Čo robiť v tomto vzťahu?
Som s priatelom skoro 2 roky, ako sme sa poznali a od vtedy sme spolu,bývame spolu 1 rok, je to tak že ja som este sama vonku nebola ,myslim s kamoskou, priatel si to velmi nezelá,radsej navarim a upracem a cakam ho a ideme spolu niekam,je ziarlivy,vypije si, aj vie byt extremne agresivny, zistila som ze mi klamal a prisahal na rodinu a do oci mi klamal ze nepozna jedno dievca z jeho telefonu a nakoniec sa vyslo najavo ze je to kolegina,video bolo vo vymazaných položkach, uz sa stalo ze ma viackrat oklamal, ja neviem,chce svadbu ,dieta ,to chcem aj ja ale neviem ostala som hotova ze najprv nevie kto to je a potom sa priznal horko tazko,preco ma teda klamal? Lubi si vypit.ked ma poziada o ruku nahodu
Skonči to kým je čas.Jasne urobiš po svojom už len ako ho braniš že ON je za triezva dobrý.Co na ňom miluješ jeho agresivitu, klamstvo, podvod, že je alkoholik vydierač .TY si len zmanipulovana jeho osobou a nie že ho miluješ.Lebo neverim že jedna 29 ročna žena toto napisala.Svatbu a deti ved to budu chudatka a nie deti ked uvidia ako ich debilny tupý otec bije ich mamu.Budu chorý mať neurozi.A to len preto že im matka vybrala takého otca.Ako chcete žiť ked sa zoberiete.Má ON byvanie ak áno TY nemáš nič to je cesta do pekla.Bude mať s tebou deti a budeš chcieť odisť.TY nebudeš mať žiadne bývanie pišem príklad ON áno tak deti dajú jemu.Budeš chcieť byť z detmi tak budeš musieť byť s tyranom.Preboha odid kým je čas sama si nájdeš všetko z detmi odchod je ťažký .Vydieranie ved to je manipulátor,čo čakaš že ťa môže veľmi zbiť s následkami.To ja mám taku dlhoročnu kamarátku našla si takého exota manipulátora,vydierača, pijaka, rodičia jej ho branili.Nie ONA stoj čo stoj za každým len chce byť s nim výsledok.Deti nemali ale pri opileckom-žiarlivostnom vystupe vzal nôž a nešťastne ju pichol z nožom ONA na vozíku s doživotným následkami.Takmer slepa na oči. Ochrnuta dole od pása.Len preto že bola sprostá a naivna.A ON skončil v base na 15 rokov bol tam rok a v base obesil sa. A hlavne neobraňuj ho neni prečo.Rieš seba a nie svatbu a deti.A prosím ťa chráň sa aby si neotehotnela.Je tu na MK množstvo smútných osudov naivných žien a smutných deti ako sa musia pozerať na opilcov otcov ako bije ich mamu.Toto chceš zober rozum do hrsti a ukonči to skôr než sa stane tragédia alebo sa zblazniš.Chce ťa vlastniť človek chlap ktorý má ženu rád nikdy jej nič nezakazuje a neobmedzuje ju.S takým chlapom by som nebola lebo viem že by mi celý život obmedzoval.Môže ťa na materskej odstrihnuť od penazi a pokiaľ ON ich bude mať tebe aj tu matersku vezme a budeš na hranici chudoby.TY potom čo budeš bez penazi ak budeš chcieť odisť nebudeš na to mať.Ja viem mňe sa to hovori pride čas že pre svoju hlúposť a naivitu tvrdo naraziš.Darmo láska je láska aj za cenu že ťa bude mlatiť ako žito.Nezabudni aj zo 3 deti.Aby ja som porodila čo i len jedno dieťa takemu tupemu primitivovy no ani omylom.A ako bonus piše a kontaktuje sa s druhou zapamätaj si správny chlap má len jednu ženu ked chlap má okrem teba ešte niekoho u mňa je to kurevník a nie chlap.
@terezaaa777 úžasný? Nič na ňom úžasné nie je.
To sa snáď nepýtaš vážne?! Pije, klame, je agresívny, žiarli, nikam ťa nepúšťa a zrejme ťa aj podvádza, alebo má aspoň k tomu sklony. Toto naozaj, naozaj, NIE!
@januska12323 ☹
Ozran, despota a ziarlivec...uz po prvom incidente by som s nim nebola...
@terezaaa777 rozchod( A to nie som z tých žien čo sa rozchádzajú len tak).
Takyto clovek je suci na liecenie,nie na vztah. A co ked sa bude vyhrazat,ze sa zabije,ked sa rozidete? Tak nech. Je to cisty manipulator a ty si sa nechala pekne namotat. Moj byvaly mal tiez reci,ako si ublizi,lebo zivot bezomna nema zmysel. A vies co sa po rozchode stalo? Nic. Nezabil sa, zato sa ani nie do mesiaca po niekolkorocnom vztahu uz vlacil s dalsou.
Jémine, toto nie. S ním ťa šťastný život veru nečaká. Manipulácia, vyzrážanie, že sa zabije, žiarlivý, ľúbi si vypiť. To že je úžasný občas, to je tá manipulácia, trocha sa popretvaruje, aby si bola z neho na mäkko a potom ukáže svoju pravú tvar, a tak dookola. Hlavné nečakaj, že sa to po svadbe, deťoch, zmení. Tak to to nefunguje. O pár rokov budeš písať, ako sa ho zbaviť. Keby mala tvoja dcéra takého frajera? Bola by si spokojná? Lebo ja by som svojej radila nech sa na neho vy**re.Sorry za také škaredé slovo, ale dookola sa tu riešia podobné témy. Ten tvoj chlap je nevyzretý, a ešte s nejakou poruchou osobnosti.
