icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

didamt
5. jan 2023

@kvetinka75 preslo skoro 10 rokov, ale veru musela by som sa hlboko zamysliet co robim lepsie ako ona resp.podla jej predstav..aha ano..pochvalila ma za zaviny z makoveho cesta, ze ona take nevie a minule si pytala recept na chlieb, ale to je vsetko. Pocnut tym, ze beviem svoju dceru obliect ( aj v lete treba tielocko, dcera ma 9 ), ssi neviem ani varit, jedlo si k nam donesie,alebo sa ponukne na oslave z toho co doniesla...rastliny sadim inde ako hy si predstavovala ...no cele zle. Uz nam minule s muzom povedala ze vzdy robime vsetko opacne 🤷, stale som.si nezvykla 🤣🤣

karolinakr
5. jan 2023

@loginexistuje zlata svokrička, ruky nohy vybozkávať

kaktusik007
5. jan 2023

@elizabet173 nevratim, jednak nevidim dovod starat sa o exovu mater, a jednak sa jej to uz vracia spat - pretoze karma funguje ;)

pomstychtivost je zla, vzdy sa vsetko vyriesi samotne - som si tak v zivote uvedomila ;)

fion22
5. jan 2023

Keď mala malá 3 týždne...a prišli k nám do nášho 3 izb.bytu so svokrom na týždeň...svokra žehlila mužove nohavice do roboty...a že by som ich už mala zaniesť do čistiarne, aby nažehlili puky na novo😅...som hľadela ako puk, hormóny vo mne takmer vyvreli

karolinakr
5. jan 2023

@mariaveronikag cumel do vinka

sticker
kvetinka75
5. jan 2023

@didamt jáj tak aj mne nosila roky jedlo, asi neviem variť, lebo všetci sme chudí. Raz som pred ňou vyhodila plesnivé jedlo z chladničky, ktoré priniesla . Potom s tým prestala. A ostatné rady som vaťždy jedným uchom dnu a druhým von. Muž sa rozčuloval, že sa málo stretávame ale som mu povedala dôvod a on že veď to ona v dobrom. No dobre. Ale teraz už aj muž je z nej niekedy na nervy. Nejako sa to vekom vystupňovalo. Nechcem byť hnusné ale keď ide k mame, tak si to užívam. Zažíva presne to, čo som ja roky. Stále mu je za chrbtom, hodnotí, kritizuje, radí. A už aj dcére začala. Ale tá jej rázne povedala, že nemá 5 rokov vie sa o seba postarať.

kvetinka75
5. jan 2023

@karolinakr do cukru, medu, alkoholu, všelijaké rady boli.

majka879742
5. jan 2023

@tenerifka ano toto aj mne a že čokoláda u detí je dobrá lebo obsahuje horčík 😂🤷

animus
5. jan 2023

Bola som v ôsmom mesiaci tehotenstva a išli sme ku nim na návštevu svokra na mňa pozrela a hovorí aká si tučná.

Keď sme sa s manželom zasnúbili tak ho prosila aby sme sa nebrali pretože sa vraj chcem len nechať nabúchat a zdrhnem aj s dieťaťom aby som jej urobila naschvál .

Keď sme sa brali odmietla sedieť pri svadobnom stole, nepodala nám ani ruku. Na svadbe sa zdržala veľmi krátko a to len preto aby prišla manželovi povedať že urobil najväčšiu chybu svojho života a mne že som jej ukradla syna.

jajamalka
5. jan 2023

@kvetinka75 🤣🤣🤣

selu11
5. jan 2023

"Choď sa okúpať, nechala som ti vodu"
Tou vodou myslela tú, čo ostala vo vani po jej kúpaní.
A je veriaca, teda deti majú mať len osoby opačného pohlavia.. Prišla, ani neviem ako, na to téma a ona že "To by bolo hrozné, to ľuďom ako ste vy by brali deti a takým ich dávali"

dilino
5. jan 2023

@oliviakatka toto je na psychiatra. Pane bože strašné.

