Citový chlad zo strany manžela
V siedmom roku manželstva manžel citovo ochladol. -určite za tým nieje nikto iný. Ako sa mám spravať ja? ☹ Ako ho opat získať?
Este baby u mna to zacinalo slovami-dusim sa,stereotyp,uz ta tak nelubim ako kedysi a sup pol roka spaval s mojou najlebsiou kamaratkou,kazde ich taketo slovo ma dovod a 90 percent je to ina baba..
@jana497 mne keď ex povedal že sa so mnou dusí , tak som mu otvorila okno dokorán a vravím ... na dýchaj . 😀 .
Čo si písala o tom že by si už takého muža späť nevzala, no ona ho vzala a aj sú spolu , len viem že keď zas jej manželíček začne nariekať že toto a ono , tak mu len povie aby ju s tým neotravoval . Veľmi sa ona zmenila.
@monk1 myslim, ze tvoj manzel prilis vazne berie to, co citi .....vela muzov nerozobera veci dozadu, ze teraz si nie je isty, ci ta naozaj miloval, lebo ta len lubi....
...aky je rozdiel medzi milval a lubi ....niekto miluje menej ako druhy lubi ...je to casto iba hra zo slovickami ....
....ak on nie je a nebol stastny, fakt sa 7 rokov pretvaroval ? ....malo muzov takto rozobera svoje city do minulosti ...vela z nich neznasa, ked ich zena chce, aby si spomenuli ....vela vidi lasku v tom, co pre rodinu robia a urobili.....
....myslim, ze ani ty jeho reci nemozes brat vazne, ..ja viem, ze je to tazke, ked mas pocit, ze uz ta nemiluje ....ale tento jeho postoj nie je o tebe a vasom vztahu ....je to o nom a jeho vztahu k sebe a hlavne vyzrelosti nieco pre inych obetovat....napr. pre svoje deti ....som muz a hlava rodiny a pre svoje deti chcem bezpecny domov a ich stastie je dolezitejsie ako moje skakajuce city .....
...dufam, ze natrafite na mudru psychologicku, ktora ho nebude viest k tomu, aby sa vrtal v sebe, co citi, ale bude od neho chciet, aby sa zamyslel nad tym, co chce ako hlava rodiny, ktory je zodpovedny za stasie svojej rodiny , s tym vsetkym urobit....treba ho od citov viest k cinom ....
...ty mozes urobit hlavne jednu vec...neber to osobne....nesnaz sa mu ukazat, ako velmi trpis tymto jeho stavom, lebo ho v tych citoch stale drzis- a este k tomu pridas pocit viny, ze ti ublizuje ....skus byt nad vecou najviac ako sa ti da
@monk1 nespoliehaj sa velmi na ludi...snaz sa byt v tejto situacii nad vecou, ukaz mu, co je to stalost vo vztahu a to nerob tym, ze mu budes veci vycitat.....ak je tak labilny v citoch , tak hlada oporu ...proste mu daj najavo, ze tebe ide o bezpecny domov pre vsetkych zucastnenych - jeho , teba a vasich deti a laska nie su len city, ale ciny - zacni ho ocenovat vo veciach, ktore pre vas ako rodinu urobil .....muzi potrebuju citit uctu, tak mu ju zacni prejavovat .....

@nomercy sme vo faze ze nepomoze zmena - vela davam do poradne ze nas niekam pohne ci uz dolava aebo doprava ale proste absy sme nestali tam kde sme lebo sa to neda a mm je kopka nervov neskutocne sa trapi tymm vsetkym