icon

Čo mám robiť?

simci25
26. feb 2016

Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..

lune
27. feb 2016

@simci25 Ked bude mamina zrelaxovana, bude so sebou viac spokojna tak aj detom da vac energie. Raz za cas urcite nieco vymysli... A priprav si plan B, mozno ho budes potrebovat.... vela sil prajem 😉

simci25
autor
27. feb 2016

@lune dakujem. Dnes som sa zobudila so skvelou naladou (chrobak v hlave stale je ,ale nie prioritny) . Od rana ss smejem s detmi.. s Menzelom komunikujem normalne .neriesim momentalne nic.. Uvidim aky bude priebeh . Ale som si tak zvazila. Ze ak sa to zopakuje (dufam.ze nie), zbalim sa a nebudem uz nic riesit . Sancu dostal.

helka101
27. feb 2016

@simci25 suhlasim...kazdy je omylny...sancu si zasluzil!! A ty mozes kludne pozret neskor detom do oci...a ak on zlyhs aj druhyrAz...tak s kludnym svedomim im povies, ze ty si mu dala druhu sancu, on ju nevyuzil ako mal...
Drzim Vam palce 🙂 aby sa poucil a nikdy to nezopakoval

maminuska
27. feb 2016

@simci25 ale tak to treba ukončiť slovne tuto situáciu a viac nerozoberať , lebo takto to visí akokeby medzi vami otvorené a muž si môže myslieť že v podstate je to v pohode. Lenže ono to v pohode nie je, len to mu musíš dať jasne najavo .

" Zlatko toto bolo prvý a posledný krát čo si to urobil , ak sa to zopakuje nič mi už ani vysvetľovať nemusíš. Rada ťa podarujem .

Alebo si to prispôsob inak .

alicka850
28. feb 2016

@mawka suhlasim v tom,ze ked sa priatelia pary,tak jasne ze aj muz so zenou toho kamarata a naopak. V ramci stretnuti parov je to jasne, ze sa bavia. Ale aj v takom pripade by mi bolo divne,keby manzelka jeho kamarata si pisala s nim stovky sms a volala a podobne. Ale neviem,ci v pripade autorky prispevku ide o takeho kamaratstvo.

simci25
autor
28. feb 2016

@alicka850 nie .ona nieje nasa spolocna kamaratka. . Spoznala som ju az na kave . Mame spolocnych kamaratov aj kolegov.ale pisat si nepisem s nikym ..ak sme nieco s nimi riesili .vzdy volal manzel.

moonlight1210
28. feb 2016

@simci25 nemusis si s nikym pisat, ani sa stretat. staci, ked tvoj muz si bude vedomy, ze na nom nevisis. a nebude mat istotu a teda ani pokoja a ovela menej bude pomyslat na risk, ze si zacne inde.
aj mrchy muzi podvedu (to nie je istota, ze maju chlapa okruteneho okolo prsta), ale o 200 percent menejkrat ako poslusne manzelky.

takze oddnes prestan fungovat v rezime: vzdy pripravena a po ruke. 🙂

simci25
autor
28. feb 2016

@moonlight1210 ono .ked uz nieco funguje 13 rokov (az na ten posledny,co som si myslela.ze funguje),zle sa oduca ... . Ani dnes ma dobra nalada neopustila.. len mi chybaju tie manzelove bozky (tie necakane) .. neviem na com som.. ale dnes to zistim ... deti uz spinkaju...

janickacrazy
29. feb 2016

@simci25 aj ja si myslím, že by si mu mala prestať robiť ten fullservis a byť stále doma, viem, že nemáš potrebu niekam preč chodiť, čo ja osobne napr. nechápem, moj malý má 4 mes. a ja by som hned niekam vypadla aspon na kávu na 2 hodiny, ale momentálne sa nedá, ale ty už máš vačšie dieťa, takže pekne aspon raz do týždna bež na nákupy alebo na kávu, do kina, hocikde s kamoškou, ide o to, aby si manžel zistil, aké je to byť bez teba a hlavne sa prosím ťa toľko nesnaž, snažiť by sa mal totiž teraz ON!!! nie ty preboha. Niekde som čítala, že najvačšia chyba žien je, ked muža za jeho zlé správanie odmenia. On ťa podviedol, sklamal, oklamal a čo ty? Odmeníš ho vačšou pozornosťou a častejším sexom, celé zle. On by sa mal teraz plaziť pri tvojich nohách, nosiť ti kvety, variť kávičku, snažiť sa.

simci25
autor
29. feb 2016

@janickacrazy tym.ze pojdem prec ho nepotrestam.ze mu necham deti. A rocnu este dojcim.. On sa postara .nauci sa do skoly.. Skor by som mala vymysliet nieco ..co by vzbudilo asi ziarlivost ..nieco take . Aby mal zaujem o mna .aby sa mi plazil pri nohach... Ale co ????