kvetinka75
5. jan 2023

@selu11 šetrná😉 No čo dáš trošku Sava a nabudúce necháš vodu ty jej 😂

luccija
5. jan 2023

@animus moja svokra odišla z krstin z reštaurácie.Dodnes neviem prečo🙂bolo nás asi 15 pýtala sa muža kde si ma sadnúť on jej povedal, že kde chce, že nemáme určené, že veď všetci sa poznáme a nech si sadne kde sa jej páči.Otocila sa na opätku myslela som, že išla na wc či fajčiť išli sme jesť a prípitok pýtam sa kde je svokra, že išla domov🙂Svokor mal pokazený deň a celé to bolo rozpačité.A my sme sa ešte doma pohádali, lebo som húdla do muža nech jej zavolá čo sa stalo a on odmietol.Raz priniesla k nám domov 3 tašky starých dokladov kúpnych zmlúv, stariny ešte po babke z pivnice, že my máme krb a, keď budeme kúriť mame to spáliť ona nechce také dôležité papiere hodiť do koša.Ale to je chyba môjho muža, že jej nikdy neoponoval mne, keby to spravila mama hneď jej poviem.To, že si nosila svoju kávu, mlieko, cukor ani neriešim, lebo ona hnedý cukor nebude.

dilino
5. jan 2023

@jajamalka si sa jej mala opýtať kde sa dá ten viac rozum kúpiť. A či na váhu alebo len tak do sačku. Aby si ho išla kúpiť ONA lebo ho zjavne potrebuje.

sticker
jane1974
5. jan 2023

Syn mal problém z nevyvinutým jazierkom.Nosil taký vankúšik do 10 mesiacov.Keďže mal 11 mesiacov a ešte nechodil tak mi povedala že ak nezačne do mesiaca chodiť tak bude na vozíčku….To je len jedna milióntina z jej úplne debilnych výrokov….Chvála bohu už mi svokra nie je🙏😂

drakaria
5. jan 2023

Že jej syn takýto nebol to len ako má mňa je moderný , míňa a cestuje 🤣🤣🤣 minule sme boli na návšteve a volal mu brat že čaká na dvore u nás a máme k mame ísť drevo robiť muž vraví že zajtra dnes nie je doma mal mu dať vedieť ..ale predsa len vecer sme sa stavili a miesto ahojte bolo len ..do piči čo nesedíte doma na riti keď sa ma robiť no kukám na ňu že ty moja nie si v poriadku ..o nej by som knihu mohla napísať 🤣

selu11
5. jan 2023

@kvetinka75 Jedine tak 😅
Ona je veľmi šetrná, či je leto, či je zima kúpe sa len v sobotu 🫣

lenkadenisa
5. jan 2023

Baby, to s tým cukrom - to mi moja mama hovorila, že moja prababka verila, že ten kockový cukor je na kosti, lebo je na obale napísané že "kostkový" 🤣🤣🤣 ako kosti

dilino
5. jan 2023

@selu11 brr fuj. Dúfam že si si napustila novu čistú vodu.

silvike
5. jan 2023

@mercy13 ...panebože,keby si ty nebola, tvojej mame by bolo ako dobre, len s tvojim bratom...
To ako fakt take daco povie zena pred dietatom??? 🙉Nechapacka. Ta musi byt fakt riadna tupana

selu11
5. jan 2023

@dilino Ja som sa najskôr smiala, ešte som bola rada, že akú mám vtipnú svokru. Ale keď som videla, že to myslí vážne až do plaču mi bolo. Manželovi stále hovorím že mi nemusí ďakovať 😁
Radšej som zvolila sprchu 😁 v inej kúpeľni.

kvetinka75
5. jan 2023

@lenkadenisa jáj no logiku to dáva, a ja stále rozmýšlam, že prečo na kosti, že to som ešte nepočula 😉

soldi
5. jan 2023

Uz nastastie ex svokra.

