Čo mám robiť?
Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..
Idem si pozicat mobil. Uvodim.co povie.
@simci25 Halooo, haloooo, zbrzdi trosicka.
@takyobycajnymuz samozrejme telefon prazdny ... myslim.tak ze od nej nic
@takyobycajnymuz samozrejme telefon prazdny
@loginexistuje mobil mi dal a nic v nom..
@simci25 Simi, bolo tu vela popisaneho zenami, ktore Ti chcu velmi pomoct, ale mnohe z nich v podobnej situacii ani neboli. A ani jedna z nich ani Teba ani Tvojho manzela osobne nepozna a teda vobec netusia, ako to cele je. Viem, ze asi vsetky zeny tu Ti chcu dobre, ale tiez Ta hecuju do akcii, pricom zdaleka nie vsetky rady povazujem za spravne.
Aj ja Ti chcem pomoct. Kebyze nie, neregistroval by som sa tu teraz a nevypisoval by som tento prispevok.
Ale je pravdou, ze ja mam na vec iny nazor. Lebo som muz. A mozno aj preto, ze som si niecim podobnym presiel. A predsa mozno nieciom celkom inym.
Drzim Ti velmi palce, nech ste stastni. Ty, on a Vase dieta / deti. Proste cela rodina.
@takyobycajnymuz Vies radit aj konkretne?
@simci25 Minule Ti telefon nepozical. Klamal, ze pise kolegovi. Nestaci Ti?
Pozri, keby si napisala, ze mu neveru odpustis, tak Ta nestaviam pred uvedomenie si reality. Ale ak vies, ze nevera je koniec, tak to ukonci. Nepotrebujes, aby z Teba robil hlupaka. Ci da Ti aj vypis smsiek z jeho mobilu?
no, aj ja si myslim, ze nemas patrat po dokazoch, lebo to ci to dokazes nie je take dolezite, aky vyznam tomu prikladas ty. ono keby sa mu pacila, to nie je nevera a neda sa to dakazat, tak by si mu to mohla vycitat? za niektore veci clovek nemoze, ako nemozes niekomu zaplatit aby sa do teba zalubil, ani ho o to poprosit, ani inac donutit. podla mna sustred sa na to aby si o neho bojovala, ale tak aby o tom nevedel.. ved ma s tebou deti, to ma vyssiu hodnotu ako milenka, ale ked sa dalej budes tak nahadzovat a chodit von a ine zenske zbrane pouzivat tak mas vacsiu sancu ako ked mu nieco vycitas. skus sa spravat, akoby ti na strednej spoluziacka balila chlapa, tiez by si mu to nevycitala, ale by si bojovala, nie?
@charity Jasne, ze viem. Ale ja nie som psycholog. Nechcem Ti poradit zbrklo. Napriklad nebudem sa tak dokonale vediet oslobodit od zazitkov a pocitov, ktore suvisia s mojou minulostou. S tymto maju problem aj psychologovia, ale ti su na to skoleni. Takze nechcem Ti poradit zle.
@charity Jaj, pardon, ja som myslel, ze pisem simci.
@charity Charity, nemontuj sa medzi nich. K sakru nevies ako to je. Nebola si tam. Nehecuj ju do akcie. To Ty jej chces nanutit, ze ma od neho odist.
@simci25 Simca, je to na Tebe. Je to Tvoj zivot. Jedine Tvoj. Ani ja, ani Charity a ani nikto iny nebudeme znasat nasledky rozhodnuti, tak my Ti nemozeme radit, co mas urobit. Myslim, ze jedina spravna rada je, poziadat o pomoc odbornika. My sme lajci zatazeni nasimi skusenostami a predsudkami. Skus to nechat odstat a skus velmi pocuvat CO A AKO CHCES TY!
@takyobycajnymuz Vychadzam z toho co pise... Zato, ze Ty si myslis, ze by mala drzat zobak a krok, to neznamena, ze ju nechavas rozhodovat sa za seba.
Vychadzam z faktov. Tajil jej spravy od kolegyne? Tajil. Nedal jej mobil, kym vsetky nevymazal? Nedal.
