icon

Čo je najčastejší zdroj hádok vo vzťahu?

1. apr 2023

Ahojte. Zaujímalo by ma čo je vo vzťahoch najčastejšie zdojom hádok. Na čom alebo kvôli čomu sa najčastejšie hádáte s vaším partnerom vy?

gazpalm
1. apr 2023

My sa hadame koli detom, psom a este aj koli inym veciam...politike , spolocenskemu nastaveniu...😂ale tak v poho ,to su take vymeny nazorov v podstate ,nie hadky ( aj ked klasicke kriciace hadky sme si tiez zoparkrat zazili🙄ja sa priznam som temperamentna ,niekedy az cez ciaru ) no ale v konecnom dosledku vacsinou diskutujeme ,co kto ,ako vidi...ale cim som starsia ,tym mensiu vahu takymto skratom pripisujem...som vekom kludnejsia a viem ,ze tzv.hadanie sa ,nema vyznam 😉

nikelca
2. apr 2023

@scila u nás meškal on :D rodičia mu dali toľko povinností, že namiesto na obed prišiel večer a podobne :D teraz meškáme spolu a špecialne ku svokrovcom mam z toho tichú radosť :P

beata_k
2. apr 2023

Na somarine 🙈😃

radacak
2. apr 2023

My sa nehadame a keď už, tak väčšinou kôli blbosti 🤷sme spolu 15 rokov

h2
2. apr 2023

My sa hádame zásadne pre blbosti, ktoré za to ani nestoja. Alebo preto, že jeden má zlú náladu, alebo je unavený, či podráždený a druhý doňho "rýpká", kým ho nevytočí. Naše hádky vyzerajú, ako 5 minútový výbuch bomby, potom sa vyčistí vzduch a je kľud a pohoda. 😁 Odúvanie, urážanie, či nebodaj tichá domácnosť u nás nemajú miesto.

danielahamar
2. apr 2023

Svokrovci bolo veľmi často, keď sme boli mladí, teraz po 20r. už hocičo, aby sme nezaspali na vavrínoch, že je všetko ok🤭🤣😂 ale tak co sledujem, posledné 2roky hlavne vždy nejaký úraz malého 2r, lebo nesleduje co robi

eskop
2. apr 2023

Ako sa tu spomínalo-sex, peniaze, dieťa 😃🙈

gerrwie_girl
2. apr 2023

Peniaze a rozdielny názor na výchovu 🙂

rakahaka
2. apr 2023

Ked mna nieco nastve napr v robote. Vie vzniknut hadka aj preto ze muz otvoril nove maslo, pricom stare este nebolo minute :D
Vzdy zalezi od rozpolozenia, v zavislosti od toho viem vyrobit hadku na hocicom :D Ale taka skutocna hadka zvykne byt na to ze muz vela detom dovoluje a ja som ta prisnejsia. To ma vie fakt nastvat.
Drobne hadky: neodlozene veci po sebe, utracanie penazi za blbosti, zbudlivost (muzova)… atd

mimka161
2. apr 2023

Niesu to také hádky že by sme si nadávali alebo sa urážali to vôbec...skôr je to taká výmena názorov s takým raznejsim hlasnejsim tónom a to je väčšinou kvôli svokre proste úplne kraviny 🤣 a čo sa týka peňazí deti vždy sa snažíme nejaký kompromis aby nám to vyhovovalo obom takže asi preto nám to pekne už 12 rokov funguje tak ako má ..

jana_eyre_2
2. apr 2023

Vážne sme sa pohádali kvôli financiám a kvôli niekomu tretiemu kde partner prekročil moje hranice (ale nie fyzicky).. tak sa stalo pár krát v našom dlhom vzťahu..

Inak sa hádame na totalnych blbostiach.. jeden nepochopí ton toho druhého a tak sme podráždení, ale to rýchlo vysumi aj do pár minút a už sa bavíme normálne.. nehadzeme ale taniere ani nevrieskame cez pol domu.. skôr sa ja naserem na niečo čo on prepocuje 100x a to dopadnem takto: 🤯 nie som totiž nekonečne trpezlivá a môj muž nie je dokonalý..

Ja si však myslím že hádky do bežného a aj dobrého vzťahu patria.. samozrejme sú ľudia čo sa dokážu nehadat a je všetko v poriadku, ale ani bezne normalne hádky nie sú žiadne zlo..

1312dominika
2. apr 2023

My sa hádame za úplne blbosti a to len kôli mojej tvrdohlavosti 😂 príklad vonku je zima niekde ideme ja si dám len mikinu lebo mne je zima, manžel hovorí že si mám dať bundu lebo večer budem zase stonať na kríže, ja to odmietam, hádame sa takto pol hodinu potom zistí že to nemá zmysel a ja idem aj tak v mikine a večer mi spravý masáž chrbtice 😁

timi1606
2. apr 2023

Na všetkom sa dokážeme pochytiť 😄 Počasie, deti, peniaze, odkedy máme dom tak na každom detaile prerábky. Ale nič vážne, zatiaľ sme sa vždy po chvíľi udobrili. Ale záleží to asi od povahy 😉 Ja som tvrdohlavá je to so mnou tažké

20erika07
2. apr 2023
pehavcek
2. apr 2023

Sme spolu cez 20 rokov.Nie sme dokonali.Ale fakt je ten, ze sa nehadame.Vieme diskutovat, dohodnut sa a obaja vieme ustupit a uznat argumenty toho druheho.Takze u nas hadky nie su.

nikki111111
2. apr 2023

Deti a peniaze😏

inguska3
2. apr 2023

Svokra...jeho mamička...

