icon

Čo robíte doma pre mužov?

katkka1986
18. aug 2017

Ahojte.
Som zena na materskej s dvomi detmi
Zijeme s druhym tatinom nie s biologickym
Chcela by som vediet co vsetko doma robite? Ja to mam tak ze vzdy je navarene upratane deti na poriadku
Lenze priatel mi tak jemne naznacuje a kazdy vecer ked pride hovori ze ako velmi ho boli krk ze ked sedi cely den za pocitacom.proste chce masaz
Alebo ked rano odchadza chce po mne ciste tricko nohavice spodne pradlo. Teda aby som mu nachystala.
Kazdy den musi byt sex. Ako ja to tiez milujem milovat sa s nim ale po tom vsetkom za cely den si pripadam ako rohozka. Vydrzi dlho ide aj 4 kola ako on vravi no ale ja by som rada vedela ako to funguje aj v inych domacnostiach kde su zeny doma s detmi.
Alebo co od vas muzi ako zivitelia rodiny ocakavaju? Dakujem za slusne odpovede

janulka1802
20. aug 2017

@tiper24 sme sa pobavili s manželom tiež o kvalite tých kôl si myslím svoje no ale hlavne že veeeľa🙂

alienka37
26. feb 2018

Ako ja s týmto už konečne končím. Mám to doma z modrom. Kým sme bývali u svokry všetko robila ona a ja. Aj s deťmi aj s varením či upratovaním. Paneček prišiel z práce a najesť sa a pred telku. Tri roky bývame sami máme deti 17 a 15 . Podané o rozvod tri týždne a ja stále fungujem ako sluha. Krava som ja veru. Prídem z práce - navariť, upratať, oprať psa venčiť. Dobré psa nerátam ten je môj. Ale čo paneček? Príde z práce - najesť, telka, pivo to musí mať dennodenne. Jebne maaaaaa. Už nech sa sťahujem. Len toľko.

zenaajmama
26. feb 2018

Môj manžel keď pride domov, tak sa spyta že aky sme mali deň , povie ako sme mu chybali, začne sa hrať s malou, opyta sa ako by mi mohol pomoct..kazdy deň mi povie ako si cení všetko čo robím pre rodinu..môj postoj knemu je samozrejme tiež taký láskavý..

fadama
26. feb 2018

Moj má upratane, navarene kazdy den a aj prichystane oblecenie do roboty ciste a vyzehlene ponozky. A pripravene jedlo aj do roboty.
Sez kazdy den urcite nie, uz nam nieje 20 😂

tomikejt
26. feb 2018

Chystat chlapovi oblečenie? To vážne? 😂😂😂

fadama
26. feb 2018

@tomikejt no moj ma pracu takú ze je rád ked vidi gauc ked pride, tak to oblecenie mu nachystat pre mna nie je ziadny problém. Ine je ked chlap cely den presedi v robote tak vtedy si to oblecenie moze naozaj nachystat aj sám.

tomikejt
26. feb 2018

@fadama no môj muž tiež ma ťažku prácu, maka aj 16 hodín ale oblečenie si nachystať vie... vytiahnut zo skrine oblečenie je otázka jednej minúty. Keby som mu nachystala oblečenie tak na mňa pozerá či mi nesibe, prečo z neho robím neschopaka.. a predstavila som si že by on mne nachystal oblečenie 😂😂😂

fadama
26. feb 2018

@tomikejt no kazdy to ma inac.😉

babatkoo
26. feb 2018

Ja navarim a to vela krat iba pre syna a seba kedze muz vela veci nezje. Sam povedal ze si mame urobit na co mame chut. On sa o seba postara. Okrem toho varenia este operiem (nezehlim) samozrejme aj jeho oblecenie. To je asi tak vsetko. Sex ma 1x do tyzdna. A vyzera celkom spokojne 🤣 Dalsia dolezita otazka je - co robi moj manzel pre mna? Moj muz stale hovori ze NASA domacnost, NASE dieťa, NAS neporiadok. Sme dvaja rovnocenni partneri. Ale ako sledujem tak v mojom okoli stale aj medzi mladym parmi funguje muz - pan sveta 🙈👎

