je tu este "len" rok.