Čo by ste si pomysleli o takomto chlapovi po prvom stretnutí?
Potrebujem pocut vas nestranny, emociami neovplyvneny nazor 😅
Mam 29 rokov, za sebou par nevydarenych niekolko-rocnych vztahov. Pred mesiacom som na zoznamke stretla chlapa, ktory bol od zaciatku velky gentleman a hned som z pisania usudila, ze to ma v hlave upratane. Ma 31, nikdy nemal vazny vztah, ale ani romaniky, vraj iba jednu dlhsiu znamost, ale vztah to nebol. Je mudry, sikovny, primerane zabezpeceny, chapavy, az neuveritelny romantik, s rodinou ma velmi dobre vztahy a chce si zalozit aj svoju. Cez vikend sme sa stretli, rande dopadlo na vybornu, maximalna spokojnost a nadsenie z oboch stran. Pise mi o nasich buducich splocnych detoch, chce ist so mnou zit. Byva 100km odomna a vraj ma hladal cely zivot a chce so mnou byvat, kedze kvoli corone by sme sa oficialne stretavat nemali.
Co si o tom myslite? Moze byt ze chlapurobi ten prvy krok hned po prvom rande, alebo som len naivka? 😀 pripadne poznate nejaky taky pripad kde to hned takto z fleku vyslo?
@halabolka Uprimne, asi by ma to vystrasilo. Viac veci mi na ňom nesedí. To že nemal frajerku...moc tomu neverím...Ak je taký úžasný ako sa prezentuje, určite by nemal o ženy núdzu. A ženy hlada, keďže je na zoznamke🤔. Navrhnúť spoločné bývanie po prvom rande tiez neznie seriózne ani rozumne. Myslela by som si, že buď má chce len využiť do postele, alebo že má maleho pipika a chce zaujať aspoň takto .. Alebo že je to sociopat alebo stalker, ktorého sa už nezbavím. Alebo že chce viesť dvojaky zivot a niekde ma ženu. A možno je len taká povaha a je takýto hrrrr ku kazdej ktorú stretne a každá zuteka... A možno sa naozaj uprimne zamiloval a nedokáže ovládať svoje emócie, ale tie reci že ešte nikoho nemal...no neviem. V každom.pripade ti želám, aby to dopadlo tak ako ty chceš, len prosím ťa, zachovaj sa aspoň ty racionálne a nepristúp na spoločné byvanie, aspon kým sa nepoznáte lepšie.
@halabolka Nieco tu nesedi.
Chlap je mudry, gentlmen, ma v hlave upratane, romatik, chapavy a zabezpeceny a napriek tomu bez jedinneho vztahu v 31 rokoch... neexistuje... ved to je idealny muz, niektora zena by ho uz urcite ulovila. Ak je introvert, tak by nerobil take odvazne navrhy uz po prvom rande. Tam bude este nejaky kostlivec v skrini... hadam ze bude mamickar... Ale velmi by som si priala aby som sa mylila. Mali by ste krasnu love story pre deti.
Hovorit o detoch je OK na prvm stretnuti, lebo je to jedna z najzavaznejsich veci a tak je celkom dobre aby si ludia vyjasnili na com su hned na zaciatku.
Ale ist do spolocneho byvania, sa mi nezda az tak zly napad. Ak pojdete do prenajmu pol na pol, nemas co stratit. Ved aj keby si si hladala spolubyvajuceho, rozhodla by si sa po prvom stretnuti...
Nie, zeby mi blikala kontrolka, ale doslova by ziarila ako majak.
Urcite by som spomalila
Boli ste len na 1 rande nic o nom nevies na isto vsetko len co ti on povedal. Nikdy nemal vztah (?!?) ale k tebe sa chce hnet nastahovat a mat deti .Velmi divne. Davam tomu 10% na happy end. Lebo vsetko je mozne. No nehrn sa nikam. Mas Iba 29r nie 39r. Nemusis snim hnet zajtra zacat plodit. Ani by si nemala Ak je z teba naozaj paf tak by mu to malo vydrzat minimalne rok ., aj Keby ste spolu nesli hnet zit. Najprv si ho over nez sa donho zalubis. Sleduj viac ciny ako reci. 100km nie je zas tak vela. Da sa stretavat cez vikend covid stym nic nema rovnako Ta moze nakazit aj Keby ste spolu byvali.mm bol zo mna paf a jazdil za mnou 60km denne hore dole 4m potom sme spolu zacali zit,( a to nemal volne vikendy) znie to dost divne ze z jedneho ani nie vztahu v zivote rovno chce mat deti s tebou .. Po jednom rande.
