icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

renca1992
Autor odpoveď zmazal
lunademonica
Autor odpoveď zmazal
jankaa26
5. jan 2023

Podla mojej svorky som nevedela nakremovat malej zadok,ked nosila plienky. Snazila sa vybrat meno malej . Ked mala 5 rokov tak mi povedala,ze mala sa ma ucit a nie hrat. Pri stavbe domu akokeby bol jej. Iba jej syn sa chudacik pri mne narobi, ja akoze nerobim nic. Pritom ako klasicka svk zena, navarene,oprate,upratane, napecene... Kolace posielam aj im. A ze doma je strasne chyba. Ktovie co este bolo povedane a riesene za mojim chrbtom. Najhoršie je ze jej syn radšej drzi stranu jej ako mne.

domi233
5. jan 2023

@tenerifka toto aj mne povedala svokra s jej kamarátkou, že máme dávať malej cukor a cepkovo sladké lebo tam je veľa vapnika a je to dobre na kosti 🤦🤦

jana_eyre_2
5. jan 2023

Keď sme stavali dom, mali sme minimum času na vsetko a ona na prvej obhliadke stavby povie, "jaaaj ale to je také malučkave".. ani náznak hrdosti že jej syn postavil dom..

Alebo keď sme oznámili že čakáme jej prvú a jedinú vnucku, inak má iba vnukov - "ani neviem čo budem s dievčaťom robiť".. a je pravda že k nej má najvlaznejsi vzťah podľa mňa..

fauko
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
silvike
5. jan 2023

@alenka1986 Inak presne na tom su postavene reklamy na kinder cokolady...len sa tam tak mlieko leje prudom a plno vaaapnika v tom...bez kinderky ani kosti nemozu byt poriadne 🤣😁

sante81
5. jan 2023

Dnes už exsvokra, ktorá neprežrala že som sa rozviedla a odišla. Vedela o dlhoročnej nevere a do dnes mi v ušiach znie ,,nemala odísť, mala odpustiť ,, 😀

lenka1191
5. jan 2023

...mne zase moja povedala, že som pohodlná lebo som ,,nechcela,, kojiť vtedy 4mesačneho syna (podotýkam musela som to ukončiť, keďže som mala vážne zdravotné problémy)...🙈🙄😵‍💫

netti87
5. jan 2023

Moja svokra povedala, ze naco upratovat ajtak bude bordel a spina 😵

nikaeli
5. jan 2023

Moja ex.svokra sa ma pár týždňov pred svadbou opýtala, či by som si radšej nechcela vziať jej prvého syna. Dôvod - lebo je starší 🤦🏻‍♀️
Časom, keď som bola tehotná a už som vedela, že budeme mať princezničku, ona zareagovala priam pohŕdavo - ta dzifče?? Dodnes vidím tú jej grimasu, a to som ju už 8 rokov nevidela.
Posledná jej hláška bola na súde pri rozvode, keď na mňa po mojej uplakanej výpovedi vykríkla, že som k...a. To už som sa neovládla a povedala som jej, nech sa opýta svojho syna, čo robil celé tie dva roky, kým bol nezamestnaný a ja som makala za dvoch, aby mal čo jesť. Že niekto iný sa tu k...il 😢Sudkyňa ju následne poslala za dvere.

tortelinka
5. jan 2023

@loginexistuje tak to je fakt na knihu

kukulienka999
5. jan 2023

Akože nie svokra, ale mama môjho bývalého frajera:
“Načo nosis dioptricke okuliare? Aby si vyzerala múdro?”

ahhola
5. jan 2023

@luccija no toto by zas mbe vyhovovali, staré písomnosti... Ha som archivar😂.. Mne sa takto nikto nezavdacil...

laurika999
5. jan 2023

@evamarek77 Pekná svokrička. A Ty si nebola vychovaná a vyštudovaná ?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
blondtana
5. jan 2023