janickacrazy
29. feb 2016

@simci25 ved ja netvrdím, že ho máš tým potrestať, len budeš trochu vzácnejšia aj pre neho, chápeš? chod ku kaderníčke, kozmetičke, na kávu s kamoškou a hned prídeš aj na iné myšlienky a určite prídeš oddýchnutá a možno mu docvakne, že nie je jediný chlap na svete.... a daj si poslať kyticu sama akože ti ju poslal nejaký nápadník, to by ho mohlo trošku prekvapiť, nie? 😉 držím ti palčeky

jeennyv
29. feb 2016

@simci25 uz tu bolo niekolko takych tem a mala som aj kamosky v takejto situacii..treba dat razne najavo, ze ti to jednoducho prekaza, ty si tiez s cudzimi chlapmi nevypisujes vase domace veci, ludia casto zabudaju na to, ze minca ma dve strany a keby boli oni na opacnej strane, ze by sa im to nepacilo...treba si ujasnit co je pre neho dolezitejsie, ci rodina alebo pokec s kolegynou...ono to na jednej strane moze vyzerat nevinne, no ked k tomu cloveku nemam iste vacsie sympatie tak predsa si nevenujeme tolko casu, hoc len virtualne...platonicky sa da namotat velmi lahko....

simci25
autor
29. feb 2016

@janickacrazy to je dobry napad ta kytica 😉

simci25
autor
1. mar 2016

Ahojte žienky. .. trosku sa snazim .. dnes som sa cely den manzelovi neohlasila (nevolala .nepisala sms do prace) ,az pred jeho fajrontom som mu napisala ."prosim.ponahlaj sa dnes domov.potrebujem si ist nieco vybavit .mam tam byt v danu hodinu. Malu Ti necham doma " . Do sekundy mi volal 😂😂 . Ze ok .bude sa ponahlat . Prisiel domov (namalovala som sa .obliekla vyzyvavo.parfem som pouzila (pouzivam minimalne ). Ked som isla pozdravit mali a jeho som pocula ako si zamrmlal .." volaco vybavit .namalovana .oblecena a este aj vyvonana ) Robila som sa .ze som nic nepocula . Sadla do auta a zdrhla ... (aspon viem.ze si ma vsimol 😉.

simci25
autor
1. mar 2016

Isla som kupit dcerke hodinky 😂😆😉

maminuska
1. mar 2016

@simci25 pýtal sa manžel kde si bola ?

simci25
autor
1. mar 2016

@maminuska pytal .. moja odpoved "vybavit si "

maminuska
1. mar 2016

@simci25 🙂

simci25
autor
1. mar 2016

@maminuska potom som zahovoril s dcerkou 😉

simci25
autor
3. mar 2016

Dalsi moj postup .bude taky.ze sa prihlasim na zumbu Raz do tyzdna .. Uz sa tesim☺

simci25
autor
3. mar 2016

A objednala som si nove lodicky . 🙂

denkatn
3. mar 2016

si sikovna,🙂 drzim ti palce. a chod niekam na zumbu, kde chodia aj chlapi, aby si sa citila sexy.

maminuska
3. mar 2016

@simci25 a keď to nebude stačiť objednaj si aj nového chlapa . 🙂 .

maxiva
3. mar 2016

@simci25 dobre na to ides,to sa mi paci 😉 😀 inak tvoj chlap je .....preco by si mal zenaty muz vypisovat s zenami.to je fakt sila.

macamac
3. mar 2016

@panidia "pokial s tebou spava,mas istotu,ze nespava s nejakou inou"

😀 😀
To si myslela vazne?

mackos
3. mar 2016

@simci25 super 🙂

simci25
autor
5. mar 2016

Hlasim sa .. v zlom stave spat. Dnes sme boli vonku . S dcerkou dalej .tak ze sme nevideli na manzela . Momente ako nas zbadal sa otocil s telefonom v ruke a isiel dopredu ... Takze pisanie pokracuje .hovori moj siesty zmysel.. chystam sa teraz s nim porozpravat .. len deti zabavym.

mackos
5. mar 2016

@simci25 blbec...

simci25
autor
5. mar 2016

Porozpravali sme sa... Vraj stale po niecom patram. . Som mu povedala ..ze mi dava k tomu dovod. . Zas to iste ... 😯 a depata skoncila. Ako rozpravame sa.len na danu temu nie. . Co mi poviete . Vrtam sa v tom .mam ho nechat tak ??? A zit si zivot a pockat ako sa to bude dalej... nakoniec ju bude je..vat a az potom to skoncim ? ?? Ja uz naozaj neviem. Mi prepne a pojde na psycho si lahnut trosku oddychnut ... (inak dnes som rano zas isla do mesta .nalakovala som si nechty . Vymalovala. . Sa zasmejete.ze kde som bola vymalovana ... na hrobe ocina zapalit mu sviecku a "pokecat"..

loginexistuje
5. mar 2016

@simci25 sak urob test ak je nevinny nech ti da mobil bez toho ze by tam nieco mazal ....