montemotherone
26. feb 2018

Pekná téma 🙂 U nás sa to menilo v čase. Zo začiatku bolo všetko, veľa, a kvalitne... Nevážil si to, buzeroval ma za drobnosti... tak dnes si robí veľa vecí sám. Veď to vie najlepšie 😜 O to je spokojnejší a vdačnejší, keď mu zrazu sama od seba ožehlím košeľu a nemusí ma ani poprosiť 🙂 A ak by mal niekto pocit, že "som si to dobre zariadila", ja už od začiatku vzťahu nemám problém vymeniť poistky, či doliať olej v aute, vybaviť si všetko okolo auta vrátane prihlásenia, odhlásenia na polícii... Prerýľovať či pokosiť záhradu, vyčistiť odkvapy 4 metre nad zemou (na rozdiel od môjho muža) a popri tom si samozrejme odročiť, oddojčiť, "odvstávať" k obom deťom dlhé roky, kým on sa potreboval vyspať do práce a kopec iných vecí, za ktoré žena nedostane diplom, plat, ani bolestné... 🙂
Myslím, že medzi manželmi by mala panovať hlavne pozornosť a úcta. Ak manžel večer príde naozaj uťahaný, že nielenže nevníma únavu ženy, chce od nej masáž a potom ešte funguje "4 kolá"... niečo z toho nie je pravda :-/

sense
26. feb 2018

@fadama zehlit ponozky? Ako ja zehlim takmer vsetko ale ponozky nie

sense
Autor odpoveď zmazal
tomikejt
26. feb 2018

@sense žehlenie ponožiek je už vysoký level, to ma nikdy ani nenapadlo ... ja radšej čas vyuzijem inak ale veď keď to ma niekto tak zaužívané, prečo nie hm 😁

kllamarka
26. feb 2018

Takychto tem je tu velmi vela...je to take smutne.... ☹

tagon
26. feb 2018

My mame 2 male deti, s ktorymi som doma...Takze robim len tolko kolko stiham a muz mi nepovie ani pol slova..Len by skusil😃😃😃 Ked stiham tak nemam problem navarit aj 2 chody aj veci mu nachystat...Ale su dni kedy fakt neviem kam skor a vtedy maju navarene iba deti..Nemam problem mu nechat deti samemu a ja idem na par hodin prec na nakup alebo tak..vtedy vidi.ze to jednoduche nieje..a to pri nich nemusi ani varit ani upratovat ani nic..Chlapi si vsetko jednoducho predstavuju a netreba im robit sluzky...len to si musite tak nadstavit uz odzaciatku...inak si na to zvykne a ste v haji...

fadama
26. feb 2018

@sense áno e to divné, no ked su pekne vyzehlene tak lepsie sa ukladaju do skrine. Ked su nevyzehlene tak to tak pekne neukaze.

babysilvinka2018
26. feb 2018

V prvom rade nerobiť mužovi slúžku a snažiť sa vyhovieť vo všetkom,lebo aj tak ho to prestane baviť, keď žena urobí všetko tak ako vyžaduje. Na všetko treba dvoch.Preto sa snažím aby domácnosť fungovala, varim, periem, zehlim ucim sa s dieťaťom rada vymýšľam spoločný program atď.Ale zároveň viem, že ak ak potrebujem pomôcť nestíham, nevládzem alebo mam svoj program, tak manžel sa vie postarať o dieťa pomôže s nákupmi, vie upratať aj dať prat aj uvariť vie, urobí to bez problémov aj sam.Nikdy nevytkne ak niečo nema napr.by mu došlo spodne pradlo tak da si prat a co je na tom?Tvojmu by z krásy ubudlo, keby pohol prstom? Jaj ohybaj ma mamo pokiaľ som ha Janko, ked ja budem Jano neohnes ma ma mamo asi tak.😉