domcik131
2. apr 2023

Nedávno som čítala nejaký prieskum a vyšli 3oblasti,na kt sa manželia najviac hádajú : poriadok, výchova detí, sex 🤷‍♀️

zomby
2. apr 2023

@buberova ale priznajú pre sex u nás iba ,že nemá chuť na sex

andreatytler
2. apr 2023

Nasa prva hadka bola koli gombiku.
Stratila som gombik na nohaviciach a poprosila som ho aby ma hodil domov aby som si zobrala iny gombik a prisila (prespavala som u neho). A on to ignoroval. Poprosila som ho este 2x cestou do obchodu a potom na druhy den cestou k jeho rodicom a on to ignoroval a tak som sa nasrala a vravim ze si po ten gombik zajdem sama peso. Bolo 23:00. Na co sa nasral on ze som ochotna robit scenu koli jednemu sprostemu gombiku.
Odvtedy sme sa hadali koli jeho blbym poznamkam a kriku. Odkedy mame syna, tak aj koli vychove.
Nikdy sme sa nepohadali koli peniazom, sexu, svokrovcom, politike, neodlozenym veciam.

lenka.25
2. apr 2023

Ja by som sa aj pohádala , ale môj muž to nevie , čiže sa nemám s kým hádať 😂 . Ja som taký samoser, veľa veci ma vytočí do vývrtky , ale keďže muž je kludas , tak si naozaj ani nepamätám , kedy sme sa naposledy pohádali

mikadooo
2. apr 2023

Naposledy ma vytočil, keď som chcela ísť po troch mesiacoch von s kamoškami na pivo a on mi povedal, že citujem "rodina by mala byť na prvom mieste". Potom nebola hádka, proste mi ustrelilo dekel a ja som na neho kričala, bez nejakej ďalšej eskalácie z druhej strany 😄. Čiže som sa vykričala, večer sme si to už v pokoji "vyříkali" a išla som na to pivo. Máme tri deti, s ktorými som bola cca 10 rokov na materskej, plus zabezpečujem väčšinu servisu okolo nich, plus samozrejme varenie a podobne.

vroni
2. apr 2023

My sa hadame fakt malokedy, ale ked uz, tak spravidla kvoli tretej osobe. Nie nejakej jednej, co by nam liezla do vztahu, na 99% su to zamestnanci, kolegovia a velmi vynimocne aj kamosi, ktori nieco povedia alebo nepovedia, zmodifikuju informaciu a potom u nas doma nastane paseka.

adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
krasomira
2. apr 2023

@thoughtfulweirdo prosim ťa, ako na sebe pracuje? Ja mám muza, ktorý sa tiež rád zduva a je tým pádom u nás komunikačný problem, už ma to vrcholne prestava baviť. Naposledy si to tiež teda vypočul a teraz sa celkom snaží, otázka je dokedy...

thoughtfulweirdo
2. apr 2023

@krasomira Ja ti vlastne ani neviem, ako k tomu on v sebe pristupuje 🤭 vidím len výsledok, že už sa zduva menej a menej. Dohodli sme sa, že ja mu dám priestor na nejaký čas mlčať, a on sám potom príde a problém vyriešime. Toto celkom funguje, hoci to stále nie je úplne podľa mojich predstáv, ale dokážem s tým žiť. Ale už ani to nebýva moc často, všímam si, že v značnej časti situácii, v ktorých by sa kedysi zdul, už normálne komunikuje ďalej. A ja som sa zas naučila úplne obmedziť moju obľúbenú iróniu, lebo zrovna na tú sa najviac ofukoval, čím vecnejšie a stručnejšie hovorím, tým lepšie nám to ide 🙂

krasomira
2. apr 2023

@thoughtfulweirdo ďakujem, to su dobré tipy, aj s tou prestávkou na mlcanie. Ja som zas pri hádkach zvalovac viny na neho a že vraj sa staviam do role obete a to je jeho dôvodom zduvania sa zrejme. Takže výdych, nádych a musím byť vecnejsia a jasnejšia. Naposledy sa mi to celkom podarilo a je vidieť že sa snaží teraz aj on.

krkavcia_mater
2. apr 2023

Tak u nas kvoli politike 😅.

scorpionflower1
2. apr 2023

U nas je najcastejsi dovod muzovo stracanie sa v obchodoch - Ideme vsetci traja aj s dcerou do obchodu, on ma tasku s vecami vratane mojho mobilu aj penazenky, ja sa zohnem k regalu, nieco vyberam, otocim sa a on nikde. Zmizne niekde v hypermarkete alebo na trznici a vezme mi aj mobil a penazenku. Uz to urobil za 11 rokov spoluzitia cca 1354 x a naposledy, ked to urobil v Hornbachu a ja som tam s kvetinacmi obehla Hornbach asi 7x, tak som sa spytala ci zakazdyn ked mi povie kam ide zomrie nejake mačiatko alebo co. Skusala som podobrom aj pozlom s nim, skusala som aj stat na mieste, ze sa o chvilu vrati aj s taskou a dcerou, ale nieeee. Nepomaha nic.
A potom sa hadame eate ked mu 60x nieco poviem a aj tak to neurobi alebo to urobi naopak.

mamusa123456789
2. apr 2023

Môj muž je uhundrany keď je hladný, vtedy frfle na všetko a keď na niekoho začne zjapat, tak mu poviem nech sa zmizne najesť a zapáliť si a potom je ako anjelik 😇 inak sa dokážeme dohodnúť na všetkom on zavreli, ze niečo bude tak ako povedal a ja mu poviem svoje argumenty a potom je zvyčajne po mojom 😁