Dievčatá, chápem, že vám chlap okolo 30tky bez jedinej frajerky príde ako scifi, ale takých chlapov je viac a naozaj s nimi nemusí byť hneď čosi v neporiadku. Bývajú to zväčša tichí, nespoločenskí ľudia. V puberte sú nepriebojní, dievčatá ich ešte nezaujímajú alebo sa ich priamo boja. Neskôr možno zase celé dni vysedávajú v práci, atď atď.... Takým typom proste chvíľu trvá, kým sa "zobudia".
O čo ide tu dotyčnému, neviem. Mňa jeho prehnané nadšenie tiež straší. Ale tak volijakú známosť už podľa všetkého mal.,,, A zase, aj keď autorka v ňom vidí pána dokonalého, to ešte neznamená, že by ho za takého považovali aj iní. Ideálne by bolo dať tomu čas a mať ho čo najviac na očiach.
@andreatytler introverti sú rôzni. Niektorým stačí dať čas a priestor spoznať ťa. Akonáhle si na teba zvyknú a spriatelia sa s tebou, konajú sa divy. Dokonca aj otravne výreční dokážu byť 😅
@halabolka nie. Vy ste mozte aj len stretavat ak kvoli korone. Inak je nesikovny. Ale on je prilis sikovny nato, aby ti predostrel svoje dovody a hned siel s tebou byvat. Vola sa to podvodnik. A ty sa volas naivka, nazvi sa, ako chces. Kazdy normalny by s tebou hned neisiel byvat a nehladal by koronu za tym, ze ked chcete byt spolu, tak kvoli korone mate ist spolu byvat. Toto bude nejaky tahac vyhod a penazi zo zien a ty mu prides ako dobra hlupacka, ktora sa lahko necha zmanipulovat, obalamutit bez vlastneho rozumu a da sa z nej vytazit.....
@lintu Mne nepride sci-fi ze nemal vztah ale ze sa Po prvom rande tlači do spolocneho byvania a deti,Strasne hrr brr ved ani on ju nepozna ani ona jeho. Ja som takych sikovnych co zo mna boli mega paf na prvom rande stretla v Mexiku kopec 😂a druhe rande uz Nebolo Lebo Ja neverim na instantnu lasku. ., ked ju uz teraz tak miluje ze hlada mena pre ich deti tak kludne k nemu moze ona chodit pol rok na vikend a cas ho overi,
Baby, rodinu nema urcite, ani priatelku. Kazdy vecer si od prveho rande volame cez videohovor, chodi po byte, vzdy sa mi casovo prisposobi. Je introvert, IT-ckar a dobre vychovany, krestan - tomu pripisujem to, ze nestriedal frajerky. Ked som sa ho pytala, ako je to mozne, ze nikdy nemal vztah, jeho pdpoved bola, ze sa sustredil na vzdelanie (pocas vysky mal tu znamost), potom mal svoju partiu chalanov, s ktorymi co to pocestoval a cez vikendy chodil domov k rodicom a pomahal im okolo domu a zahrady.
Jasne, ze si davam pozor, aj si nadalej budem. Ale zaroven si prajem aby bol taky skvely, ako zatial vyzera byt vo vsetkom 🙈
@lintu Ved ano... aj sama to pises, ze ak sa introvertom da cas, tak vedia prekvapit... v tomto konretnom pripade ale praveze nebol ziadny cas... hned od prveho rande k spolocnym detom.
@halabolka... a co svadba? O tej sa nevyjadril? Ako krestan, by mal najskor hovorit o svadbe a potom o detoch.
