Cítim sa veľmi ponížená

6. feb 2023

Ahojte,

objavujú sa tu témy ohľadne oslavovania.

Chcem sa v podstate len vyžalovať, píšem ako anonym, aby ma niekto nespoznal.
So švagrinou máme narodeniny deň po dni, keďže je slobodná a miláčik rodiny, mali sme obed u nich s tým , že oslávime spolu, Ja som nachystala tiež pohostenie, no stala sa taká vec, že všetci blahoželali len švagrinej, dostala aj krásne kytice a ja akoby som tam vôbec nebola. Pritom všetci vedeli, že mám narodeniny aj ja. Zostala som z toho veľmi smutná a zarazená, čo bolo na mne asi aj dosť vidieť, nie som za veľké dary , ale ruku podať mi snáď mohli.
Som veľmi sklamaná.

Prepáčte za výlev.

ropucha6
6. feb 2023

A vedeli, ze oslavujete spolu? Tvoj manzel ti pred rodinou nezablahozelal, ze by im trochu doplo?

surama
6. feb 2023

Z toho mi vychadza, ze ostatni nevedeli, ze to je spolocna oslava. Asi to brali tak, ze je to len jej. Kazdopadne chapem ta, ze ta to zamrzelo. Ved mohla sa aj ona ozvat, ze je to vasa spolocna oslava a podakovat ti za obcerstvenie a tak.

petamich
6. feb 2023

tiez si myslim, ze ostatni nevedeli, ze oslavujes aj ty

autor
6. feb 2023

práveže vedeli, bolo povedané, že oslávime spolu a potom sa takto zachovali

stanulienkat
6. feb 2023

To je smutné. To by aj mna mrzelo. Ostatní vedeli, že oslavujete v dvojici? Tvoj muz sa mohol ozvat. Inak všetko najlepšie...💖💖💖💖💖

kakawah
6. feb 2023

No mne to hlava nebere. Keď vedeli na 100% že slavite spolu a nezablahoželali, tak to sú teda obyčajní chudáci, a čo tvoj muž na to?

viestta
6. feb 2023

Ani manzel nic? Stal tam ako svaty za dedinou a nezablahozel ani svojej vlastnej manzelke? Tych ostatnych by som neriesila, ale muz je riadne pripeceny, to je asi jasne aj tebe.

vilma7
6. feb 2023

A partner akože nič???

Mne sa stalo podobné, čo má zamrzelo. Po narodení dieťaťa sme sa po šestonedelí trepali 1200 km v deň mojich narodenín...ani buuu, ani muuu. Darčeky ozaj nepotrebujem, ale aspoň sprosté všetko najlepšie. V posteli mi večer manžel vraví, že mi zablahoželajú inokedy...oni sa tak dohodli. Ako som tam v deň narodenín, nevedia vtedy otvoriť ústa?
A to sme im doniesli aj ich prvé vnúča!!! Darmo, žiadna úcta.

macikovaiveta
6. feb 2023

Autorke: Verim, že Vám to určite bolo ľúto.Na budúce sa zariaďte inak, oslovte spolu s Vašou najblžšou rodinou, nech sa ostatní uvedomia.A hlavne ZABUDNITE na ich narodeniny.
Prajem Vám všetko najlepšie.🎁🍀

veronikaszabova
6. feb 2023

A kto su "dalsi"...? Svokrovci? Ci este niekto?

macekovam
6. feb 2023

Normálne ti dávajú pocítiť ze si pre nich nikto... Chceli ta ranit a ranili ta.. Zamysli sa ci ti stoja za energiu ktorú im dávaš... Neponizuj sa. Vidia ze si môžu dovoliť dat ti to takto pocítiť... Za reaguj inak ako zvyčajne... Zaskoc ich... Prekvapí svojou reakciou... Skus sa správať 1 týždeň úplne inak aj keď to bude možno ťažké.. I
Porozmyslaj...