Kym moj syn nebol s tebou, nikdy v zivote sme sa nepohadali!
(stale sa hadaju, ona sa s kazdym hada)

Ked mal moj ex vydatu frajerku, tak isla za nou domov a pred celou dedinou po nej hulakala (doslova ziapala) ze nech okamzite opusti jej syna a nech sa hanbi za seba 🤦‍♀️

Ked boli deti male a mali rozbite koleno, ci cokolvek udrete, tak im vzdy hovorila: zas na teba mama nedavala pozor?

Raz mal ex vtedajsiu frajerku u nich doma a ked ju exsvokra uvidela, tak sa nanho otocila a opytala sa: toto si kde nasiel? V podchode na stanici?

Popri vztahu so mnou sa ex svokra stale snazila najst mojmu exovi nejaku lepsiu frajerku. Uplne otvorene aj predo mnou o tom hovorila.

Ked exovi uz prepinalo z fetu a furt sa mi vyhrazal, ze ma zabije a ze som pi… a pod, (ona o vsetkom vedela co mi robi) tak mi povedala: ked som bola hore u deti v izbe a spod postele som odsunula vsetky sufliky a pozrela do toho zadneho rohu, tak tam bol prach. Sa nediv ze sa moj syn k Tebe takto sprava ked mas doma taky bordel.

A najvacsi vrchol bol, ked nakazala svagrovej frajerke aby si so mnou dopisovala a pytala sa ma konkretne otazky a ona potom moje odpovede preposielala exsvokre na email 🤯
A ked uz nevedela co mi ma vycitat (kedze som nic zle nepisala) tak sa odula lebo som napisala ze svokra by asi chcela aby som mala dievcatko lebo mi ho stale tipuje ked som tehotna. Ale to ze ona si cita cudziu sukromnu konverzaciu, to nevadilo 🙂

Prvy syn sa vola Leonard a ex svokra ho tvrdosijne prveho pol roka volala Leos, lebo leonard sa jej nepacilo.

Ked sme vybrali synovi meno viliam, tak sa opytala: to ako ten dementny cmeliak vilko?

Ked som na jej syna podala trestne oznamenie za tyranie, ktore bolo na 8 stran, tak na mna nakricala, ze som hnusna klamarka, lebo minimalne polovica z toho nie je pravda.

Ked sme sa rozviedli, tak mi zavolala s tym ze ako som si to mohla dovolit, vsak som jej slubila ze jej syn skonci vysoku skolu - vobec som netusila o com hovori, ja som ho stretla niekolko rokov po tom ako vysku vzdal ale ona to mala stale nejake pomylene.

Ked sa pred svadbou stretla s mojimi rodicmi, tak sa ich uplne vazne opytala, ze ake budem mat veno 🤦‍♀️
len dodam ze svadbu sme si zaplatili uplne sami, od nikoho sme nic nechceli.

Maly sa narodil v lete cez najvacsie horucavy: nesmie spat bez periny lebo mu prechladnu kosti 🤣

Ked som bola dva tyzdne po prvom porode s preeklampsiou, odsavala som kazdu hodinu mlieko, mala zapal prsnika, proste som bola uplne na kasu a rozbita, tak prisla na neohlasenu navstevu a ex ju nepustil za mnou, doteraz to mam na tanieri ako som sa neslusne zachovala

biaa
5. jan 2023

@oliviakatka tiež som zduchla zasnubena🤣🤣 bývali sme dva roky vtedy ešte so svokrovcami v 2izbaku 😰 najviac má vždy dostalo keď sme večer kukali film a svokra sa k nám pritúlila pod deku😂😂😂

Ex sa kúpal vo vani a ona mi vosla do sprchy že či chce pomoct !?🙄👀😂 akože neviem s čím

Potom som nakoniec partnera presvedčila po dlhoooooom presviedčaní na presťahovanie tak nás prosila aby sme ostali.