@lunademonica jasné že sa nestalo, nie som na hlavu, muž bol pri pôrode 🤣

darius_a
5. jan 2023

Ty vole, som na prvej strane a samé perly🤭😀

cacianka
5. jan 2023

@ahhola ahoj kolegyňa 😉

aknelkilark
5. jan 2023

Keď som bola tehotná, povedala mi, že keď porodím. Ona sa mi bude starať o syna a ja môžem ďalej pracovať

happy988
5. jan 2023

Svokra pred niekolkymi rokmi:"ja som vedela, ze ty si ta co mi ho ukradne" tak mi jej bolo luto tie roky ze som to nevydrzala a po 10tich som jej ho vratila 🤣🤣🤣

happy988
5. jan 2023

A este jedna od mojej ex 🙂 "naco vysavas tu dlazku ked ju ides umyvat?" Bleee

monuska218
5. jan 2023

Povedala, že keď nebudeme spolu, máme si deti rozdeliť 😤😤 akoby to bol nejaký nábytok 🙄aby bolo jasne, prvý syn mal tri roky a z druhým som bola tehotná… ex je alkoholik, ktorý nema absolútne nič, do práce chodí ako sa mu zachce, radšej ma tulacie akcie ako startoslivost o deti… keď som to od nej počula, myslela som že jej trafím 😤 a jasne, že by si zobrali to trojročné vypiplane dieťa, s ktorým už nebolo toľko roboty 🙈

laurika999
5. jan 2023

@luccija A to ju netrápilo, že pásový opar je vírus. A môže vás nakaziť. S tým nemala pri malom dieťati čo ani robiť.

srdeenko19
5. jan 2023

Keď som bola v piatom mesiaci tehu, tak vyvolávala mužovi, že keď sa mala narodí, tak si príde pre ňu, zoberie ju na východ a tam si ju bude sama vychovávať 😂😅 keď raz bola u nás a v noci v posteli zrala čokoládu a ráno bolo všetko zaliskane od nej, celá posteľ, plachta, vankúš, paplón, aj čelo postele(najprv som si myslela, že od 💩) 😅 ale potom sa priznala. Tak mi povedala na to, že čo už, spravila som ti ďalšiu robotu a začala sa smiať. A veľa, veľa veci, ale už neviem teraz narýchlo.

soldi
5. jan 2023

Moja ex svokra zakazuje mojim styrom detom cokolvek o mne povedat, ked su u nej. A potom sa divi ze preco tam nechcu chodit.

Raz bola na mna taka hnusna, ze moj vtedy 9 rocny syn sa v aute rozplakal, ze preco je na mna babka taka zla.

mama80
5. jan 2023

@kaktusik007 ta veru riadna ***a

nana27
5. jan 2023

@tenerifka mne povedala ze dietatu treba vylízat jazykom oči 🤣🤣🤣

katkami123
5. jan 2023

- počas tehotenstva trpim chorobou, ktorú ma asi 1% žien, sú to až prehnané nevoľnosti. Aj keď som užívala lieky proti nevoľnostiam, tak som zvracala. Aj som ležala kvôli tomu v nemocnici na infuziach, lebo aj čistá voda šla…. Po pôrode sme mali grilovačku a svokra pred vsetkymi zahlásila na mna povýšenecky hlasom - “No, ty jediná si mala nevoľnosti” akoby som jej tým nejak ukrivdila

- pri gratulácii mi podala ruku a hovorím mi “No, a ja ti dávam nič” a zasmiala sa tomu

- keď tu bola u nás naposledy, zhrozila sa, ze kupujeme sáčkovú ryžu. Tak začala “a koľko stojí tá sáčková ryža, normalna v balíku je lacnejšia.” Hovorím jej, ze neviem, nepamätám si ceny všetkých 100 položiek, ktoré dávam do košíka. Jej odpoved “Pôjdem do obchodu a zistim si to a porovnám ceny.” A ona fakt prišla z obchodu a začala mi tam ceny ryže hovoriť.

- “ A susedkin Jurko už od roku nemá plienku, aj vie pekne menom a priezviskom povedať ako sa volá a vaša ešte nevie, lebo sa s ňou nerozpravate.”

- 1,5 ročná dcérka bola pri Mikulášovi na pódiu: “Ako to, ze mu žiadnu basnicku nepovedala, to mu mala hneď basnicku povedať”

- boli sme u nich na návšteve, dcérka mala 1,5 roka a práve sa ešte len učila chodiť. Nedokazala zaspať večer, lebo nové prostredie, chodila stále po chodbe. Svokra :” zhasnime jej na chodbe a schovajme sa do vedľajšej izby pred nou, určite už potom pôjde spať.” A fakt na tej dlhej chodbe s tkaným kobercom na zemi zhasla a aj so svagrinou sa schovali do vedľajšej izby. Dcerku som hneď odtiaľ brala, až usta nerozbije.

A to sa hovorí, ze s vekom prichádza rozum, to nechcem vedieť aká “múdra” musela byť za mladi.