0silvia0
6. feb 2023

Nabuduce ziadne spolocne oslavy...
Ja mam narodeniny vtedy ked moj muz meniny. Jeho sestra zasadne blahozelala len jemu. Mne to moc nevadilo, nemam rada gratulacie a len som sa na tom zabavala akoze ma chce viditelne prehliadnut. Ale v podstate mi to bolo jedno.

autor
6. feb 2023

@veronikaszabova áno svokrovci a mužovi súrodenci

autor
6. feb 2023

muž , keď je s jeho rodinou robí čo oni chcú, nepovedal ani slovo

autor
6. feb 2023

myslím , že som ich trocha zaskočila, kúpila som si sama kyticu s tým, že mi ju daroval kamarát

lavinis
6. feb 2023

Trápne
Čo na to povedať
A najtrapnejšie na tom ako sa zachoval tvoj muz

mikadooo
6. feb 2023

Och... Tak to ma mrzí, tiež by mi z toho bolo dobre nanič. Ak to naozaj vedeli, tak hneď teraz by som napísala otázku, že prečo to spravili? Možno šlo len o nedorozumenie. Ak to spravili naschvál, už nikdy by som spolu so švagrinou neoslavovala, vlastne by som ich už nikdy na svoju oslavu ani len nezavolala. Ak išlo len o nedorozumenie, tak v tom prípade by mi stačilo, keby mi to vysvetlili. Ale aj tak by som na budúce už nič neočakávala a nedala by som do toho ani štipku námahy.

apolka77
6. feb 2023

Neviem , keby to bolo TAK ako píšeš, že ste boli dohodnuté že oslavite spolu a všetci vedia že aj ty máš narodky a nič, ignor =
TAK sa po chvíli postavím, všetkým nahlas "podakujem za uctu, ktorú mi prejavili " a hneď obliekam kabát a vypadnem odtiaľ čo najrýchlejšie prec. Rozhodne by som tam nezostala a veľmi by som rozmýšľala či takého trula manžela ktorý si ma nezastane vôbec potrebujem .
Tak by tam ponížení ostali oni a nie Ty!
Ale nie veľmi verím že všetci boli v obraze že oslavujete spolu...ak píšeš pravdu tak dobrých sedliakov máš za rodinu.

moonlight1210
6. feb 2023

Velmi cudna rodina.
Normalne to znie ako zamer. Z nejakeho dovodu.

moonlight1210
6. feb 2023

A nemas sa preco ty citit ponizena. Urazena, to ano.

Ponizeni su oni. Svojim chovanim. Vratane manzela.

kakawah
6. feb 2023

Keby že to urobili na schválenie, aby má ponížili, tak s touto podarenou rodinou, by som už nikdy žiadne oslavy neoslavovala. A ten tvoj chlap🤦‍♀️ Bože, to ako sa zachoval. A vôbec, že robí čo mu rodina povie? To si sa vydala, tí poviem.

loginexistuje
6. feb 2023

ty u nich byvas ? mas deti ? a manzel teda vobec nic na to a v sukromi co povedal ?

syslik81
6. feb 2023

a ako si vedela ze tebe gratulovat nebudu ked si si dopredu kupila kyticu akoze od kamosa? neako sa tu posledne dni striedaju rovnake temy s miernym poupravenim toho co bolo povedane v komentoch .. mozno som poaranoidna ale mne tie temy pridu ako vymyslene moderatormy aby to tu tak neupadalo

nikolka1986
6. feb 2023

Tak, treba im povedať, že to bola spoločná oslava, do ktorej si aj ty investovala a vôbec si to tak nevnímala. Ja by som si takto dni nenechávala zničiť, bez hanby - ako aj oni.

jaskolka
6. feb 2023

Čiže ty si tam prišla s pohostenim a veľkou kyticou"od kamoša "...to už dopredu si vedela, že ti nebudú blahoželat?

januska12323
6. feb 2023

Keď už si vymýšľaš tak si to po sebe čítaj.

nenne9
6. feb 2023

Vsetko najlepsie!!!nemam slov:(

nenne9
6. feb 2023

@syslik81 to zase tie ucitelky co nemaju co robit pisu

lintu
6. feb 2023

toto naozaj?

mamamoni
6. feb 2023

Tak tejto téme ja vôbec neverím....nehnevaj sa na mňa....ale evidentne máte dobré vzťahy v rodine,veď inak by ste neplánovali spoločnú oslavu....A keďže máte dobré vzťahy,prečo by ti nekúpili ani jeden kvet,ani raz nezablahoželali?.....A kvet si si kúpila kedy? Pred oslavou, či po?