babysilvinka2018
26. feb 2018

@fadama zehlit ponožky???omg🙈🙉🙊

fadama
26. feb 2018

@babysilvinka2018 áno zehlit ( nikto ma o to neziada ) ! tolko rozoberat jedne ponozky !!!!🙏

babysilvinka2018
26. feb 2018

@fadama prepáč nechcela som sa Ta dotknúť, mam dost co zehlit aj bez ponoziek a cas sa da vyuzit aj inac. Musis byt veľmi pedantna ber to ako kompliment 😃🙏

kakalake
26. feb 2018

Myslim si ze kazda zena robi pre muza to co sama chce..mne ziadna s tychto veci nerobi problem prave naopak🙂 robim to rada a najviac ma tesi ked je moja rodina spokojna.. cize zalezi od zeny..tebe ak niejaka s tych veci robi problem tak sa skus z muzom porozpravat🙂 a dohodnite si nejaky sposob kompromisu🙂 obe strany musia byt spokojne🙂 aaaaa je pravda ze veci mu nepripravujem😂😂to by sme sa hadali kazde rano, nie vzdy sa mu paci to co mne a nemusi sa v tom citit dobre😂😂 a teda dolezite je aby to co pre muza a rodinu robis dokazal odcenit😉ci uz peknym slovom,objatim🙂

fadama
26. feb 2018

@babysilvinka2018 ja som sa neurazila ja viem ze je to divne zehlit ponozky😀 ale tych par minut navyse ma pri zehleni nezabije a potom to este aj pekne vyzerá.🙂

tatisna
26. feb 2018

Uff, a to vstavas v noci k detom a potom vladzes sexovat kazdy den? To je vykon potom...mne manzel viac pomaha aj je tolerantnejsi, sam si zehli kosele a pradlo si berie sam, to by bolo uz prehnane keby som mu musela chystat jak decku... Ale mozno Tvoj muz ma pocit ze ak zivi nebiologicke deti, tak mu musis vsetko splnit...

lucisko23
26. feb 2018

ja uz doma na materskej nie som, uz chodim do roboty, a bolo to tak, ze varenie, pranie atd som si stihala sama. Ale zas nijak som sa netrhala, niekedy bolo navarene ze aj prenho, niekedy sa mi tazilo varit, urobila som len cestoviny, alebo varene zemiaky z tvarohom, co on napriklad nejedava, tak si vecer nachystal sam prazenicu, alebo co chcel.A neriesil to nijako. My prerabame dom, cize manzel po robote chodi este tam robit. Sex nemame kazdy den, priemerne 1-2 do tyzdna. niekedy viac, niekedy menej, ako sa nam chce. Na bezne dni nechystam oblecko, ale ked ideme trebars na nejaku vynimocnu udalost svadba, velka oslava,pohreb a pod. skontrolujem vopred ci ma vsetko v poriadku, preperiem trebars koselu, az ma cerstvu vonavu a aj na tenn den mu vsetko nachystam na vesiak. Aj sebe aj dcerke. Ale tak mna to zas bavi, necitim sa vyuzivana ani zneuzivana. Asi vsetko zalezi od uhla pohladu a ako to ty citis, co je pre niekoho uz moc, inemu sa moze zdat uplne normalne.

eliska13
26. feb 2018

@lucisko23 fungujeme podobne, ale tiež už nie som doma.Stravu má v práci hoci je každý deň navarené večer nechce teplé.Sam si spraví nejaký rožok, omeletu....upratujem priebežne on v sobotu umyje dlážky, či povysava.zehlim skôr v lete v zime vyberiem zo sušičky a ani nenosí košele a veci čo treba žehliť.Nic mu nechystám na oblečenie.Varit nevie, ale zájde po robote do obchodu po ceste.Ako tak čítam malo si ho "pestujem"🙂)a to, čo niektoré robite ja by som nikdy nerobila🙂aj tak si myslím, že s dieťaťom sa ja učím, upratujem,varím čo by viac chcel