@terezaaa777 jednym si môžeš byť istá. Nič si nespraví keď od neho odídeš. Takýto sa majú radi, takí by si neublížili ani omylom, nie to kvôli tomu, že niekto si dovolil jednať ináč ako oni chcú. Miluješ zrudu, nie chlapa, kvôli ktoremu sa oplatí co to obetovať. Takéhoto človeka chceš za otca svojich detí? Otca, ktorého pravidelne budú vidietbozrateho? Otca, ktorý bude mlátiť ich matku? Otca, ktorý bude ku nim agresívny? Otca, ktorý im v druznej spolupráci s tebou, lebo vína to bude aj tvoja, im zničí detstvo? Chceš aby si sa musela a deťmi niekde skrývať keď konečne na berieš odvahu a odídeš? Chceš odchádzať s jednou igelitkou, potlkat sa s nimi z podnájmu donpodnajmu? A kým konečne odídeš tak tvoje deti budú stradat materiálne, pretože ich ocinko preslope co zarobí, ak vôbec zarobí, lebo ozrana nikto v robote dlho držať nebude.
@terezaaa777 po tychto skusenostiach by uz to bol expriatel.
Vazne si sa sem prisla spytat co robit?precitaj si po sebe prispevok, ak nepomoze tak aj 3x! Najdi mi jedno plus na neho... agresivny alkoholik manipulator klamar a mozno ta aj podviedol.. ak este nie, tak by sa tomu isto nebránil .cisty hnoj.a ty s nim chces svadbu a deti?dievca radsej nohy na plecia🙏🙏🙏
Prosim ta, kedy je akoze úžasný???🙏🙏a tym reciam ze si cosi spravi never.keci keci keci... hra divadlo a nikdy si nic neurobi.len ta psychicky vydiera aby si s nim ostala.kasli na neho.vazne...
Dievca zlate, utekaj od neho co najdalej. To sa vazne chces zaviazat takemuto chlapovi? Pije, je agresivny...konecna. Cervena kontrolka prave praskla od tolkej výstrahy. Bud rada, ze s nim nemas dieta a este si si ho nezobrala.
Pises, ze maju vsetky pravdu...to je fajn. Otazkou je, co s tym urobis? Lebo vies, veeela zien, aj napriek tomu, ze to vidia a citia obavy, napriek vsetkym vystraham a radám od ostatnych naokolo, ostane a nechaju si este spravit to dieta a potom vyplakavaju, ze nemaju kam ist s malym dietatom, ze nemaju peniaze lebo su na rodicovskej, atd atd atd. Takze prosim, nebud jednou z nich 😉
@zdenkastanka možno v sexe. Ale či by mi toto stačilo na to, aby som s takým exemplárom strácala čas? No ja neviem, neviem.
@viestta no to musi byt uzasny sex ked smrdi chlastom🤮lebo z alkoholika je to citit aj ked je chvilu triezvy.a samozrejme ze suhlasi so svadbou a dietatom.aby si ju priviazal uz na stalo k sebe.
Ach dievca, utekaj ozaj kym si slobodna...
@terezaaa777 tak ty sedíš doma pri hrncoch lebo ta nikam nepustí. On je žiarlivý ale videjka si točiť to áno 🤦♀️ Bude to len horšie.
@terezaaa777 tá žena z videa je tvoj najmenší problém
Juj dievča, ber nohy na plecia a utekaaaaaj, kým nie je svadba, či dieťa. Lepšie ukončiť to v začiatku, lebo keď sa už teraz chová, tak ako popisuješ, tak život s ním by bol čisté utrpenie.
ste mi naložili,ale právom, ja už poriadne ani kamosky nemam .sak jjasne ked sa s nimi ani nestretavam.
no je pracovity, pomaha aj s domacimi pracami ked je treba
bože ja som ostala uplne teraz dievčata mimo
a býva u nas v byte rodičovskom
ono je to tak že ma napadá že sak nie je taký zlý ,ale to mam asi ružove okuliare, že sak ostatní nic nevidia co sa deje .... a teda asi sa deje ked toto píšete
neviem akoby som neverila alebo nechcela veriť že sa to može zhoršiť do takých rozmerov ako píšete
@terezaaa777 byt je písaný na rodičov? O to jednoduchšie sa ho zbaviť, daj mu limit na vysťahovanie a nepovol aj keby celý čas nepil a prosil.
Nechodis s mojím bývalým? 😂😂 Môj ma aj viackrát napadol pod vplyvom alkoholu
Nemáš s ním dieťa, žiadne záväzky takže utekaj čím skôr, aby si si nepokazila život.
@terezaaa777 niekto kto "prisaha na rodinu" mi je krajne podozrivy a nesympaticky, radim ruky prec od neho.
@terezaaa777 rodičia bývajú s vami? Oni toto akože nevidia? Že chlasta a je agresívny?
@terezaaa777 vie byť extrémne agresívny, ľúbi si vypiť, klame ťa, je žiarlivý a ty môžeš akurát tak variť a upratovať...dobre kombo 🤔
Už len to, že si napísala, že si ľúbi vypiť a vie byť aj poriadne agresívny by bol teda aspoň pre mňa dosť jasný signál, že s takým chlapom by som si teda budúcnosť neplánovala
nie je zlý a pomáha? Zlatko, to len teraz, kým ťa chce ešte ukecať na svadbu a dieťa, potom sa prejaví aký naozaj je, a to bude 100 krát horšie. Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú, preto tie "pekné" chvíle. Ale už sa častočne ukázal aký v skutočnosti je, našťastie pre teba. Môžeš vidieť, čo by ťa do budúcna čakalo, a aj tvoje deti. Utekaj z takého vzťahu kým je čas.

Utekaj kým nebudeš tehotná