Vyvolávala že jej treba so psikom ku kaderníkov aby som po neho prisla lebo sak jej je tazko busom 7 km do mesta😀 podotýkam pekne pockat kým psika ostrihaní a ešte aj doviezt. A to mala po 40tke. Akoooo…

anig
5. jan 2023

Moja už (vďakabohu)exsvokra zadrela,keď som potratila:"teraz ti aj ľúto,že si chodila do práce,že?"
Pritom som bola na PN kvôli tomu,že hrozil potrat ale jej syn ma donútil,že musíme staršej dcére spraviť oslavu narodenín,bo tak sa to patrí... švagriná mi zase pri tej príležitosti zadrela,keď som povedala,že ja som nechodila v tej dobe do práce,ale musela byť oslava a s tým spojené veci okolo:"však ti muž zadovážil tortu aj chlebíčky,tak čo si robila ty?!?"...
A pre mňa naj pikošky exsvokry -ked sme boli manželia 2 roky,tak mi povedala:"ty mi nesiaha ani o členky,si iba handra a zariadim,aby ťa T(jej syn)prestal mať rád a rozviedol sa s tebou...."

tana85
5. jan 2023

@soldi chvalabohu, ze je to exsvokra, hrozne citanie, to nebola kompletna…

mijunik
5. jan 2023

@kaktusik007 svokra je sprostaňa! 🤬

bajka16
5. jan 2023

Keď som prvý krát otehotnela, moja svokra mala veľký chtíč prebrať to s mojimi rodičmi. Tak sme tam sedeli v obývačke ja, moji rodičia, môj muž a ona. Celý čas hovorila ako sa teší na vnúčatko a pri odchode zdrapla môjho muža za ruku a zahlásila "poď nájdeme ti nejakú lepšiu". Ja som od úžasu nevedela ani rozprávať a môj muž sa tváril ako hluchý. Dnes má svokra dve vnúčatká a ani s jedným našťastie nie je v kontakte. 👍😀

raszuz
5. jan 2023

Ja sa zo svojou od minuleho roka rozpravam minimalne (10 rokov vselijakych "mudrych" reci, a skutkov), ale vcera uz zase preplnila moj pohar trpezlivosti ... tak som jej zavolala naspat, uz som kricala, ze nech ide uz do r ... (aj ked ma to mrzi, ma 89 rokov, ale taku bosorku som davno nezazila) a viac tam ja zo seba p... robit nepojdem a nebudu chodit ani deti. V podstate som tam nechodila nikdy kvoli nej, ale kvoli muzovi (on nevari, nemali by sa ako prestravovat), aj napriek tomu, ze sme z toho vikendu nikdy nic nemali, muz makal na zahrade a okolo domu, ja v kuchyni lebo panicka predsa nebude jest dva dni to iste a decka sa tam nudili. Ak tam bude chciet ist muz, nech sa paci. Ak tam ja nahodou pojdem, tak sa s nou bavit uz vobec nebudem. Navarim iba to, co sa zje, ziadne zasoby pre nu (sterilizujem, mrazim, aj tak to potom vykydava psom a nam vykrikuje, ze ju nechame skapinat hladom), vcera zacala vrestat, ze no a co, ze som oprala, ale ona si to musela do skrin davat, pritom su to handry, ktore stale dokola nosi, vzdy obieham cely dom, aby som ich pozbierala. Poskladala som jej to na kopky v spalni, aby vo svojom stave sa nemusela v skriniach hrabat. Hlavne, ked sme odchadzali po sviatkoch, tak falosne dakovala, ako som sa o nu starala, oprala jej a nenechali sme ju na sviatky vianocne samu. Na Silvestra sme boli u mojej mamy. A svokra ocakva, ze zase k nej, do prcic a ja mam, kde svoju domacnost ... keby sa tu objavila, tak by hladala chyby, kde je ako zle upratane ....
Ako pikosky: na co druhe dieta, uz si stara (ona mala tolko, co ja ked sa jej moj muz narodil), malejnukaz ake mas tucne nohy (mala je chudunka), ze som som vselico, syn bol skurvysyn, pankahart, mala ked sa narodila bola skareda. Ja som tlsta ... a kopu inych pikosiek, knihu by som mohla napisat. Vyvrcholilo to minuly rok, ked mi ruupli mervy a som jej vela veci vykricala, tak mi povedala, drz hubu ty flandra.tkedsovykricala svoje a n