janush
26. feb 2018

ja mam tiez 2 deti, s jednym doma na materskej, popri tom trosku pracujem a cela domacnost je na mne. No varim a upratujem ked mam cas a chut. Varenie pre mna a malého je samozrejme, pre vacsie dieta a manzela podla toho ako stiham. Nic mi nevycita 🙂 zje aj chlieb so salamou na veceru. Otazka sexu je trochu komplikovanejsia, kedze moj muz ho chce rano a ja vecer 🙂 tak sa málokedy zhodneme 😝

simca06022011
26. feb 2018

Ano aj moj chlap vyzadoval oblecenie, ukazala som mu na skrinu... raz ma zobudil ked mala dcerka cca 5-6mesiacov o 5tej rano(!!!) s tym ze nema tu a hentu koselu (konkretne jednu, v skrini ma dalsich 30), samozrejme v spalni v skrini hrabal v suflikoch kym nas nezobudli vzdy... Vstala som rucne strucne som mu vyhodila oblecenie do vedlajsej izby, vynadala mu, ze este raz ma bude s takouto *** otravovat, leti balkonom... na dalsi den som mu jeho cast nabytku vytlacila zo spalne prec, nech neotravuje.. veci si hlada a chysta sam. Hadam staci ze mu to operiem, ozehlim a dam do skrine. Jedno zahna, otravuje s kadecim, neupratuje.. ale to su veci ktore robim, lebo ich treba robit... neskacem mu okolo zadku... Akurat bol cez vikend nejaky film (to stiha pozerat 😃) a krici mi ze aha ake super, zena chlapovi niesla ranajky do postele.... tak som poznamenala, ze asi mala dobry sex v noci pred tym... tak vraj ano... nuz som sa pekne usmiala a isla si po svojom s vyrazom "ano, moj, na tie ranajky nemas narok". A nezabudla som mu zakricat, ze podla neho (mojho draheho) je jedenie v posteli nehygienicke, pocuvam to 14 rokov, tak neviem o com sniva 🙂

candii
26. feb 2018

Tak v prvom rade moj muz vie ze ja nie som sluzka a ciste pradlo si vie nachystat aj sam, tak isto aj jedlo, sex mame ked nan mame obaja chut. Nie iba jeden, my mame v partnerstve rovnopravnost. Nezmamena zd ked som doma s detmi mu budem vytierat zadok.. navarim, upracem, postaram sa o deti ale aj ja si chcem oddychnut a on to respektuje a chape ma

mimikas
26. feb 2018

Moj muz rano vstane prvy, nachysta starsieho do skolky a seba do prace a idu spolu, cestou do roboty hodi autobudom maleho do skolky a nasledne pokracuje v ceste do prace. ja vstanem ked vstane mladsi, nachystam ho do jasli a ideme autom do jasli a ja do prace. Moj muz prichadza z robotpo 6 vecer, nic vela od neho nechcem, vzdy ked dojde z roboty da mi pusu, opyta sa ako sme sa s detmi mali a vyslovene sa v ten cas co mu ostava venuje detom, okupe ich a nachysta do postele. Vecer mi pomoze upratat kuchynu, zehli zasadne len on a ja ukladam do skrin. Robime veci spolu a ak by ma rano zobudil ze nevie kde ma svoju koselu, tak by tu koselu nasiel v kosi na marne kusky

simca06022011
26. feb 2018

@babysilvinka2018 inak ked som nebola doma 2 tyzdne (porodnica), tak moj veru fnukal, ze nema pradlo :DD mamicka mu "musela prist" dat oprat.. ale oprala mu len par kuskov, nakolko ona perie kazdy typ oblecenia zvlast, cize 9kg pracka prala 10 bielych tielok, dalsia 10 bielych slipov atd:D a vsetko jej trva celu vecnost... Nuz ale tento jej olympijský vykon som mala na stole este roky :D ked sa stazovala ako sa jej milacik ma zle :D