@halabolka No ja by som bola rada za takého. Môj je vlastne podobný. Síce sme sa stretli skôr, v jeho 19tke,, (sme spolu 8rok) je it ckar, introvert, nemal predomnou žiadne vzťahy. Podľa mňa je toto dobre. Aspoň ta nemá s kým porovnávať. Rovnako som ja nemala s kým porovnávať jeho, keďže som bola na tom rovnako. 😀 Manžel má brata, ktorý je tiež it ckar, 25rocny, sam, nemal ešte žiaden vzťah - je to úplne normálny chlap. Čiže toto je podla mňa okej.
A inak.. Ja som bola z prvého rande tak nadšená že som tam hovorila o svojich cieľoch, aj svadbe a deťoch. 😁 Som rada ze som ho nevystrasila.
Ktovie all to myslel. Možno ti to len chcel nadšene vyrozprávať ako ja. 😁 😁 😁 Uvidíš ako pôjde rande je ďalej. 🙂
@miadi
@andreatytler
Tak to zase prrr, sice bol ako krestan vychovany, ale ma aj zdravy rozum a nie sme v stredoveku 😅
Tento vikend stravime cely spolu, takze sa uvidi ako to pojde. Len pre zaujimavost, aby ste chapali preco si myslim, ze je iny ako vsetci ti machovia v dnesnej dobe. Na prve rande mi priniesol kyticu kvetov. Kedze je zakaz vychadzania, navrhol stretnutie u jeho rodicov, ktori byvaju nedaleko - to som hned odmietla 😅 vcera rano som si po prebudeni nasla od neho basen o tom, ako sme sa spoznali.
Stretnut takeho chlapa pred 2 rokmi, beriem porad nohy na plecia a utekaaaaam 😂 no po predoslych zlych skusenostiach s chlapmi mi tento pride ako balzam na dusu 🙂
@halabolka a to je prave nebezpecne si sa popalila a teraz sa ti zda dokonali . Ale to sa ti mohli zdat aj tvoji ex . Jasne ze nie sme v stredoveku stou svadbou to bola ironia.. ale aj tak krestan aby sa hrnul po prvom rande ze chce mat stebou deti je moc. Je to moc aj na ateistu mohamedsna budhistu Moze byt fajn ale opatrnst nie je na šoodu, napis o pol rok alebo o rok pokracovanie..
@lintu len na jednej strane je tichý nespoločenský a na druhej strane je na zoznamke? Tichý chlapi na zoznamkach moc nie sú a boja sa ich ako čert kríža, lebo hrozí zoznamovanie s čím on problém nemá, aj si pocestuje.
Mne z takých hrrr chlapov nič dobre nejde, čo poznám v mojom okoli, boli to skôr psychopati, ktorí si rýchlo chceli namotať novú obeť. Kamaratka mala po mesačnej známosti tiež takého zaľúbenca, časom ju bil, nakoniec bola rada, ze sa ho zbavila. Jedna vec je prejaviť city a hovoriť aké sú moje priority a druha na prvom rande riešiť pomaly mena našich deti a ako budeme spolu bývať. Veď toho človeka vôbec nepozná.
@halabolka
Fuuu, po jednom stretnutí báseň ako ste sa spoznali? Spoločne bývanie? Deti? .... no dievca dávaj si ty pozor a riaden. Mne toto príde moc, aby to mal fakt v hlave v poriadku. Baby ti tu píšu, ze aj oni majú take vzťahy, ze chlap nemal inú, len pozor, zároveň ti tu každá píše vek, kedy si spolu začali 19, 21, 22, kedy sa to ešte dá pochopiť, nie v 31.