@takyobycajnymuz dakujem aj za Tvoj nazor. Ja si rady vypocujem.hlavne nazory.. Ale konam podla seba.. Moj manzel sa sprava inak a to je dovod pre ktory mi uz hrabe. Milujem ho .ale nenavidim .klamstvo. Takze som nam prave naliala vinko biele a on nech naleje z pravdy. .
@simci25 Da sa vyziadat podrobny vypis odchadzajucich hovorov a sms a datovych pripojeni. Cize uvidis tam, kedy a na ake cislo volal a ako dlho a kedy a na ake cislo posielal SMS. Obsah SMS nezistis. Ale musi byt to cislo pisane na Teba, inak Ti operator ten vypis nevygeneruje.
Ale velmi by som zvazil tento krok. Ked raz zistis, co si mozno vediet nechcela, uz niet cesty spat. Nechaj si to prejst hlavou. Vypis z hovorov si mozes nechat vygenerovat aj po par mesiacoch.
@takyobycajnymuz ja uz jeden vypis mam doma ... a bolotam 176 sms sprav s kolegynou. Chcela som vediet.ci sa da aj obsah .kedze nie .tak nie. A dam.si aj dalsi. Uz som sa dost ponizila.. uz nemam co stratit . Len ma zaujma .ci si nadalej pisu . A tych xy sprav co napisali za jeden mesiac spolu ...si asi recepty neposielali ...vsak ???
@charity Charity, SPAMATAJ SA! Ja som nikdy ani len nenaznacil, ze by Simci mala drzat zobak a krok. NIKDY. Len viem, ze ju nesmieme hecovat do ziadneho rozhodnutia, kde nasledky neponesieme my, ale ona, on a ich deti.
@simci25 este raz ti skusim poradit a potom uz sa skusim neangazovat, lebo zacinam byt emocionalne angazovana, ze ma to stve, ak spravis chybu🙂................nie nepisali si recepty, ale trebars flirtovali, ale da sa to vycitkami spravit? chces chlapa, alebo robota? chces aby ta obdivoval ako si to zvladla a ze si viac ako nejaka mlada? alebo chces aby ta len posluchal lebo si mu to vycitala...peniaze miesto vypisu min na welnes, alebo si vypis vypytaj, ale o vztah bojuj inac...pritazlivost si nevynutis vycitkou...
@charity A ano, fakty nasvedcuju tomu, ze ju zrejme klamal. Ale rozhodnutie si musi urobit sama. Vobec to tak nemusi byt a mozno s tou kolegynou len SMSkovo flirtoval, co teda vobec nie je spravne a vobec to neschvalujem.
Ale povedzme, ze aj keby ju hned podviedol ... si si Ty naprosto ista, ze sa Simca chce zdvihnut a odist? Ano, tvrdi to, ale ako sama pise, uz jej z toho hrabe. Miluje a sucasne nenavidi. A rozumiem jej. Ale robit v tomto stave rozhodnutia je podla mna absolutna blbost.
@takyobycajnymuz Nech si zisti realitu. A potom sa rozhodne co dalej. To je moja rada pri odrbavacoch a partnerkach, co neznasaju klamanie do oci.
@takyobycajnymuz Ved charity jej (dobre) radi, dava argumenty a Simca sa rozhodne sama, ako aj pisala.
@simci25 na mna to robi bohuzial dojem, ze Tvoj muz o Teba velmi nestoji. Lebo ak by mu po zistenych 176 smskach bolo luto, ze si na to dosla, mobil by z principu ze to pokaslal a z respektu k Tebe nechaval na stole a nic nemazal. Myslim, ze ma srdce inde... 😢

@simci25 Si z Teba robi handru. Milujuci partner by Ti podal mobil, ze sa mozes pozriet komu pisal. Tohto si neopustila len preto, ze napriek mnozstvu dokazov zapiera.
Ak vies, ze pri nevere by si ho opustila, tak myslim si, ze prisiel ten cas.
Alebo mu rob dalej naivnu rohozku...