@halabolka No však uvidíš. Ale čo čítam po iných fórach, dosť veľa chlapov sa v dnešnej dobe sťažuje, že sú slušáci, pracovití a nemôžu si nájsť priateľku, lebo každá baba ich dá do friend zóny a majú už aj 30 rokov a sú presvedčení, že baby idú iba po zlých chlapcoch alebo peniazoch a oni sa cítia bez šance. Tak možno on je jeden z nich a proste doteraz nemal šťastie na priateľku. Ako nemusí to tak byť, ale len mi to prišlo na um po tých tvojích ďalších príspevkoch. Šancu by si mala dať, ale či rovno vhupnúť do bývania.... nuž asi by si sa mala riadiť srdcom 🙂 Ja som tiež s mojím bola od začiatku a prakticky sme spolu bývali, takže sú také prípady v pohode, aj tu viaceré baby píšu že to tak mali
@halabolka určite by ma vystrasilo ak po 1!! Stretnuti by chlap chcel ist so mnou zit..inak zamyslela by som sa aj nad tym ako je mozne ze 31r chlap nemal nikdy vazny vztah ani len 1 (a zjavne asi ziaden kde by slo o viac ako sex), to je dost divne aj keby si zivot iba uzival tak 1 vztahom si presiel (takmer) kazdy..urob ako uznal za vhodne ale radsej by som pockala a co to o tom cloveku zistila (na internete kazdy prifarbuje a obcas zaklame, aby ta potom skutocnost nesklamala)
Mne môj povedal na druhý deň ako sme sa spoznali že si ma vezme. Samozrejme potom sme normálne spolu chodili a vzali sa až neskor🙂
@mladena vela chlapom chyba sebareflexia alebo maju take vysoke naroky na potencialne partnerky, ze vo vyssej lige nemaju co ponuknut a ostavaju sami. A potom sa cuduju, ze ich ziadna nechce. Tie najlepsie kusy a nemyslim tym bad boys, su uz davno zadani.
Aj ja som dostala na prvom rande kyticu, tiez také reči, zoznámenie s rodinou a nakoniec sa z neho vykľul chljap ktorý sedel v base za podvody lebo ženy takto motal a oberal o peniaze 😄 dokonca mal dve deti a, každé s inou.
@halabolka to, ze ma 31 a nemal vazny vztah o nom nehovori nic zle, ja poznam vela super chalanov/chlapov, ktori nikdy ani pusu od zeny nedostali (tiez som z prostredia IT, ver mi, takych je vela, co by si zasluzili najlepsiu zenu na svete a stale su sami)... a takisto jeden z nich bezne medzi recou povie, ze by sa chcel ozenit, mat deti, niektori po takom zivote tuzia a myslia, ze ho nikdy mat nebudu, tak aj to by som pochopila. Ale je to o ich povahe a urcite by ziaden z nich tym, aky je, nebral potencionalnu buducu partnerku k rodicom, nepisal basnicky a ako ich poznam, ani kvety doniest by ich nenapadlo, ti chlapi su skor taki "bojkovia" co sa vztahov tyka... Osobitne je to vsetko o nom v poriadku, ale dokopy vsetko, co o nom pises, proste trochu "smrdi"... Chod do toho (nie do byvania a deti), ale velmi opatrne a bez ruzovych okuliarov 🙂
Ta kamoška s psychopatom bola tiež po dlhoročnom vzťahu, smutná a sklamaná po rozchode a zjavil sa tento utesitel ktorý ju veľmi vo všetkom chápal a utesoval, lebo sa tiež "rozvádzal" on jej aj ukázal nejaké doklady zo súdu že rozvod prebieha, bol ozaj doveryhodny.
@halabolka no vkazdom pripade by som bola velmi opatrna, byvat spolu po tom, co ste sa raz nazivo videli je dost cudne. Mesiac si telefonujete, ale to nie je to iste ako byt spolu v jednom byte a zit spolu. Napriek korone, a este ak je krestan ako pises, by som sa skor snazila ho poriadne spoznat a az neskor sa rozhodla ci budete spolu byvat alebo nie. A do prirody do ineho okresu sa ist predsa da 🙂

@halabolka citala som len uvidny prispevok..z toho co pises, dala by som tomu sancu,urcite..chlap ktory vie co chce a svoje predstavy ti bez obav povie ..u toho je velka sanca ,ze to moze vyjst 🙂
Pretoze chlapy zvycajne nehovoria o buducnosti (rodina,deti,spolocne byvanie...) takto hned po prvom rande,ani po druhom,tretom... iba ak chcu zenu oklamat a ziskat ju (,co nepotrebuje,uz si ziskal tvoje sympatie) . Ale moze z neho hovorit zamilovanost a hovori sice co chce no moze sa stat ze zamilovanost opadne po par dnoch/tyzdnoch a on cuvne...no aj tak - za pokus to stoji 🙂